|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
4.9.2008 19:35:14   
aljuška
ku-kuuser posted image ,jaz sem še vedno tu...
samo bolj malo pišem, ker smo skooozziii zunaj.če se le da šibamo takoj po vrtcu malo naokoli. danes smo bili recimo pri Flipu - smo se šli vpisat k gimnastiki in Taja je kar navdušena.Upam, da bo tako tudi ostalouser posted image ,ker lani v plesni šoli nikakor ni šlouser posted image ,pa je nismo silili. No, zdaj smo se pa iz kopanja vrnili-smo skakali iz splava v Žusterniuser posted image ,fulll je pasalo, voda je še vedno topla, nobene gužveuser posted image .jutri bis. na kopanje mislim.
kako pa kaj druge? niste ravno velike čakulone zadnje časeuser posted image ,so na oni drugi strani ( beri na Južni Primorski ) bolj čvekeuser posted image

pa-pa

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.9.2008 20:05:20   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: aljuška

kako pa kaj druge? niste ravno velike čakulone zadnje časeuser posted image ,so na oni drugi strani ( beri na Južni Primorski ) bolj čvekeuser posted image

pa-pa

Mi se raje vidimo v živo in več čakulamo kot tule gor.

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.9.2008 20:20:18   
Lara Croft
Čez en mesec se vam pridružim..... če boste hotle....user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 278
4.9.2008 20:55:19   
amaya
Evo mene...skulirana kot špricer user posted image

Jutri pakiram in adijos merdakja de merdakje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer samo za vikend, ampak bo kar dober uvod user posted image
Potem pa Italija: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.9.2008 21:23:22   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Jutri pakiram in adijos merdakja de merdakje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer samo za vikend, ampak bo kar dober uvod user posted image

Boš rivala na kafe z nami al ne??? Daj pridi, da se izljubimo.

Lara, še nisi šla rodit? Pa kaj čakašuser posted image ?

Alju, prideš še ti kaj na kafe dopoldan? Ali delaš?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 280
5.9.2008 7:00:44   
amaya
Ne pupe...ne ravam. Obljubim ponedeljek in se lahko izslinimo user posted image . Sem oprala vse cunje...likanje pa nič. Smo šli včeraj popoldan na banko Sparkasse kjer je bil Umko. Ke scena. Etiennu se je strgalo. Ma kje jokat in se kremžit: vriskat in noret.No sprva ga je gldeal tipo: kaj čem jokat al ne. po par minutah kolebanja med tema dvema možnostima se je odločil za žur. Aja, pa še pokozlal je čisto nov moket. Ne vem niti če je kdo opazil. Bojo že danes vohali banano user posted image user posted image user posted image
Danes me je vrgu v luft že ob 5.30....zdej pa vsi spijo user posted image jaz pa....nič.....grem kaj naredit user posted image

Se vidimo v ponedeljek ćuj. Moram nest njegovo vrečko piše v laboratorij in njega tudi (pikeci komarjev od Leni user posted image ). aproposito: kako se tiste vrečke zaprejo? Kako gor nastavit mi je kao jasno, ma potem? ma kaj nesem tipo kot zlate ribice domov????

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 281
5.9.2008 16:17:34   
aleži
Amajčka uživaj na oddihu!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 282
5.9.2008 16:27:51   
Lara Croft
Lara, še nisi šla rodit? Pa kaj čakaš ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Ma mi2 sva pripravjena.... v nizkem startu.... ma naši mali češpici se pa nič ne mudi.... no, ma sej niti še nisem čez rok.... verjetno bo počakala luno.... user posted image

Danes sem imela CTG..... ama ništa..... ravna črta je bla..... user posted image Tku da, ne vem...... tudi drugih znakov nimam nobenih....

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 283
5.9.2008 21:20:21   
aleži
user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 284
6.9.2008 19:06:36   
leni5
Juhu!

Včeraj sem napisala cel spis in valda, mi je zbrisalo, ko sem poslalauser posted image . Pozabim na copy - paste.

Vglavnem aleži, najini punci se učita slabih stvari ena od drugeuser posted image . Po včerajšnjem joku Sare alla Vita, je Vita pridno posnemala Saro in se zbujala to noč na 2-3 ureuser posted image . Mah, enkat do šole bo prespala celo noč, upam vsaj! Pri Taji je še zdaj to prava redkostuser posted image .

Jutri imamo piknik v Brkinih-doma mi ni za bit! Taja ima r.d.Pred 4 leti mi je v približno ob tej uri začela odtekat voda.

Ta teden vas bo kaj povabla na tortico.

Lep vikend.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 285
6.9.2008 20:29:28   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Juhu!

Včeraj sem napisala cel spis in valda, mi je zbrisalo, ko sem poslalauser posted image . Pozabim na copy - paste.
zgleda, da je včeraj nekaj bilo na robe. Vsi so se nekam pritoževali!user posted image
Vglavnem aleži, najini punci se učita slabih stvari ena od drugeuser posted image . Po včerajšnjem joku Sare alla Vita, je Vita pridno posnemala Saro in se zbujala to noč na 2-3 ureuser posted image . Mah, enkat do šole bo prespala celo noč, upam vsaj! Pri Taji je še zdaj to prava redkostuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image  sta kot fotokopirni stroj!!!
No, moja je pa pridno spala: ob 19h-24h, 5h in ob 6h je začela spet pljuvat (že 2 dni) in moj dela pššššššššššššššš in potem smo vsi ponovno zaspali do 8h. user posted image user posted image user posted image user posted image  
Žiga pa mi pridno spi že več kot 1,5 leto!!user posted image

Jutri imamo piknik v Brkinih-doma mi ni za bit! Taja ima r.d.Pred 4 leti mi je v približno ob tej uri začela odtekat voda.
dihaš??????????? še malo pa bo prišla ven????????

Ta teden vas bo kaj povabla na tortico.

Lep vikend.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 286
7.9.2008 21:19:42   
aleži
Taja vse najboljše za tvoj rojstni dan. Bodi še naprej tako nasmejana, ubogljiva in ljubezniva.

user posted image

Žiga in Sara

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.9.2008 11:30:18   
leni5
Hvala Aleži, tudi iz Tajine strani...je takoj vprašala, kje si našla te winxuser posted image !

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.9.2008 12:50:25   
amaya
VSE NAJBOLJŠE TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ETIENNE Z MAMICO IN TATIJEM

user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.9.2008 17:56:10   
pina-1
HEPI BRZDEJ TU JU....
HEPI BRZDEJ TU JU
HEPI BRZDEY DIR TAJA .
HEPI BRZDEJ TU JU.user posted image user posted image

MIA IN ANA S PRIKOLICAMIuser posted image

Ola ola. Pri nas je teta sitnoba na obisku. Vam povem, da če tile zobi ne pirdejo kmalu ven, jo peljem k Bizjaku, daji prereže dlesni, ker to res več ni normalnouser posted image user posted image user posted image

Jutri midve prideva v Koper in sicer bova parkirali v Žusterni. Kaj je še kera kandidatka?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.9.2008 7:11:04   
leni5
Taja se vsem zahvaljuje za voščavanjeuser posted image !

Jaz danes ne grem še nič okrog. Še vedno invalidnauser posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.9.2008 8:15:05   
aleži
Mi smo pa bubani in ne pridemo.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.9.2008 10:03:51   
amaya
Ma dobro, kaj vam je????

Leni: kako invalidni???

Aleži: kdo je buban? Sara? Kaj ji je?

Moj je danes popizdil (dobesedno). Sem mu dala urin od Etienna, da ga nese v laboratorij in je bogi s tisto vrečko čakal 1 uro v čakalnici, za ga oddat. Ma kaj se vam zdi normalno to? Ko je rekel, da ima samo za pustit, mu je odvrnila, da je tam vrsta user posted image Noro.......Je zamudu skoraj 1 uro in pol v službo, zaradi 0.3 pišše user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.9.2008 12:22:08   
aleži
Naša noč je bila katastrofalna! Sara je zelo slabo spala, premetavala se je, hodila na zgornojo stran postelje, iz noska ji je teklo,... Žiga se je zbudil okrog 3h in ne več spat, kašljal,..... jaz in mož pa tudi šmrcala in povrhu me glava boli kot še nikoli. V vrtec sem že klicala, da ga ne bo in kako bo danes bomo videli!!!
Danes bi imeli prvič plesne, pa ne bomo šli!!

Amaya uživaj na dopustu, ker verjetno se ne bomo nič vidle. Ko prideš nazaj, pa raport!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.9.2008 13:21:18   
amaya
Meni se je v sekundi skrajšalo življenje za 1 leto user posted image . Sem se za sekundo obrnila, ker mi je telefon zvonil (mater mu....) in mi Etienne zdrsne iz kavča. Ni padel v polno, ampak je lepo zdrsnil. Vadla sem zavriskala, šele nato se je ustrašil in začel se je jok. Po par minutah opazim buško...panika....se tresem kot šiba na vodi....kličem mamo, Erika, ZD...sestra me tolaži.....HB mu ni nič. Ker imamo te proklete ploščice na tleh se je malo udaril v glavo. Pa še lakota in zaspanost sta reakcijo še potrojili. Groza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Komaj zdaj malo prihajam k sebi. Žabica spi kot angeleček: sit, previt in z buško. Takoj ko sem jo zagledala sem mu dala gor obkladek. V ZD me je pomirila, da ni ne prva ne zadnja...ampak mislim, da vsaka mamo boli še za 10 user posted image
Zdaj ga moram opazovat, da mi ne bruha...zaenkrat je vse OK. Zgodilo pa se je tam okoli 12 ure. Joj.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.9.2008 14:15:42   
aleži
Jojme, ubožec. Sem ti ravno včeraj razlagala o Sari in glej ga zlomka, doleti Etienna. Vem kako se počutiš. Žiga mi je točno, koje bil star 14m padel direktno na ploščice: nos, čelo, ustnica ves potolčen, ker sem jaz  bila vesela, glej kako je začel hodit prve korake sam in sem ga spustila. Potem smo ga hitro peljali v ZD in me je malo pomirila (začeal spraševat: je jokal, dihal, koliko minut,.....), ma sem se tresla.......še zdaj se spomnem, me kar zgrabi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za etiennčka!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.9.2008 16:03:09   
amaya
sem se pomirla...recimo.
Hvala Aleži user posted image
Erik je spilu gume od motorja, tako je sfural domov. Samo še njemu bi se kaj manjkalo takrat ja!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.9.2008 21:45:49   
pina-1
čer.

amaya ubogi etienn. Se sponim kako je blo meni, ko je ana poletela s pralnega stroja.JE tudi mela tako hematom. PA je tudi bruhala...skratka grave. Upa, da se kmalu pomiriš in da zh etijenčkom ni nič hudega. En KISS za vaju oba.

Alži, ste kaj boljši??? Pri nas je tudi na pohodu prehlad. Mia neki šmrka in kašlja, ma gre v vrtec tako da ni še hudo.

Danes ste me pustile samo v Kopru in sem srečala te vozičkarce po Kopru. Mama mia, mi je blo kar slabo, ko sem jih poslušala. Kašne šrajajo in bleketajo. Mi je prov fajn, da smo mi posebi, ki bi se mi zmešalo, da bi jih poslušala vsaki danuser posted image user posted image user posted image

JE pa Ana mela danes ultra siten dan. Taka še ni bla. Jo bom k bizjaku peljala, če ti zobi ne prdejo ta teden venuser posted image user posted image user posted image

Jutri greva midve zopet na špancir iz Žusterne do Kopra. ČE bo kera v giru.

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 9.9.2008 21:46:16 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.9.2008 22:09:51   
leni5
Ma mati moja, prav dnevi di merda!!! Ama, upam da ste zdaj o.k., sej verjetno je blo več straha kot kaj drugega. Dej enga lupčka Etiennčku.

Aleži, vi? Upam, da bo ta noč bolj mirna.

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Danes ste me pustile samo v Kopru in sem srečala te vozičkarce po Kopru. Mama mia, mi je blo kar slabo, ko sem jih poslušala. Kašne šrajajo in bleketajo. Mi je prov fajn, da smo mi posebi, ki bi se mi zmešalo, da bi jih poslušala vsaki danuser posted image user posted image user posted image

Ma katere so te?

Jaz tudi bolniškauser posted image . Sem precenla moje športne sposobnosti in sem se znašla s razsutim kolenom.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.9.2008 22:24:23   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Ma mati moja, prav dnevi di merda!!! Ama, upam da ste zdaj o.k., sej verjetno je blo več straha kot kaj drugega. Dej enga lupčka Etiennčku.

Aleži, vi? Upam, da bo ta noč bolj mirna.

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Ma katere so te?

Jaz tudi bolniškauser posted image . Sem precenla moje športne sposobnosti in sem se znašla s razsutim kolenom.

ma  ne znan ti povedat, ki jih poznam samo di višta. Skratka za si dat tiro v čelo. TI bom naslednjič ko se vidimo pokazaa kere so te in kašne so šrajale.. Ma za se ubit.

Ti se anka pocajtaj, da boš fit za spehode. Bo hmalin grdo vreme. So že napovedi da bo fajn ohldilo nasledji tedenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!