|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
12.9.2008 17:25:31   
5ra_28
Aja, še to: bo imela katera psoteljica 140x70, da jo bol lahko user posted image  dlje uporabljal, ali boste imele vse 120x60 ??? (no,  razen zibk) Ker jaz razmišljam o 140x70...user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
12.9.2008 18:01:54   
_sanja_*
toxo... kolikor jaz vem, ti test delajo 3x. Vsaj tako je meni G rekla. V vsakem trimesečju. Tako sem bila jaz do zdaj 2x testirana, hvala bogu obakrat negativno.

posteljica 140x70... mi jo imamo. Za začetek imamo zibko, potem pa posteljico 140x70, predvsem zaradi tega, ker je bila v akciji v rutarju - bil je komplet s previjalno mizico in omaro. Tole:

user posted image

In potem nisem kaj veliko razmišljala, ker je bilo res ugodno. Drugače pa nisem ravno iskala teh mer.
Nisem je pa kupila z namenom, da bi se lahko dlje uporabjala, ker takrat ko bo moj otrok to posteljico prerasel (ali pa tudi 120*60), bo pravzaprav že imel drugo, ker bo to verjetno že uporabljal njegov mlajši bratec/sestrica.
No, takšni so načrti - torej imeti dva otroka z majhno starostno razliko, zato bo v bistvu ta posteljica kmalu namenjena drugemu, če se bo vse izšlo.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
12.9.2008 18:13:37   
miracleme
Helo, punce....

končno je vikend tu....in sem si le uspela utrgati minutko časa, da napišem par besed (berem vas vsak dan).
Včeraj se je na našem - goriškem koncu odprl nov trgovski center, v nejm je med drugim tudi Pikapolonica. Imeli so akcije, tako, da sem naročila voziček Jane Slalom pro Matrix (lansko barvo: oranžno-sive kombinacije) za samo 468 €. Ponudba se mi zdi zelo ugodna. Med drugim sem si v IT nabavila že par pajackov, pa kremico od Mustele....ja, te dni me kar daje nakupovalna mrzlica.user posted image
Tudi naša pikica ima akrobatske izpade, včasih prav trza tudi večkrat na dan. V pon. imam pregled in videli bomo, če se otroček obrnil na glavico (do sedaj je ležal prečno - vzdolžno). Drugače pa mi noge že precej zatekajo, za kar pripomore tudi sedeči položaj user posted image .
Glede imen se nisva še popolnoma odločila; imam pa naslednje favorite:
- za fantka: Tijan, Jan ali Tilen
- za punčko: Živa, Zoja, Zala

Čakam pa seveda na dodatne ideje mojega moža oz. vsaj mnenja.....

Tako, pri nas že dežuje, kjub temu pa vam želim le in prijeten vikend...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
12.9.2008 18:28:26   
pumpkin23
Glede postlice sem tudi jaz najprej razmislala o 140x70, ker jo lahko nekoliko dlje uporabljas in sploh ce imas zibko je nekoliko nesmiselno potem kupovat 120x60. Potem smo bli pa v Ikei in sm vidla to postlico, ki je cist ok sploh za to ceno. Plus postelnina je cenejsa za 120x60 in tud vec izbire je za to velikost. Drugace je pa moje mnjenje da je bolj pomembno kvalitetno lezisce (jogi), kot sama oblika in izgled posteljice.

Nasuser posted image pa se zaenkrat samo razteguje in ne dela akrobacij. Se mi zdi da je vcasih bil bolj gimnasticno razpolozen. Sedaj izraza svoje mnenje ponoci, ko se ulezem na levi bok, kar ga verjetno zelo moti, ker takrat zacne mocno brcatuser posted image .

A mogoce kaka ve koliko ultrazvokov ti pripada med nosecnostjo? Ker men je zdej moja G rekla da nimam vec UZ, edin ce si ga placam, kar je 60evrov. Mela sm pa prvega, ko ti potrdijo nosecnost, nuhalno, ki jo itak sam placas in morfologijo.

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
12.9.2008 18:49:04   
ninica04
pumpkin23 - kolikor jaz vem naj bi ti pripadali samo 3. Meni pa jih je itak naredla že ful ker sem mela neke probleme, pa še prej splav... drugače pa žal samo 3. Vse ostalo se plača. Drugače pa ful lepa posteljica, taka preprosta, pa vseeno čisto kul. Itak boš pol dala eno ful fensi posteljnino, pa še kake dodatke...

katja_p - meni moja mala dela take akrobacije, da se mi zdi da bo včasih kar ven ušla, prav vidi se valovanje na trebuhu.... pa skoz, čez cel dan. Še vedno je postavljena z nogicami dol, tako da me velikokrat brca direkt v mehur user posted image Ni fajn, priznam. Pa kaj čemo to ti je to. user posted image user posted image

*nina*  - nisi edina velenjčanka, tudi jaz sem iz Velenja user posted image user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
12.9.2008 18:58:14   
katja_p
Celje z okolico:
Sanja, mami_1979, gemina, majcika, 5ra_28, katja_p, *nina*, ninica04

Posteljica: js imam za začetek zibko, potem bom kupila posteljico 60x120, za kasnej pa že imam posteljo - tiste obične 90x190.

UZ: škoda, da ti sam tok mal Uz-jev pripada. Ker js bi ga kr vedno mela :) Js upam, da mi bo naslednjič ga naredila - zdej mi ga ni.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
12.9.2008 19:01:54   
katja_p
Imena:

user posted image   Tjaša
user posted image   Alen

Js pa ne vem, če je naša user posted image  še obrnjena z glavo navzdol. Do sedaj je bila, zdej pa ne vem, ko mi ni delala UZ. Gibe pa itak čutim vsepovsod.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
12.9.2008 19:15:29   
vrtnica21

user posted image
user posted image

PDP   Ime   (št.user posted image , št.user posted image ) starost     kraj   pregledi    spol   obseg/kg
==================================================

x.12. 
tany83         (1user posted image ,0user posted image )     24 let         ?     pregled       ?           ?

01.12.
saššša user posted image user posted image  (2user posted image ,1user posted image )   25  let   CERKN  P 8.9.       user posted image  user posted image  O:113;+9kg
1olivija         (1user posted image ,0user posted image )    31  let        ?     pregled       ?           ?
blackcoffee (1user posted image ,0user posted image )    35  let      MB     pregled       user posted image      O:98/+9 kg

02.12. 
Pikanai         (3user posted image ,2user posted image )    31 let         ?     pregled       ?           ?
cipresa        (3user posted image ,1user posted image )     29 let      KR     pregled       user posted image   O:92/+9kg
tian*zoja     (1user posted image ,0user posted image )      ? let         ?     pregled       ?           ?
Claudi          (1user posted image ,0user posted image )     25 let   LJ/PO   pregled      user posted image         ?/+12kg
gemina        (1user posted image ,0user posted image )     26 let         ?     pregled      user posted image         ?/+5kg

lonja            (2user posted image ,1user posted image )    34 let         ?     P 30.9.      user posted image    O:?/+9kg

03.12. 
Julllija         (?user posted image ,?user posted image )        ? let         ?     pregled       user posted image   O:97/+4kg

Splet.ka     (1user posted image ,0user posted image )     30 let         ?     pregled       ?     O:93/+6kg

tasa.m.      (1user posted image ,0user posted image )     26 let         ?      P 8.10.       user posted image          ?/+8kg

04.12. 
skorpika    (1user posted image ,0user posted image )      27 let         ?     pregled       ?           ?
Otika          (1user posted image ,0user posted image )     25 let        LJ     pregled       user posted image    O:105/+1kg

05.12. 
Ana Luna   (2user posted image ,0user posted image )    29 let         LJ     pregled       ?           ?
roal            (2user posted image ,0user posted image )    26 let           ?     pregled       ?           ?

06.12. 
katja_p     (1user posted image ,0user posted image )     25 let   SG/CE     P 10.10.    user posted image    O:96/
Bimba80   (1user posted image ,0user posted image )    27 let         ?       P 17.9.       user posted image           ?
miracleme(2user posted image ,1user posted image )    28 let        GO     P 15.9.       user posted image  O:100/+6,5kg
vrtnica21  (1user posted image ,0user posted image )    31 let        LJ       P 6.10.      user posted image     O:97/+8kg
jasa           (2user posted image ,1user posted image )     30let        NM     pregled       user posted image         ?
5ra_28      (1user posted image ,0user posted image )     28 let       MB     pregled      user posted image          ?

07.12. 
nadaklemen(2user posted image ,1user posted image31 let         ?     pregled       ?           ?

08.12. 
Tajka         (2user posted image ,1user posted image )    27 let        LJ     pregled       ?           ?

hektorina (2user posted image ,0user posted image )    38 let       MB     P 7.10.       user posted image            ?
teja*         (1user posted image ,0user posted image )      ? let         ?     pregled       ?           ?

julika         (1user posted image ,0user posted image )    26 let         ?     P 9.10.        user posted image    O:100cm/+10kg

09.12. 
Vplanu     (2user posted image ,1user posted image )     29 let         ?     pregled       ?           ?

moonshine(?user posted image ,?user posted image )      ? let         ?    P 23.9.        user posted image            ?/+6kg

10.12. 
jagodinka    (3user posted image ,0user posted image28  let     CE      P 2.10.       user posted image    O:99/+9kg

11.12. 
pike          (1user posted image ,0user posted image )     ? let         ?      P 11.9.        user posted image    O:96/+7kg
Suni          (1user posted image ,0user posted image )    27 let       ?       P 9.10.        user posted image            ?
Anonimen(1user posted image ,0user posted image )    ? let         ?     pregled       user posted image            ?

12.12. 
majcika   (2user posted image ,1user posted image )    28 let        ?     pregled       user posted image            ?
mam32    (1user posted image ,0user posted image )    31 let         ?     pregled       ?           ?
pišapela  (1user posted image ,0user posted image )    26 let      SG     pregled      user posted image            ?
mami1979(4user posted image ,3user posted image )  28 let      CE     pregled      user posted image            /+3kg
ajda26      (2user posted image ,1user posted image )    30 let     LJ     P 22.9.       user posted image            ?/+6 kg
december28(1user posted image ,0user posted image )29 let     LJ     pregled        user posted image            ?
ketii           (1user posted image ,0user posted image )    ? let         ?     pregled      user posted image            ?
Tedi77      (1user posted image ,0user posted image )    37 let KR/LJ     pregled       ?           ?

13.12. 
*Mateja   (1user posted image ,0user posted image )    22 let     KR     pregled     user posted image            ?
JAPE         (2user posted image ,1user posted image )    27 let     KR     pregled     user posted image            ?
julijana   (3user posted image ,1user posted image )    38 let      TR     P10.10.     user posted image            ?
medika13(2user posted image ,0user posted image )    ? let   SG/LJ     pregled     user posted image   O:103/+8kg

14.12. 
andya      (1user posted image ,0user posted image )     ? let        ?     pregled      ?           ?

15.12. 
LUNA06  (2user posted image ,1user posted image )     28 let        ?    pregled      ?           ?
tejci01   (1user posted image ,0user posted image )     26 let      PO   pregled     user posted image      O:93
Puella    (2user posted image ,1user posted image )     31 let       LJ    P 22.9.     user posted image            ?/+7kg
Zanositev(1user posted image ,0user posted image )  28 let     ?     pregled        user posted image            ?

16.12. 
lollypop (1user posted image ,0user posted image )    29 let    KR      P 7.10.      ?           ?/+7,5kg
martka  (2user posted image ,1user posted image )    36 let      ?     pregled      ?           ?

17.12. 
jabi babi(1user posted image ,0user posted image )    27 let    ?     pregled      ?           ?
ursula83(2user posted image ,0user posted image )    24 let  TR     pregled      user posted image   O:98/+5,5kg
nAny84 (1user posted image ,0user posted image )       ? let    ?     pregled      ?           ?
pumpkin23(1user posted image ,0user posted image )27 let    ?     pregled     user posted image            ?/+10kg

18.12. 
bibabuba(2user posted image ,1user posted image )    27 let TR     pregled     user posted image            ?
nadya     (1user posted image ,0user posted image )    26 let         pregled      ?     O:98/+6kg
miskajus(1user posted image ,0user posted image26 let      ?     pregled      ?           ?

19.12. 
zverinca (3user posted image ,1user posted image )  29 let    LJ     pregled     user posted image     O:92/+3kg
mavrica72(4user posted image ,0user posted image )35 let      ?     pregled      ?           ?

anamari    (1user posted image ,0user posted image? let      ?     pregled      ?           ?

20.12. 
neisha80(2user posted image ,1user posted image28 let      ?     pregled     user posted image            ?
Nincica1 (1user posted image ,0user posted image30 let      ?     pregled      user posted image            ?
.Evelyn.  (1user posted image ,0user posted image26 let    LJ     pregled     user posted image            ?
mettyy   (2user posted image ,0user posted image31 let    SG     pregled     user posted image            ?

21.12. 
**NiNa**(1user posted image ,0user posted image27 let      ?     pregled   user posted image            ?
avšika     (1user posted image ,0user posted image )    ? let      ?     pregled      ?           ?
_sanja_*(1user posted image ,0user posted image ) 22 let  SG/CE P 9.10.      user posted image    O:94/+6kg

alena*    (1user posted image ,0user posted image )    ? let      ?     pregled      ?           ?

22.12. 
nanaa     (2user posted image ,0user posted image ) 29 let    TR     pregled     user posted image            ?

24.12. 
ninica7   (1user posted image ,0user posted image ) 29 let    TR     pregled     user posted image            ?
superpunca(1user posted image ,0user posted image )? let      ?     pregled    user posted image            ?

25.12.
*nina*     (2user posted image ,0user posted image )  23 let  CE      P 22.9.     user posted image   O:90/+6kg
lupči        (1user posted image ,0user posted image )   ? let      ?     pregled      ?           ?
didyi      (1user posted image ,0user posted image )  31 let    CE     pregled      ?           ?

26.12.
tejka**     (2user posted image ,1user posted image )  33 let      ?     pregled      ?           ?

27.12.
jesenskolistje(2user posted image ,1user posted image )21let  ?     pregled      ?           ?

28.12.
abi          (2user posted image ,1user posted image )    ? let      ?     pregled      ?           ?
Lyla        (2user posted image ,1user posted image )   28 let  GO     pregled      user posted image         ?
ninica04(3user posted image ,1user posted image )   27 let  CE     pregled      user posted image   O:97/+6 kg

31.12.
uršap     (1user posted image ,0user posted image )    ? let      ?     pregled      ?           ?
Pikica T  (1user posted image ,0user posted image )  28 let      ?     P 6.10.     user posted image           ?
ocka33  (4user posted image ,3user posted image )   34 let      ?     pregled      ?           ?

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje nosečke:
x.12.   luna           
x.12.   inja2          
x.12.   mini80       
5.12.   sunnysonja
7.12    *špela       
12.12. robidka       
13.12.  miši            
24.12. MIAAA30    

skupaj nas je 93 nosečk
in pričakujemo

user posted image  = 19
user posted image  = 20
user posted image  = 14

Z nami so pot začele:
janney user posted image
ančica user posted image
ani76 user posted image
faka user posted image
Sulfinija user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
Santa user posted image
becky user posted image
Anonimna 4user posted image
potička user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

user posted image   

user posted image
03.09.2008
MoonEve    Luna (? g, ?cm) (pdp 12.12.08 - 27. teden)

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
12.9.2008 19:30:51   
mami_1979
Sm klicala tud na CSD pa se rekl da zdej ni več 45 dni prej, da se gre zdej 28 dni pred PDP na porodniško.

Od kdaj pa to?

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
12.9.2008 21:03:38   
mami_1979
Porodniški dopust
Avtor: Uredništvo Ringaraja.net

Koliko časa traja porodniški dopust in kdaj nastopi?
Porodniški dopust traja 105 dni.
Mati mora nastopiti porodniški dopust 28 dni pred predvidenim datumom poroda, ki ga določi ginekolog. Mati pa se lahko odloči tudi, da bo nastopila porodniški dopust 42 dni pred predvidenim datumom poroda, vendar mora vedeti, da je skupno trajanje porodniškega dopusta v vsakem primeru 105 dni.

Ali po novem ni več tako?

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 12.9.2008 21:04:08 >

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
12.9.2008 21:20:31   
CIPRESA
Pred 3 leti ko sem rodila Žiga je še veljalo da si se lahko odločil kdaj greš v porodniško, sedaj pa nevem več.

Gibi pa - včasih za znoret, sem in tja gor in dol, pa rito tišči včasih v en del trebuha ven, da imam občutek da mi bo vse strgaluser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 3411
12.9.2008 21:26:52   
mami_1979
Danes imajo pa naši "tamali" verjetno športni dan. Tudi moj je bil ves čas aktiven.
Zame je bil danes zelo utrujajoč dan, sem se komaj prestavljala.
Zasledila sem, da vas bolijo sramne kosti,.. žal tudi mene. A me niso do sedaj v nobeni nosečnosti. Vse je enkrat prvič.
Prijeten, svež večer vam želim.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
12.9.2008 22:18:55   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Porodniški dopust
Avtor: Uredništvo Ringaraja.net

Koliko časa traja porodniški dopust in kdaj nastopi?
Porodniški dopust traja 105 dni.
Mati mora nastopiti porodniški dopust 28 dni pred predvidenim datumom poroda, ki ga določi ginekolog. Mati pa se lahko odloči tudi, da bo nastopila porodniški dopust 42 dni pred predvidenim datumom poroda, vendar mora vedeti, da je skupno trajanje porodniškega dopusta v vsakem primeru 105 dni.

Ali po novem ni več tako?

Ne, ni več tako. To so spremenili takrat, ko sem bila jaz prvič na porodniški, poleti loeta 2006. Moja prijateljica je takrat še ujela zadnji vlak in šla na porodniško 42 dni pred PDP.

Posteljica: Za starejšo punčko imamo 140x70 in je super. Pri dobrih dveh letih ji ni še čisto nič tesna. In ko se bo malo navadila novega dojenčka, bomo odstranili ograjico in bo mladinska postelja (ste videle, kako cortkano to zgledauser posted image ).

Za tanovega dojenčka imamo pa 120x60, smo jo dobili od sorodnikov. Čez približno dve leti bomo obema mulčkoma kupili novo sobico oziroma samo spalni del.

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 3413
12.9.2008 22:42:43   
jagodinka
Se bom še jaz oglasila glede gibov...
Moj user posted image  je imel obdobje, ko se je premikal ob približno istih urah... No zdaj se je ta red malo porušil in se premika tu in tam... pa kar malo pogrešam tiste točne ure... So pa gibi vcasih cisto rahli, vcasih pa tudi zaboli...
Uzivajte!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
12.9.2008 23:58:51   
Anonimen
Pozdravljene punce!

No jaz sem bila danes v Ikei in pripeljala domov svega i svašta ... se mi je naša mazdica kar malo zasmilila, saj smo šli v Avstrijo moj dragi, moja mami in jaz, domov smo pa pripeljali pohištvo za celo otroško sobico (posteljico, garderobno omaro, previjalno mizico, stenski regal, eno visoko ozko omaro in zabojček za igrače), tepih, lučko, posteljnino + kovterček, nekaj igrač, škatel in košar, dekce in še in še ... no in smo za vse to zapravili samo nekaj čez 800€ ... kar vredi, ne?
Sem pa sedaj čisto utrujena in ko smo prišli domou, smo razložili avto, dragega sem peljala do gondole (ima za nekaj časa zadnji moški vikend na Planini user posted image ), sedaj sem pa končno na svojem priljubljenem kavču!

Glede ultrazvoka pa jaz ne vem kako je standardno, ker sem imela na začetku nekaj težav in mi je do sedaj še na vsakem pregledu UZ naredila, pa kljub temu, da je sedaj že nekaj časa vse vredu.

(odgovor članu jagodinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
13.9.2008 9:30:20   
pišapela
Dobro jutro!

Zadnje dni ste bile pa pridne. Prav, prav. Meni pa kar malo zmanjkuje časa. Pa ta služba me tako utrudi, da bi cel popoldan samo ležala. Ne vem, kako dolgo bom še zdržala.

Drugače smo imeli pregled. Vse je OK, za spol še vedno nismo izvedeli. Je prav sramežljiva ta naša pikica. V četrtek grem po injekcijo Rh-, pa dat vodo in kri.
Imena smo tudi mi že izbrali: user posted image  - Tiara
                                             user posted image  - Tjan

Tudi midva bova verjetno naslednji teden šla malo po nakupih v Ikeo. Razen vozička nisma kupila še ničesar, tako da bo treba počasi v akcijo. Čas beži!

Lep vikend!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
13.9.2008 9:48:04   
lonja
Jutro,

mi pa dans šibamo čez mejo, sicer samo do Celovca, ampak nekaj je...user posted image moram kupit jesensko garderobo za našo starejšo pupo, pa verjetno tudi kakšen micen bodi za našo user posted image  v trebuščku.

Aja, naši user posted image  bo pa po vsej verjetnosti Manca ime.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
13.9.2008 10:24:41   
*Mateja
helo.
Vrtnica  še moji podatki za dopolnit:
- naslednji pregled 25.9.2008
- obseg trebuha 89cm
- pridobljena teža +4 kg

Drugače pa samo da vas malo pozdravim, ker se morm učit, imam v ponedeljek zopet izpit. Lepo soboto vam želim
LP
Mateja

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
13.9.2008 11:04:09   
_sanja_*
Pozdravljene... user posted image user posted image

Malo sem vas na hitro prebrala... Imam veliko dela danes, vlagamo namreč srbsko oz. bolgarsko solato in moram vso zelenjavo narezat, skuhat in vložit. Pa kosilo seveda. Danes bomo jedli krokete in piščančje zrezke v omaki. Njamuser posted image Čeprav je s temi kroketi tolk dela, da me kar mine, ko pomislimuser posted image

Mateja, vso srečo na izpitu. Držim pesti!

Otika, super nakup! Ko boš pa kaj postavila, nam pa poslikaj, da malo vidimouser posted image

Glede UZ... Žal je tako ja, da ti jih kaj veliko ne pripada. Mislim, da samo prvi pregled in morfologija. NS je tako samoplačniška, kasneje pa baje samo poslušajo srček - ali pa je še en pregled? Ne vem, o tem je bilo na RR že dosti napisanega. Imam pa srečo kar se tiče UZ. Do sedaj sem jih imela že 8; od tega 1 na NS, 1 v bolnici, 6 pa pri svoji G, ker mi ga naredi vsakič, ko sem tam. Res je super zdravnica in zelo vesela sem, da jo imam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
13.9.2008 11:13:56   
pike
Ojla punce,
Glede UZ; meni ga moj G naredi vedno, ko imam pregled. Najprej vpraša, če so kakšne težave, nato pa sledi UZ kjer mi vedno pokaže srčka, ki bije in vse ostalo.
Je pa res zgleda vse odvisno od posameznega G.

Vrtnica, še moji podatki za seznam:
naslednji pregled 9.10.2008, imeli bomouser posted image Valentino, sem pa na +7 kg.

Glede posteljice pa ima naša tudi 120x60 in upam, da bo vsaj 2 leti zadostovala za našo pupo.

Tako, se še potlej kaj oglasim, pozdravčekuser posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
13.9.2008 14:58:04   
uršula83
Pozdravljene!

Danes je pa res en smotan dan.
Glede UZ: Ja pripadata ti natanko 2 user posted image , ki jih plača ZZZS, in sicer 1. ko ti potrdijo nosečnost in 2. morfologija! Meni se to zdi nezaslišno, no sej vem učasih je bilo še  z-ja, ČE SEVEDA NI NIČ NAROBE. Kao če nosečnost normalno poteka.
No meni ginekologinja ne dela vsakič UZ ampak samo srček posluša z neko napravico.

Naslednji pregled pa imam 18.9.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
13.9.2008 15:48:06   
katja_p
Podatki za seznam:

obseg tebuha 99cm, +9kg

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
13.9.2008 16:13:14   
ninica04
En lep pozdravček vsem kljub slabemu vremenu

Danes se ful brezveze počutim, vstala ob 7 h totalno nenaspana, ker mislim da bo naša pupa zbolela, stara je skoraj 4 leta, ful kašlja, smrka.... groza. V glavnem do zdaj sem že 2 x spala, s tamalo sma čist adijo. Prej sma šle malo ven, na zelo kratek sprehod pa v trgovino pa sem se komaj privlekla domov, bebika tako pritiska dol da sem mislila da bo kar ven skočila.... Mojega dragega ni doma, dela na polno user posted image user posted image . Kuhat se mi ne da. Sem kar zjutraj nastavila govejo juho, pa boma še zdaj malo špinače, govedine in pire krompirja pojedle.  No pa kaj čmo, se tolažim da je vsega krivo vreme... user posted image Malo da vam jamram, saj nobenmu drugemu ne morem user posted image user posted image user posted image

Mateja
- veliko sreče na izpitu, pa da se ti bo dalo učit ko je tako vreme.

Otika - ste pa res veliko nakupili, kako mazdo pa mate pol, super karavanuser posted image user posted image Dej ko boš lahko malo poslikaj pa pokaži.

gibi
- meni nori čisto vsak dan, skoz, se mi zdi da je čisto malo časa pri miru. Pa si mislim, nič hudega hvala bogu, vsaj vem da je živo in ok. Itak je pa angelsound tud mega!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
13.9.2008 16:19:56   
pumpkin23
Dons pa je en smotan danuser posted image .
Samo mi smo vseeno pridni in preurejamo stanovanje.No ce sem bolj natancna dela to mojuser posted image , jaz pa pocivam ker mi noge tok zatekajo, da se sedet ne smemuser posted image .
S temi UZ pa res skrtarijo in moja G kot izgleda tudi s samimi pregledi, saj sem do zdej bla od zacetka nosecnosti 4x pri njej.No sej se ne pritozujem, ker kot zgleda je pol vse ok z mano in nasimuser posted image , sam kot izgleda mors sam zase tolk bol skrbet in vse sam zahtevat.Sem pa tudi ze razmislala da bi za drugo nosecnost raj zamenjala G. Ste ve zadovolne s svojimi? Ali kaksno priporocate?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
13.9.2008 16:46:12   
*Mateja
Pumkin: tud jaz sem do sedaj imela 4 preglede pri ginekologinji. Na začetku so tk na 4-5 tednov tk da več pregledov do sedaj tud ne moreš imet. Jaz sem s svojo gin. čist zadovoljna, je ful prijazna in zadnič čeprov sem že imela morfologijo mi jo je še enkrat opravla user posted image sm bla ful vesela, da sem se lahko nagledala user posted image na ekranu.

Drugače se pa dones učim, in mi prav ne paše ko je tk bedno vreme, sem vsa zaspana...sam kaj čmo izpite je pa treba nardit. sj še sam ta, pa 23 še eden. pol pa konecuser posted image
Nič lepo se imejte, pa hvala ker zame držite pesti za izpite.
LP

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.