|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
6.9.2008 10:30:23   
lonja
Super Vrtnica za seznam user posted image user posted image .

Moj PDP lahko premakneš na 02.12., tako smo mi vsaj rekli na 3D UZ.

Meni se je pri prvi user posted image na zadnjem UZ, ki sem ga imela v 32 tednu že lepo obrnila navzdol. Imela sem krasen porod, ki smo ga zaključili v slabih dveh urah. Če bi bil še drugi tak, bi bila čist in popolnoma vesela.

Lep dan vsem skupaj, mi gremo malo v Tivoli pogledat, kjer se dogaja LUNIN festival user posted image .

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.9.2008 10:32:19   
ninica04
vrtnica 21 - superca da ti je uspelo zrihtat seznam. Tudi jaz sem ga že močno pogrešala. Zdej je pa že kar veliko znanega, ne? Meni lahko popraviš oz. dodaš CE, O: 97, +6 kg. Hvala

Povejte mi še nekaj: ali ste tudi ve zadnje čase ful utrujene? Sem v 24 t. mogla bi bit ful na višku vsega, pa me vse boli. Sicer sem na bolniški, nič kaj ne delam, ampak kr neki. Grem samo do trgovine, me ful dol tišči vse skupaj, po stopnicah piham ko ena stara mamika, če mal kej preveč delam doma (pa niti ne ne vem kaj) me že v trebuhu boli in otrdeva... kr neki... Kako ste pa kaj ve?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
6.9.2008 10:36:18   
katja_p
Js sm v 28t in bi zadnje dni sam spala. Pa spim po 9 ur na noč, ampak se tekom dneva sploh ne morm prav zbudit user posted image  Pa imam ogromno stvari za nardit, ampak nimam energije user posted image

Moja user posted image  je pa že od začetka navzdol obrnjena. SIcer imam pa v torek pregled in bom potem poročala, kako napredujemo.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
6.9.2008 10:47:39   
Anonimen
O Vrtnica, super si spedenala tale seznam!!! user posted image Sam jaz (še) nisem stara 29 let, ampak sem zaenkrat še 25 user posted image . Pa glede kil sem sedaj končno na +1 kg user posted image .

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
6.9.2008 10:50:06   
blackcoffee
..no, tule pa še moj buši. user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 6.9.2008 10:55:28 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
6.9.2008 11:00:57   
Bimba80
Lep pozdravček vsem skupaj:)
Vidim, da ste že kar aktivne.....no pa še seznam imamo nazaj:))))user posted image user posted image user posted image  Vrtnicauser posted image user posted image user posted image
Opažam, da nisem edina, ki se utrudi ob hoji po stopnicah in nasploh čez dan........delam sicer v pisarni za računalnikom vendar me tistih 8 ur sedenja, pa jih veliko manj presedim, ubija.......že razmišljam kako bi kar doma na bolniški ostala........rekla sem si, da bom vsaj še september delala, vendar nevem kako bom zdržala........imam pa 15.09. v Postojni 3D UZ, tako bomo videli kaj dela naša mala rožica (brca na veliko), 16.09. moram v laboratorij, da mi odvzamejo kri za toxo in da popijem tisto pocukrano vodo......potem me pa še 17.09. čaka pregled kot vak mesec pri G........upam, res da je vse v redu......me kar malo stisne ko slišim, da novemberke pa tudi naša decemberka že rojevajo.........

Čestitke Mooneve in mali Luniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
6.9.2008 11:02:50   
julika
no blackcoffee, končno si ga pokazalauser posted image  lep je......zelo lepuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3132
6.9.2008 11:04:23   
julika
lep seznam....

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
6.9.2008 11:06:17   
blackcoffee
..tako je mišičast in napet... po moje bi takega imel Arnold Schwarzenegger, če bi bil noseč. user posted image user posted image
hvala!

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
6.9.2008 11:10:52   
saššša
 Vrtnica evo še podatkov da bo seznam popoln. Starost 25 let, naslednji pregled 8.9.2008 in pa 10.9.2008. obseg trebuha 113 cm (ajoj) in pa +9 kg

HVALA IN LP

< Sporočilo je popravil saššša -- 6.9.2008 11:12:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 3135
6.9.2008 11:11:46   
saššša
IZVIRNO SPOROČILO: saššša

Vrtnica evo še podatkov da bo seznam popoln. Starost 25 let, naslednji pregled 8.9.2008 in pa 10.9.2008. obseg trebuha 113 cm (ajoj), kraj CERKNICA

HVALA IN LP

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
6.9.2008 11:16:49   
julika
vrtnica 21, pol pa še lahk mene dodaš na seznam
PDP 8.12.2008
1user posted image , 0user posted image
26 let
naslednji pregled 9.9.2008
spol user posted image
obseg/kg  100cm/+10kg

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
6.9.2008 11:18:30   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04
Povejte mi še nekaj: ali ste tudi ve zadnje čase ful utrujene? Sem v 24 t. mogla bi bit ful na višku vsega, pa me vse boli. Sicer sem na bolniški, nič kaj ne delam, ampak kr neki. Grem samo do trgovine, me ful dol tišči vse skupaj, po stopnicah piham ko ena stara mamika, če mal kej preveč delam doma (pa niti ne ne vem kaj) me že v trebuhu boli in otrdeva... kr neki... Kako ste pa kaj ve?

user posted image user posted image Drži. V drugem trimestru bi se naj počutile odlično, pa se mi zdi, da še zdaleč ni takouser posted image
Trenutno sicer še nekako gre, 2 tedna nazaj je bila pa kriza. Nikakor nisem mogla spat, prestavljala sem se ko kit, vse me je bolelo zjutraj, ko sem se zbudila - še slabše kot zvečer. Sem mislila, da me bo pobralo od utrujenosti.
Zadnje čase veliko počivam, mogoče je zato mal boljše? Sem pa vsekakor hitro utrujena, stopala me tak bolijo, da si jih ne folgam masirat, sopiham pa tud jaz tak ko ena stara mamkauser posted image user posted image Trebuh še vedno otrdeva. Čeprav se mi zdi, da mogoče zadnje čase manj oz. vsaj hitro mine - ne vem, a zato ker počivam več, ali pa zaradi magnezija. Sem pa mogla dans ob 4h zjutri magnezij pit, tolk me je zagrabluser posted image user posted image
Ne vem, kje je tist višek energijeuser posted image

Vrtnica
, če boš popravljala seznam... Pregled imam 9.10.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
6.9.2008 11:31:54   
zverinca
user posted image user posted image user posted image kakšni lepi bušiji!!

Vrtnica, pa je le uspelo!! user posted image mogoče namig za naprej, da 'citiraš' tega, pa le une oklepaje
IZVIRNO SPOROČILO: in potem zaključni quote oklepaj brišeš, vmes pa tu popraviš podatke, da se ne matraš s kopiranjem sem in tja v word.
Kaj pa je moderatorjem, da niso nič rekli? user posted image user posted image

jaz pa nisem utrujena, se pozna da čez dan res počivam kolikor morem, pa zvečer hodim dokaj zgodaj spat, da spim res vsaj 8ur na noč.
Glede obrnitve pa se ne sekirite, še je čas da se obrnejo, če imajo zdej cca.1kg, imajo še dooosti prostora za telovadbo, ko pa bojo nekje 2500g bo pa že treba biti obrnjeno navzdol.

Zdej pa kosilo - le juha, popoldne gremo pa na piknik, pa bo itak tam hrane preveč.

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
6.9.2008 11:43:43   
_sanja_*
zverinca
Vrtnica, pa je le uspelo!! user posted image mogoče namig za naprej, da 'citiraš' tega, pa le une oklepaje in potem zaključni quote oklepaj brišeš, vmes pa tu popraviš podatke, da se ne matraš s kopiranjem sem in tja v word.
Kaj pa je moderatorjem, da niso nič rekli? user posted image user posted image

Ja, mislim da to je prakticirala na začetku. Tudi jaz, ampak na žalost je nehalo delat, ker je javljalo napako.
Zato sva pa potem shranjevali seznam v word, ker je veliko dela, da popraviš vse datume in vse, potem pa ne moreš prilepit... Vseeno boljše, da je v wordu, kot pa nikjer... Ampak na žalost vseeno ni delalouser posted image

Lepo se imej na pikniku. Tudi mi gremo. Stric je star 40 let in praznuje popoldne. Upam, da ne bom cel dan spet samo jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
6.9.2008 12:01:37   
katja_p
blackcoffee, tvoj trebuh je pa že velik user posted image  moj ni tk ... al pa se sam men ne zdi user posted image
Sicer je pa zlo lep, ko je tak napet user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
6.9.2008 12:35:48   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image za nove slikice trebuščkov. Meni so vsi tako lepi, da se mi moj sploh ne zdi da bi bila noseča ampak kot bi se samo zredilauser posted image Tile so pravi nosečniškiuser posted image user posted image

No ker ga nosim v križu me je vsak večer že začel matrat križ, boli ko user posted image včasih še ponoči. Drugače pa se počutim jaz res O.K., nobenega otrdevanja, nobenega pritiskanja navzdol, včasih le malo proti večeru, zatekanje je minimalno in trebuh me niti ne ovira, se včasih spozabim da sem sploh noseča, spomni me brcanje v trebuščku. Niti ne morem verjet da bom čez 3 mesece že drugič postala mamica, vse se mi zdi da gre tako zelo hitro sploh nebi še rodila decembrauser posted image user posted image takole bi zdržala še 9 m.

Za obrat otroka imam torej še čas, ah, upam da se bo obrnil kot je trebauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
6.9.2008 12:37:50   
*nina*
uuu seznam je nazaj, sem ga jaz tudi že pogrešala...super vrtnicauser posted image user posted image user posted image
na pa še en podatek naslednji pregled 22.9.
blackcoffe:
ful lep trebušček, imaš pa res že velikega, sam je tako lepo napetuser posted image moj je pa bolj mali v primerjavi s tvojim.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
6.9.2008 13:35:17   
blackcoffee
ja.. no, zdaj vsaj lahko razumete mojo zaskrbljenost, ko sem vam težila - kam bo to še rastlo??? user posted image
sem v 28. tednu. pridobila +9 kg. sem pa brala nekje, da se user posted image med 27. - 33. tednom največ zredijo - kao. in če pomislim, da so naši otročički težki v tem obdobju slab kilogram, bo trebuh do konca nosečnosti verjetno še orng narastel. user posted image user posted image  
upam le, da moj 'schwarzeneggerski' trebuh ne nosi v sebi Schwarzeneggerja,  tako da drage moje souser posted image , očitno vodim v obsegu in to dejstvo mi niti malo ni v uteho - naj me že katera od vas prehiti!! user posted image
user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
6.9.2008 16:31:56   
julika
draga moja blackcoffee moram te razočarat (al pa razveselituser posted image kakorkoli vzameš).maš kar močno konkurencouser posted image  v obsegu in pridobljenih kg sem te že prehitelauser posted image  (žal). saššša pa tako ima rekord v obseguuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3145
6.9.2008 18:59:33   
mami_1979
mami1979(4 user posted image ,3 user posted image )  28 let      CE     pregled                  +3kg

sporočam popravke za seznam. Doma imam 3 user posted image in še ne štiri. Pa pridobljene kg sem dodala

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 6.9.2008 19:00:03 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
6.9.2008 19:10:00   
saššša
Julika res držim rekord v obsegu ampak jz mam pa dve pod sabo tko da me to mal tolaž da pa ja že morm imet večji trebuh ko pa ve......Vsaj upam

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
6.9.2008 19:35:40   
lonja
Pozdravljene,

Ninica04, tudi mene zadnje dni močno daje utrujenost in tiščanje navzdol, tako da tudi ajz resno razmišljam o kaki bolniški. Delam v računovodstvu, kjer sedim 8 ur skupaj in sem konec dneva kot taka izžeta cunjauser posted image , full mi je težje prenašati vse skupaj kot pri prvi nosečnosti.

Vrtnica, moj naslednji pregled bo 30.09.2008, ko imam tudi zadnji UZ.

Lep dan vsem!

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
6.9.2008 20:08:22   
vrtnica21

user posted image
user posted image

PDP   Ime   (št.user posted image , št.user posted image ) starost     kraj   pregledi    spol   obseg/kg
==================================================

x.12. 
tany83         (1user posted image ,0user posted image )     24 let         ?     pregled       ?           ?
jagodinka    (3user posted image ,0user posted image )      ?  let         ?     pregled       user posted image          ?

01.12.
saššša user posted image user posted image  (2user posted image ,1user posted image )   25  let   CERKN  P 8.9.       user posted image  user posted image  O:113;+9kg
1olivija         (1user posted image ,0user posted image )    31  let        ?     pregled       ?           ?
blackcoffee (1user posted image ,0user posted image )    35  let      MB     pregled       user posted image      O:98/+9 kg

02.12. 
Pikanai         (3user posted image ,2user posted image )    31 let         ?     pregled       ?           ?
cipresa        (3user posted image ,1user posted image )     29 let      KR     pregled       user posted image   O:92/+9kg
tian*zoja     (1user posted image ,0user posted image )      ? let         ?     pregled       ?           ?
Claudi          (1user posted image ,0user posted image )     25 let   LJ/PO   pregled      user posted image            ?
gemina        (1user posted image ,0user posted image )     26 let         ?     pregled       ?           ?

lonja            (2user posted image ,1user posted image )    34 let         ?     P 30.9.      user posted image    O:?/+9kg

03.12. 
Julllija         (?user posted image ,?user posted image )        ? let         ?     pregled       user posted image   O:97/+4kg

Splet.ka     (1user posted image ,0user posted image )     30 let         ?     pregled       ?     O:93/+6kg

04.12. 
skorpika    (1user posted image ,0user posted image )      27 let         ?     pregled       ?           ?
tasa.m.      (1user posted image ,0user posted image )     25 let         ?     pregled       ?           ?
Otika          (1user posted image ,0user posted image )     25 let        LJ     pregled       user posted image    O:105/+1kg

05.12. 
Ana Luna   (2user posted image ,0user posted image )    29 let         LJ     pregled       ?           ?
roal            (2user posted image ,0user posted image )    26 let           ?     pregled       ?           ?

06.12. 
katja_p     (1user posted image ,0user posted image )     25 let   SG/CE     P 9.9.         user posted image    O:96/
Bimba80   (1user posted image ,0user posted image )    27 let         ?       P 17.9.       user posted image           ?
miracleme(2user posted image ,1user posted image )      ? let         ?     pregled       ?           ?
vrtnica21  (1user posted image ,0user posted image )    31 let        LJ       P 6.10.      user posted image     O:97/+8kg
jasa           (2user posted image ,1user posted image )     30let        NM     pregled       user posted image         ?
5ra_28      (1user posted image ,0user posted image )     28 let       MB     pregled      user posted image          ?

07.12. 
nadaklemen(2user posted image ,1user posted image31 let         ?     pregled       ?           ?

08.12. 
Tajka         (2user posted image ,1user posted image )    27 let        LJ     pregled       ?           ?

hektorina (2user posted image ,0user posted image )    38 let       MB     pregled       ?           ?
teja*         (1user posted image ,0user posted image )      ? let         ?     pregled       ?           ?

julika         (1user posted image ,0user posted image )    26 let         ?     P 9.9.        user posted image    O:100cm/+10kg

09.12. 
Vplanu     (2user posted image ,1user posted image )     29 let         ?     pregled       ?           ?

11.12. 
pike          (1user posted image ,0user posted image )     ? let         ?      P 11.9.        user posted image    O:96/+6kg
Suni          (1user posted image ,0user posted image )    27 let       ?     pregled        user posted image            ?
Anonimen(1user posted image ,0user posted image )    ? let         ?     pregled       user posted image            ?

12.12. 
majcika   (2user posted image ,1user posted image )    28 let        ?     pregled       user posted image            ?
mam32    (1user posted image ,0user posted image )    31 let         ?     pregled       ?           ?
pišapela  (1user posted image ,0user posted image )    26 let      SG     pregled      user posted image            ?
mami1979(4user posted image ,3user posted image )  28 let      CE     pregled      user posted image            /+3kg
ajda26      (2user posted image ,1user posted image )    30 let     LJ     pregled       user posted image            ?
december28(1user posted image ,0user posted image )28 let     LJ     pregled       user posted image            ?
ketii           (1user posted image ,0user posted image )    ? let         ?     pregled      user posted image            ?
Tedi77      (1user posted image ,0user posted image )    37 let KR/LJ     pregled       ?           ?

13.12. 
*Mateja   (1user posted image ,0user posted image )    22 let     KR     pregled     user posted image            ?
JAPE         (2user posted image ,1user posted image )    27 let     KR     pregled     user posted image            ?
julijana   (3user posted image ,1user posted image )    38 let      TR     pregled     user posted image            ?
medika13(2user posted image ,0user posted image )    ? let        ?     pregled     user posted image       O:101

14.12. 
andya      (1user posted image ,0user posted image )     ? let        ?     pregled      ?           ?

15.12. 
LUNA06  (2user posted image ,1user posted image )     28 let        ?    pregled      ?           ?
tejci01   (1user posted image ,0user posted image )     26 let      PO   pregled     user posted image      O:93
Puella    (2user posted image ,1user posted image )     31 let      ?     pregled       ?           ?
Zanositev(1user posted image ,0user posted image )  28 let     ?     pregled        user posted image            ?

16.12. 
lollypop (1user posted image ,0user posted image )    29 let    KR     pregled      ?           ?
martka  (2user posted image ,1user posted image )    36 let      ?     pregled      ?           ?

17.12. 
jabi babi(1user posted image ,0user posted image )    27 let    ?     pregled      ?           ?
ursula83(2user posted image ,0user posted image )    24 let  TR     pregled      user posted image   O:98/+5,5kg
nAny84 (1user posted image ,0user posted image )       ? let    ?     pregled      ?           ?
pumpkin23(1user posted image ,0user posted image? let    ?     pregled      ?           ?

18.12. 
bibabuba(2user posted image ,1user posted image )    27 let TR     pregled     user posted image            ?
nadya     (1user posted image ,0user posted image )    26 let         pregled      ?     O:98/+6kg
miskajus(1user posted image ,0user posted image26 let      ?     pregled      ?           ?

19.12. 
zverinca (3user posted image ,1user posted image )  29 let    LJ     pregled      ?    O:92/+3kg
mavrica72(4user posted image ,0user posted image )35 let      ?     pregled      ?           ?

20.12. 
neisha80(2user posted image ,1user posted image28 let      ?     pregled     user posted image            ?
Nincica1 (1user posted image ,0user posted image30 let      ?     pregled      user posted image            ?
.Evelyn.  (1user posted image ,0user posted image26 let    LJ     pregled     user posted image            ?
mettyy   (2user posted image ,0user posted image31 let    SG     pregled     user posted image            ?

21.12. 
**NiNa**(1user posted image ,0user posted image27 let      ?     pregled   user posted image            ?
avšika     (1user posted image ,0user posted image )    ? let      ?     pregled      ?           ?
_sanja_*(1user posted image ,0user posted image ) 22 let  SG/CE P 9.10.      user posted image       O:94

22.12. 
nanaa     (2user posted image ,0user posted image ) 29 let    TR     pregled     user posted image            ?

24.12. 
ninica7   (1user posted image ,0user posted image ) 29 let    TR     pregled     user posted image            ?
superpunca(1user posted image ,0user posted image )? let      ?     pregled      ?           ?

25.12.
*nina*     (2user posted image ,0user posted image )  23 let  CE      P 22.9.     user posted image   O:90/+6kg
lupči        (1user posted image ,0user posted image )   ? let      ?     pregled      ?           ?
didyi      (1user posted image ,0user posted image )  31 let    CE     pregled      ?           ?

26.12.
tejka**     (2user posted image ,1user posted image )  33 let      ?     pregled      ?           ?

27.12.
jesenskolistje(2user posted image ,1user posted image )21let  ?     pregled      ?           ?

28.12.
abi          (2user posted image ,1user posted image )    ? let      ?     pregled      ?           ?
Lyla        (2user posted image ,1user posted image )   28 let  GO     pregled      user posted image         ?
ninica04(3user posted image ,1user posted image )   27 let  CE     pregled      user posted image   O:97/+6 kg

31.12.
uršap     (1user posted image ,0user posted image )    ? let      ?     pregled      ?           ?
Pikia T    (1user posted image ,0user posted image )  28 let      ?     pregled     user posted image           ?
ocka33  (4user posted image ,3user posted image )   34 let      ?     pregled      ?           ?

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje nosečke:
x.12.   luna           
x.12.   inja2          
x.12.   mini80       
5.12.   sunnysonja
7.12    *špela       
11.12. moonshine 
12.12. robidka       
13.12.  miši            
24.12. MIAAA30    

skupaj nas je 91 nosečk
in pričakujemo

user posted image  = 19
user posted image  = 17
user posted image  = 7

Z nami so pot začele:
janney user posted image
ančica user posted image
ani76 user posted image
faka user posted image
Sulfinija user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
Santa user posted image
becky user posted image
Anonimna 4user posted image
potička user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Neposredna povezava do sporočila: 3149
6.9.2008 20:16:32   
vrtnica21
Hvala za user posted image user posted image .
Mi je kr malce nerodno user posted image . Ampak sem tudi bila že malce živčna, ker nismo imeli seznama. user posted image

Saj jaz citiram seznam, ampak včasih ga res tako dolgo popravljaš, da si ga moraš nekam skopirati. Če ne se ti vsi podatki izgubijo.
Moderatorji so se mi podajali, ampak končnega odgovora do danes še nisem dobila. Ah kaj hočmo.....sem se morala pač sama znajdit.

Lp,
Vrtnica

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.