|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
11.9.2008 13:19:51   
katja_p
Js mislim, da bo zlo težka, da se dobimo vse. Ker vem, da že pr treh zna bit velik problem. Lahk pa naredimo tako, da se za vsako regijo sporoči, kdaj in kje se bomo dobile in če ima katera takrat čas in željo , se lahko pridruži.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
11.9.2008 13:26:40   
andya
http://www.prenatal.it/sfoglia_catalogo1/cataloghiTH.asp?catCode=cat543351&ScreenSize=1280%A71024

clicca qui (lušni katalogi...malo za učke user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
11.9.2008 13:48:22   
andya
če vam direktna povezava nagaja (meni jo meče dol), skopirajte naslov in vnesete direktno v iskalnik www....
user posted image

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
11.9.2008 14:00:00   
uršula83
Js sm vsekakor za Trojane!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
11.9.2008 14:11:20   
_sanja_*
uršula83
Js sm vsekakor za Trojane!!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image Napad na krofeuser posted image user posted image

katja_p
Js mislim, da bo zlo težka, da se dobimo vse. Ker vem, da že pr treh zna bit velik problem. Lahk pa naredimo tako, da se za vsako regijo sporoči, kdaj in kje se bomo dobile in če ima katera takrat čas in željo , se lahko pridruži.

Se strinjam. Dvomim, da bomo našle primeren termin za vse. In tud nevtralno zemljouser posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
11.9.2008 17:15:07   
pike
Ojla,
jaz sem iz pregleda pri G. Vse je o.k. Otroček je dolg 34 cm. In G nama je pokazal  cel luliko user posted image , ki pa je jaz nisem videla zaradi navala smeha, ko je to tako smešno povedal.
Nosečka sem polnih 27 t in pridobila 7 kg. Naslednji pregled imam 9.10.2008 in takrat bom dobila potrdila za urejanje papirjev.
Včeraj sem bila gibčna in polna energije, danes pa mi je trebuh otrdel, da se komaj premikam in hodim kot stara racauser posted image .

Meni se je danes zaluštal pohan sir vendar se mi ni dalo posebaj delat kosila, ker je mami kuhala in sem se sprijaznila s pečenim piščancem.user posted image

Tako, to je vse za danes, zdaj pa grem direkt v posteljo na kratek počitek.user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
11.9.2008 17:38:20   
katja_p
user posted image  pike

Glede na to, da veš velikost user posted image , ti je najbrž delal UZ. In kako se kaj sedaj vidi, ko je že tako veliko? Po delih, ne ...? Kako je pa kaj s težo?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
11.9.2008 17:39:44   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

uršula83

user posted image user posted image Napad na krofeuser posted image user posted image

Men ste nardile lušte ... Bi najrajš se zdle zapeljala tja in si vzela kak krof z borovničevo marmelado ... njam najm najm user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
11.9.2008 20:01:59   
JAPE
Za skupno srečanje sem jaz bolj za Ljubljano.
Sicer pa čakam, da se katera Gorenjka javi, da se dobimo v Kranju.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
11.9.2008 20:15:13   
uršula83
a napad na krofe , eh kakšna pregreha že ne škodi! Sicer pa meni je vseeno kje se dobimo, če bom mela čas bom pršla kamorkol, so mi pa Trojane najbližje !
Sicer mam pa zadne cajte res napade na vse vrste sladkorja v vseh možnih oblikah; piškoti, tortice, cmočki, čokoladice, keksi...Ja pa sladoled bi hmal pozabla. Oh ja, grem gledat če mamo kej zaloge

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
11.9.2008 20:44:33   
5ra_28

Pozdravček vsem user posted image ,

Jaz sem danes iz pregleda v 28.tednu. Tokso negativna, ker pa sem Rh neg, pa sem dobila cepivo. Mali junak je težek 960 gramovuser posted image . Dobila sem tuid potrdilo o PDP, tako da prvi teden oktobra grem v boj z papirologijo. Joj, me že glava zaboli, ko pomislim na čakanje pred pisarnami. Aja, na internetu sem delala izračun za višino porodniške. Ko piše znesek za mesec x, pomeni to znesek za tisti mesec ali znesek v tistem mesecu (plača za prejšnji mesec)? Ve katera, ali sem preveč zakoplicirala.

Začela sem materinsko šolo. Malo razočarana. Je bolj dolgočasno in nezanimivo, kot sem pričakovala. Verjetno ker smo genarcija interneta in forumov in že vse naprej vemouser posted image .

Otika..super za izpit!!!! user posted image user posted image user posted image  Jaz sem zadnje moje dala na čakanje, pa ko berem kako ste nekatere pridne, me kar malo zagrabi, samo kaj ko sem si pustila najbolj tečne in mučne in ah in sploh....

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Jaz pa sploh nemorem več pojesti normalno obroka kot sem ga prejuser posted image user posted image , čim pojem malo več me tišči v želodcu in imam napihnjen trebuh kot da mi ga bo razgnalouser posted image , občutek je grozen ko pojem me že tiščiin težko diham - mislim da je moja maternica že tako visoko da takoj čutim kako poln želodec mam, po par ugrizihuser posted image

Tudi meni je tako vedno po hrani,...ta maternica je pozabila na prostor za želodec, ko se razteguje user posted image !

Tasa.m...lahko greš urejat zadeve tudi 50 ali 55 dni pred PDP, saj je vsepovsod napisano '60 dni', ampak ne na tisti dan! Torej pri tebi ne do 3.10., ampak v naseldnjih dneh po 3.10. Na spletni strani CSD se mi je izpisal dan za vlogo po datumu, ki je 60 pred PDP. Paket pa dobiš v roku 14 dni ali denar nakazan še v istem mesecu...odvisno kdaj v mesecu daš vlogo.

Joj, sem se razpisala, raje neham, preden mi izbriše sporočilo ob potrditvi user posted image .

Uživajte zadnje sončne in tople dneve v nosečnosti.

Končno smo trije:)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
11.9.2008 20:54:19   
ninica04
Zdej smo pa ratale prave čveke, hvala bogu, se vidi tudi da nas je kar nekaj že doma na bolniškah... Prav prav

Cipresa - tudi meni so kolegice rekle da je lahko kri zelo nevarna za bebiko, sam meni ni to tolk teklo, pač tiste krastice ki se niso mogle tako hitro zacelit, so se sproti odpirale ko je vlekla pa je najbrž tud kaj moje krvi spila zraven. Ne vem, babica ni nič komentirala, mala je tudi bla ok, tako da mislim da tudi pri drugem ne bom paničarla, če bo kaj krvi zraven. Mogoče pa je pri tebi blo ful krvi, ne vem.

Srečanje
- ne vem mislim da nam sigurno ne bo uspelo da se vse srečamo, saj se jih bo še 10 komaj uskladilo, vse pa je po mojem misija nemogoče... user posted image user posted image

user posted image user posted image vsem ki ste mele preglede, pa je vse ok

Jst sem zadnje čase itak kar naprej pri zdravnikih ali pa po bolnicah (bolečine v trebuhu, odtekanje vode.... ) v glavnem sedaj vse ok, glede odtekanja je bil lažen alarm, bolečine so boljše saj veliko počivam, pijem magnesol... Je pa hudič ko sam malo bolj daleč grem pa se mi zdi da mi bo mala kar ven ušla, ful tiščanje na mehur, otrdevanje.... eh kr neki. Ko ena stara mamca... pa pač to treba vzeti v zakup

glede UZ
- ja se vidi prav veliko, po delih, meni je tud čist natančno zmerla da ima mala že 700 g (pa sem v 25 t). Pa pokazala lulo (sicer je jst nisem vidla ) pa vse ostalo...

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
11.9.2008 21:31:53   
medika 13
jaz odhajam za danes počasi v mižule ... jutri pa na zaslužen dopust, malo na morje pogledatuser posted image

pridne bodite, pazite na user posted image , pa se beremo ko pridem nazaj

Pozdravček!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
11.9.2008 21:51:11   
Anonimen
Ja jaz ko sem bila na zadnjem pregledu, sem G prosila za še kako slikico moje pikice, pa mi je rekla da sicer lahko kaj sprinta, samo da moja pikica ni več samo pikica ampak je kar velika bunka že user posted image in bi se na slikici videl samo del glave ali pa trebuščka, tako da sem potem rekla, da brez veze, ker jo bom tako ali tako čez manj kot 3 mesece že v rokah držala user posted image .

Drugače pa jutri dopoldne štartamo v Ikeo pa pohištvo za otroško sobico in še po nekaj dodatkov (kovtrček, posteljnina, škatle itd.) ... iiii komaj čakam, da vse postavim na svoje mesto in lepo uredim ... še prej bo pa treba še sobo spraznit in steno poslikat ... uf je še dela user posted image .

(odgovor članu medika 13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3364
11.9.2008 22:20:36   
katja_p
Otika, dej pol čez vikend poročaj, kaj si kupila za posteljico. Boš vzela kar njihov kouter in poušter pa posteljnino na zalogo? Si vidla, da so drugačne mere, ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
12.9.2008 7:36:06   
nanaa
Dobro jutro,

oo Medika 13 a vzameš še nas s seboj na morje, baje je krasno sedaj.
Upam, da tudi nam uspe še kaj iti.

Jaz grem pa jutr dekliščino, smo potem super sestavile cel program, upam, da bo tudi bodoči nevesti všečuser posted image . Naslednji teden pa poroka, upam da jima bo vreme zdržalo, ker ne kaže najbolje.

Ja za srečanje pa je meni kul Ljubljana, Celje ... najbolj pa Trojane.
Mislila sem Trojane, ker je dosti blizu za štajrke in za Ljubljančanke.

Drugače pa tudi mene čaka čez 2 tedna inekcija za Rh faktor, takrat bomo naredili tudi 3D in upam, da se bo videlo končno tudi spol:).

Otika tebe pa prosim za poročilo kaj si vse nabavla v Ikeji, ko prideš nazaj:).

Uršula83 ful dobra komoda za dojenčka, sem šele danes vse pregledala za nazj.

OO danes pa komaj čakam, da bo ura 11.30 čas za malicouser posted image , gremo s sodelavkami v kitajca, potem pa sem zmerom v precepu kaj naj jem, ali piščanca ali rezanceuser posted image .

se tipkamo.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
12.9.2008 8:14:57   
zverinca
Dobro jutrouser posted image

Otika, uživaj v ikeiuser posted image
Medika ti pa na morju, september je meni tudi najleši mesec za morje!!

Ste mi pa lušte naredile, bi se kar v avto vsedla in šla na Trojane po krofeuser posted image

Nanaa, jaz sem ravno privlekla kuharico za vok ven, da pogledam kaj bomo kuhali, nekaj iz voka, s piščancem, pa mogoče še rezance zraven... mmm

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
12.9.2008 8:43:16   
_sanja_*
Dobro jutro!

Danes sem končno ob 8h vstala, z namenom, da se naročim v MŠ (naročajo namreč samo med 8h-9h). No, pa se mi nihče ne javi user posted image
Grem še probat, imam še 15 minuser posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
12.9.2008 8:58:13   
b
Dobro jutro punce

Najprej hvala vsem, ki ste me potolažile glede antibiotikov. Res ni bojazni, da bi bilo kaj narobe z user posted image saj ima razvite že vse organe. Sem se kar pozanimala tudi pri drugih zdravnicah.   Kako se pa kaj počutite danes? Mene zelo boli v križu. Vrjetno je krivo tudi menjava vremena.
Menim, da ker smo ( vsaj jaz) vse bolj okrogle ( trebušček kar raste), da se bomo mogle počasi lotih priprav, ker nam bo vsak dan težje naredit več del na dan ter tudi ne veš kaj te lahko doleti in potem bodo lahko naši očki zgubljeniuser posted image .

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
12.9.2008 9:03:00   
zanositev
5ra_28
Za izračun porodniške: prvi znesek vpišeš plačo za oktober (nakazano si dobila pa novembra), zadnji znesek pa vneseš plačo za september.
Upam, da imam prav...tako se mi vsaj logično zdi.
Imam pa jaz pomisleke kako je s 13.plačo??? A katera ve, če jo upoštevajo?

< Sporočilo je popravil zanositev -- 12.9.2008 9:04:08 >

Letos bo najlepši božič

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
12.9.2008 9:34:27   
nanaa
Zverinica potem pa bom prišla kar k tebi na kosilo user posted image , jaz imam ful rada jedi iz voka. Imaš kakšen dober recept?

Zanositev 13. plača se ti upošteva v povprečje, v službi ti jo naj vpišejo zraven tisti mesec, ko je bilo izplačilo.
Pri nas izplačujemo letne bonuse v mesecu aprilu in takrat vpišemo poleg bruto plače tudi bonus.

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
12.9.2008 9:40:39   
Splet.Ka
O, dobro jutro!

Jaz sem pa danes nakj slabe voljeuser posted image  in vam sploh ne bom težila. user posted image

Tako da vas samo lepo pozdravljam!

Cvetim...

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
12.9.2008 9:42:38   
zanositev
Ojla Nanaa..Si me razveselila s pojasnilom.user posted image   13. plačo smo pri nas dobili decembra...In mi dvigne povprečje porodniške za 50€....user posted image Juhu

Letos bo najlepši božič

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
12.9.2008 9:46:25   
zanositev
Splet.Ka.: Smo pač v takšnem obdobju, ko nas lahko vsaka malenkost iz tira vrže...Moj to točn ve, pa se pol takšnim scenam elegantno izogne...So pa potem še drugi, ki ne razumejo...
Najbolš, da si prvoščš neki lepga, da te mal razveseli... Malo razvajanja ne škodi.

Letos bo najlepši božič

Neposredna povezava do sporočila: 3374
12.9.2008 9:55:24   
gemina
Zdravo punce!

Da se vam jaz še malo javim, se že dolgo nisem. Par podatkov....pregled se imela predvčerajšnjim, noseča sem 28. tednov, rok 2.12.user posted image ,pa dala me je na test za sladkor, ker se ji je zdel naš user posted image kar precej težek ( 1400g) in velik za 28. tednovuser posted image . Je posumila na sladkorno, vendar je vse ok, zgleda, da bo naš pubec kar precej velik.

Naj vas še nekaj vprašam....kdaj so vam nazadnje in kdaj vam še bodo delali test za toksoplazmozo. Bolj kot berem o tem, bolj me je strah , da se ne bi okužilauser posted image .

Drugače sem ok, +5 kg, pa na wc vsake 10 min....

LP iz Savinjske
Želim vam prijeten dan! kaže, da se začenja jesensko vreme!

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.