|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
13.9.2008 17:43:23   
zverinca
Hej hoj!!

kako smo?

Ninica upam da se čim prej pozdravite!! tole nam zdele vreme prinaša, jaz sam čakam da našo spet kej zvije...

Otika, ampak ste res velik nabavl, boga mazdauser posted image

Mateja držimo pesti za izpit!

UZ:meni G tudi vsakič pogleda z UZjem, sicer vem da mi ne pripadajo, da ZZZS krije le dva, tako da sem ji ful hvaležna, ker vem da bom vsakič videla mladička. Naslednji pregled imam 24. ko dobim tudi injekcijo za RH-..

Mi smo pa doma, dopoldne bili malo zunaj, ko še ni deževalo, moj dela sicer, samo ima teren v LJ tako da je že domauser posted image trenutno s princesko jesta čokolado, kakšna je, kot pujsekuser posted image
Sem pa spekla še enkrat munchmellow in čakamo da se ohladi, da ga lahko napademo.. zadnje dni sem prav požrešna! Ali imate ve tudi napade hranjenja?

Mene pa začenja nekaj križ bolet, bo treba malo ležat, kako dol tišči dojenček pa sploh raje ne biuser posted image imam tudi na trenutke občutek da bo ven padu...

prijeten deževen večer, upam da je kakšen dober film na TV, da se samo skrijem pod deko...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
13.9.2008 18:20:28   
blackcoffee
sitna sem že cel dan... mislite, da je vreme?
ne vem, kaj sem sploh vstala - bilo bi najbolje, ko bi prespala dan.. ali pa da ostanem do poroda v postli. tako ne bom imela stinosti s cotami.
tako moje nove ugotovitve: obleči nimam več kaj!!!  ti pridobljeni kilogrami so se nagrmadili tudi na stegna in tazadnjo plat... user posted image
treba bo nabavit kakšne tople hlače - dovolj velike, da mi bodo prav še čez tri mesece, ko bom kolovratila okoli v zaenkrat še nepredstavljivih dimenzijah.

kako ste ve?
morda pa je tudi pri meni razlog ta, da imam čedalje bolj napet trebušček - spet tisto obdobje, kot pred dvema mesecema... prav čutim, kako mi trebuh vleče narazen in kako težek postaja. v postli agonija ki traja, preden se spravim na noge.  pa tako dobro sem se še pred parimi dnevi počutila...

dobro.. saj se ne smilim sama sebi.. ampak počasi se mi zdi, da imam dovolj. ne da se mi več bit noseča. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 13.9.2008 18:28:09 >

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
13.9.2008 18:24:45   
mami_1979
Ne, ni več tako. To so spremenili takrat, ko sem bila jaz prvič na porodniški, poleti loeta 2006. Moja prijateljica je takrat še ujela zadnji vlak in šla na porodniško 42 dni pred PDP.

Hvala, sem potem malo iskala in našla, že zvečer,na strani CSD Šiška, da ni več 42 dni. Škoda, sem mislila, da bom že kmalu imela mir z papirologijo.
Na strani Ringa raja so pa očitno že zelo stari članki.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
13.9.2008 18:31:52   
mami_1979
mam dovolj. ne da se mi več bit noseča.

Tudi jaz imam probleme z vstajanjem, še bolj pa z spanjem,... Komaj čakam, da rodim in se končno vležem na trebuh,...
Če ležim na hrbtu, ne morem dihat, tudi na desnem boku mi ne paše,.. ostane samo levi bok, pa še na tej strani mi ne paše dolgo,..
Včasih moj user posted image zjutraj vpraša, če sem imela spet nočne obhode,.. Če ne morem spat, postanem lačna,...user posted image user posted image user posted image potem se pa na kg. pozna,.,.user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
13.9.2008 19:27:49   
katja_p
Oj!

Ampak dans je pa res en tak beden dan. Pr nas je začelo deževat, sam nimam pojma kdaj, ker sm zdle dve urci spala. Spet prihajajo dnevi, ko sm bolj utrujena - no, dans je eden teh, pa že včeri se je mal nakazvalo ... user posted image

Midva greva v sredo v Ikeo, sam nimam namena nabavit za tok keša stvari, ko ti Otika, user posted image  Sam posteljnina, dekce in odela z blazino so v planu. Sicer se pa zna zgodit, da bom tzo hitro eš našla kako stvar. Edin posteljice ne rabim, ker jo bom tu vzela, omare pa že mam v sobici.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
13.9.2008 19:44:34   
zverinca
meni pa danes prav paše dež, pa še začuda mi je hitro minil dan, kljub temu da je težko dvo-in-pol letnico zabavat v dežju....

Jaz se moram tudi z mamo zmenit, je rekla da bo šla en dan v ikeo, pa bi šla jest tudi, bom še vidla.. no, tud jest ne nameravam nabavit za 800€, ker večino itak imamo...

aja, ste debatirale o posteljicah: mi smo imeli za princesko 120x60, pa je bila do 2 leta ok, je pa res naša punca kr velika in kakor s epremetava v spanju ji je bila že pri 2 letih malo tesna, zato smo ji nabavli kar taveliko 200x90, kjer sedaj kraljuje, tamala posteljica pa čaka december. Še nasvet za posteljino: jaz imam sušilca in sem imela za posteljico 3 komplete posteljine čist dost, itak se opere in posuši v enem dnevu, če se kdaj kej zgodi (lulanje, polivanje, bruhanje...). Imam pa pod rjuho podlogo, nepremočljivo - no te imam tudi dve, da je za rezervo.

tko. zdej pa noge v luftuser posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
13.9.2008 19:45:51   
CIPRESA
Jaz pa glede na to da sem v 29t lahko rečem da to nosečnost pa izredno dobro prenašam. Nimam nobenih velikih problemov. Kakšno nočno lulanje sedaj vzamem v zakup, pa noge imam le občasno čisto malo zatekle, oblečem lahko še vse zaenkrat......ma res je vsaka nosečnost drugačna. Pri Žigu sem tudi jaz že komaj čakala da rodim, vsega sem imela že dovolj sploh zatekanja nog. Sedaj pa je popolnoma drugače, se sploh včasih ne počutim noseče. Dol me skoraj da ne tišči, včasih imam malo bolečin v križu ampak to ni omembe vredno. Še vedno lahko vse delam še za Žigom laufam pa sklanjam se normalno, noge brijem brez problemov.............zvečer pa PRIZNAM da zelo paše da se malo vležem in spočijemuser posted image

Upam le da bo do konca takouser posted image in da me bo na koncu začelo fajn dol tiščat in da dobim svoje popadke in rodim vsaj v 6 urah, potem bo to PRAVLJICAuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
13.9.2008 20:15:41   
Suni
Evo še mene, se že dolgo nisem pofočkala tule...
Smo bli zdaj 3 dni na morju (midva in pes), potem pa slišali napoved in pobegnili domov user posted image . No in danes sem se spravila pospraviti bodočo spalnico+sobico za tamalo (danes sobo za stvari "ki bodo enkrat prišle prav"), v kateri je bilo mnogo moje šare iz faxa - in sem uspešno skrčila mojo šaro v eno manjšo škatlo (ki še ne vem, kam jo bomo dali...). No, potem je blo na vrsti merjenje stanovanja, zdaj bo pa malo risanja (preurediti nameravava stanovanje, spremeniti delovno sobo v dnevno itd.), potem pa pot v ikeo. Tko da meni se še ne mudi rodit, mam še toliko stvari za narest user posted image .

Ena je spraševala, če bo katera hodila na MŠ oktobra v LJ - no, jaz bom. Sem jih klicala konec avgusta, povedala kdaj mam rok, pa so rekli, naj prideva na MŠ oktobra.

Drugače sem okej, ta teden gremo še na eno službeno pot v Nemčijo - me zanima, pri kateri zavarovalnici se lahko zavarujem še posebej na primer prezgodnjega poroda - če katera ve? Sicer tudi jaz zelo težko vstajam iz postelje (nimava v bistvu še prave, samo jogi na tleh), pa obuvanje nogavic, superg... oh...

Pa še podatki za novo tabelco user posted image :
rok: 16.12. (smo prestavili za 5 dni na zadnjem UZ, ker je plod na NS in MORF malo manjši)
obseg trebuha v 27 tednu: 94cm
kilaža: +8kg
porodnišnica: LJ

Oh, sem tako zmatrana po tem pospravljanju in merjenju, da bom kar kak film šla gledat. Mejte se!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
13.9.2008 23:25:09   
katja_p
Dans pa nismo glih na spidu user posted image  nas je tole vreme malo zdelalo in bi očitno kr vse rajš spale user posted image

Zverinica, kje si ti kupila podlogo za na jogi? Js sm razmišljala, da bi jo kr v Ikei vzela. Kako pa je kaj z dihanjem te podloge? Nekje sem brala (je ena napisala), da to bolj slabo diha in da je bila njena user posted image  potem čist potna.

Js se tud zlo dobr držim za svojih 28t4d. Nč me ne boli, trebuh me še ne moti, zatekam še ne, lulat grem ponoči samo včasih, ne vsako noč, krči me ne mučijo več ... v glavnem vse tip-top! Če bi bla vsaka nosečnost taka, bi bla kr še noseča kdaj user posted image  Pa še fajn je, ko se user posted image  skoz premika in pol jo mal pobožamo in ji kaj povemo.

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
14.9.2008 0:08:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04
Otika - ste pa res veliko nakupili, kako mazdo pa mate pol, super karavanuser posted image user posted image Dej ko boš lahko malo poslikaj pa pokaži.

Ni karavan, je pa enoprostorc (petka) ... ja jaz sem bila res presenečena, kolk je šlo notri, sploh ker smo bile not še 3 osebe user posted image .
Drugače se je pa meni ob pogledu na račun kar malo zvrtelo, samo po tem ko pogledam kaj vse smo domu pripeljali in koliko bi dali za vse to tukaj, sem pa kar zadovoljna sama s seboj user posted image . Jah, Zverinica sva razsipna, a ne? Samo itak sva pa morala kupit vse to, ker bo to v familiji po moji strani prvi dojenček, po user posted image strani bo pa tretji, samo sta prva dva še tolk mala, da večino stari še rabijo.
Sobico bom pa itak čist pofotkala, sam jo morava prvo spraznit, ker je tudi pri nama zaenkrat še pisarna/rumpel kamra in pa malo prebelit.

Hja glede spanja in vstajanja iz postelje pa jaz nimam sploh nobenih problemov ... spim lahko v skoraj vseh položajih (razen plosko na trebuhu) in to kot top ... na wc grem pred spanjem in okoli 8ih zjutraj in to je to. Tako da če me nebi sramne kosti tako bolele, še skoraj nebi vedela, da sem noseča user posted image   V bistvu je edini malo večji problem zdajle pomanjkanje obleke, ki bi mi bila prav ... trenutno mi mami 2 spodnja dela od trenirke dela, pa kake kavbojke moram nek staknit ... sam kaj ko so pa vse toooolk drage.

Malo prejle sem pa prišla iz Lj, kjer sem se srečala z dolgoletnim dopisovalcem iz Kanade, ki je s punco na potovanju po Evropi in sta se za par dni ustavila tudi v Sloveniji. Je bilo prav zanimivo cel večer debatirati v angleščini ... mi sploh ne gre tako slabo user posted image . Sta pa za najino pikico prinesla ful luštkano dekico pa bodije in slinčke. No upam, da jima bova lahko kmalu vrnila obisk ... čez kaki 2 leti, al lahko to samo sanjam?

< Sporočilo je popravil Otika -- 14.9.2008 0:12:25 >

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 3435
14.9.2008 8:37:58   
zverinca
Dobro jutrouser posted image

kako smo spali? mi sanjavouser posted image še princeska je spala do 8h, zdej smo pa že ready, gremo na otroški bazar pogledat. Edino nimam nič za oblečt, za mrzle dni za to mojo žogouser posted image bo treba jutri malo v HM...
Veste kaj se mi je pa ponoči zdelo? Enkrat sem vstala in šla na wc, in ko se uležem nazaj sem se ulegla tako da trebuha čutila nisem, mi je bilo prav čudno, sem se morala kar pobožat da sem se prepričala, da sem noseča. Malo zaspana, malo udobno pa mi je bilo čudnouser posted image

Zverinica, kje si ti kupila podlogo za na jogi? Js sm razmišljala, da bi jo kr v Ikei vzela. Kako pa je kaj z dihanjem te podloge? Nekje sem brala (je ena napisala), da to bolj slabo diha in da je bila njena user posted image  potem čist potna.

jaz sem jo kupila v BC, je od Racmana - proizvajalec, je pa čisti bombaž, tako da diha, zelo zelo gosto tkano in deluje. Sem bila najprej skeptična, samo se obnese.

Eh Otika, ne nista razsipna, točno tako kot praviš, to so pač prvi nakupi za dojenčka in če bi pri nas kupovala bi plačala še veliko več. Veš kaj, važno da si ti zadovoljnauser posted image jaz bi tudi bila, če bi morala sedaj vse nakupit bi tudi šla v ikeouser posted image

Tako, sedajpa gremo. lepo nedeljo, se pozneje kej javim, itak ne bomo tam cel dan. Je treba kosilo skuhat in počivat. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
14.9.2008 9:21:25   
CIPRESA
Mene pa zanima če katera pozna trgovino PIKOLINO ki je v Ilirski Bistrici?

V oktobru imamo neko fešto v eni fensi gostilni jaz pa imam le kavbojke kar je nosečniškega - uglavnem sem gledala da so tam kar lepe cunje, ravno za take priložnosti, pa me zanima če jo katera pozna?
Nerono je le malo ker ni kje v LJ, do Ilirske je kar daleč od Kamnikauser posted image Mogoče katera pozna to trgovino?

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
14.9.2008 9:53:38   
gemina
Dobro jutro babike,

naj vam pove, da smo tudi mi včeraj šli prvič po nakupih za našega poba. S taščo se nama je rahlo utrgalo, tako da naju je moj komaj držal nazaj, da nisva zapravili gore premoženjauser posted image . Šli smo v LJ v Baby Center, CA in HM. Res cart cotke.
Zanima me, s katero številko ste začele...50, 56,????

Drugače pa imamo namen v Ikeo čez kake 14 dni....pol pa še voziček...že res komaj čakamuser posted image

Nič, šibam malo ven na luft...

Lepo nedeljo!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
14.9.2008 9:54:30   
katja_p
Cipresa, kaj pa, če greš pogledat v Popka?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
14.9.2008 9:56:03   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: gemina

Zanima me, s katero številko ste začele...50, 56,????

Js imam ena 2 bodija 50, ostalo pa kr 56. Je bolj ziher. Tud če se rodi malo manjši, ni noben problem, da ne bi mogel imet 56.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
14.9.2008 9:59:30   
CIPRESA
Katja v Popka sem šla že gledat pa imajo ful velike številke vsakič ko pridemuser posted image Pa tudi niso mi tolk všeč cunje ker je vse bolj na "žakelj" narejeno tam.

Tele  so mi pa všeč kar vse po vrsti

http://www.pikolino.eu/jesen_zima_08.html

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
14.9.2008 10:02:21   
lonja
Jutro,

mi smo pri Ajdi tudi začeli s številko 56, čeprav je bila ''dolga'' le 48 cm, tehtala pa je le 2800 g. Sicer je na začetku mal plavala noter, na pregledu pri enem mesecu, pa so ji bile vse oblekce št.56 že precej tesne. Tako da, po mojem mnenju se manjših niti ne splača kupovati user posted image .

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
14.9.2008 10:03:03   
CIPRESA
gemina jaz priznam da sem sama začela z 62 št. ker je bilful velik tamal in se je v 10 dneh kar sva bila še v pediatrični poredil kot pujsekuser posted image

Je pa odvisno od firme do firme, nekatere so 56 pa so skoraj iste velikosti kot nekatere 62. Sem pa za Žiga kupila takrat predno se je rodil en luštkan pajacek št. 56 pa je bil po pranju samo še za nečakijino punčko user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
14.9.2008 10:04:07   
katja_p
Tale trgovina ima pa luštne cotke user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
14.9.2008 12:24:23   
moonshine
Hey!

Vrtnica najprej podatki,ki mi manjkajo.Starost 29 ,1 user posted image  0 user posted image  , CE , obseg pa pitaj boga,se rajši ne grem merit  user posted image .

Sanja , zimskega pajacka sem gledala v H&M v CE , je bež barve, ima možnost pokritih rokic ( rokavičke so snemljive ) , pokrite nogice z možnostjo odstranitve celega spodnjega dela, tako da ostane samo bundica.Je iz windstop materijala kot naše zimske jakne - bunde in dodatno podložen z termoflisom.Cena pa za moje pojme zelo ugodna 24.99 €.

Katja_p ,tudi jaz prihajam iz Savinjske,tako da če boste organizirale srečanje sem z vami user posted image .

Tako,javila sem se, sedaj grem pa hitro do konca naredit kosilo.

Kljub turobnemu vremenu, vam želim lepo nedeljo!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
14.9.2008 12:38:55   
katja_p
Celje z okolico:
Sanja, mami_1979, gemina, majcika, 5ra_28, katja_p, *nina*, ninica04, moonshine

Nas je že 9 user posted image  Zdej lahk pa kr začnemo predloge dajat, ker bo najbrž trajalo celo večnost, da se bomo uspele poenotit user posted image

Tale cena za pajaca je pa res ugodna ... Bom še js šla pogledat.

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
14.9.2008 13:19:01   
_sanja_*
Živjo! user posted image user posted image user posted image

Dans mi ni treba kuhatuser posted image Lačna sem pa vseen že kot volk, a na žalost še eno uro ne bo nič, ker je moj user posted image dans  mogu v službo, tak da ga čakamo. Sem pa pekla tiramisu. Zdaj pa upam, da ne bom večine sama pojedlauser posted image user posted image Čeprav trenutno ne študiram na nič sladkega, ker mi kruliiiiiiiiiiiiiii, ampak po kosliu pa ziher bomuser posted image

miracleme... tale pajacek je pa res super! Cene so take vse približno enake - tisti v C&A so bili sicer 20€ (mnda - dozdeva se mi, sem pa že pozabla), ampak ni ga bilo možno predelat v dvodelnega, niti ni mel rokavičk, stopalc... Tako, da grem verjetno tudi jaz po tegauser posted image user posted image user posted image Zdaj pa ne vse v Celju pokupit! Pršparite mi enga 62user posted image user posted image

številke... Naš fantek ima večino 62, nekaj malega pa 56. 56 mislim kupit še komplet za iz porodnišnice, to je pa vse. 56 je dost. 50 pa raje nisem kupovala, kaj pa veš, se mi zdi, da se ne splača, sploh ker je že zdaj večji glede na PDP.

gibi... joj, kaj brca! Saj se že ves čas prestavlja, ampak to kar je delal dans ponoči je pa noro. Zbudil me je parkrat, potem pa seveda nisem mogla zaspat. Dobim pa dvojno dozo - boksa me čisto spodaj, zraven pa še brca v rebre. user posted image Zgleda da bo res fuzbaler - po atiju.
Dans ma moj piknik s svojo ekipo, ampak je tak mrzlo, da verjetn ne bom šla zraven. Joj, kaka sprememba kar naenkrat... Jah, naš mesec se približujeuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
14.9.2008 17:17:15   
*nina*
hojla babuške, turobno vreme, ampak meni kar paše, da je malo dežja, ker mi tako paše poležavatuser posted image
vidim, da že nekatere zelo zapravljate, ja zdaj je pa res že čas, saj se tale december hitro približuje. Se mi zdi, da sem komaj zagledala plus na testu.user posted image
Kosilo je mimo, sem se tako najedla, da sem komaj vstala izpred mize, pa še eno pecivo sem spekla danes tako, da sem bila kar pridna.
gibi...hja brca na veliko...sploh takrat ko se mami odpravi spat, kot bi vedela in mi nagaja že sedaj iz trebuhauser posted image ampak to nagajanje mi je všeč.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
14.9.2008 20:18:23   
blackcoffee
..ne vem ali so bile samo sanje, ali pa je dejansko dete tako brcalo, da sem v spanju sanjala, da brca.
bilo je tako sunkovito, da sem videla (v sanjah seveda), kako mi trebuh z ene strani na drugo stran premetava - kot če bi imela 'montirano' žogo pod majico. user posted image
kakorkoli.
vreme. danes sem odprla kolekcijo jesen/zima in v našem kraju začela z otvritveno sezono - šla sem namreč v trgovino z bundo na sebi. prav vseeno mi je, kaj poreče okolica.
no, po obrazih sodeč, niso kazali nobenega presenečenja.

malo prej sem se gledala v ogledalo.  spet mi je trebuh vleklo narazen - a ve tudi čutite to tako močno?
zadnjih nekaj dni se mi zdi, da imam premalo kožo na trebuhu. in sploh mi več ni zabavno.. user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
14.9.2008 21:30:49   
tea78
Prodam nosečniška oblačila, sama sem bila decembrka 2007, če katero zanima mi naj pošlje na zs. Prodam pa kavbojke in rjave žametne hlače iz H&M-a. Čuvajte in božajte svoje bušije, pa pa.
Naja 17. 12. 2007

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.