Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 15:15:28
|
|
|
|
Tina 28
|
Alea Saj iz ptičje perspektive je zel blizu...drgač so pa to doline v alpah in moraš prehode med gorami prepeljat, da prideš na drugo stran. Najbljižje je vseeno Bohinj...pa pejte rajš mal na Bled in naprej v Bohinj...Bovec in Kobarid sta pa čez hribe in to sploh ni več gorenjska ampak primorska. Lohk greš pa skoz Jesenice in naprej v Kranjsko goro....pol greš pa čez vršič in prideš v te primorske konce (precej vožnje).
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 15:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea a to greste za en dan?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 15:44:25
|
|
|
|
Anonimen
|
evo moj mali še zadnjič danes spančka pred nočnim spanjem,se je ravno napapcal...igralni center bi naj dobila danes v sposojo,je kr sodelavc prnesu mojmu v službo,jst ga še nise,m vidla,sem pa poslala mojga naj gre po službi v baby center po one puzle za na tla,da bom lahk dala baby center gor...pol bomo pa prakticiral...morem pa povedat da je mali priden zdej ko sem včeraj dopoldne mal pohištvo prestavla pa vse prilagodila da bolj na levo gleda,nč kej na desno več ne drži glave aja pa dejte mi prosim odgovorit na prejšnji post
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 15:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa eno mal trapasto vprašanje-koko pa zgleda to odpravljanje od doma,ker najbrž vse naenkrat ni možno nesti? al date malega v voziček,pa jajčko kam? al date malega v jajčko,z jajčko vred v voziček,torbe na voziček?al nesete prvo kej dol,pa malega samega pustite doma par minut al kako?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 15:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa eno mal trapasto vprašanje-koko pa zgleda to odpravljanje od doma,ker najbrž vse naenkrat ni možno nesti? al date malega v voziček,pa jajčko kam? al date malega v jajčko,z jajčko vred v voziček,torbe na voziček?al nesete prvo kej dol,pa malega samega pustite doma par minut al kako? jaz s tem nimam problema, ker živim v hiši v prtljićju, vozek je tako in tako zunaj, ga dam v avto, Ema čaka v košku, jo dam v lupinico, nesem v avto, potem pa še torbo. Ja, bi bil problem če bi živela nekje v bloku, ker potem je ne bi upala pustiti v avtu, ko grem jaz po torbo..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 15:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, od mene imaš odgovor
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 15:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny hvala...sej to je problem jst živim v bloku!!!imamo lift,sem v tretjem nadstropju ampak ne upam si pustit otroka samega dok jst nosim v avto ...razen če bi vedla kak dan prej da morem kam it bi si voziček mogla nest prej npr.zvečer v avto že... kako pa je s parkirišči??? naprimer se pripelješ na parking,dobiš listek...ko hočeš oditi,vrjetno zložiš vse v avto pa z jajčko pač greš plačat parking a ne?!...ja menda že,kr drgač itak ne moreš,zložiš torbe v avto,vozek,je nerodno pač otroka prestaviš iz vozeka v jajčko pa ga s sabo neseš,pol pa ga itak z jajčko pritdiš na sovoznikov sedež...joj sem zakomlicirala a ne? ..ne me linčat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 16:01:33
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa eno mal trapasto vprašanje-koko pa zgleda to odpravljanje od doma,ker najbrž vse naenkrat ni možno nesti? al date malega v voziček,pa jajčko kam? al date malega v jajčko,z jajčko vred v voziček,torbe na voziček?al nesete prvo kej dol,pa malega samega pustite doma par minut al kako? Jaz ga dam v lupinico, vzamem nahrbtnik,voziček je pa pred hišo. Včasih pa voziček že prej dam v avto. Boš vidla da sploh ni težko, prvič in drugič mogoče še, pol je pa to rutina. Naš velikokrat v avtu jokca, takrat ustavim in ga pomirim, pol pa naprej.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 16:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam pa voziček doma al pa pred vhodnimi vrati-torej na tretjem nadstropju ,ga nimam kje drugje met.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 16:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa na sovoznikovem sedežu ko imate jajčko in otroka...se porine pol sedež čist do armature naprej kolkr gre al ne?!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 16:20:11
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz imam lupinico na zadnjem sedežu. Imam kar slab občutek, da bi se na sovoznikovem sedežu kljub izklopljenem airbagu le ta sprožil Če bi ga pa spredaj vozila, pa mislim da ni potrebe da sedež daš čisto do armature, saj imaš lupinico zvezano in ne more nikamor.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 16:22:16
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jst mam pa voziček doma al pa pred vhodnimi vrati-torej na tretjem nadstropju ,ga nimam kje drugje met. Kaj pa če bi lupinico puščala v avtu, pol maš pa sam vozek, in torbo, to se pa da
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 16:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ko pa avta nimam jst,se moj vozi z jim v službo..pa se mi zdi da mi bolj prav pride doma,ker če me mama kam pelje...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 16:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
pa nekek mi je dosti lažje pritrditi s pasovi jajčko ko je dete že noter,kot pa ga kr v jajčko položiti šele v avtu,ker spet če ga ne položim dovolj visoko ali prenizko mu je neudobno ij ne pol jok...ja je občutljiv se mi zdi,itak mu more bit udobno,ga raje doma zrihtam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 16:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
sem imela vmes mal alarma hehe ...ker se mi je že zgodilo to da sem misla da mi bo padu dol,ker veste kak ne mrajo otročki mali sončeka da jim direkt sveti v obrazek in sem ga vzela iz vozeka hotla dat v jajčko v avto in seveda je sonček sijal pol se je pa mali tko zvil od tega šoka ko mu je sonček posijal in je tko trznu da zdej to raje doma delam,pa tud raje jajčko dam na tla ko ga not devam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 16:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa je s parkirišči??? naprimer se pripelješ na parking,dobiš listek...ko hočeš oditi,vrjetno zložiš vse v avto pa z jajčko pač greš plačat parking a ne?!...ja menda že,kr drgač itak ne moreš,zložiš torbe v avto,vozek,je nerodno pač otroka prestaviš iz vozeka v jajčko pa ga s sabo neseš,pol pa ga itak z jajčko pritdiš na sovoznikov sedež...joj sem zakomlicirala a ne? ..ne me linčat jato tako nekak, samo lupinico mam jaz tud zadaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 19:35:49
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Alea - hvala za komplimente , moram kaj novih gor dat, sej tvoja Izabelči bi glih pasala zraven, hehehe Taanikaa - Js si prej vse v rugzak napakiram, dam jajčko na mizo in tamalga lumpa noter, ga veselo ogovarjam zraven, sej veš, a se greva potepat in podobno, ga zraven, ko mu govorim prpasam, mu gor potegnem senčnik (mam jajčko maxicosi, ko ma gor montiran zložljiv senčnik), pred vsem tem pa če jemljem voziček, ga že prej zložim in dam v prtljažnik. Sem v hiši, zgoraj in mam tud stopnice, sam še vseen lažje kot ti, ko si v bloku, pa dej sej ti ni treba za vsak vozek zraven vlečt... Še dobr, da maš vsaj lift! Sej če greš po špecerijo, daš lahk jajčko v nakupovalni voziček. No, ne vem, sej boš naštudirala...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 20:37:46
|
|
|
|
l.daisy
|
hej, čveke... a vi o tem, kako kam it z ? mene vprašajte, kako grem kam z dvema... frka do konca.... če grem sama s tamalima moram najprej vnaprej vedet, da bomo kam šli, da mi moj spakira voziček (cca. 20 kg, pa je še med lažjimi za dvojčka), ker podre 2/3 zadnjega sedeža v moji pežojki in gre voziček na milimetre noter... potem pa preden gremo vse spakiram v nahrbtnik, tamala pa na tleh v lupinice... potem vržem nahrbtnik na ramena, enega fantka v eno roko, drugega v drugo in gremo... nekam gremo, pa še mami trenira dviganje uteži ... počasi... še dobro, da imamo samo kakšnih 18 stopnic v hiši... ko pridem pa domov, k staršem, pa da ni očeta doma, smo pa v mansardi in imamo 50 stopnic, potem pa nosim enega po enega... najprej po enih stopnicah, ga odložim, grem po drugega, ga odnesem, zamenjam spet za prvega in tako naprej do vrha... da ju imam stalno na očeh.... če gre pa moj z mano, potem je pa to šala mala... pa on nese tamala dva, jaz pa vse ostalo... ufffff, cel roman...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 20:42:07
|
|
|
|
Tina 28
|
L.Daisy....samo tole
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 20:47:09
|
|
|
|
alea01
|
Eh, moj je rekel da gremo ali v Bohinj ali v Bovec- jaz kot baba sem pa vse zamešala l.daisy- za dvojni podvig Jaz sem pa v mansardi in voziček prej vržem not. Razparkira se ga tipi top in še lahek je in ga vržem v avto. Potem odnesem torbe. Tamala je pa že v lupinici namontirana in se dere . Ker ko gre v lupinico se pa začne dret kot pri norcih dokler avto ne zalaufa in je brm, brm,.... . Vržem lupinico na isofiks, še pripasat mi ni treba in že gremo....Vozim jo pa na zadnjem sedežu in če je slučajno nemirna- če pride sonček do nje - pa pojem oz. se bolj derem, če hočem da me čuje in se umiri. ko sva v Lj jo še previjam v avtu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 20:49:25
|
|
|
|
l.daisy
|
tina, hvala... jaz imam fitnes brez da plačam mesečno karto... včasih, če ne morem oba naenkrat odnest iz stanovanja, ali pa če imam takoj pod stopnicami avto parkiran, potem ju prinesem na vrh stopnic, da ju imam pod kontrolo, odnesem najprej enega in potem drugega... edino ne upam še sama kam daleč it... ker v vozičku oba naenkrat ne morem hranit, doma jih pa kar v ležalnikih... jesta pa čez dan na 3 ure, ker potem ponoči 10 ur spita... pa komaj 5 obrokov stlačim v en dan.... če bi jedla 7x, potem se lahko cel dan hranimo...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 21:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
daisy ma ti si super mamika ...no in danes sem končno prišla do igralnega centra ..moj je še kupil une puzle za na tla (komaj 8e )pa me zanima,al mislite da moram še kaj dat spodaj pod puzle al na puzle na tla ,trenutno imam sam te puzle na tleh pa igralni center gor...a ve imate kej še spodaj al je dovolj sam puzle pod igralnim centrom?..sem študirala da bi še dekico spod dala pa nevem...kaj mislite?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 21:27:43
|
|
|
|
Tina 28
|
Tanika...mislim da je dost....jaz dam center kar na postlo, ker drgač nimam placa....bi ga jaz tudi tko postavla, da ga ne bi blo treba umikat...pa nimam placa, tam kjer je pa, pa me skrbi, da bi kdo nanjo trešu (recimo kakšen 5-letnik ki se brez glave zapodi po kakšno stvar)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 21:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
l.daisy dobra si
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.9.2008 6:26:36
|
|
|
|
alea01
|
jutrček mamičke Jaz pa po 5uri ko nahranim Izabelo ne morem več zaspat . enkrat vmes sem pridelala 5 zvezdico Menzes imam pa ful močan. Sicer nobenih bolečin ampak lije kot v potokih. Sploh si ne upam uporabit tampona. Ne vem, če se mi je do zdaj sploh vsega skupaj toliko izlilo. Sem imela menzes samo za vzorec dva ali največ tri dni in gromozanske bolečine. No, zdaj je pa kontra. Mi imamo danes mini tini 3 mesečni rojstni dan . In včeraj je gospodična celo pasla kravice . Ne vem zakaj noče past. Verjetno se boji, da bo mogla pol biti kmetica . Itak ima kmetijo v sobici na stenah Jaz imam igralni center v dnevni kar na tleh brez tepiha ali karkoli pod njim, je pa igralna podloga debela in predvsem mehka-za mamico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?