Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 12:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Niny in RMRM...mi je blo na misel, ko sva šli slikat kolke, da bi mi tud v merkatorju na eno kavico skočil....bom pa drugič bo na oglasno desko dala, ko bom skakala na Jesenice No, ko bosta v našem koncu le povej, da si izmenjamo tel. št., jaz sem takoj za to. jaz mam tvojo še shranjeno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 12:25:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve sva bile danes na UZ kolkov in je vse v redu. Sem pa srečala eno mamico s katero sva hodili zadnji mesec skupaj na preglede in je rodila en dan za mano in sva šle na kavico Ema pridna,samo dojiti se bova zgleda nehali, ker nimam več mleka , si ga načrpam toliko, da je za kakšen obrok to pa je tudi vse. Sem pa vesela, da sem dojila več kakor sem Mašo in da je vsaj toliko časa dobivala moje mleko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 12:26:14
|
|
|
|
Tina 28
|
to se boš mogla itak navadit, čimprej tem bolje....meni je to basanje že steklo...je pa odveč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 12:37:21
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke danes smo pa tečni kot driska . Nekaj jo mora matrat, ker kakec je zelen in sluzast . In glede na to da se ne dojiva zna biti kaj narobe. Bom vidla, če bo tudi jutri tak pol se gremo mal pokazat k pediatru, drgač ga pa itak imamo v torek in cepljenje tudi- debata ali cepit proti rotavirusu se pri nas še kar nadaljuje taanikaaa- za korenjaka. Naša glede na to, da je bila kar orenk bajsi ob porodu je zdaj kar bolj pri suhcih. Se je pa v 1,5 mesecu zredila le 700g - po domači tehtnici. Kako silit otroka, da bo jedel pa tudi mi ni jasno Jaz sem pa ful navajena sama s tamalo skakat okoli in z vozičkom in not in ven iz avta- mala malica . Se zelo hitro navadiš. Ko grem po špecerijo pa imam kar dva vozička Jaz bom drugi teden mal obiskala gorenjski konec- bomo mal izletkali. Samo tina28.... jaz bi tudi tako krstno oblekico imela sam je v LJ ni. Moram še v Celje it pogledat, drgač pa kar na Jesenice Evo, vabila končala za krst. Zdaj ga imamo v soboto in gostijo v gostilni Štorman v dveh sobah. Ja, klinc,..... ko pa ni nikjer toliko prostora, da bi 70 ljudi notri stlačili. Vprašanje koliko jih bo sploh prišlo, ker morajo vinjeto kupit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 12:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny za emo da je le vse ok!!!glede mleka jst si ga vsak drug dan načrpam 60ml iz obeh dojk,sam še vedno si pa morem kr mam same bulice not v dojkah in začne bolet. alea ti si se pa kr za štorman odločla,ja ne se sekirat kdor bo hotu bo prišu kdor pa ne pa pač ne,to je dan od Izabele zato se ne sekiraj in uživaj maksimalno v soboto!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 12:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz si ga zjutraj spumpam 60-70ml, čez par uric ene 40,tako da se mi nabere za en obrok. alea kam pa greste na izlet?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 12:54:14
|
|
|
|
alea01
|
ninny- bohinj, kobarid, bovec.....verjetno tudi Jesenice, ker še nikoli nisem bila tam meni je pa mleko kar usahnilo. Brezkakršnihkoli obkladkov. Torej ga je res bilo samo za vzorec . Nisem imela nobenih bulic
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 12:57:13
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Niny in RMRM...mi je blo na misel, ko sva šli slikat kolke, da bi mi tud v merkatorju na eno kavico skočil....bom pa drugič bo na oglasno desko dala, ko bom skakala na Jesenice No, ko bosta v našem koncu le povej, da si izmenjamo tel. št., jaz sem takoj za to. jaz mam tvojo še shranjeno Ninny, jaz tud tvojo , se bova zmenile za kakšno kavico. Sam mi v velikih trgovinah obvezno jokcamo , zato ga ponavadi dam kar v trak. Zanimivo pa je, da v Atriu pa nikol ne joka Pa danes imamo mi tud zelo pestro, ma ful krčke,tud antiflat ne pomaga . Sem mislila da ga je včeraj zvijalo zaradi hruške, pa zgleda da ni bilo to, ker ponoči je bilo vse v redu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 12:57:47
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
živjo kako ste kej? mi smo meli učeri pediatra in se je sam za 700 g zredila pa je blo več k en mesc do pregleda, je pa spet ful zrasla tko da lahko da je zato manj na kilah dubla, ma pa 5635 in 62cm,je pa ni cepla k je ful prehlajena revca se matramo in čistmo nosek sto na uro sploh ponoči sm vidla da vas ma že kr neki menstro no jst sm itak vedla da jo bom dubla k bomo šli na morje je blo zmeri tko tut čist taprvič sm jo dubla na morju ,pa še močna je bla da me je tadrugo noč čist zalil kar se mi še nikol ni zgodl,pa spodi me je vse bolel pa še cel tedn je trajal oh a ste se že kej dobile? lp
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 12:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM res bi se lahko zmenili za eno kavico,mam ponavadi čas, edino tako bi se morala, da moj ne vozi na šiht, da imam avto doma. Atrio je pa zgleda tolk večji, da ga ne moti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 13:01:08
|
|
|
|
RMRM
|
Super, boš ti povedala kdaj lahko, ker meni je v bistvu vseeno, sploh dopoldne.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 13:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni tudi,Mašo oddam v vrtcu in potem sva frej tako, da se res lahko zmeniva za kakšno kavico
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 13:04:17
|
|
|
|
RMRM
|
velja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 13:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
alea ja lepo da greste mal...potem se pa lepo imejte na izletku ...midva tud študirama da bi imeli ta vikend kak izlet... glede menstre,sem že misla da sem konc k je kak teden ni blo,pa mam spet neke čudne izcedke rjave..a je to možno?! 6tednov čišča,2 tedna mir,pol 2tedna menza,1teden nič,zdej pa spet al kaj?! se mi zdi da še sam krvavim odkar sem rodila...mi je blo pa čudn tole k sem imela navale vročine...sam tele cerazette tabletke bom jst lepo menjala kr mi ni všeč rada bi vedla kdaj bom menzo dobla v naprej,da si lahko kej splaniram ne pa tolek neprekinjen jemlješ pol pa dobiš menzo ko dobiš...brezveze
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 13:12:33
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
vau rmrm ti maš pa že dva velika otročka, so fletni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 13:20:11
|
|
|
|
Tina 28
|
l RMRM.. niny...saj še nisem na oglasno desko dala Če se bosta emnli, bi pa jaz tud vletela...lohk se tud kje vmes
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 13:21:42
|
|
|
|
Tina 28
|
Alea...to bo pa zahteven izlet...jaz sem iz Bohinja...pa bi za Bovec mogli odpravo naredit...kako boste pa izlet izpeljal...čez Sorško al čez Vršič?
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 11.9.2008 13:23:07 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 13:22:28
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa vau rmrm ti maš pa že dva velika otročka, so fletni Smo bli pridni a ne? .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 13:23:24
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 l RMRM.. niny...saj še nisem na oglasno desko dala Če se bosta emnli, bi pa jaz tud vletela...lohk se tud kje vmes Tud to lahko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 13:28:29
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa vau rmrm ti maš pa že dva velika otročka, so fletni Smo bli pridni a ne? . ja zelo jst ne vrjamem da bom kdaj tok
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 14:17:37
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, mi smo z morja. Full je bilo fajn in prehitro je minlo. Nam mali je bil tako priden. Klima mu je očitno zelo pasala, saj je samo spal. Samo mamica je bila skozi živčna, da se nebo prehladil in da mu neboma ritma zamešala. Pa nisva še pasalo mu je full. In novega kaj? Tako ste se razpisale, da res nimam časa vsega prečikirat. Se slišimo še kaj.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 14:28:48
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Alea - a kar 70 komadov vas bo?! Nas bi naj blo okol 25-30, pa se mi že velik zdi, pa vidim, da smo daleč za vami... Taanikaa - basanje v avto, sama z dojenčkom - no, js sem se že ful navadila, pa voziček je mala malca za zložt, pa jajco not prvežem, pa nahrbtnik z vse sorte robo za vsak slučaj, pa greva na potep... Ni panike, tamal pa itak kmal zadrema, ko se peljeva, tako da ti kar pogumno, sej se boš mogla navadit.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 15:02:59
|
|
|
|
alea01
|
tina28- jaz itak nimam pojma o gorenjski in kaj to ni kje blizu skupaj - mislim bohinj, bovec..... zgleda da sem mal pomešala saso.vracko- ti imaš pa nov profil. Fejst ni kaj je ta vaš Lukec Jaz ga bom tudi mal menjala. Sam moram kake fletne slikice najdit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 15:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
vem saša da se bom mogla navadit,sem mal prestrašena tud zato,ker je tko neutolažljivo jokal,ko smo šli na moprje in iz morja domov,je bla prava grozljivka,pol pa nisma šla en mesec nikamor in zdej 2x na poti ni jokal,je zgleda pozabil..jap se bom mogla upogumit,če ne bom šla prvo mal na krajše ture da se ulaufam hehe
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 11.9.2008 15:12:30
|
|
|
|
Anonimen
|
eno mal trapasto vprašanje-koko pa zgleda to odpravljanje od doma,ker najbrž vse naenkrat ni možno nesti? al date malega v voziček,pa jajčko kam? al date malega v jajčko,z jajčko vred v voziček,torbe na voziček?al nesete prvo kej dol,pa malega samega pustite doma par minut al kako?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?