Kaja08
|
Uf, prišla do 127. strani, zdej moramo pa k tašči na kosilo. evo komentarji, od 127. strani pridejo kasneje AS, alea - gesla prosim IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa AS-si se pa res potrudila...bom poskusila ko podremo kupčka ga imet bolj v pokončnem položaju,sam problem je ko mi ko poje zaspi,in veš da ga pol odložim spat,ker če ga pa predramim je pa pol tko siten,drugače pa nebi rekla da se Žan slabo počuti,ker ni siten pa jokav,joka edino ko je zaspan pa lačen,...je večinoma nasmejan...me pa res zanima kaj bo rekla patronažna v ponedeljek...al bo pa treba amptamil menjat Naš je tudi fuuul polival. Potem sem pa Aptamilu 1 začela dodajat Aptamil AR in je sedaj kul - 4 žličke APtamil 1 in 1 žlička AR. Sicer včasih še kaj polije, ampak veliko manj, kot je! Priporočam!! IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa spet jaz...menda sem sama tu gor hehe...zanima me kdaj so vaši otročki že sedeli sami in kdaj ste jih začele dajati v sedeči položaj?? Mi ga že nesemo sede, ker ni več variante, da bi se nosil leže. Sicer v vozičku ni še sede, ampak je vzglavje mal dvignjeno, da se ne pritožuje. Nam je pediatrinja rekla, da ga še ne smemo sede nosit, teta (ki je tudi pediatrinja) je pa rekla, da če Žigatu ustreza in je dovolj močan, da ni panike....Zdej pa vedi,koga poslušat IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4 kile: imam samo 1 viška, pa noče dol, ne bi pa bilo slabo, če bi se znebila še kake (sem jih imela že pred nosečnostjo preveč za svojo višino ) zobobol: tudi jaz imam nekaj težav z zobmi, samo kaj ko je moja zobarca na porodniški, nočem pa da mi kdo drug še kaj dodatnega zašuštra - komaj sem dobila eno normalno, no - dobro zobarco, pol ti gre pa ženska na porodniško - a je res baby boom, ne dojenje: mi smo se skušali dojiti, pa mali ni hotel vleči (vsaj dovolj ne), tako da je ful izgubljal težo in so naju komaj spustili domov iz P. No, patronažna je takoj rekla, da z dojenjem ne bo nič in da je treba dodatek. Kile - ojojoj...Tehtam se raje ne, ker imam špeha na pretek in mi ČISTO NIČ ni prav. In sem se dons odpravila v nabavo po dolge hlače - KATASTROFA!! Sem se skor zjokala v kabini zobje, ja, tudi jaz imam probleme. In to z enko, ki mi jo je v srednji šoli sošolec s kladivom izbil in imam umetno. Pa je v teh letih že kar precej dol zlezla in bo treba zamenjat. Pa še sosednja enka, ki je bila takrat malce počena, je začela temnet, tako da bom obe skupaj zamenjala....Dela še pa još dojenje - a ni zanimivo, mene je pa patronažna skor nagačla, ko sem rekla, da dodajam AM, ker nimam dovolj mleka slovenka, annnna kolk ste corti