|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
2.9.2008 20:47:21   
kjava
Iwa je gor! Go, iwa, go iwa, go iwa. Prijavi se na VSM, če druzga ne.user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 951
2.9.2008 20:50:16   
tejč
hojla, pridno prebiram, a nič ne pišemuser posted image user posted image user posted image ...
putka, hvala za tisti kompliment, moram rečt, da mi gre v službi zaenkrat kar fajn. Otroci so zadovoljni, starši tudi-so kar blendali na prvem šolskem dnevu-sem se res potrudila za celoten program in mislim, da sem jih prepričala, da bodo otroci v varnih in delovnih rokah...

Maša-drugi dan na uvajanju. Kolektivno so hotli danes vsi starši jo popihat že ob 8 do kosila, pa so jih vzgojiteljici kar po vrsti klicali ob 10, naj pridejo po malčke. Maša ni jokala, ko je šla v vrtec, tudi ko jo je šel tati iskat, je pa "delila kolektivno mnenje" po zajtrku, ko so nekateri planili v huronski jok. Nekatere se menda ni dalo pomirit, Mašo pa. Hvala bogu!
Ajša je kul. Zadovoljna z vsem, kar je novo in staro, to je fajn.

Uvajanje nam gre dobro, kako pa vi????

Čau

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 952
2.9.2008 20:59:12   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

user posted image  

user posted image
Lej, jaz imam pa pravega konja user posted image Ti se pa kar igračkaj s tistole palico user posted image

Huh, a tole kljuse je konj? Pejt enkrat z mano na teren, da boš vidla kaj je konj user posted image

Če že ponujaš, potem ponudi vsaj žrebca... user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 953
2.9.2008 21:01:54   
felicia
Evo še moj raport z uvajanja: zaenkrat gre kar dobro danes je bila babi celo uro zunaj pa ni nič jokal jutri bomo pa videli kako bo. Pa sej se nikamor ne mudi da mora že drug dan biti notri cel dan a ne?! Sam da mu bo všeč pa d abo z veseljem hodil v vrtec to si želim. Drugače pa ko pridem domov iz službe teče proti meni in končno mi reče tudi mama user posted image . Uf sem ponosna.

Meni je pa tudi zaenkrat lepo v službi, je kar nekaj dela pa stranke pa pisanje pa sestanki sam mi je lepo sam da ne bom prehitro rekla hehehe.

bambina- jaz Urošu kar bolj strogo moram povedat da nekaj ne sme pa poudarit tisti NE ker me otrok pač drugače ignorira. Sem probala tudi to se ne sme, pa ne ne pa je potem še toliko bolj rinil v take zadeve in se mi pri tem smehljal. Sem ga pa nekako navadila, da ko rečem to je pa nevarno ne, neha in gre stran od kakšne stvari. Ma ne vem jaz se s tem ne obremenjujem tolk, men je sam pomembno, da ni v kakšni nevarnosti pa da ve da se nekatere stvari pač ne sme delat in ne je ne. Pa pejt že delat da ne boš o takih stvareh preveč razmišljala hihihihiuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 954
2.9.2008 21:05:54   
kjava

user posted image  

user posted image
Lej, jaz imam pa pravega konja user posted image Ti se pa kar igračkaj s tistole palico user posted image

Huh, a tole kljuse je konj? Pejt enkrat z mano na teren, da boš vidla kaj je konj user posted image

Kok jih češ?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 955
2.9.2008 21:13:05   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Pa pejt že delat da ne boš o takih stvareh preveč razmišljala hihihihiuser posted image

Ti bi mene, bogo revico, ob devetih zvečer nagnala delat user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 956
2.9.2008 21:14:24   
BAMBINA_

user posted image  

user posted image

Kok jih češ?

O tem bi se dalo na dolgo in široko debatirat user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 957
2.9.2008 21:16:08   
felicia
ah bambina evo ti user posted image   v opravičilo

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 958
2.9.2008 21:19:57   
kjava

user posted image  

user posted image

Kok jih češ?

Le glej, da se prikažeš na VSM

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 959
2.9.2008 21:29:35   
BAMBINA_

user posted image  

user posted image

Kok jih češ?

Le glej, da se prikažeš na VSM

Če že zaradi drugega ne, moram zaradi kofeta. S smetano, seveda user posted image
feliška,opravičilo sprejeto  user posted image  user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 960
2.9.2008 21:31:07   
kjava
user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 961
2.9.2008 21:33:17   
BAMBINA_
Madoniš, ga nategujemo. user posted image Grem jaz počasi v meževo deželo. Poboljšala se itaq nisem nič. Sem mislila, da bom potem, ko bom v službo začela hodit, majn visela na RR. Ja, ja, potem pa svizec zavije čokolado. Mogoče pa potem, ko bom na polno začela. zaenkrat sem še vedno na 4 ure. Bo pa luštnega kmalu konec user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 962
2.9.2008 21:34:08   
kaya2007
jaz pa rečem kaji kaj v bolj "resnem" tonu. še posebej če ji 10x lepo rečem in nič ne pomaga...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 963
2.9.2008 21:38:35   
kjava

Madoniš, ga nategujemo. user posted image

Jest grem rajš kaj druzga...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 964
2.9.2008 21:40:00   
BAMBINA_

user posted image

hihi, kjava, tile punčkasti smeški so tako posrečeni.
user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 965
2.9.2008 21:53:01   
felicia
grem sppat lahko noč

user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 966
2.9.2008 21:58:30   
dodi
Tale forum je pa spet malo oživel...BRAVO!user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes dobili domov našega izgubljenega sinka...Žana,ki je prišel iz šole v naravi...se je tako lepo pocrkljal...user posted image user posted image user posted image ma tako smo ga pogrešali...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 967
2.9.2008 22:12:48   
rožica81
o čveke, ste pa naklofale user posted image  prav fajn je, ja, da se spet kaj dogaja pri majčicah... pa kjava in bambina z žrebci user posted image  user posted image  user posted image

bambina, jaz tudi Naceta kdaj bolj glasno in jezno oštejem, ker drugače ne zaleže. Ko mu je dolgčas, teče po kavču (imamo ful dolg kavč, ki se zaključi z omarico v isti liniji, na njej pa tv), stopi na dvd player in se prime, včasih tudi skrije za televizijo. Pa nič ne zaleže, da tega ne bi počel več. Je treba samo pozornost preusmeriti...

Sva pa že en dan brez dojenja user posted image   user posted image  user posted image  Men bo pa joške kar razneslo user posted image

Zdej grem pa spet kuhinjo pospravljat, pa še en fajn recept za jutrišnje kosilo izbrat...

lep večer, majčice

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 968
2.9.2008 22:14:09   
Majchi
Madona, čvekateuser posted image . Sem komaj imela čas prebrat.

Kjava, nehaj se zajabavat, ker bom počla od smehauser posted image . Bambina, zate isto velja!

Pri nas uvajanje laufa. 1. dan je Lana pojedla 2 krožnika mlečnega riža (doma ga ne marauser posted image ), potem je šla k vratom, pomahala in rekla pa-pauser posted image .
No, danes jo je pa moj že pustil za pol ure, ampak je jokala. Je vseen šel ven, ker so šli vsi, Lana se je pa baje hitro umirila in začela igrat. Ko je čez pol ure prišel nazaj, se ga sploh ni razveselila, ampak je kuhala zamero.
Upam, da bo jutri boljše. Jaz grem vsako jutro z njima in sem od 7.30 do 8.30 z njima, potem grem pa na šiht. Tko da sem opazla, da je bla Lana dons precej bolj suverena kot včeraj. Mislim, da gre dobro.

Erike sploh ni treba kregat, ker ji samo rečeš to pa ne smeš, pa je užaljena do konca in tuli kot bi blo ne vem kaj.

Ja, tud Lana je ful hitro užaljena. Ji pa tud jaz samo povem, da se tega ne dela. Nekje sem prebrala, da je dobro ignorirat obnašanje, ne pa otroka. In se mi zdi tko super povedano. Ko začne Lana kaj peezdit, ne ignoriram nje, ampak njeno obnašanje, in ji čisto mirno odgovorim in ona se umiri. Namreč zdaj je ratala ful jeznorita, kar z roko zamahne, če ji kaj ni prov. Zraven te pa še nadere v nekem svojem jezikuuser posted image .
Aja, pa joka, če ji kaj na tla pade. Pa kaže na stvari in zraven tok teži, tko da jo moram tja odnest, ali ji dat to stvar,... V glavnem, ona kaže, mami skačeuser posted image . Najboljša mi je pa, ko odkimava. Tok je smešna, sploh ko jo vpršam, če greva spančkat. Tok odkimava, kot da se ji bo glava odšraufalauser posted image . Smeška mala. Se pa tud ona ful crklja in me stiska okrog vratu. Mama mi je rekla zadnjič, pa potem nikoli več. Očitno si še ne zaslužim tega naziva. V bistvu še vedno nič ne govori. Rada pa oponaša živali.

Cunje-ta teden sem dobila od drugih 3 vreče tako lepih cunj, da ima Lana nabite vse predale in omare. Čez vikend sem ji vse pospravila in zraven ugotovila, da ne rabimo nič. Do novembra sem rešena, potem bo pa kaj zimskega treba kupit.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 969
2.9.2008 22:22:51   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Ja, tud Lana je ful hitro užaljena. Ji pa tud jaz samo povem, da se tega ne dela.

Da ne bo pomote... Ko mi dvigne plafon, kar dobr povzdignem glas.
Načeloma pa ne dreza, sploh če ji rečem, da bo bum al pa ajs al pa kaj tazga. Odneha in do krega niti ne pride.
Midve imava bolj probleme s tem, da se noče previjat, noče se oblačit, noče se niti slačit, ne smem je obrisat okrog ust, nikakor ji ne smem naredit čopka, ne smem ji umit rok, noče, da jo voham, če je slučajno posrana, ne smem ji spucat ušes, ne smem se dotaknit njenih nohtov,... V glavnem, vse je kontra in nič ne pusti in ful se razjezi, začne kar cvilit in potem jokat. V teh primerih neusmiljeno nadaljujem z vsem, kar hočem naredit in dostikrat tud povzdignem glas. Mir je ponavadi šele, ko jaz končam, karkoli že delam. Za piko na i me pa lahko razjezi moj, ko mi pravi, pa kaj jo zdej matraš. Jaz ji pa npr. pucam umazana ušesauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 970
3.9.2008 7:03:56   
kjava
Jutro!
Sem že vsa naspidirana, pojma nimam zakaj. Danes začnem šele opoldne, čeprav naj bi bla frej ob sredah in petkih, pa me bojo vseeno vzeli s sabo na UZ h kravam user posted image Je baje šef reku, če sem kej zainteresirana, pol pa že moram ane? Moram še ciklus pri kravah mal naštudirat, da bom mal vtisa nardila user posted image

Prav zatežena sem že s temi mojim živalmi, sej vem.

Če sem pa vesela, da se nekaj premika.

No, Eri je že prišla sem, bo kej napisala user posted image                     

ddcggggggggggggggggvnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.9.2008 12:41:53   
rožica81
A ne, kjava, kako paše, da se po dolgem času začne kaj dogajati tam oz. s tistim, kar si želiš... službe mislim pa to, da ne bo pomote user posted image  Jaz že komaj čakam, da kaj dobim, da se še česa novega naučim in grem malo med ljudi user posted image

Nace je na joško že čisto pozabil user posted image  user posted image  user posted image  Sva pa zato bila danes že ob 6h pokonci user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.9.2008 12:44:54   
rožica81
user posted image

Pa še malo nazdravimo, ker ravno danes praznujem user posted image  Da se ne bomo glih s torto basale user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.9.2008 13:33:52   
kaya2007
Rožica happy birthday!!!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 974
3.9.2008 14:49:51   
Putka
jej, sem več kot par novih postov morala prebrat!

Rožica, meni se je šele včeraj oprsje omehčalo (ja, prej pa trda leva kot silikonska!), je skoraj 10 dni trajalo, pa hladni obkladki, žaljbljev čaj in celo prekuhan peteršilj (tudi to sem probala, ja). Ampak se je splačalo, ker Katja spi celo noč! Se je zdaj parkrat zbudila ob 5h, malo pojamrala in obrnila ter zaspala dalje. Tolk sem ponosna

Dodi, jaz sem itak za ZOO, škoda edino za VSM!

Majchi, živjo!

Uvajanje - super! Danes nas h kosilu niso spustili, ker so se tako lepo ujeli (zaenkrat Katja in 4 fantki, en zelenooki mulatek), so nam jih najedene in previte pripeljali ven. Ja, tudi mamice smo se lepo ujele, klepetale 100/h. Moj je bil prvi dan edini očk, spet se je nekaj repenčil, no drugi dan pa je prišel še eden.

Jutri jih pripeljemo na zajtrk, poberemo po kosilu, nič not v igralnico!

Aja, sicer je pa Katja v skupini Krtki, pa sama si je izbrala znakec - kravo - tako je zdaj Kravica Katka.

Čevlji ni oblačila - nekaj imam od Vesne, je treba samo po omarah pogledat, čevlje pa tudi jaz v Cicibanu kupujem. Čeprav sem trenutno izredno zadovoljna s Katjinimi Robeezkami (Trendz, z gumo, ful mehek čevelj pač), pa jesenski modelčki tudi niso slabi.. Pa Cicibana imamo tudi veliko, amapk je cena za moje pojme previsoka. Ker vesna jih uniči v enem tednu, sploh kak semiš.
Superge sem največ Nike ali Puma prakticirala, sem pa zadnjič v Sport 2000 dobila ful lepe (rdeče-roza, take močne barve) Reebok za 20€, pa imajo neko mehko in čisto usnjeno linijo, tako da malo še tam za nove modelčke poglejte.

Aja, pa v Humanicu (verjetno še kje) imajo Superfit čevlje, ki so tudi zelo kvalitetni in imajo kar visok nart.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.