Majchi
|
Madona, čvekate . Sem komaj imela čas prebrat. Kjava, nehaj se zajabavat, ker bom počla od smeha . Bambina, zate isto velja! Pri nas uvajanje laufa. 1. dan je Lana pojedla 2 krožnika mlečnega riža (doma ga ne mara ), potem je šla k vratom, pomahala in rekla pa-pa . No, danes jo je pa moj že pustil za pol ure, ampak je jokala. Je vseen šel ven, ker so šli vsi, Lana se je pa baje hitro umirila in začela igrat. Ko je čez pol ure prišel nazaj, se ga sploh ni razveselila, ampak je kuhala zamero. Upam, da bo jutri boljše. Jaz grem vsako jutro z njima in sem od 7.30 do 8.30 z njima, potem grem pa na šiht. Tko da sem opazla, da je bla Lana dons precej bolj suverena kot včeraj. Mislim, da gre dobro. IZVIRNO SPOROČILO: kjava Erike sploh ni treba kregat, ker ji samo rečeš to pa ne smeš, pa je užaljena do konca in tuli kot bi blo ne vem kaj. Ja, tud Lana je ful hitro užaljena. Ji pa tud jaz samo povem, da se tega ne dela. Nekje sem prebrala, da je dobro ignorirat obnašanje, ne pa otroka. In se mi zdi tko super povedano. Ko začne Lana kaj peezdit, ne ignoriram nje, ampak njeno obnašanje, in ji čisto mirno odgovorim in ona se umiri. Namreč zdaj je ratala ful jeznorita, kar z roko zamahne, če ji kaj ni prov. Zraven te pa še nadere v nekem svojem jeziku . Aja, pa joka, če ji kaj na tla pade. Pa kaže na stvari in zraven tok teži, tko da jo moram tja odnest, ali ji dat to stvar,... V glavnem, ona kaže, mami skače . Najboljša mi je pa, ko odkimava. Tok je smešna, sploh ko jo vpršam, če greva spančkat. Tok odkimava, kot da se ji bo glava odšraufala . Smeška mala. Se pa tud ona ful crklja in me stiska okrog vratu. Mama mi je rekla zadnjič, pa potem nikoli več. Očitno si še ne zaslužim tega naziva. V bistvu še vedno nič ne govori. Rada pa oponaša živali. Cunje-ta teden sem dobila od drugih 3 vreče tako lepih cunj, da ima Lana nabite vse predale in omare. Čez vikend sem ji vse pospravila in zraven ugotovila, da ne rabimo nič. Do novembra sem rešena, potem bo pa kaj zimskega treba kupit.
|