|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
11.9.2008 17:17:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, mogoče bo kar akrobatka. Je imela ves čas noge pri glavi, se je še G smejala user posted image user posted image Lepo se zrihaj user posted image
Tvoja user posted image bi pa že lahko nehala, saj so v JU dobili višje plače user posted image user posted image

Abra fajn za pupo. Sem kar nekaj let trenirala gimnastiko.....user posted image user posted image user posted image  in moj je še dans navdušenuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.9.2008 17:19:08   
zarja1

Pija, sem bla zjutraj, pri Rešu še niso delali. Estrofem ti bo pa lepo sluznico naredil. To je zdaj neki novga pri Rešu, prej je to samo pri zamrznjenčkih prakticiral in sicer že od začetka ciklusa, da niti ni blo ovulacije, samo maternica je bila pripravljena. Jaz sem ga tako jemala, sem ga pa ful slabo prenašala. Shuka ga je tudi jemala, pa ni imela težav. Navodil pa ne beri, ker bi te kap. To predpisujejo ženskam v meni in je tam ful stranskih ućinkov, je pa treba razumet, da je tisto mišljeno pri večletnem jemanju. Jaz sem takrat ful paniko zagnala user posted image Na ta način ga je tudi Dajamaji predpisal.

Pija jaz tud ko dobim user posted image  začnem z estrofemom. Abra kaj pa je blo s tabo? A ti je blo slabo ali kaj drugega?

Pija stranskih učinkov pa sploh ne beri.....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.9.2008 17:20:45 >

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.9.2008 17:23:19   
mismis

user posted image
  user posted image  

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 11.09.
mismis - UZ
Arneja - punkcija
Pija76 - ET
Baci - punkcija
Dajamaja - UZ

Petek, 12.09.
Obayifo - UZ
Mojsonček - UZ
Stijan - punkcija
M.L.B.K. - ET

Sobota, 13.09.
Dajamaja - punkcija
Arneja - ET
Kiwi - ET

Nedelja, 14.09.
Ozone - ET

Ponedeljek, 15.09.
Mandreja - UZ

Torek, 16.09.
Pika74 - UZ
mismis - ET
Baci - ET

Sreda, 17.09.
Sabsa - UZ
Gita14 - UZ + kri

Četrtek, 18.09.
Kajsica - UZ

Petek, 19.09.
Goldy - UZ
Kicsi - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image       

NAŠE NOSEČKE 

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija
Dakec - pregled

Ponedeljek, 15.09.
Hedviga - pregled
Ledenka - pregled

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled
Zvezdica - morfologija
Sonček33 - morfologija

Četrtek, 16.09.
Dobrovoljčica - UZ

Petek, 19.09.
Linda25 - pregled

Petek, 26.09.
Ledenka - pregled

Torek, 30.09.
Sonček85 - pregled

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija

OBJEMČKOMETER

user posted image  Oktavija user posted image
user posted image Obayifo user posted image
user posted image  gospodarica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

LaraLight greje   user posted image user posted image   test 18.09.2008
Blanč greje  user posted image user posted image   test 18.09.2008
T1979 greje  user posted image user posted image    test 21.09.2008
Bozza greje  user posted image user posted image    test 23.09.2008
Pija76 greje  user posted image user posted image    test 25.09.2008

user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
  • lara light (2.IVF, PO,dr.Reš, Et 4.9.)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, ET 4.9.)
  • Stijan (MB, 4. ICSI)
  • Dajamaja (dr. Reš, čaka)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič v Mb,dr.Gavrič, Dipherline+Gonal)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš)
  • Goldy (3. ICSI, dr. Drobnič, LJ) 
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon, ET 7.9.)
  • Bozza (dr. Reš, PO, Menogon, ET 09.09.)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič, 05.09. sestra Blanka) 
  • mojsonček (1. IVF, dr. Reš, PO, Suprefact in Menogon)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, 04.09. začetek špikanja)
  • DaisyE (dr. Reš, 18.09. pogovor)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, 22.09. sestra Blanka)
  • Kicsi (11.09. začetek špikanja 12.9.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 23.09. sis. Blanka)
  • Paddy (2.ICSI, MB. 09.09. špikanje)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn, 16.09. sis. Blanka)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ, 24.09.)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, zamrznjenčki)
  • mandreja (2. IVF, GK LJ, dr. D, začetek postopka 22.08.)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš, 17.09. začetek snif snaf)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo, 17.9. Primolut)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • miska73 (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

MIŠEK13 (Hope2)user posted image , sayuri user posted image user posted image , pfuser posted image ,  Gloriauser posted image   , dakec user posted image user posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
    user posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Animeuser posted image , Mijavček user posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokes user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image , Sonček85 user posted image   
Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE SEPTEMBER user posted image    

user posted image Dobrovoljčica (PO)

user posted image Ledenka (N)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.9.2008 17:23:27   
lara light
Abra, verjamam, da sta vsa sladkauser posted image ...kako ne bi bila.
S testom bom počakala vsaj do ponedeljka. V torek in sredo sem na službeni, potem pa bi bil v četertek test.... zdaj ko je Blanči napovedala akcijo za 15., bi ji lahko sledila...user posted image

lara, imaš prav. Lep je ta četrtek, samo vage naj nas nehajo hecat. user posted image  user posted image  user posted image  Pa nič črtico iskat raje počakaj na naslednji teden, ko boš videla user posted image  user posted image črtico. user posted image

user posted image user posted image  To, Lučka!user posted image user posted image

Arneja, jaz imam aspirin 100 in prometrij vse od punkcije dalje. Naj bosta torej dva, eden pa za 2010user posted image . Mi poveš zakaj ga moraš klicat?

Pija, lepo se grejteuser posted image user posted image

Zarja, hočem videt new look!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.9.2008 17:25:05   
Abra
Pija, jaz sem estrofem jemala lani pri zamrznjenčkih. Ful me je glava bolela, pa zredila sem se. Največ od vseh postopkov. Tko, kot je vama z Dajomajo predpisal je, se mi zdi, čisto neki novega pri nas. Pred tem poletjem nisem še zasledila tega. Po vsej verjetnosti, so kaki novi rezultati in študije z julijskega kongresa v Barceloni. Ugibam, lahko pa tut, da je že stara fora user posted image user posted image Nisem pa še zasledila, da bi ga na GK uporabljali, V MB so ga tudi že začeli, v tujini je pri zamrznjenčkih pogosta praksa. Meni je takrat Hope to razložila. Neki bo že na tem user posted image

Zarja, še nisi pri frizerju? user posted image Gimnastika je pa super stvar, verjamem, da je tvoj navdušen user posted image user posted image no, tu jo bomo definitivno podprli user posted image upam, da ne bo kmalu kaka ženska fuzbalerska liga user posted image

Punce, je že stran 100!!!! pa šele 11. smo user posted image user posted image čvekulje user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.9.2008 17:41:04   
Abra
Lara, saj plusek bo počakal user posted image jaz sem ga samo v prvem postopku predčasno delala, v naslednjih dveh pa na datum in je bil plus. Saj se splača počakat user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.9.2008 17:42:53   
nokes
miška, kak vam gre v šoli? kaj prepisujeta al sta v prvi vrsti med zagrebenimi? user posted image user posted image  po moje prav blestita, ker si tako trenirala celo poletje! bravo!

Kiwi, nič hudga, če sta le 2 celici, bosta pa tokrat "samo" 2 otročička.user posted image  v soboto pa stiskamo pesti tudi zate, da odneseš oba domov.

kajsi, glede oddaje, no comment, glede tvojih špikic: mislim, draga, da se lahk pohvališ, da razturaš. to je to. user posted image

arneja, ti pa si se lotila čisto vsaki zaželeti nekaj lepega!!! evo ti user posted image  nazaj. pa razvaj se in počivaj.

kalina, ti pa imaš super statistiko, prvi je ratal, bo drugi tudi, velkom!

oh abra, napaka, jaz sem bila tam ok.11, nosečniških oblek še nimam, pa hodim ko en klošar v široki trenirki in premali majci okoli user posted image user posted image

dakec, super, izkoristi bolniško do fula in uživaj do morfologije. a ti tud spat? jaz priznam, sem tudi eno kitico odsanjalauser posted image .

oki, zdej pa grem korenje glodat...user posted image

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.9.2008 17:43:35   
Pija76
Abra hvala za info! Zlata si!!!

Zarja dej ti dva deci spij, če pri enem ni učinka user posted image

Lara tudi vi se lepo grejte, s + nas pa na plačilni dan razveseli user posted image

Grem mal tablet pozobat, je že cajt........pa kej narest user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.9.2008 17:43:58   
Shuka
Jest sem ga pa sam pr zmrznjenčkih delala 3 dni prej, sam je res teh 14 dni je prekleto dolgih in pol kasneje je vsak teden, ko čakaš na pregled neskončnih.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.9.2008 17:45:09   
Shuka
Pija - štrudl, kak štrudl, aja kilce mi je prinesel, pa vaga mi v faco laže, tko da nema više štrudla, smo skreganiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.9.2008 17:52:25   
Abra
nokes, jaz sem bla enkrat takrat fertik, pa sva se očitno zgrešili user posted image nosečniške hlače sem pa jaz prvič šele ta ponedeljek oblekla - v 21. tednu user posted image user posted image prej sem tud vse ostalo nosila user posted image

Pija, glej, da boš na uro vzela estrofem. Jaz sem v lekarni vprašala, pa so mi rekli, da vseeno kako, pol me je pa ata kregal user posted image tuki sem zdravo kmečko pamet fasala user posted image

Shuka, meni se pa zdaj dnevi do pregledov sploh ne vlečejo, zdaj je blo 5 tednov vmes, pa se mi zdi, da je kar hiro minilo. Najbrž gre čas z vsakim naslednjim hitreje. Še malo, pa bo panika pred porodom user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.9.2008 17:54:14   
Shuka

Shuka, meni se pa zdaj dnevi do pregledov sploh ne vlečejo, zdaj je blo 5 tednov vmes, pa se mi zdi, da je kar hiro minilo. Najbrž gre čas z vsakim naslednjim hitreje. Še malo, pa bo panika pred porodom user posted image
Ja ti k še delaš zraven, jest k sem pa skoz doma se mi pa vlečeuser posted image In ja počasi se bo panika pred porodom res začela user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.9.2008 17:55:30   
Abra
Shuka, za kolko kg se je pa vaga pokvarila user posted image jaz sem tko prepričana, da že neki let narobe kaže, je pa pri moji G to fajn, da se lahko doma in tam samo povemo. Je pa pol to teža brez cunj user posted image user posted image mi je zadnjič sestra razlagala, kako je vedno čist tanke cunje oblekla za na pregled user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.9.2008 17:57:50   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Ja ti k še delaš zraven, jest k sem pa skoz doma se mi pa vlečeuser posted image In ja počasi se bo panika pred porodom res začela user posted image user posted image

Saj jaz tut bolj na pol delam, al pa na četrt user posted image lahko pa ta čas izkoristiš in si nardiš štrudlov za v skrinjo. Meni ga je zadnjič mama nafilala z slivovimi cmoki user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.9.2008 18:29:24   
Shuka
Abra - slivovi cmoki, njamiuser posted image , sam to spet redi, doma mam celo vrečo sliv, pa nima kdo mesit testo, jest se pa ne smem naprezat user posted image user posted image user posted image , dober izgovor, ne? user posted image
Ta grda vaga se je zlagala za cele 4 kile odkar sem zanosila, sej tud prej je lagala sam nikol tolk kt zdej, mislm, packa pokvarjenauser posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.9.2008 18:34:53   
arneja
O, Pija, a pridno greješ user posted image ? Kar dva sta se vama hotela urniti user posted image ? Jaz sem, ko sva prišla, šla notri gledat, pa nazaj ven k mojemu (ki je kadil, pacek), pa sem videla, da še en par prihaja, pa sem hitro nazaj notri šibnila, da bo ja jasno, da sva midva ta tretja na vrsti user posted image . Potem sem pa še tista dva para, ki sta že bila tam, vprašala, kateri je prvi in kateri drugi. Ma, meni je bilo že to, da sta bila dva pred nama, kar kriza, kaj bi bilo šele, če bi jih bilo celo več. Čeprav ET je pa čisto nekaj drugega user posted image . Tam lahko tudi počakam, ker sem itak vsa zasanjanauser posted image . Kdaj sta potem vidva končala? In kdaj sta šla od doma, da vem za soboto? Ko sva šla midva nazaj je bila tam pri Uncu res grozljiva kolona user posted image . Tisto je pa Žanko, njegov sinček, ja. Mi je tako všeč, ko te tako sočutno gleda, ko trpiš pri punkciji user posted image . Je tak kot en prijazen kužek, a ni user posted image ? A pri tvoji punkciji je bil pa Čedo, takšen bolj temen tip? Kdaj si ti začela Aspirin jesti, takoj po punkciji? Jaz si bom zdajle počasi šla Prometrium vstavit.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.9.2008 18:42:56   
Zvezdica
ma 2x me je ven vrgluser posted image
Še dobr da sem v drugo kopiralauser posted image

Arneja user posted image user posted image za 3 jajčke.

Miška, si bila spet zaposlena z svajanjem dr. dja? Še pet dniuser posted image

Blanči, belina je in belina bo ostala. Držimo pesti zateuser posted image

Pija, user posted image user posted image user posted image . pazi nanju in da bosta čimdlje pri tebi, vsaj do 38t.

Ajsi, navijam za ponedeljek. itak da se bo user posted image videl in bosta oba čist pomirjena. Sam na easy. Kako počutje?

Nokes, a eno punčko maš? Pa drugo, je bila ziher al sploh ni povedala? Mi mamo pa spet lulčkauser posted image . In super za nič vrč hematomauser posted image

Abra, tudi tebi čestitke za punčko. Uh bo imel moj fantek same lepe punce okoliuser posted image

baci, super za 6 celic user posted image user posted image user posted image

Dakec, super za pregled. morfologijo maš pa nslednji mesec, super. Jast v sredo, omaj čakam, da vidim tole malo ritko k skoz po meni skače.

Gigi, ku ku. Si še vedno v službi?

Zarja, še vedno nič user posted image ?

Pri meni je tkole, sem se odločila, da je čas da neham s tem prometriumom, sem si pustila škatlo za rezervo, sicer pa mislim, da ne bi smelo bit nič narobe. Je moj G rekla, da naj po 20t neham, da vidim kako bo. In sem prav vesela, da si ne bom vtikala teh kuglic, ker sem jih absolutno sita.
Tamal brca 300 na uro, je prav fino, k veš, da je vse ok.

Tako, zdaj se moram pa igrat Šlovek ne jezi se, ker to je nova opsesija mojga sinčkauser posted image In bog ne daj da zmagam, se kuja še 3 ure. Mal je po mamiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.9.2008 18:47:36   
arneja
Zarja, naj bo frizer skoncentriran pri svojem delu user posted image .

Lučka, naj tvoja user posted image  tudi že pride v vsej veličini, smotka. Glede vage pa tudi jaz nisem z njo v najboljših odnosih user posted image .

Pija, a tebi je Reško estrofem predpisal? In to po ET-ju?? Kaj ne bi moral prej, če na debelino sluznice vpliva user posted image ? Zakaj pa meni tega nikoli ne predlaga user posted image ?

Abra, kavbojke imaš pa menda že nosečniške? Ali še vedno samo večjo številko? Evo, Aspirinčka sem že, zdajle še Prometrium pade. Kaj pa čaj, ga naj še pijem? Na srečo danes nobenih pretresov user posted image . Celo sanjala nisem nič user posted image . Vidva pa ne, da sta bila raznežena, ampak sta verjetno še kar raznežena user posted image .

Dakec, super, da je vse ok in da te je dal na bolniško, če si tako želela user posted image .

Jaz imam pa občutek, da bom šla danes kmalu spat, čeprav že cel dan samo spim user posted image . Moj se kar križa, ker kadarkoli kliče, težim, da me je ravno zbudil user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.9.2008 18:53:42   
gigi1
Zvezdica ku ku, še sem tu (v službi). user posted image   user posted image  user posted image  za prenehanje utikovanja utropizderaja (pardon propizderaja user posted image  user posted image  user posted image ). Jaz sem si ga skoraj 2 meseca pa se mi je že vse zagravžalo. Boge ste pupike, ki ga tako dolgo jemljete.

Dakec user posted image  user posted image  user posted image . Sam, da je vse kot mora bit. Gledala se bosta pa naslednjič user posted image

Zarja kar flašo Refoška rukn! Zdej je pa dost zaj.ebavala ta user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.9.2008 19:00:03   
Shuka
Arneja - točno 18.5. smo se z Daisy videle ob 6h pri Rešu, aja pa pol sva se videle še 22.5. v Postojni. Kolk gre čas hitro, ne?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.9.2008 19:00:32   
arneja
Haha, Zarja, moj je tudi ves navdušen nad mojim mladostniškim treniranjem gimnastike user posted image .

Lara, z Blanč udarita skupno akcijo v ponedeljek in da o štirih črticah preberemo user posted image user posted image . Lara, ne da moram ata klicat, rekla sem mu, če ga LAHKO pokličem, da izvem, če se je kaj celic lepo oplodilo. Ker prvič se nama je zgodilo, da se je oplodila le ena sama, pa se potem ni pravilno naprej razvijala. Pa ne bi tega spet tam v PO izvedela, potem že raje doma izvem. No, pa v smeti s temi črnimi scenariji user posted image .

Nokes, kadar imam čas in voljo, vedno vsaki kaj napišem user posted image . A danes potem vse na veliko spimo user posted image ?

Zvezdica, je mene tudi prejle ven vrglo, ampak sem na srečo prej kopirala. Kako sta pa z malim fantičem? In kako Liam? Te precej po trebuščku šlata user posted image ? Haha, saj veš, da mora otrok vedno zmagati, no user posted image .

Grem zdaj dnevnik gledat. Jaz sem pa pozabila včeraj na tisto oddajo na A kanalu. Ima katera kaj pojma, če je kdaj ponovitev?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.9.2008 19:01:47   
arneja
Ja, Shuki, čas res leti user posted image . Kje se nam pa naša Dejzi skriva?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.9.2008 19:06:46   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ja, Shuki, čas res leti user posted image . Kje se nam pa naša Dejzi skriva?
Pojma nimam kje je dečva, Daisy javi seeeeeeuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.9.2008 19:07:41   
lara light
Arnejči, hvala za odgovoruser posted image
Jaz tudi kličem Daisy!!!!user posted image

Gigi, nikar ne delat toliko!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.9.2008 19:07:44   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Grem zdaj dnevnik gledat. Jaz sem pa pozabila včeraj na tisto oddajo na A kanalu. Ima katera kaj pojma, če je kdaj ponovitev?
Katero oddajo, a o nosečnosti?user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?