|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
11.9.2008 15:39:14   
arneja
Evo me spet med budnimi user posted image . Mi pa danes kar paše počivati, me malo boli na desni strani.

Ampak danes je pa res en tak kul dan user posted image . Sem zdaje na hitro prebrala, pa upam, da nisem kup stvari pozabila:

Mismis, super, da v torek že otročičke dobiš. Če sta po ata na mamo varianti še koga pridelala, boste pa pač v trenutku velika družina user posted image .
Baci, super za 6 celic user posted image . Se mi zdi tako lepo število, ampak sem tudi jaz čisto zadovoljna. Jaz sem takšna zaspana, pa malo me boli. Tebe?

Abrica naša, torej bomo tetke eni lepi pupiki user posted image ? Joj, kako je lepo slišati to user posted image .

Nokes, in ti, tudi eno pupiko dobiš user posted image .

Dajamaja, kaj si pa počela, da je Suprefakt izhlapel user posted image ? No, ampak Reško že ve kako in kaj, tako da si danes le lepo stopko zapiči user posted image . In se mogoče še midve vidiva v nedeljo user posted image . Midva morava biti tam namreč že ob 8.45. Sem v enem mesecu že kar lepo število pup z RR-ja pri Rešu spoznala user posted image .

MLBK, ti pa jutri pikici dobiš user posted image . To bo lep dan jutri za vaju user posted image . Bosta odšibala naprej na morje?

Ledenka, verjamem, da očka še vedno ne verjame, da gre zdaj zares user posted image .

Blanč in Lara, se pridružujem puncam, ki menijo, da je za pošto o pingvinčkih še čas user posted image . Blanč, tvoj je imel pa takšne probleme s plavalčki? Pa, punce, zakaj ne prinese lončka s sabo? Meni se zdi res prav neumno, da tipi tam v totalnem stresu švicajo, če to lahko doma na fino pokvarjen način narediš user posted image .

WP, oprosti, ker nisem odgovorila user posted image . Ja, seveda velja, da ulivava ena drugi optimizem user posted image . Sem pa pri atu Rešu.

Kajsica, danes ti bo še lažje špikico dati kot včeraj user posted image .

Gigi, ti si pa res čisto v službo padla. Upam, da se kmalu vrneš sem gor v polni zasedbi user posted image .

Shuka, veš, koliko mesecev je že minilo, ko sva se midve pri atu Rešu videli? Toliko, kolikor si srečka nosečka user posted image .

Hvala čisto vsem, ki ste držale pestke zame user posted image .

Sigurno sem spet na katero aktualno akterko pozabila, tako da pošiljam pozdravčke tudi vsem "pozabljenim" user posted image .

Napišem, kaj se je dogajalo, v naslednjem postu.

< Sporočilo je popravil arneja -- 11.9.2008 15:40:50 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
11.9.2008 15:41:37   
Kalina
No tako, da se še jst pofočkam!

Sem pri Merlotu, grem v 2.IVF postopek (prvi ratal, l.2005), 17.9. zacnem piti Primolut, mislim, da bi se spikanje moralo zaceti tam nekje 1.10. - ce bo vse po sreci. juheej komaj cakam!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
11.9.2008 15:43:24   
blanč
pingvinčkih še čas . Blanč, tvoj je imel pa takšne probleme s plavalčki? Pa, punce, zakaj ne prinese lončka s sabo? Meni se zdi res prav neumno, da tipi tam v totalnem stresu švicajo, če to lahko doma na fino pokvarjen način narediš .

veš, eni se do postojne vozimo najmanj 2 uri, potem še čakat na punkcijo in lahko mine 4 ure- a so po tem času plvalčki še uredu???

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
11.9.2008 15:43:38   
arneja
Kiwi, jaz sem imela nazadnje tudi samo dve celici, ampak se je ena lepo oplodila. Samo potem žal ni pri nas ostala. Vaša pa bo, ti samo pozitivno razmišljaj user posted image .

Kajsica, tisti šovi so pa meni prav bedni. Hvala za čestitke user posted image . Prideš za mano precej hitro user posted image .

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
11.9.2008 15:45:33   
arneja
Aja, Blanč, imaš prav, štiri ure bi bile pa verjetno res preveč. Najini so bili danes že dve uri in pol stari preden sva prišla na vrsto pa je vse mrgolelo na ekranu user posted image . Ampak štiri ure bi bilo pa verjetno res preveč.

Kalina, dobrodošla. Merlo je pa meni sploh en tak super prijazen ata, ki bi ga človek kar objel user posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
11.9.2008 15:57:34   
arneja
No, v glavnem: včeraj sem z bodočim očetom prijazno gledala fuzbal in se nisem nič na net spravila user posted image . Je bila tista driska čez dan očitno res posledica živčkov, ker zvečer in danes je bilo vse čisto ok. Sem pa vmes križanke reševala in eno izmed vprašanj je bilo: velik, brezglav strah?? Panika, kaj pa drugega user posted image . Je moj takoj komentiral, čisto tvoja varianta user posted image . No, sem pa mrknila preden je bilo fuzbala konec, ampak me je gospod, ko je prišel spat, prijazno obvestil, da je bilo 4 : 1 in 2 : 1 - kot da me kaj briga user posted image . Ponoči pa tako žagal, da sem pomislila: otročički moji, vaš očka je gozdar user posted image .

Zjutraj sva se oba pod tuš spravila in doma na prijeten način plavalčke zaprla v lonček user posted image . In odrinila, kot sem želela, že ob 6-h. In seveda še ni bilo gneče, in je moj ves čas težil, zakaj sva šla tako kmalu. Sva bila ob 7-h v PO, pa sva šla na kavo, k Rešu pa prišla že ob pol 8-h, ampak sta že dva para čakala tam user posted image . Tako, da tokrat prvič nisem bila prva na vrsti. Za nama so bili pa še štirje pari, tako je bila kar gneča danes.

No, prideva notri, dam lonček na mizo, ata pa, ja, kaj to vi dajete, to je njegovo delo, vi se kar na mizo spravite user posted image . Potem pride v sobo z lončkom (je imel samo najin moder pokrovček, Reškovi imajo zelenega, ampak sem se tokrat končno spomnila priimek gor napisati, da jih nisem še zaradi tega slišala user posted image ) in reče, ja, kje ste ga pa kupili user posted image ? Sem mu povedala, da v lekarni, da je sigurno sterilen user posted image .

In Žanko pride v sobo in takoj reče, če nimam nogavičk, pa sem mu pokazala, pst, da naj bo tiho user posted image . Se je zarotniško nasmehnil, ampak, porkadijo, je ata vseeno opazil, da jih nimam user posted image . In potem sem spet slišala štorijo o glivicah, ki jih lahko fašem ali prinesem, ker sem seveda nogavičke doma pozabila user posted image . No, potem me je pa v trenutku panika pograbila, in sem rekla, da me je spet strah. In je Reško petkrat vprašal, no, a zdaj ste pripravljeni, a lahko začnem? Pa vmes me je butnil v nogo (mislim, da je tudi Abra o tem njegovem načinu komunikacije pisala user posted image ), da naj pogledam, koliko tekočine je že v epruvetki. Žanči nam je pa sporočil, da imamo tri celice. Pa ata sem vprašala, koliko je bilo foliklov, pa on, da jih je pet piknil, ampak da so še manjši ostali. Mi je šla pa ta tečna bolečina kar na jetra in sem komaj čakala, da je bilo konec. Hvala bogu, da je bil moj zraven, da sem ga fino za roko stiskala user posted image . Še to je meni ena izmed pozitivnih stvari, če imaš lonček s sabo: partner je od začetka s tabo. In meni to zares veliko pomeni user posted image . Ja, ja, sem ena taka mala scrkljanka user posted image .

No, potem dobiva še listek, da je ET v soboto pa je bilo konec user posted image . Do zdaj upam, da so se celice že pomuckale s plavalčki in da se najine tri pikice že delijo user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 11.9.2008 15:58:44 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
11.9.2008 16:03:39   
arneja
Aja, pa ata je vprašal, kaj je problem pri nama, pa sem rekla, da ni tarč user posted image . In on potem, da je to problem, da naj pogledava, kako zelo je gospod ok (in je gospod spet za par cm zrastel seveda user posted image , čeprav, moram priznati, da se tudi meni kar milo stori, ko kup tistih migajočih repkov zagledam user posted image ), da pri prejšnjem paru je bilo pa ravno obratno, je imela ženska full celic, pa gospod skoraj nič plavalčkov in je Žanči iskal, če bo sploh dovolj plavalčkov za vse celice.

Kdaj mislite, da ga naj jutri pokličem? Se ne spomnim, kdaj sem ga nazadnje klicala, ampak se mi zdi, da ob 9-h user posted image .

Zdaj grem pa še malo na balkon ajat. Moj se bo itak direkt iz službe spravil žogo brcat, tako da bom lahko cel dan počivala user posted image . Jutri grem pa kar v službo, ker ni nič hujšega.

< Sporočilo je popravil arneja -- 11.9.2008 16:05:52 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
11.9.2008 16:10:46   
lara light
Lepo arnejči, super sta do sedaj speljalauser posted image , v soboto pa še en podvig, pa bo čez 38 tednov nov glasek pri hiši!user posted image user posted image  Eden, dva, si za tri?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
11.9.2008 16:11:46   
arneja
Pupike, zdajle sem še malo na MON poškilila, pa ene punce pišejo, da se Aspirin šele po transferju vzame. Meni je pa Reš rekel, naj ga že kar danes začnem jesti. Kdaj ste ga ve začele, punce Reševe?

Zarja, hojla, je teta user posted image  končno prišla naokoli?

< Sporočilo je popravil arneja -- 11.9.2008 16:12:03 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
11.9.2008 16:13:08   
arneja
Jaz bi dva glaska, Lara, pa bomo videli, koliko bo lepih zarodkov pojutrišnjem user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
11.9.2008 16:29:52   
Pija76
Punce zgleda da je dan za spanje. Od 12h do zdele user posted image , ne ve kaj bo ponoči pa še atu ne smem nagajat user posted image .

So...

Abra in Nokes čestitke obema za Rozike, jaz to tako rada slišim user posted image . Se čsit raznežim...

Lara in Blanči v ponedeljke kar lulat, ker ulilo se ne bo nič.

Baci bravo za celice.

Arneja danes je bila pa res gužva, nama sta se hotla pa še dva urinit, kaj sta hitr eno dobila...mene je ata na punkciji tud v nogo butnu da naj gledam user posted image , pa se mi je tko čudn zdelo. A ta je Žani, njegov sin?

Dajamaja zapiči stopko, pa da sva spet skupaj!

Mismis še malo in se mi pridružiš...lepo! Ej a čmo v Kongo pisat da naj zalogo brezakoholnega piva povečajo?

Gigi pojedla danes zjutraj že en toast, nisem šla kar tako od doma....

Skuša a je bil strudl dober?

Prav vsem skupaj en lep pozdravček, zdaj grem počasi na kalamare, naš kuha...

Aja Novinka dobrodošla.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
11.9.2008 16:32:15   
zarja1
Sem mela en grozen sestank brez računalnika pa vas nisem mogla spremljat.

PIJA76 držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Ledenka a prvi znakci te že mučijo, božček moj....user posted image

Arneja v soboto pa po user posted image .....glej da si do takrat vredu spočiješ

Mismis a če ni v začetku stimulacije za et, pol po njem tud ni nič zdravil. Nisem vedla. Sem mislila, da kljub temu dajo kaj.

Blanči nč ne čekiraj spodnjic, ne bo user posted image , ker bo prišla k meni...

Nokes čestitke za tvoja alienčka, kjut si napisalauser posted image

Kajsica un video je grozen!!!!!!!!! Kaj vse folk naredi za dnaruser posted image

Abra a pupa bo, pol bo pa odbojko al pa tenis špilala....zdaj pa v šoping!!!!user posted image user posted image user posted image

Baci full lepo 6 celic, boš mela še pingvinčke za kasnejša leta!!!!!

Kiwi za dvojčke je dovoljuser posted image  ne se sekirat...

Lučka, Želvica, Oktavija, Dajamaja, Gloria + Nik, WP, DaisyE in vse ostale........poljubček za vsako posebaj!!!!!

Zdaj pa domov pod tuš, pa k frizerju!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
11.9.2008 16:33:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

mislim, da je ta moja user posted image  zaposlena v kaki javni upravi in še kar štrajka.........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
11.9.2008 16:39:08   
lučka 25
Kicsi, samo da je ta user posted image  prišla in lahko začneš s špikanjem. Zdaj pa naj folikli lepo rastejo, ker če n bomo hude. user posted image

mišmiš, pa saj to je super. Kot praviš, zdaj bo 100% uspelo. Pa kot je rekel tvoj, user posted image user posted image  zamrznjenčaka in user posted image  naravno. user posted image  Dobro opravi v torek.

Shuka, nič se sekirat za kile, če je od štrudla je to samo dobro. user posted image  Si mi spet naredila lušte. user posted image

zarja, mene tudi ta user posted image  heca, se najavi, pa spet skrije, pa najavi, pa spet skrije. Sami izcedki na vsake toliko časa.  user posted image  

gigi, moja vaga je že lep čas fuč, skoz neki preveč kaže. user posted image

Pija, user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image  user posted image , zdaj ju pa lepo grej. Tisti tretji user posted image  pa naj gre še za nkaj časa v bolj mrzle kraje.

lara, imaš prav. Lep je ta četrtek, samo vage naj nas nehajo hecat. user posted image  user posted image  user posted image  Pa nič črtico iskat raje počakaj na naslednji teden, ko boš videla user posted image  user posted image črtico. user posted image

ledenka, smo da ti je slabo, bruhat pa ti ni treba. Je to tako lep, a hkrati neprijeten znak za nosečnost. Ti samo leop uživaj v nosečnosti, naj vse poteka v najlepšem redu. user posted image

arneja, user posted image  user posted image  user posted image  za 3 celice. naj se vse oplodijo in, da boš v soboto imela pestro izbiro, katere naj ti vstavijo. Naj bo rezultat 3/3, kot pri Piji.

Blanč, kot je rekla Lara. Naj ostane belina. user posted image  user posted image  user posted image

nokes, super za lep pogled na svoja angelčka. user posted image  user posted image   Pa še hematom je šel po gobe, tako, da je konec skrbi in izcedkov. Sta pa danespo koje kar oba jokala od sreče, a ne? Prav lepo slišat take lepe novice. Zdaj naj bo pa še naprej vse lepo in prav.

Abra, tudi ti imaš lepe novice. Pa bravo za pupo user posted image  user posted image  user posted image

baci, super za 6 celic, v torek vse dobro na ET. user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa lepo počivaj.

KIWI, tudi 2 celici sta dober pridelek, samo da je. V soboto pa uspešen ET. user posted image  user posted image  user posted image  in tudi zate velja, počivaj. user posted image

Kalina, super za ponovni postopek. Vse dobro ti želim.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
11.9.2008 16:39:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

mislim, da je ta moja user posted image  zaposlena v kaki javni upravi in še kar štrajka.........user posted image user posted image user posted image

Čisto možno. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
11.9.2008 16:40:20   
Pija76
Zarja kaj ko bi kak kozarček rdečega spila?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
11.9.2008 16:41:27   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

To res ne bi bilo slabo.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
11.9.2008 16:43:16   
Pija76
Abra sem gledala če te bom videla, ko sem na recept čakala. Škoda da se nisem prej spomnila in te poklicala kdaj imaš.

Punce kakšna je funkcija estrofema? Thx

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
11.9.2008 16:44:39   
Abra
baci user posted image user posted image user posted image super 2x3 user posted image to bo res še neki luksuza

nokes, ne niso same babe user posted image so pa v večini, zdaj bodo pa sploh. Je že moj je pomajamral, da bo zdaj v manjšini user posted image user posted image
ne, tisto nisem bla jaz user posted image v kavbojkah in melancan majčki, pa brez pet user posted image user posted image pa ta majčka ni nosečniška in ni bil buši tko lepo povdarjen user posted image kdaj pa si bla tam? Pred mano sem še vidla dve nosečki, ko sem odhajala, pa nisem nič več vidla user posted image

Kajsica, tist sem pa kar nehala gledat, je res koza.

Lara, čez vikend bo ravno siva cona na testu user posted image krvni bi že bil ziher, za palčko pa nisem ziher. Ma sej boš zdržala user posted image bo zato bolj debel plus user posted image Sicer pa kar naravni ciklus upoštevaj, takrat lahko že delaš.

Blanč, v pon. bo lil samo dež in nič drugega user posted image ti boš pa pluske gledala user posted image

Kiwi dve sta dve več kot nič user posted image in ravno prav za dvojčke. Držim pesti, da te obe počakata.

Ajsi, počakaj do prvega uz, boš vidla, kako se bo g. Ledenko raznežil user posted image takrat bosta oba dojela, da gre zares. Tisti utrip na ekranu je pravi balzam za učke user posted image

Arneja pol ni blo danes nič pretresov user posted image ti pa kar danes vzami aspirin, kot je ata naročil. Pred punkcijo ne smeš, da ne bi krvavela user posted image

Pija, jaz sem pa dve uri spala user posted image user posted image dobre novice očino uspavajo user posted image

Zarja, mogoče bo kar akrobatka. Je imela ves čas noge pri glavi, se je še G smejala user posted image user posted image Lepo se zrihaj user posted image
Tvoja user posted image bi pa že lahko nehala, saj so v JU dobili višje plače user posted image user posted image

Ja, midva sva pa bla kar raznežena user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
11.9.2008 16:44:44   
Dakec
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Danes pa same lepe novičke

Pija user posted image  user posted image  user posted image  lubica 3/3 zgleda pivo res pomaga, da se pol lepo skupo sprimejo user posted image . Bova šle kmal na šlosija al pa Unija. Zdej pa počivat lubica. Saj veš desni bok.

Arnejči juhu user posted image  user posted image  user posted image . naj bo tudi 3/3

Nokica kar skačem od veselja, da je hematom zginil. Eno je pupika user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bo parček. Men so tolk lušni user posted image

Abrica user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za pupiko. A atek je pa mel rosne učke user posted image

Česstitke tudi iz moje strani. user posted image user posted image

Mismis, v torek navijamo? Superrrrrr

Sedaj pa še moje poročilo: Poslušali smo srček, ki lepo bije, ultrazvoka nismo delali, vse ok, me je pa dal na bolniško. Jupiiii,  naslednji pregled morfologija 16.10.

Zdaj grem pa en mal spančkat.

Lara, tvoji otroci rastejo, so pridni?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
11.9.2008 16:49:59   
Abra
Pija, sem bla zjutraj, pri Rešu še niso delali. Estrofem ti bo pa lepo sluznico naredil. To je zdaj neki novga pri Rešu, prej je to samo pri zamrznjenčkih prakticiral in sicer že od začetka ciklusa, da niti ni blo ovulacije, samo maternica je bila pripravljena. Jaz sem ga tako jemala, sem ga pa ful slabo prenašala. Shuka ga je tudi jemala, pa ni imela težav. Navodil pa ne beri, ker bi te kap. To predpisujejo ženskam v meni in je tam ful stranskih ućinkov, je pa treba razumet, da je tisto mišljeno pri večletnem jemanju. Jaz sem takrat ful paniko zagnala user posted image Na ta način ga je tudi Dajamaji predpisal.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
11.9.2008 16:51:49   
Abra
Dakec, super da gre vse po maslu.user posted image Naslednjič pa ne pozabi dragega s sabo na pregled vzet, je precej več videt kot na NS user posted image

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
11.9.2008 17:15:11   
Pija76
Abra sem jaz že prečitala tole, zato pa sprašujem. Sej atu zaupam, tko da verjetn ubit me res noče user posted image . Hvala za razlago. Kaj pa je bilo od stranskih učinkov pri tebi? A zdaj v zadnjem postopku?

Dakec user posted image da je vse QL. Kolk časa si zdaj srečka user posted image ?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
11.9.2008 17:15:39   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Danes pa same lepe novičke

Pija user posted image  user posted image  user posted image  lubica 3/3 zgleda pivo res pomaga, da se pol lepo skupo sprimejo user posted image . Bova šle kmal na šlosija al pa Unija. Zdej pa počivat lubica. Saj veš desni bok.

Arnejči juhu user posted image  user posted image  user posted image . naj bo tudi 3/3

Nokica kar skačem od veselja, da je hematom zginil. Eno je pupika user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bo parček. Men so tolk lušni user posted image

Abrica user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za pupiko. A atek je pa mel rosne učke user posted image

Česstitke tudi iz moje strani. user posted image user posted image

Mismis, v torek navijamo? Superrrrrr

Sedaj pa še moje poročilo: Poslušali smo srček, ki lepo bije, ultrazvoka nismo delali, vse ok, me je pa dal na bolniško. Jupiiii,  naslednji pregled morfologija 16.10.

Zdaj grem pa en mal spančkat.

Lara, tvoji otroci rastejo, so pridni?

O, ti moja, lepe novičke prinašašuser posted image ...fajn.user posted image Ta četrtek je itak mega! Lepo si spočij.
Jaz? Otroci pridni, ja....sploh ne vem, da souser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
11.9.2008 17:16:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

To res ne bi bilo slabo.

Vsak dan ga spijem deci domačega refoška....ni učinka..

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?