|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 15:57:34
|
|
|
|
arneja
|
No, v glavnem: včeraj sem z bodočim očetom prijazno gledala fuzbal in se nisem nič na net spravila . Je bila tista driska čez dan očitno res posledica živčkov, ker zvečer in danes je bilo vse čisto ok. Sem pa vmes križanke reševala in eno izmed vprašanj je bilo: velik, brezglav strah?? Panika, kaj pa drugega . Je moj takoj komentiral, čisto tvoja varianta . No, sem pa mrknila preden je bilo fuzbala konec, ampak me je gospod, ko je prišel spat, prijazno obvestil, da je bilo 4 : 1 in 2 : 1 - kot da me kaj briga . Ponoči pa tako žagal, da sem pomislila: otročički moji, vaš očka je gozdar . Zjutraj sva se oba pod tuš spravila in doma na prijeten način plavalčke zaprla v lonček . In odrinila, kot sem želela, že ob 6-h. In seveda še ni bilo gneče, in je moj ves čas težil, zakaj sva šla tako kmalu. Sva bila ob 7-h v PO, pa sva šla na kavo, k Rešu pa prišla že ob pol 8-h, ampak sta že dva para čakala tam . Tako, da tokrat prvič nisem bila prva na vrsti. Za nama so bili pa še štirje pari, tako je bila kar gneča danes. No, prideva notri, dam lonček na mizo, ata pa, ja, kaj to vi dajete, to je njegovo delo, vi se kar na mizo spravite . Potem pride v sobo z lončkom (je imel samo najin moder pokrovček, Reškovi imajo zelenega, ampak sem se tokrat končno spomnila priimek gor napisati, da jih nisem še zaradi tega slišala ) in reče, ja, kje ste ga pa kupili ? Sem mu povedala, da v lekarni, da je sigurno sterilen . In Žanko pride v sobo in takoj reče, če nimam nogavičk, pa sem mu pokazala, pst, da naj bo tiho . Se je zarotniško nasmehnil, ampak, porkadijo, je ata vseeno opazil, da jih nimam . In potem sem spet slišala štorijo o glivicah, ki jih lahko fašem ali prinesem, ker sem seveda nogavičke doma pozabila . No, potem me je pa v trenutku panika pograbila, in sem rekla, da me je spet strah. In je Reško petkrat vprašal, no, a zdaj ste pripravljeni, a lahko začnem? Pa vmes me je butnil v nogo (mislim, da je tudi Abra o tem njegovem načinu komunikacije pisala ), da naj pogledam, koliko tekočine je že v epruvetki. Žanči nam je pa sporočil, da imamo tri celice. Pa ata sem vprašala, koliko je bilo foliklov, pa on, da jih je pet piknil, ampak da so še manjši ostali. Mi je šla pa ta tečna bolečina kar na jetra in sem komaj čakala, da je bilo konec. Hvala bogu, da je bil moj zraven, da sem ga fino za roko stiskala . Še to je meni ena izmed pozitivnih stvari, če imaš lonček s sabo: partner je od začetka s tabo. In meni to zares veliko pomeni . Ja, ja, sem ena taka mala scrkljanka . No, potem dobiva še listek, da je ET v soboto pa je bilo konec . Do zdaj upam, da so se celice že pomuckale s plavalčki in da se najine tri pikice že delijo .
< Sporočilo je popravil arneja -- 11.9.2008 15:58:44 >
|