|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
11.9.2008 21:14:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Petek, 12.09.
Obayifo - UZ
Mojsonček - UZ
Stijan - punkcija
M.L.B.K. - ET

že delam user posted image , da boste vse jutri uspešne!!!!!!!

pa še za vsako posebaj ena posebna navijačka
user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja, jaz ti bom kar pomagala. saj sem prava teta Pehta (ne po znnju, ampak ob pogledu user posted image ).

Punce, dobro opravite jutri. user posted image user posted image user posted image user posted image

po moje si prav luštna....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
11.9.2008 21:16:26   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Blanči...hlačke, kako?

Hlačke bele, občutki pa.... nesmem jamrat, ampak nažalost so namesto nosečniških znakov prišli nenosečniški.
Grem pančat.
želim vam lahko in mirno noč

Blanči pa ne tako razmišlajt. Po moje te sam živčki dajejo. Dokler je ni hudičevke je upanje zauser posted image user posted image . Kaj ene sploh nimajo celih devet mesecev nobenih znakov razn trebuha......

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
11.9.2008 21:18:36   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Blanči...hlačke, kako?

Hlačke bele, občutki pa.... nesmem jamrat, ampak nažalost so namesto nosečniških znakov prišli nenosečniški.
Grem pančat.
želim vam lahko in mirno noč

Blanči pa ne tako razmišlajt. Po moje te sam živčki dajejo. Dokler je ni hudičevke je upanje zauser posted image user posted image . Kaj ene sploh nimajo celih devet mesecev nobenih znakov razn trebuha......

To je čisto res. Kar poslušaj zarjo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
11.9.2008 21:20:19   
ledenka
znaki pridejo kasneje, blanči. in če te malo špika v trebuhu, je lahko to tudi znak. joj, držim pesti user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
11.9.2008 21:22:04   
lučka 25
zarja, kar se tiče mojega heca glede tete Pehte. Jaz se to vedno hecam v vrtcu z otroki. Rečem otrokom, ko gremo npr. v garderobo se oblečt: "No, Micke, Francke, Jožefi. Gremo. teta Pehta vas kliče." se tako vsi začenejo smejat in takoj pridejo. ni treba nobenega prosit. no letos to ne prakticiram, ker so premajhni, pri "tavelikih" pa sem. user posted image  user posted image  user posted image

Res nisem resna, vsi otroci še dobro izgledajo, glede na to s kom preživljajo del dneva. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
11.9.2008 21:22:44   
baci

Petek, 12.09.
Obayifo - UZ
Mojsonček - UZ
Stijan - punkcija
M.L.B.K. - ET

že delam user posted image , da boste vse jutri uspešne!!!!!!!

pa še za vsako posebaj ena posebna navijačka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, dobro opravite jutri. user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
11.9.2008 21:26:51   
anci banci
zdej ne vem ali se vam pridruzim ...ali potem naslednji temi november/december
ker 30.9 imam pogovor pri dr, Rešu da mi razloži kako se uporabljata sprej superfact in menogon in ko se mi začne ciklus začnem to uporabljat
po mojemu znanju oz.neznaju mislim, da pridem  na vrsto tam konec oktobra .. imela bom pa ICSI in to samoplačniško

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
11.9.2008 21:28:58   
zarja1

zarja, kar se tiče mojega heca glede tete Pehte. Jaz se to vedno hecam v vrtcu z otroki. Rečem otrokom, ko gremo npr. v garderobo se oblečt: "No, Micke, Francke, Jožefi. Gremo. teta Pehta vas kliče." se tako vsi začenejo smejat in takoj pridejo. ni treba nobenega prosit. no letos to ne prakticiram, ker so premajhni, pri "tavelikih" pa sem. user posted image  user posted image  user posted image

Res nisem resna, vsi otroci še dobro izgledajo, glede na to s kom preživljajo del dneva. user posted image  user posted image  user posted image

po moje si pa ti full dobra vzgojiteljica in ti otročki imajo prav srečo, da lahko svoj dan s teboj preživijo.user posted image user posted image user posted image  Tolk ene energije, veselja in smeha znaš pričarat, da v tvoje delo sploh ne dvomim. Dragauser posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.9.2008 21:29:40 >

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
11.9.2008 21:30:33   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

zdej ne vem ali se vam pridruzim ...ali potem naslednji temi november/december
ker 30.9 imam pogovor pri dr, Rešu da mi razloži kako se uporabljata sprej superfact in menogon in ko se mi začne ciklus začnem to uporabljat
po mojemu znanju oz.neznaju mislim, da pridem  na vrsto tam konec oktobra .. imela bom pa ICSI in to samoplačniško

Ti se nam kar zdaj pridruži, ti vsaj ne bo dolgčas, ko boš čakala na postopek. user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
11.9.2008 21:31:39   
anci banci
hvala lucka25 bom se pridruzila...
koncno smo pri postopku .. po 3 letih upanja

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
11.9.2008 21:32:47   
lučka 25
zarja, user posted image .

Hvala za lepe besede. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
11.9.2008 21:34:12   
ledenka
anci, potem imaš sedaj čas, da prebereš vse o postopkih in se nanj dobro pripraviš user posted image  ti želim, da uspe v prvem. kakšna pa je vajina diagnoza?

lučka, sem se nasmejala user posted image  joj, ti si prava vzgojiteljica in otročki so lahko veseli, da te imajo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2537
11.9.2008 21:35:51   
lučka 25

Sem hotela napisati s tistim glasom začudenja " A po treh letih?" Potem pa se moji možgančki zdramijo in si rečejo, ja pa saj sem šla jaz tudi v prvi postopek po treh letih upanja. Joj, a je res že toliko časa? Ampak čas na, bo prinesel user posted image , boš videla. Vsem nam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2538
11.9.2008 21:37:21   
zarja1

Sem hotela napisati s tistim glasom začudenja " A po treh letih?" Potem pa se moji možgančki zdramijo in si rečejo, ja pa saj sem šla jaz tudi v prvi postopek po treh letih upanja. Joj, a je res že toliko časa? Ampak čas na, bo prinesel user posted image , boš videla. Vsem nam. user posted image

ja cajt kr nekam beži.........

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
11.9.2008 21:39:18   
ledenka
čas beži, ja... pa par mescov čakaš, pa par tam... pa laparo, pa s-gram parkrat, pa klomifen... no, pri Rešu gre vse na srečo hitro, ker leta kar letijo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
11.9.2008 21:39:36   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

lučka, sem se nasmejala user posted image  joj, ti si prava vzgojiteljica in otročki so lahko veseli, da te imajo user posted image

sem bolj težko resna in, ne zdržim da ne bi kakšno ušpičila. Če že otrokom ne, pa kakšni od sodelavk.user posted image   V tem poklicu tako in tako moraš biti tak.
Priznam pa, da sem tudi zelo dosledna pri vzgoji malih malčkov, kar se tiče pravil, obnašanja, znanja, ampak hec mora biti zraven. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
11.9.2008 21:41:31   
lučka 25
Čas res kar beži. Jaz sem po eni strani prav vesela, ker sem lahko vse opravila pri osebnem G in sem šele za IVF šla do Reša. mi je prej vse opravil moj G v Kranju. Se mi ni bilo treba voziti v Ljubljano, ampak sem šla na vse preglede in posege samo čez cesto.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
11.9.2008 21:42:17   
lučka 25

Čas res kar beži. Jaz sem po eni strani prav vesela, ker sem lahko vse opravila pri osebnem G in sem šele za IVF šla do Reša. mi je prej vse opravil moj G v Kranju. Se mi ni bilo treba voziti v Ljubljano, ampak sem šla na vse preglede in posege samo čez cesto.
Mi je bilo veliko lažje, ko sem vse dala skoz v domačem kraju in imela ves čas pogled na dom.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
11.9.2008 21:43:27   
lučka 25
Kaj je pa meni sedaj uspelo. sem sam sebe citirala, pa popravila,... user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
11.9.2008 21:44:26   
zarja1
Ajsi.....tebi se je mal tempo znižal a ne? Zdaj morš res vsako sekundo izkoristit in v njej uživat...........

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
11.9.2008 21:45:31   
ledenka
samo osebni G včasih kar vlečejo zadeve, odvisno sicer od vsakega G. midva sva šla direkt k Rešu (moj je zelo hitro zapaničaru), in potem je šlo hitro. klomifen sem dobila nekje po pol leta... itak da ni pomagalo, samo tečna in deprasta sem bila user posted image  ja, zdaj se smejem. tako da s tem nismo izgubljali časa... prvi IVF sva imela nekje po 1,5 leta poskušanja.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.9.2008 21:45:45   
zarja1

Kaj je pa meni sedaj uspelo. sem sam sebe citirala, pa popravila,... user posted image

A si ti namest mene mal Refoška cugala?!?!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.9.2008 21:46:03   
baci
vprašala bi tiste ko ste imele punkcijo
kako dolgo ste krvavele?

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.9.2008 21:47:00   
ledenka

Ajsi.....tebi se je mal tempo znižal a ne? Zdaj morš res vsako sekundo izkoristit in v njej uživat...........

neeee, uživat bom začela, ko bom videla pikico na UZju. sej uživam, ampak ne upam preveč.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.9.2008 21:47:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci

vprašala bi tiste ko ste imele punkcijo
kako dolgo ste krvavele?

jaz v bistvu sploh nisem, tisti dan ko je bla punkcija sem imela samo malo rdečega izcedka, drugač pa nič

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?