Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:14:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Petek, 12.09. Obayifo - UZ Mojsonček - UZ Stijan - punkcija M.L.B.K. - ET že delam , da boste vse jutri uspešne!!!!!!! pa še za vsako posebaj ena posebna navijačka zarja, jaz ti bom kar pomagala. saj sem prava teta Pehta (ne po znnju, ampak ob pogledu ). Punce, dobro opravite jutri. po moje si prav luštna....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:16:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Blanči...hlačke, kako? Hlačke bele, občutki pa.... nesmem jamrat, ampak nažalost so namesto nosečniških znakov prišli nenosečniški. Grem pančat. želim vam lahko in mirno noč Blanči pa ne tako razmišlajt. Po moje te sam živčki dajejo. Dokler je ni hudičevke je upanje za . Kaj ene sploh nimajo celih devet mesecev nobenih znakov razn trebuha......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:18:36
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Blanči...hlačke, kako? Hlačke bele, občutki pa.... nesmem jamrat, ampak nažalost so namesto nosečniških znakov prišli nenosečniški. Grem pančat. želim vam lahko in mirno noč Blanči pa ne tako razmišlajt. Po moje te sam živčki dajejo. Dokler je ni hudičevke je upanje za . Kaj ene sploh nimajo celih devet mesecev nobenih znakov razn trebuha...... To je čisto res. Kar poslušaj zarjo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:20:19
|
|
|
|
ledenka
|
znaki pridejo kasneje, blanči. in če te malo špika v trebuhu, je lahko to tudi znak. joj, držim pesti
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:22:04
|
|
|
|
lučka 25
|
zarja, kar se tiče mojega heca glede tete Pehte. Jaz se to vedno hecam v vrtcu z otroki. Rečem otrokom, ko gremo npr. v garderobo se oblečt: "No, Micke, Francke, Jožefi. Gremo. teta Pehta vas kliče." se tako vsi začenejo smejat in takoj pridejo. ni treba nobenega prosit. no letos to ne prakticiram, ker so premajhni, pri "tavelikih" pa sem. Res nisem resna, vsi otroci še dobro izgledajo, glede na to s kom preživljajo del dneva.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:22:44
|
|
|
|
baci
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Petek, 12.09. Obayifo - UZ Mojsonček - UZ Stijan - punkcija M.L.B.K. - ET že delam , da boste vse jutri uspešne!!!!!!! pa še za vsako posebaj ena posebna navijačka Punce, dobro opravite jutri.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:26:51
|
|
|
|
anci banci
|
zdej ne vem ali se vam pridruzim ...ali potem naslednji temi november/december ker 30.9 imam pogovor pri dr, Rešu da mi razloži kako se uporabljata sprej superfact in menogon in ko se mi začne ciklus začnem to uporabljat po mojemu znanju oz.neznaju mislim, da pridem na vrsto tam konec oktobra .. imela bom pa ICSI in to samoplačniško
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:28:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 zarja, kar se tiče mojega heca glede tete Pehte. Jaz se to vedno hecam v vrtcu z otroki. Rečem otrokom, ko gremo npr. v garderobo se oblečt: "No, Micke, Francke, Jožefi. Gremo. teta Pehta vas kliče." se tako vsi začenejo smejat in takoj pridejo. ni treba nobenega prosit. no letos to ne prakticiram, ker so premajhni, pri "tavelikih" pa sem. Res nisem resna, vsi otroci še dobro izgledajo, glede na to s kom preživljajo del dneva. po moje si pa ti full dobra vzgojiteljica in ti otročki imajo prav srečo, da lahko svoj dan s teboj preživijo. Tolk ene energije, veselja in smeha znaš pričarat, da v tvoje delo sploh ne dvomim. Draga
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.9.2008 21:29:40 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:30:33
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci zdej ne vem ali se vam pridruzim ...ali potem naslednji temi november/december ker 30.9 imam pogovor pri dr, Rešu da mi razloži kako se uporabljata sprej superfact in menogon in ko se mi začne ciklus začnem to uporabljat po mojemu znanju oz.neznaju mislim, da pridem na vrsto tam konec oktobra .. imela bom pa ICSI in to samoplačniško Ti se nam kar zdaj pridruži, ti vsaj ne bo dolgčas, ko boš čakala na postopek.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:31:39
|
|
|
|
anci banci
|
hvala lucka25 bom se pridruzila... koncno smo pri postopku .. po 3 letih upanja
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:32:47
|
|
|
|
lučka 25
|
zarja, . Hvala za lepe besede.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:34:12
|
|
|
|
ledenka
|
anci, potem imaš sedaj čas, da prebereš vse o postopkih in se nanj dobro pripraviš ti želim, da uspe v prvem. kakšna pa je vajina diagnoza? lučka, sem se nasmejala joj, ti si prava vzgojiteljica in otročki so lahko veseli, da te imajo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:35:51
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci hvala lucka25 bom se pridruzila... koncno smo pri postopku .. po 3 letih upanja Sem hotela napisati s tistim glasom začudenja " A po treh letih?" Potem pa se moji možgančki zdramijo in si rečejo, ja pa saj sem šla jaz tudi v prvi postopek po treh letih upanja. Joj, a je res že toliko časa? Ampak čas na, bo prinesel , boš videla. Vsem nam.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:37:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: anci banci hvala lucka25 bom se pridruzila... koncno smo pri postopku .. po 3 letih upanja Sem hotela napisati s tistim glasom začudenja " A po treh letih?" Potem pa se moji možgančki zdramijo in si rečejo, ja pa saj sem šla jaz tudi v prvi postopek po treh letih upanja. Joj, a je res že toliko časa? Ampak čas na, bo prinesel , boš videla. Vsem nam. ja cajt kr nekam beži.........
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:39:18
|
|
|
|
ledenka
|
čas beži, ja... pa par mescov čakaš, pa par tam... pa laparo, pa s-gram parkrat, pa klomifen... no, pri Rešu gre vse na srečo hitro, ker leta kar letijo.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:39:36
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lučka, sem se nasmejala joj, ti si prava vzgojiteljica in otročki so lahko veseli, da te imajo sem bolj težko resna in, ne zdržim da ne bi kakšno ušpičila. Če že otrokom ne, pa kakšni od sodelavk. V tem poklicu tako in tako moraš biti tak. Priznam pa, da sem tudi zelo dosledna pri vzgoji malih malčkov, kar se tiče pravil, obnašanja, znanja, ampak hec mora biti zraven.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:41:31
|
|
|
|
lučka 25
|
Čas res kar beži. Jaz sem po eni strani prav vesela, ker sem lahko vse opravila pri osebnem G in sem šele za IVF šla do Reša. mi je prej vse opravil moj G v Kranju. Se mi ni bilo treba voziti v Ljubljano, ampak sem šla na vse preglede in posege samo čez cesto.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:42:17
|
|
|
|
lučka 25
|
Čas res kar beži. Jaz sem po eni strani prav vesela, ker sem lahko vse opravila pri osebnem G in sem šele za IVF šla do Reša. mi je prej vse opravil moj G v Kranju. Se mi ni bilo treba voziti v Ljubljano, ampak sem šla na vse preglede in posege samo čez cesto. Mi je bilo veliko lažje, ko sem vse dala skoz v domačem kraju in imela ves čas pogled na dom.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:43:27
|
|
|
|
lučka 25
|
Kaj je pa meni sedaj uspelo. sem sam sebe citirala, pa popravila,...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:44:26
|
|
|
|
zarja1
|
Ajsi.....tebi se je mal tempo znižal a ne? Zdaj morš res vsako sekundo izkoristit in v njej uživat...........
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:45:31
|
|
|
|
ledenka
|
samo osebni G včasih kar vlečejo zadeve, odvisno sicer od vsakega G. midva sva šla direkt k Rešu (moj je zelo hitro zapaničaru), in potem je šlo hitro. klomifen sem dobila nekje po pol leta... itak da ni pomagalo, samo tečna in deprasta sem bila ja, zdaj se smejem. tako da s tem nismo izgubljali časa... prvi IVF sva imela nekje po 1,5 leta poskušanja.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:45:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Kaj je pa meni sedaj uspelo. sem sam sebe citirala, pa popravila,... A si ti namest mene mal Refoška cugala?!?!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:46:03
|
|
|
|
baci
|
vprašala bi tiste ko ste imele punkcijo kako dolgo ste krvavele?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:47:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ajsi.....tebi se je mal tempo znižal a ne? Zdaj morš res vsako sekundo izkoristit in v njej uživat........... neeee, uživat bom začela, ko bom videla pikico na UZju. sej uživam, ampak ne upam preveč.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 21:47:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci vprašala bi tiste ko ste imele punkcijo kako dolgo ste krvavele? jaz v bistvu sploh nisem, tisti dan ko je bla punkcija sem imela samo malo rdečega izcedka, drugač pa nič
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?