lonja
|
Jutro , proti prejšnji je bila tale noč božanska, saj smo vsi trije spali 12 ur . Zvečer je Ajda dobila Calpol, ker je spet jamrala, da jo boli, pa nekako sva ji uspela jezik namazat jezik s tisto drugo zeleno tekočino in je potem lepo zaspančkala. Sej ni čuda, če sva bila midva oba popolnoma zbita, kako naj ne bo ona . Full ste bile pridne včeraj s pisanjem...le tko naprej. Mml, včeraj si se lotila full zanimive teme . Denar. Tudi sama sem zelo zelo podobna tebi, vsake toliko časa kupim kako malenkost, seveda pretežno vse za Ajdo, pol pride izpisek, pa me skoraj kap, no, pri nas je nekako v navadi, da tudi hrano tako čez teden kupujem jaz, pa ostaja denar na računu in se potem čudi, kam da je šel ves moj denar. Ravno zdej sva delala računico, ker morava nekako do konca leta zbrat enih 10.000 EUR, kako bo to zneslo, če sploh bo. Ne bi se namreč rada glih full zakreditirala, saj imava namen spomladi stanovanje prodat in bova spet nekaj dobila. Ja, bi pasalo starševsko zaledje, ampak ga tudi midva nimava. Sicer pa se mi ne bi zdelo fer, da bi me financirali starši, če se lahko tudi sama . Je pa res, da pol pogledaš družine z eno plačo, ki se vozijo v Mercedesih, otroci pa so oblečeni po zadnji modi. Jst mislim, da je to itak vse na puf, ampak tko pač je . Očitno smo drugačni. Ampak tole s telefonom je pa noro. Če boš naslednjič kaj rabila, imamo mi tuki na Vrhniki en servis, pravzaprav je T.prijatelj, ki naredi vse za malo denarja, po moje tudi zamenja ekranček. Sam povej. S Telerayem pa tudi jaz nimam dobrih izkušenj, zato že zelo dolgo nimam več Nokie. Glede Mance pa: super vam gre tole z vrtcem, verjetno je tudi njej zanimivo, k se ji velik dogaja. Pa tole z jutrišnjim izletom, super . Mogoče je Manca v vrtcu skupaj s hčerko od moje prijateljice, ki tudi hodi tja, je pa stara 4 leta, pa Dominika ji je ime. Pegica1, mi Tevik nimamo, niso ble odobrene pri poletnih nakupih in smo kupili kr ene no name varianto. Tako da sorry. Za razliko od tebe, jaz komi čakam, da začnem s porodniško, čeprav če se pa spomnim za nazaj, sem pa takole na koncu tudi jaz že komaj čakala službe . Lupčka za oba tvoja škratka. Bino, joj, kako lepo te je spet brati. Pa lepo, da si vse manjkajoče pozvala za raport, ker ene so se pa res čist polenile . Fino, da vam gre v vrtcu tako dobro, pa da so tako zelo uvidevni in prijazni do Bine. Naj se prehlad čimprej umiri, da bo lahko spet pridno hodila v vrtec. Pa tudi vi, vsi trije ostali, se pocajtajte, OK . Glede slinga mi je full nerodno, pa ni bil to moj namen. A mi lahk priporočaš kako blago. Bom šla drug teden mal pogledat, verjetn je fajn, da je kaj bombažu ali flaneli podobnega, a? Ti si tuki večji ''maher'' kot jaz. Nana Liza, ti se kr navajaj na izrazoslovje, kjer prednjači beseda služba . Ne moreš skoz zabušavat in prekladat skodelic. Ker potem je stanovanje čist prevč zglancano. Pridi enkrat na Vrhniko pogledat, kako izgleda stanovanje, ko sta oba v službi, Ajda pa popoldne izključno razmetava . Upam, da je bila danes pri Eli vsak kakšna solzica manj . Izabela, joj, slikce pa res perfektne delaš, moraš imeti tudi nek hud fotoaparat. Matevž se mi zdi pa tako velik in odrasel fantič. Vaju že dolg nisem videla, pa bi vaju rada . Mogoče pa na rata res kakšno srečanje še pripravit v bližnji prihodnosti. JanJan, super za Domnove kolke, pa ste se znebili ta širokega povijanja za vedno. Čeprav men to niti ni blo tako hudo, sem imela vsaj kaj za prijet. Ajda je bla namreč tako drobna pupika. Glede na moj sedanji trebuh, prihaja pravo nasprotje Ajdi . Lupčka tudi za Jana. NRMM je pa s svojo družinico že pristala, če ni bilo zamud. Naj vsi skupaj uživajo, so si vsi zaslužili tegale dopusta . Jana73, a zdej, ko si na onem koncu SLO, misliš, da imaš kak privilegij neoglašanja? Rapooooorrrrrrrrrt! Pa ostale tudi, Cuma, Šnucika....da o Arielci ne zgubljam besed..... Grem, mal pospravit, pol pa spet malo v ležečki .
|