NRMM
|
Čeeeeeeeeeeeer! No pa je večer,babe smo same doma,kar mi najbolj paše,Punci spita,jaz pa imam svojo uro pred pc. Še jutri in je vrtca za ta teden konec.Seveda je Maša nekje že pokasirala prehlad .Zjutraj je imela zabit nos,zdaj popoldne se ji je pa očitno odprl in že curlja iz njega.Fiziološka že deluje 100/h,tudi Operil zdaj zvečer,da jo čimprej pozdravim,da ne bo kakega s....drugi teden,ko odrinemo v Tunizijo........tako hudo slab občutek imam,da bom lepo doma 14 dni . Maša je danes spala dobri 2 uri v vrtcu,očitno je bila dolgo pokakana,ker ima fino rdečo rito .Pa sem jih parx opozorila,da naj malo pazijo s tem,pa očitno ne gre.Ene 2x še počakam,če se bo ponavljalo,potem mi bo pa ziher jezik ušel.Druga stvar je ta,da jo hočejo odvadit flaške s čajem......sicer ne vem zakaj,ampak ni jima všer,da zaspi s flaško.In potem mi reče.......ji damo samo malo čaja not,da ne pije toliko,ker ima potem res mokro plenico.Mislim haloooo,kot da oni dajejo za plenice.......men se bo res strgalo. Maruši je pa vrtec očitno malo vdaril na psiho.Danes se je polulala v hlačke,na igrišču v vrtcu poakala,no zdej zvečer pa se spet poakala v pleničko,kar ne počne že 9 mesecev .Pa tudi njej ne dovolijo flaške,v lonček pa nalivajo čaj samo tistim,ki reče .Je pa danes zjutraj mož stegnil jezik in sta mu ful poudarili,da ji dajeta za pit.No malo je pomagalo,ker je dobila popoldne na igrišče svojo flaško polno s čajem. Ja in,ker smo eko vrtec,dobivajo otroci nesladkan čaj.......ja sej vem,da po eni strani je to fino,ampak....eh mal sem se skihala,ker se ful obremenjujem s tem,kar se jima dogaja . HIMH no evo,pa je Hana pravi junak .Ja z jano,pa sva the best frendici,od kar je v mb,tak da ti kar reči,če moram kaj uredit z njo .Je pa res,da bi bila tudi jaz zelo vesela,če bi se nam pridružila na našem večernem čveku.........jana73 a vela Lonja ti le reči drugo leto,ti pridem za mentorico .Sej nič takega ne delam z M&M.Mašo nesem v igralnico,jo polubčkam,dam vzgojiteljici v roke in dobesedno šibam ven,Maruša pa itak rada gre,ker je zraven nje njen prijateljček Jakob,s katerim gremo skupaj na morje. Mml a danes pa ste klepetale na veliko,ker je bilo pri nas tak oblačno . Bino kje siiiiiiiii? Izabela sožalje tudi iz naše strani.Meni se je tudi lani ubil,zelo dober prijatelj.Je pa bila nesreča v vašem koncu in seveda brzina z motorjem .Mislim,da bo zdej ravno 1 leto,kar se je to zgodilo. tinas kje pa si se ti izgubila?Je tvoja punca tudi v vrtcu v novem kraju? Grem počasi aj aj,upam,da ne bo imela Maša preveč težav z polnim nosom in bo noč ok. Lep večer in prijetno noč želim.