|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
11.9.2008 17:24:41   
lonja
Daaaaan še enkrat user posted image ,

Cuma, lepo da si se oglasila user posted image . Šcccc za vse vaše bacile, naj grejo nagajat kam drugam. Ti se pa tudi malo v red vzemi, OK, sej veš, zdravje je ta prvo. Vse ostalo prav pridno počaka.
Pa enkratno, kako je Tinka sprejela vrtec user posted image , sej bo tudi Ema ugotovila, da je v vrtcu prav lepo, sem prepričana.

Mml, Ajda je danes kot prerojena, baje, da je tudi full jedla, upam, da je res. Jamra pa res čisto nič več ne. Tako da upam, da smo spet v enem dnevu stvar preboleli user posted image . Super, da si takole zrihtala za telefon, ob naslednjem nakupu pa imej v glavi Teleray in izberi kakšno drugo firmo. Pa user posted image user posted image  za prosto popoldne, prav paše kdaj pa kdaj, a ne? Kaj če bi se tudi me, kao ljubljančanke dobile enkrat same ne eni večerjici, a bi katera bila za stvar. Bi se seveda prilagodile tistim, ki še dojite user posted image .

Izabela, super ste tole uštimali z avtom. Tudi midva z mojim user posted image  imava večkrat občutek, da prinašava okoli zavarovalnico, saj je praktično vsako popravilo več vredno kot cel avto. No, močno upam, da bomo uspeli drugo leto tudi mi zamenjati oba avta. Če zadanem sedmico, mogoče že prej. Ampak moram začet najprej srečke kupovat user posted image .

Jana73, prodaja se ena krasna parcela na Zaplani, mogoče te zanima za vikend. Oglasi se kaj, a boš user posted image ? Pa lupčka za Elo in pozdravček Galu, zdej verjetno že čist po štajersko sekata oba, a?

A ste kaj pogledale vremensko napoved za vikend. Dež in mrazzzzz. Nimam pojma, kaj bi lahko v takem počeli. Ima katera kak predlog?

Naredite si lep večer!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
11.9.2008 18:51:05   
šnucika
cuma - user posted image user posted image user posted image zate,da se hitro pozdraviš!Že včeraj sem pogledovala proti tvojemu mestu v službi,potem pa sem izvedela,da si zbolela.
Tudi mene ta nov ritem kar matra,združeno z bolečim hrbtom  prve tri tedne nove službe...se filam z vitamini,ker sem že kakšne 4 kg shujšala (no,to pri meni ni nobene škodeuser posted image ).Se tolažim,da bo sedaj boljše,ko bomo dopoldan do 16h,popoldanskih pa si še ne predstavljam.Bo že,važno,da še kakšen mesec mine,pa bomo "ulaufani".In bo manj stresa,posledično pa vse lažje.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
11.9.2008 22:26:55   
tinas
ojla, ene zadnjih 20 strani sploh nisem prebrala in nič ne vem kaj se z vsemi decembrčki dogaja. upam, da ste vsi dobro.
naš dopust uspel, razen tega , da je user posted image dobil nek heksenšus in da ni ene 2 dni premikal vratu. ampak sem tega že navajena. na dopustu je vedno bolan! ko je pa treba delat pa takoj ozdravi user posted image !
pri nas že ene 10 min. poka kot pri norcih! ognjemet! so nam končno odprli nakupovalni center in zdaj imamo tudi mi v GO H&M user posted image . pa še nekaj drugih fajn trgovin!
zadnje čase se kar ful neki dogaja. gradijo še en velik stanovanjsko trgovski center. pa v centru mesta ogromno stolpnico itd...

pri nas pa tudi dogaja: ta vikend je na Soči svetovna serija, torej jutri prihajajo najboljši kajakaši sveta in bo kar pestro pri nas.

ko smo se vračali iz Visa, pa sva prišla direkt na maga žurko v centru mesta (60 letnica Nove Gorice) in dragi je moral direkt v šank (po celodnevni vožnji je do jutra delal) - ja takoj ozdravel! user posted image

Lia je začela ta teden z vrtcem: jih je 21 v skupini in spet je najmlajša, kar pa je meni čisto OK. se je kar dobro vklopila, v pon. in tor. sem bila z njo, zdaj je bila pa dva dni po ene 3 ure (9:30 do 12:30). jutri jo peljem malo prej, drugi teden pa bo že spala. no upam, da bo, ker namreč zdaj ne spi več popoldan! mislim, da jo bo čredni nagon le prepričal!

zjutraj ko jo oddam je malo joka, vendar se potolaži takoj ko grem in potem je OK.

mi pa smo imeli že 2 roditeljska sestanka po 2 uri, za crknit. danes so nam predstavili letni delovni program. saj je zelo lepo, da se tako trudijo in da se jim dogaja, vedar se mi kdaj zdi, da kar malo pretiravajo, kaj bi radi, da doktorirajo že v vrtcu?!

pridne bodite!
lupčke vsem decembrčkom!

pa-pa
t

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
12.9.2008 8:21:13   
mml
Jutro,

danes pa jaz časti z eno
user posted image

Manca je že v vrtcu, Matic še spančka. Je user posted image  počakal doma, da sem odpeljala Manco in je šel z zamudo v službo. Manca je včeraj uživala na Otroškem bazerju in menda zelo lepo celo pot hodila in ubogala in takoj zaspala. Danes me pa tudi pogledala ni, ko je prišla v igralnico, tako da mislim, da ji ni hudega, ker se jim v vrtcu kar naprej nekaj dogaja.

cuma upam, da boš hitro zdrava user posted image , pa naj še kdo reče, da služba ni stres...Se mi pa tvoja Ema prav smili zaradi vzgojiteljice user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo vseeno preživljala lepe trenutke v vrtcu. Še dobro, da je Tinkara naletela na drugačno vzgojiteljico in se ima v vrtcu lepo

šnucika user posted image  za izgubljene kilograme. Jaz sem danes prav slabe volje, ker kljub temu, da že cel mesec po 19. nič več ne jem, pujsmeter neumorno kaže isto številko...sem že rzmišljala, da bi spet lepo začela zvečer jesti, ker očitno ni nobene razlike user posted image

tinas super, da v GO dogaja in se gradi. Domnevam ,da ste na Visu uživali in da je vse skupaj prehitro minilo. Sem prepričana, da se bo Lia hitro spet navadila vrtca in tudi spanje v vrtcu user posted image

lonja super, da ste se naspali in je Ajdin jezik boljše. Tako da si sedaj pa le privošči lenarjenje user posted image

Nana Liza se vidiva user posted image

bino je Bina že boljše? Upam, da ste vsi OK user posted image . Javi kako ste kaj naslednji teden popoldan. Meni ne ustreza samo sreda, ko user posted image  dela v nedogled in pride "na pomoč" moja mama

arielca a imaš doplnilni pouk, da ne uspeš nič na RR user posted image

Izkoristite še današnje sonce in toploto, ker po tem se poeltje za letos očitno poslavlja user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
12.9.2008 8:27:04   
JanJan
Dobro jutro!!!

Za začetek dneva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo potem še lepši pogled v svetuser posted image

Cuma: user posted image user posted image za hitro ozdravitev tebi in Emi. user posted image za Tinkarin vrtec, res ful pomeni, če ima super vzg. Ema pa bo že še pogruntala, da ni tako slabo. Jan ima še sedaj kakšen dan prebliske: "ne grem v vrtec", pa ga uspemo vseeno spravit od doma. Ko pa prideva do vrtca, pa laufa notuser posted image . Kdo bi jih razumeluser posted image ? Domna pa mislim vpisati z naslednjim septembrom, po moje bo tako kot Tinkara lažje sprejel.

Šnucika: tudi tebi user posted image user posted image da hitro pocajtaš hrbet in kolke.

MML: mislim, da ima že vsak uporabnik Nokie slabe izkušnje z Telerayem , ne vem kako se ne najde noben drug, ki bi imel zastopstvo in servisuser posted image .    user posted image za uspešno uvajanje v vrtec, kar pa se tiče spanja, prej ko slej bo tudi Manca spala z ostalimi. Jan se je lani tudi upiral, ni hotel na ležalniku zaspati, je ostal kar na igralni blazini in seveda zaspaluser posted image , pa so ga pol prestavile na ležalnik (mislim, da je to trajalo prib. en teden). No, pol mi je pa vzg. rekla, da zaspi na ležalniku, ampak pokriti se pa ne pustiuser posted image .

Lonja: tudi jaz sem imela večji trebuh kot pri Janu in je Domen dosti bolj bucko kot pa je bil Januser posted image . Me prav zanima, koliko kg in cm se bo pokazalo na posvetovalnici. Po hitri oceni na tehtnici z mano vred ima okoli 7 kg. Še malo pa mu bo celotna 62 premajhnauser posted image . Je pa tako potrpežljiv fantek, pa ful rad se smeji.

Lep pozdravček!!!

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
12.9.2008 10:03:16   
lonja
Jutroooo,

spet smo vsi trije drnjohali do devetih user posted image . Ajda je okrog 4h zjutraj jamrala, da jo uho boli, sva ji dala sterimar v nos, ker je bil tudi ta zamašen in je potem lepo zaspala nazaj. Prej, ko se je zbudila, je delovala čist OK, tako da jo je T. odtransportiral v varstvo user posted image .

Mml, hvala za opojno dišečo kavico, sem jo popila kar sama, pa je vseeno zelo pasalo user posted image . Je pa super, da se Manci tolk dogaja v vrtcu, me prav zanima, če ti bo danes že kej od Trubarja povedala user posted image . Sej zdej se pa tudi že vaš dopust zelo bliža. Če bo tuki res tak mraz pritisnil, kot napovedujejo, bo odhod v tople kraje še bolj sladek. Nekje v malih možganih imam plan, da bi jutri popoldne prepričala user posted image , da gremo v nakupe v Avstrijo, ampak še ne vem, kako bi zamisel ven iz možganov spravila na primeren način.

Tinas, je pa tvoj user posted image  precej našemu podoben. Tudi našemu je bil prvi del dopusta dolgčas, da se je sam sebi smilil, ampak je pol našel prave obrate (beri: pravo pivo) in je dopust super izpadeluser posted image . Zdaj se pa kr bolj redno oglašaj, OK?

JanJan, si mi dala kar malo energije, sicer mi jo dajete vse, ki ste že dvojne mamice, tile vaši ta drugi otročki so zgleda res vsi cukrčki user posted image  in pridni, da ni za prehvalit. Super, da gre Jan tako rad v vrtec user posted image .

Bino, veš, glede slinga mi je full nerodno, še vedno. A imaš kakšen nasvet glede blaga. Mislim, da je bila tisto, ki si mi zadnjič kazala flanela, al se motim? Bom šla malo pogledat naslednji teden. Imam namen spet en dan vzeti dopust, da si malo skrajšam celoten teden, verjetno spet četrtek user posted image .

Nana Liza, Mml, lepo kofetkajta in ne čvekajta preveč, da nas ne bo jutri zalilo user posted image .

Lep dan, se slišimo še kasneje, grem v akcijo!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
12.9.2008 13:01:36   
lonja
ker so si ene privoščile dolg čvek user posted image , imam jaz častno nalogo, da nas dvignem na prvo stran, al kaj?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
12.9.2008 13:09:16   
mml
sem hotela ravno to naredit, pa si me prehitela user posted image . Čvek je bil pa prav OK, sicer malo manj na izi, kot pred par meseci. Tevž in Matic sta pridno grizljala vsak svoj kornet, midve sva pa čvekali, po tem pa šli še malo v šoping user posted image . Je prav pasalo, tako lepo počasi, brez stresa...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
12.9.2008 13:46:34   
mml
NRMM sporoča, da je bil let naporen, sedaj pa uživajo, včeraje je bilo še neznsono vroče 45°C, danes je pa samo 30°C user posted image , imajo se super in vas vse lepo pozdravlja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
12.9.2008 17:57:34   
mml
...no danes imam očitno samogovore user posted image

Manca se je imela na izletu super, vsaj tako pravi in je tudi pridno spala, tako da je dobila še 4. člana družine Bombažkov user posted image

Aja pa še to...imam popravljeno svojo Nokio...in to za 52€, še vedno veliko, ampak vseeno manj kot 300€ user posted image ...in glej ga zlomka zaslon čisto dobro dela, kljub temu, da so trdili, da je oksidirana osnovna plošča in zanič čip in ne vem še kaj...

...so mi pa preklicali garancijo (zaradi oksidirane osnovne plošče - ker je to moja napaka user posted image ), tako da se bom vseeno pritožila na Urad za varstvo potorošnikov, saj vem, da ne bom nič dosegla, ampak zakaj pa ne...stane me nič

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
12.9.2008 19:55:34   
lonja
Evo, sem omenila mojemu user posted image , da bi se spodobilo in bi bilo pravično, če bi naju z Ajdo jutri popoldne v Avstrijo peljal....in...reakcija je bila mnogo pozitivnejša, kot sem mislila.....tako da mislim, da bo misija uspela user posted image .

Če le ne bo na Ljubelju snežilo....user posted image . A kej spremljate vremensko napoved...bljak...user posted image

Blagor NRMM in njeni družinici, jst bi se tudi kr šla nekam sončit, pa ležat ob bazen user posted image .

Mml, user posted image  za Mancin izlet. Ajdi je včeraj user posted image  prinesel iz službe Grdega malega račka, pa Trnjulčico, pa Palčka Toma in Rdečo Kapico. No, Rdeča kapica seveda ''rula'' in je non stop v pogonu. Najbolj ji je všeč del, ko volk obe požre user posted image .

Tak. Zdej grem pa mal ''kaučirat'', pol pa bo že čas za panček.

Lahko noč in lep vikend vsem!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
12.9.2008 20:18:48   
šnucika
kuku...cuma..vidim teuser posted image ...si boljše?

lonja - ja,pri taki vremenski napoved se je kar za bati snega na Ljubelju.
No,upajmo,da ne....pa,da vam uspe izlet v Avstrijo!user posted image

mml - user posted image  za popravljeno Nokio! Jaz tudi vztrajam na Nokiji...čeprav me je že enkrat hudo hecala,pa so mi ji potem le nekako popravili,v garanciji,čeprav so mi že nekaj težili,da je moja napaka....Teleray pačuser posted image

Pri nas nekaj treska in vsake toliko dežuje...ohladilo pa ni za enkrat.Bomo videli,kako bo jutri....me je kar groza,da se bo treba začet topleje oblačit....

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
13.9.2008 8:15:00   
mml
Jutro,

samo en lifting in
user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
13.9.2008 8:20:33   
lonja
Jutro in...

mnjam, za takole kavico bi se pa tudi kam peljala, tako slastno izgleda user posted image .

Sem gojila iluzije, da če malo prej vstanem, bom imela kako urco samo zase user posted image . user posted image  je že od sedmih na bajti, Ajda pa je zgleda zaslutila moje namene in je predčasno potiho prišla v kopalnico, tako da....imam družbo.

No, zdej se je celo zadovoljila z živ žavom, jaz pa malo pospravim, potem pa ... akcija na celi črti, trgovina, pa mogoče kako igrišče, pa mal pospravit, pol bo treba pa že kosilo skuhat, pol pa gasa čez mejo in bo tik tak konec dneva...user posted image

Lepo se imejte, kjerkoli že boste user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
13.9.2008 8:37:06   
mml
lonja a ne greste danes v Avstrijo šopingirat?

Mene pa nekaj nos srbi in kiham, upam, da se nisem kje česa nalezla, ampak je samo jutranja alergija...

user posted image  je dežuren in je moral v službo, Manca je nekje med risankami in razmetavanjem. Je pa včeraj, ko je zvlekal miljon igrač na tla, po tem komenitrala: "Kakšen nered je tukaj!" Očitno izraz iz vrtca, ker ga doma ne uporabljamo user posted image , sicer zgodilo se ni nič, ampak vsaj opazila je. Matic pa še spi, ga je zjutraj nekaj biksal in ni hotel zaspati nazaj brez dude, ko se je najedel, pa ob 8. je tudi godrnjal in cmevkal, zdaj pa očitno še drnjoha

A ja pa Manca ima trenutno novo navado...če smo zunaj, mi mora nujno nabrati šopek rožic...a vaše tudi to počnejo?

šnucika mene je tudi groza jeseni, sivine in predvsem oblačenja otrokuser posted image
cdcddddddddddddddddddddddddtgggggggfhgtgyy
yyyyy
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww,,,,,,,,,,-----
...to je pa Mancin prispevek

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
13.9.2008 9:16:48   
šnucika
Jutro punce!

Danes je Živa podarila spanje do 7.30user posted image ,potem pa se je začelo divjanje...od kje ji energija na vse zgodajuser posted image

mml - Živa nabira rožice od kar je bila stara eno leto.To je njena obvezna tema vseh sprehodov.Šopek za nono,za mami,za očija....Nabira vse,kar najde,tudi suho travo,vejice z dreves,regratove lučke....

Včasih se naveliča nosit in šopek da kakšni od njenih tet v vasi.Po celi vasi jo poznajo in imajo radi,Živa pa si je ravno s takimi dejanji pridobila pozornost in prijaznost starih "tečnob",ki me prej niso niti pozdravile,sedaj pa so čisto nore na Živo.user posted image
Pa še jaz pridem na svoj račun,ko na sprehodih pokasiram kakšen kos peciva,domače piškote,kavico spijem in počvekam.user posted image Zadnjič je še user posted image  pristal na kofe pri eni od takih tet...mogoče zato,ker je bil tudi njen mož doma,pa sta lahko zunaj enega pokadila... 
Sva se potem režala,da bo treba cel praznični december hodit na sprehod po vasi z Živinim traktorjem,ki ima prikolico,da bo naložila vse pecivo in sladkarije,ki ji ga dajejo...user posted image

Grem počasi oblečt Živo,ker moramo v trgovino po tedenske zaloge....

Lep dan,pa upam,da vas ne zebe preveč!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
13.9.2008 9:41:45   
lonja
Oj,

Ajda še kar gleda risanke, no, vmes sva bili že v trgovini...in ja..tudi jaz sem dobila šopek rožic, no vsega tri rožice, ampak nekaj je...user posted image

Mml, ja, gremo šopingirat, sem vse proučila, C&A dela do šestih, še en drug kao C&A Kids pa do petih, tako da štartamo nekje okoli dveh user posted image  od tu.
Greste zraven?

Zdej grem pa počas za kosilo pripravit, na sporedu bo musaka in solata, mnjam user posted image !

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
13.9.2008 20:20:12   
lonja
Madonca ste aktivne danes...user posted image .

Evo, mi smo se vrnili iz uspešnega nakupovanja, Ajdo in user posted image  smo oblekli od glave do pet, jaz pa sem dobila flis za 10 EUR. Kaka skromnost, a ne?

Jutri pa še kaj več, zdej grem na kavč počivat, ker sem utrujena user posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
13.9.2008 21:38:16   
cuma
Čeeer!

Vidim, da ste nekateri izkoristili dan za zapravljanje ... user posted image  jaz bi tudi ... Mi pa smo preživeli dan pretežno doma. Tinka in jaz sva sicer šli dopoldan malo na zrak, Ema pa ni želela ven user posted image . Sicer je bila še včeraj tako švoh in apatična, znervirana in žalostna, da sva bila z mojim že zelo v skrbeh. Danes je za odtenek bolje. Sicer ima še drisko (1x na dan), vročine pa nima že tri dni. Zelo me skrbi njeno razpoloženje .... saj sem pričakovala, da bo sprememba ampak ne, da bo otrok tako "sesut" po tako kratkem času. Danes je prvič spala  brez nočnih mor in se zbudila brez kričanja in joka. Točno ve, da ko bo zdrava, gre v vrtec in že zdaj govori, da mora počivat in vsakokrat, ko omenimo vrtec, prosi za termometer, da ji izmerim vročino... user posted image .

Pozanimali smo se za premestitev, ker tej ženski ne zaupava in ne odobravava njenih metod, a je edina možnost v skupini starejših otrok l. 2004. Zdaj pa tuhtava in ne veva kaj naredit. Ema itak skozi beži v sosednjo igralnico, kjer se vzg. celo igrajo in smejijo z otroki ... in absolutno verjamem, da bi vrtec lepo sprejela, če bi naletela na drugačno žensko ... ker vrtec je na koncu koncev  samo človek, ki lahko naredi inštitucijo sprejemljivo,celo zabavno in zanimivo, prijazno ali pa hladno in neprijazno ....  Mah, res ne vem več kaj je prav ... ne bi rada otroka medla in prestavljala v nedogled ... po drugi strani pa vem, da če se ne bova midva potegnila zanjo zdaj, bo lahko kasneje prepozno ... res jo je nekaj globoko prizadelo v teh dneh, to ni več isti otrok...

Kaj bi naredile vi na mojem mestu?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
14.9.2008 8:15:15   
JanJan
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za začetek tega lenobnega dne user posted image user posted image user posted image , ko itak ne moreš ven z mulčki. Pri nas je brrrrr že ko samo pogledam skozi okno. Me je pa Jan že ob 6.30 vrgel iz posteljeuser posted image , Domen in user posted image pa še zdaj ninata. Jan gleda sedaj Živ žav, jaz pa RRuser posted image .

Cuma: moja sodelavka je lani izpisala sina, ker je skozi jokal v vrtcu. Mislim, da je po cca dveh mesecih obupala. Je pa rekla, da je vzg. taka, da se ni za zmenit z njo in da se otrok ni mogel navaditi na njo. Za eno leto je uporabila babi servis, letos so ga spet vpisali in je v isti skupini kot Jan, se pa je zdaj drugi teden uvajal, tako da ti ne morem reči kako bo. Ampak vzg. v tej skupini so meni super in tudi Jan jih ima rad. Sta obe zelo materinski, stisneta otroke k sebi, jih potolažita, se skupaj igrajo... So organizirale tudi sprehod v porodnišnico, ko sem rodila, da me je Jan takrat sploh prvič po treh dneh videl (in njegova reakcija: prijel me je za roko in rekel: DOMOVuser posted image ).
Ne vem, če imata kakšno drugo možnost za eno leto, bi mogoče rajši tako poskusila. user posted image za Emouser posted image .

Se še tipkamo....

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
14.9.2008 8:25:09   
šnucika
Jutro!

user posted image

cuma - jaz bo tudi iskala premestitev.Če že beži v sosednjo igralnico,potem se bo tudi kasneje razumela z otroci,tudi,če so leto dni starejši.V naši vasi je vrtec,kjer so vse starosti skupaj.Pa se imajo prav O.K....no,včasih je malo kaotično...kar sem včeraj uspela videti na RD od ene deklice iz vasi.user posted image
Nima smisla,da Ema trpi na račun nesposobne vzgojiteljice.
Mene kar pogreje,ko zvem kaj takega.Zaradi takih osebkov,ki delajo po osnovnih šolah in vrtcih sem jaz na koncu 4. letnika obupala in nisem hotela več diplomirat.Ker,ko sem učila po šolah v času študija,se mi je želodec obračal.Nekatere učiteljice so samo šablonske in nobenega življenjskega smisla,nobene topline,nobenih čustev...poleg pa po možnosti samo strogo napiflano znanje (in neznanje) s faksa(in take so seveda najbolj pri koritu)...da ti ne povem,kakšne slovnične napake sem že brala od dveh učiteljicuser posted image .....Ne bom se hvalila...imela sem povprečje ocen 8.9 in nisem diplomirala,ker nisem hotela več v tak sistem.user posted image
Zaprosi za premestitev,ker me kar srce boli,ko berem,kaj se Emi dogaja!

lonja - user posted image za uspešne nakupe! Nas to še čaka.Včeraj nama je uspelo kupiti nove dežne škornje in teniske za Živo,vač pa ne,ker je bila mali tečenuser posted image .

Včeraj smo bili popoldan na RD ene deklice iz vasi.Živa se je znorela.Bilo je kakih 15 otrok,pa dojenčki....zunaj pa dež.Seveda so tamali kaj hitro ugotovili,da je zunaj zanimivo letat.In večina mamic je imela še kakega mlajšega čmrlja zraven,tako,da sem jaz prostovoljno prevzela lovljenje mokrih otrok.Očetje pa seveda na vratih( z mojim user posted image  vred),s kozarčkom v rokah...in vse,kar so delali, je bilo ..."pridi nazaj,ne ven,dežuje...Ej,tvoja je pa ista ko naša..."user posted image user posted image  Jaz pa mokra ko cucek,hop po lužah....in krotila čredico podivjanih 4 in 5 letnikov,seveda je bila Živa zraven.user posted image user posted image Drugače pa smo se imeli super,bili do večera in za gran finale je Živa padla v blato.user posted image  Tako sem imela možnost videti,kako zgleda v starostno združenem vaškem vrtcu.Uboge vzgojiteljice...še naša Živa se jim manjka!user posted image

Takole...dovolj za jutranje oglašanje...grem gledat živžav....

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
14.9.2008 8:49:18   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Jan jan: hvala za kavo. No, mi smo pa od 6. ure pokonci- Beti budilka user posted image Najbrž me hoče navadit, ker bomo naslednji teden same in bomo potrebovale malo več časa, da se zjutraj odravimo v vrtec in varstvo. Kako se pa vi rihtate? user posted image za oba mala princa in zate.

lonja: user posted image user posted image user posted image za nakup, ti prideš pa malo kasneje na vrsto user posted image . Je Ajda že bolje? Upam, da počivaš. Glede blaga- lahko ti ga grem jaz iskat, le želje povej, lahko greva kdaj skupaj, lahko pa sama kupiš blago, ki ti je všeč. Naj bo bombažno, lahko ima do 5% elastana. Ti kar povej. Le ta teden ne bo šlo, ker bom še eno sodelovko nadomeščala in to pomeni dvojni turnus, ki je ponavadi brez pavze user posted image . V soboto pa imam en seminar. user posted image za vse tri punce od nas treh. Te pa tudi jaz zelo pogršam.

mml:
upam, da nam bo uspelo in bomo našli kakšen temin za srečanje. Kako se obnese sling? Matic uživa? Beti je zelo navdušena in se kar jezi, če ga samo prekladam user posted image . user posted image user posted image user posted image za Mančino bivanje v vrtcu. Bina je bolje in gre jutri v vrtec. Jih kar pogreša. user posted image za vse 4M-je.

tinas
: lepo, da si se javila. Kdaj se pa mi dobimo? Lupčka za Lio.

šnucika:
si kaj bolje? Je pa tudi meni zanimivo, kako ti naši mali škratki odtajajo zamrznjena srca user posted image . user posted image za vaju z Živo. Pesti pa še vedno držimuser posted image

cuma:
Bina je v skupini 2-6 let in zelo uživa. Če je malo žalostna se stisne k vzgojiteljici in je bolje. Jaz sem zelo navdušena nad njeno skupino. No, v bistvu sta dve skupaj, je 36 otrok, dva vzgojitelja in dve pomočnici. So pa v osnovi različnih poklicev in so trije naredili še vzgojiteljsko zraven, en pa je "samo" vzgojiteljica. Super je, ker imajo dobro pokrita različna področja. Če ti čutiš, da bi bilo za Emo bolje, da jo daste v drugo skupino jo daj in ne razmišljaj kaj mislijo drugi. Ti Emo najbolj poznaš. Najbolj pomembno je, da se v vrtcu dobro počuti, navsezadnje tam preživi večino dneva. Pri nas tudi ravnateljica vrca občasno preveri kako se otroci počutijo in pravi, da morajo narediti vse, da bo otroku lepo. Lani so ugotovili, da en otrok ne je, ker bi jedel le pečen krompir, zato so se odločili in so mu ga pač pekli, vzgojiteljice so mu pa postopno dodajale še drugo hrano. Želim, da bi Ema lepo sprejela vrtec in to čim prej. Čas pa tako beži, da tudi Tinke nismo uspeli požgečkat. Na nakaterih slikcah me malo spominja na našo Beti user posted image . user posted image za vse pupe, ko boste pa kaj v LJ pa se le oglasite.

Izabela_: Matevž je pa res pravi user posted image . Upam, da ti kmalu popravijo avto. Kako kaj vaše novo domovanje? Lepo napreduje? user posted image za oba.

Nana Liza: ta teden mi najbrž ne bo uspelo, da bi se dobili na kakšni user posted image pred službo, mogoče naslednji? Kako je Ela in vrtec? Dojenček priden? za vse tri.

Najbrž sem še kaj pozabila, če se spominm se hitro javim, če pa ne ...user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
14.9.2008 9:46:32   
lonja
Jutroooo,

evo, me smo user posted image  spet spakirale na hišico in je mir pri bajti user posted image . Ajda je zaenkrat v družbi Krtka, za malo kasneje pa mi je obljubila, da bova oprane cotke zložile v njeno omaro.

Ja, res sem bila z včerajšnjim izletom zelo zadovoljna. Full pozitivno je to, da imajo res vse številke določenega modela in ni problem še s tem. Ker meni se tu pri nas pogosto dogaja, da mi je kaj všeč, potem pa ne najdem prave številke user posted image . V dvomih sva bila edino, ko sva izbirala zimsko jakno, user posted image  je navijal za kombinezonček, jaz pa samo za jakno. Letos imava namen namreč Ajdo malo na smučke postavit, če bo seveda zneslo ob mali M. Včasih namreč že prav pogrešam tisti teden smučarije, ki sva si ga, ko sva bila še sama, privoščila januarja. Ampak sej bo, ko otročki zrastejo...user posted image

Cuma, hudo, res full hudo mi je za Emo, jaz vem, da ne bi oklevala pri menjavi skupine, da bi bila le Ema vesela punčka. Sej kot ti je že Bino rekla, preživi sedaj večji del dneva tam in tam se res mora počutiti fino in OK. Ker če ne bosta obe nesrečni. Zato akcija, ampak res!!! Pa eno user posted image  samo za Emo, za Tinko pa lupčka, zate pa en velik user posted image .

Bino, jst ti glede blaga res popolnoma zaupam, če pa bi šla to kupit v popoldanskem času, se ti pa z velikim veseljem pridružim user posted image . Imam namreč še kr nekaj tednov za bit v službi, natančneje tam nekje do 25.oktobra. No, bom videla, vse odvisno od počutja, ker ta teden mi je bilo na bolniški res fino fajn user posted image .

Tak. Zdej greva z Ajdo v trgovino, ker imamo popoldne namen delat pizzo in morava kupit sestavine. Lepo preživite tole nedeljo, vreme sploh ni tako zelo slabo, kot so napovedali user posted image .

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
14.9.2008 12:15:29   
mml
Dan,

da se na hitro javim...sem slabe volje za znoret, ker sem PREHLAJENA....pojma nimam, kje sem se prehladila, pa to še ni tako hudo, da sem jaz prehlajena, me pa vse mine, ko pomislim, da bosta čez nekaj dni smrkala Manca in Matic user posted image , pa naslednji ponedeljek bi morali na Djerbo, saj ne vem, če ne bi rajši vsega skupaj odpovedali, ker z bolnima otrokoma biti v hotelski sobi ni najbolj zabavno user posted image . Saj čez dan še nekako gre, samo ponoči je smotano, ker če si obrišem nos, se Matic skoraj zbudi, tako da sem pol noči po tem presmrkala, ker si nisem upala usekniti in sem na 3/4 neprespana...po tem imam pa še slabo vest, ker sem mislila, da se je Matic zbudil sredi noči in sem mu uturila dudo in je tako jokal...no ko je pa le zaspal, sem ugotovila, da je ura že 6.10..bogi revček je po tem spal skoraj do 8., ko se je malo najedel in odspal še kitico do malo čez 9, ob 11.30 je bil pa spet tečen in je šel malo spat. Oči je Manci obljubil palačinke za zajtrk in ji jih je spekel, ko je prišel iz službe, zdaj sta šla pa hranit sosedovega mačkon, ki mu je ime Miško user posted image , smo včeraj posebaj za njega kupili mačje piškote...upam, da mu bodo všeč, ker je to takšen klasičen kmečki maček, navajen na pomije, mleko,...

lonja user posted image  za nakupe. Upam, da si kaj odlenarila danes dopoldan in da te Ajda ni preveč podila naokrog. Manca ima po novem "mamibogan", kar pomeni, da mi zleze na hrbet in se po tem podriča čez glavo, ko pospravljam posteljo ali sem sklonjena zaradi česa drugega user posted image

bino upam, da naslednji dnevi ne bodo prehudo stresni za vas in bo jutranja logistika klapala user posted image . A ti boš po tem naslednji teden delala kar od 8. do 17.? Super, da je Bina že boljša in gre jutri z veseljem v vrtec user posted image

cuma jaz bi na tvojem mestu tudi poskusila dati Emo v drugo skupino, ker nima smisla, da se muči pri tej vzgojiteljici s katero očitno ne najdeta skupnega jezika. Manca je tudi najmlajša v skupini od 3. do 6. let, pa se mi zdi, da ji nič ne manjka in se ima v vrtcu čisto OK. Sem zadnjjič tudi videla, kako so se jo trije malo večji fantiči iz skupine razveselili, ko je prišla in se mi je zdelo prav super, da so jo tako lepo sprejeli v skupino user posted image .

šnucika ja tekanje po dežju je res super zabava, jaz se tudi spomnim, da smo to z bratrancema radi počeli, stara mama se je pa križala in obupovala nad nami user posted image

Razmišljam, če bi šla pozdravit kolegico, ki kandidira pri eni od strank in ima danes "predstavitev" v bližini, bi se vsaj malo načvekali, če ne bo preveč zaposlena user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
14.9.2008 16:11:15   
janja 27
hello hello

no nisem vs zapustila sem vas malo zanemarjalauser posted image user posted image ma sem imela ta teden kr neki skakanja naokoli user posted image user posted image pol pa se dvakrat obrnem in je že nedeljauser posted image user posted image

pa še vedno sem dv av enemuser posted image user posted image no je še cel mesec do roka...mal mi že otrdeva trebuh in dol tišči ma ni še panike

no pa še našo Manco mam ta teden doma in jutri tudi še en gre v vrtec, v torek ji je zaćelo iz noska tečt in v sredo je začela kašljat tko da sem jo v četrtek peljala k zdravnici sem šla komaj po 11 h ker ima posvetovalnico do takrat in seveda pridem tja je bla gužva zauser posted image še neki so spreminjali čakalnico in ordinacijo in sem bila mal razočarana ker v čakalnici ni nobenih igrač ne vem kaj si mislijo a tam z otroki čakamo najmanj dve uri je samo hiška pa še ta prazna prej je bil tobogan in dva poganjalca in barvice in kocke in igrače...no ne vem mogoče bodo še kaj dodali ...itak sem čakala do pol dveh da sem pršla na vrstouser posted image user posted image ne bi niti o tem...in pri zdravnici sem bila ne boste verjetle 3 minute....ji je poslušala srček in pljuča, pogledala grlo ( itak se je začela dret za user posted image )in pogledala uha napisala recept vprašala če vem kaj bomo imeli v trebuščku al user posted image al user posted image in sem odpeketala domov....oz. v lekarno tam sem dobila zitrocin in ko sem zagledala kaj mi je prinesla me je skoraj kap ker je sirup res zaničuser posted image user posted image user posted image user posted image in mi je bilo žal da nisem pogledala kaj mi je zdravnica napisala na recept...mah sej boga manca prvi dan je spila brez problema, potem sem ji v petek in včeraj dala kinder jajčko za žličko no danes pa niti ne vem če bi ji več dala ker ne vem če ji kaj pomaga reva še vedno kašlja....sem ji potem včeraj kupla sirup v lekarni....ma sej ni take panike sam nečem da mi je sedaj kaj bolna če bom jaz prišla kamlu iz porodnišnice domov z našo user posted image , sem ji nabavla endovital za odporost..sej sem misla da bi jo kr doma imela dokler ne rodim pa potem spet v rokavicah jo ne morem imet pa še rada hodi v vrtec...
vas nisem dosti prebrala....neki sem preletela  uapm da ste vse k ste ble bolne oz. so bili bolni vaši otročički že ok, nmrr uživa na dopustuuser posted image user posted image , mml upam da ne boste resno zboleli in mogli odpovedat dopust...ene zdravilne user posted image user posted image
jaz grem jutri v hoferja po trenerkice za manco je ugodna cena..za vretc so superca ker mi itak hodi umazana od pete do glave...na majci imam jedlinik od zajtrka in kosila, na hlačah pa blatouser posted image user posted image

cuma se strinjam z ostalimi da zamenjaj učilnico če se tvoja ema ne počuti ok..

janjan ste pa pravi korenjaki...meni tud vsi govorijo da mam veeeelik trebuh ( predvsem domači ) potem pa srečam koga v trgovini pa mi reče da kje sem če sem še živa pa mu oz. ji povem da sem na bolniški ker čakamo user posted image pa me pogleda da če sem noseča da mi ni videt pa da kdaj mam rok in povem da še en mesec pa me debelo pogleda in doda da je mislil-a da sem se mal zredilauser posted image user posted image no pa razumi ta follkuser posted image user posted image
kam voziš ti jana v vrtec na d oddelek??? mi smo v f ??
lonja kako se počutiš?? te đe kaj ovira trebušček....meni je sedaj na koncu kr mal v napotouser posted image user posted image predvsem kako sklanjanje za obut manco al pobirat igrače....in seveda jo še vedno kaj dvignemuser posted image

v glavnem vse želim lep teden čeprav je napovedan dežek in haldno večinoma....jaz tud mal sovražim to hladno vreme obuvanje in oblačenje....ma kaj čmo tud jesen je za nekaj v redu...user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......