mml
|
Dan, da se na hitro javim...sem slabe volje za znoret, ker sem PREHLAJENA....pojma nimam, kje sem se prehladila, pa to še ni tako hudo, da sem jaz prehlajena, me pa vse mine, ko pomislim, da bosta čez nekaj dni smrkala Manca in Matic , pa naslednji ponedeljek bi morali na Djerbo, saj ne vem, če ne bi rajši vsega skupaj odpovedali, ker z bolnima otrokoma biti v hotelski sobi ni najbolj zabavno . Saj čez dan še nekako gre, samo ponoči je smotano, ker če si obrišem nos, se Matic skoraj zbudi, tako da sem pol noči po tem presmrkala, ker si nisem upala usekniti in sem na 3/4 neprespana...po tem imam pa še slabo vest, ker sem mislila, da se je Matic zbudil sredi noči in sem mu uturila dudo in je tako jokal...no ko je pa le zaspal, sem ugotovila, da je ura že 6.10..bogi revček je po tem spal skoraj do 8., ko se je malo najedel in odspal še kitico do malo čez 9, ob 11.30 je bil pa spet tečen in je šel malo spat. Oči je Manci obljubil palačinke za zajtrk in ji jih je spekel, ko je prišel iz službe, zdaj sta šla pa hranit sosedovega mačkon, ki mu je ime Miško , smo včeraj posebaj za njega kupili mačje piškote...upam, da mu bodo všeč, ker je to takšen klasičen kmečki maček, navajen na pomije, mleko,... lonja za nakupe. Upam, da si kaj odlenarila danes dopoldan in da te Ajda ni preveč podila naokrog. Manca ima po novem "mamibogan", kar pomeni, da mi zleze na hrbet in se po tem podriča čez glavo, ko pospravljam posteljo ali sem sklonjena zaradi česa drugega bino upam, da naslednji dnevi ne bodo prehudo stresni za vas in bo jutranja logistika klapala . A ti boš po tem naslednji teden delala kar od 8. do 17.? Super, da je Bina že boljša in gre jutri z veseljem v vrtec cuma jaz bi na tvojem mestu tudi poskusila dati Emo v drugo skupino, ker nima smisla, da se muči pri tej vzgojiteljici s katero očitno ne najdeta skupnega jezika. Manca je tudi najmlajša v skupini od 3. do 6. let, pa se mi zdi, da ji nič ne manjka in se ima v vrtcu čisto OK. Sem zadnjjič tudi videla, kako so se jo trije malo večji fantiči iz skupine razveselili, ko je prišla in se mi je zdelo prav super, da so jo tako lepo sprejeli v skupino . šnucika ja tekanje po dežju je res super zabava, jaz se tudi spomnim, da smo to z bratrancema radi počeli, stara mama se je pa križala in obupovala nad nami Razmišljam, če bi šla pozdravit kolegico, ki kandidira pri eni od strank in ima danes "predstavitev" v bližini, bi se vsaj malo načvekali, če ne bo preveč zaposlena