lonja
|
Evo mene spet malo tu gor na RR . Zgleda, da nekaj pa v službi vendarle naredim, ker kr pošteno garam že vse od zjutraj. Pa še ni konca za danes, sam si bom vzela mal pavze zdele. Sem bla pri zdravnici malo prej, da mi je zaključila bolniško, pa me je tako lepo opogumila, da naj le pokličem, če bom rabila še bolniško, ker da bo v prihajajočih tednih samo še slabše . Ne vem, men osebno je tolk smotan takole po dva dni bolniške hodit, se počutim, kot bi jo za kakšno strašansko uslugo fehtala . Tako da si bom ta teden malo skrajšala z zgodnejšimi odhodi iz službe, če pa bo proti koncu tedna počutje spet fejst slabše, bom šla pač fehtat še za kak dan. Mml, lepo da gre prehlad na bolje in super, da se ostali trije M-jčki držijo. Sem vedno mislila, da si vi, ki ste iz foha znate vsaj mal bolj pomagat, ampak zgleda da tista res drži, prehlad: če ga zdraviš, traja 7 dni, če ga ne, pa tudi 7 dni . Morja pa ne odpoveduj, ker ste si ga fejst zaslužili . Po morju pa pridem na prvo lekcijo vzgoje pridnih otrok, OK? Nana Liza, upam, da danes z Elo ni bilo preveč hudo . Mi smo včeraj tudi preležali cel dan, zvečer pa smo s prijatelji pekli pizzo pri nas, jo je še full ostalo za danes, tako da zdele žulim samo jogurt, kosilo bo pa pač pizza. Mnjam... Ajda je imela pa cel dan včeraj prebitek energije, ker se ni nič zletala. Janja27, jaz si bolečine v grlu blažim kar z Granobil kapsulami . So sicer zanič, a baje da res ne škodujejo plodu. Ac, upam, da tudi ti resneje ne zboliš. Čajčki, limonce, pa bo ! Aja, glede cotk imam še vprašanje: jst sem v soboto v Avstriji kupila vse zimske hlače št.98. Pa se mi zdijo vsetako ogromne. Sam tiste od lani, ki so pa vse 92, so ji pa prekratke. Blazen razpon se mi zdi med tema dvema številkama. Aja, oboje so pa iz C&A-ja. Lep preostanek dneva!
|