mml
|
Dan, danes Manca prvič tudi počiva v vrtcu, upam, da bo vse OK, smo se zmenili, da če bo pridna in ne bo nič jokala, da dobi v petek še 4. iz družine bombažkov, zdaj pa ne vem ali je to podkupnina ali samo vzpodbuda... izabela imaš prav...mi2 sva včeraj imela 12. obletnico poroke . Čestitke tudi vama za obletnico . Mi smo pa danes hujemu nalivu na srečo ušli, ker bi bili sicer vsi 3 mokri. Sem ugotovila, da moram Manci kupit majhen dežnik, da ga bo sama nosila, ker vsi trije pod enim dežnikom očitno ne bomo funkcionirali... Nana Liza upam, da se iz zamaženih noskov ni razvilo kaj hujšega . Meni postane kar slabo, ko pomislim, da je tu jesen in bo spet seznona prehladov na pohodu...pa tako super je bilo čez poletje brez nahodov, smrkanja, kašljanja.... ...no ja saj čez pol leta bo spet pomlad cuma super, da je Ema tako lepo sprejela vrtec in da bo začetnem šoku ni hujšeih težav . Kakšen delovni čas pa imate v službi od 9 do 17? Ker to je pa po tem res totalno uničen dan...A nisi rekla, da boš delala v turnusih? A to še pride? šnucika upam, da bosta Živa in tvoj kmalu pogruntala, da je duda čisto odveč. NRMM kako sta M&M? Sta šli z veseljem v vrtec? Si že v nizkem štartu za dopust? Mi smo nabavili nov kovček, ker smo starega uspešno razbili, ko je padel na tla...Zdaj moram pa počasi narediti sznam, kaj moram vse še kupiti...Še najbolj me skrbi Maticeva prehrana ...Manca je bila le mesec in pol starejaš in je jedla že praktično vse...Maticu pa še nisem dala jajc, pa z mesom smo tudi še na začetku...no ja nekako bo že ac mi smo bili včeraj tudi na Gorenjskem, pri Lescah nas je dobila ena ploha, po tem je bilo pa čisto OK, razen da je precej pihalo in ni bilo prave vročine . Je pa tašča ponudila, da bo imela Manco in Matica, za eno dopoldne, ko pridemo z dopusta, da greva lahko kam sama...zdaj se moram pa spomnit, kam bi šla za tiste 4 ure...v dobrih starih časih bi šla kolesarit, samo letos sem čisto brez kondicije, tako da to odpade... lonja pri nas Manca včeraj tudi ni spala popoldan, ker smo bili na Gorenjskem in je bila po tem okrog 17. neznosno tečna, tako da je takoj, ko smo se pripeljali na avtocesto mrknila in spala do LJ, kjer na srečo ni bila neznosno tečna , kot je ponavadi, ko spi v avtu...sicer pa popoldanskega spanja še ne ukinjam, ker se mi zdi, da ga še kar potrebuje... bino kakšen imaš pa ti sedaj "vozni red"? Do kdaj si v službi - tudi do 17? Kako sta B&B? Upam, da vse klapa z Binino prehrano v vrtcu . Pa še eno strokvno vprašanje...kako si namontiraš otroka v sling, če dežuje??? Meni nekako ne gre...v eni roki dežnik...v drugi Matic, po tem mi pa ena zmanjka...mislim roka Matica prepričujem, da naj zaspi, ker morava okorg 15. od doma, da ne bo Manca zadnja ostala v vrtcu...pa ni pretirano navdušen nad tem...Je pa v zadnjih dneh postal dosti bolj premičen, kot je bil...in se pridno puza po tleh, glavni problem je, da se ne zna dobro spravit iz sedečega položaja na trebuh, ker se mu zatakne leva noga in po tem se ponavadi prekucne na nos in po tem je konec veselja, tako da ga po novem dajem na tle spet kar na trebuh in ne sedet...se bo že počasi naučil kako in kaj. Pa trudim se,da je čim več brez dude, tako da jo ima čez dan samo za zaspat in v avtu, če začne hudo protestirat, zvečer praviloma zaspi brez dude in občasno jo hoče proti jutru, ampak vedno redkeje...je pa v soboto spal v enem kosu od 22.45 do 8.45...skoraj nisem mogla verjeti...samo na žalost tega včerja in danes ni ponovil...ampak je pa upanje, sedaj ko vem, da zna . Manca je pa trenutno navdušena nad tem, da komu recitira pesmica in je vsa ponosna, ko jo pove in ji ploskamo... ...no to je v glavnem to... ...a ste že nabavile jesensko zimsko obutev za otročke? Jaz sem ravno danes pogruntala, da bo treba malo po trgovinah, sicer bo Manca zgledala prav čudno, če bo pritisnil kakšen mraz...jaz bom verjetno kupila kar merelke, so se lani zelo dobro obnesle...pa malo bom šla v Mass pogledat, Manca ima zelo rada njihove čevlje...zase sem jih videla pa v Bati, samo mi cena ni preveč všeč....tako da še razmišljam...