Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 18:11:07
|
|
|
|
petarda
|
evo sedaj, ko smo na drugo stran padle pa lahko povem da mi L kuha že 3 dni , danes je 4. A prav "kuha"...ali ima malo povišano temperaturo? ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 19:09:14
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa sem danes spet imela en seminar v Ljubljani in moram rečt, da vsaka čast tistim, ki se v Lj peljejo na delo iz drugih koncev Slovenije. Meni se vsakič, ko se vozim do tam zdi, da nosim glavo s sabo v torbi .... No...sem pa po seminarju šla še mal v šoping....in zapravila ....preveč ....še petarditovo položnico za vrtec plačam pa sem skor brez plače ... ampak si kar nisem mogla pomagat, ker sem redko prave volje za šoping, pa če že sem, nikjer nobene prave številke...če se pa to dvoje poklapa....pol se mi pa zdi, da kar moram kupit ....pa še zdaj nimam vse...mi še manjka kaka majčka, pa obutev, petarditu pa še kakšne hlače, trenirke...se mi zdi, da imajo povsod ful malo ponudbo ...gledala sem pa predvsem dolge hlače, take enostavne, da jih čim lažje sam sleče za lulat.... ali pa kako trenirko...pa same neke čudne .... edin ene hlače sem dobila v H&M take, da so mi bile na prvi pogled všeč...saj cena malo manj, samo kaj pa naj, ko drugega nisem našla ....jao, jao...dobro, da so nam v službi zvišali plače pa se mal tolažim, da nalednja bo že višja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 19:30:07
|
|
|
|
tincci
|
poslala sem bubi in kvaki, od ostalih nimam naslovov, amy, nincy
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 19:55:01
|
|
|
|
Urša
|
Prijateljice moje, hvala za lepe želje!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 19:58:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj je leeepaaa bubika ....pa kako čisto kožo ima .... pa čist nič ni videt "zmatrana".... Pa še kako je bila zmatrana So jo ocenili kot zelo občutljivo in je že takoj dobila paracetamolno svečko. Pa drug dan še eno. Res pa je, da glavice ni imela nič deformirane in otekle. Je bila zato drugje otekla Najbolj pa sem vesela, da so kolki OK. To me je pa najbolj skrbelo, da bi do kakega izpaha prišlo. Po pravici povedano ne bi nikoli več riskirala poroda v medenični. Ne zase ne za . In ga tudi zdaj ne bi, če bi mi bubika dala še 12 ur časa, da se zmenim za CR.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 20:21:56
|
|
|
|
kvaka
|
O res je cuker tale bubika. jaz pa sem bila do sedaj čisto prepričana, da si imela CR. O nič vama ne zavidam takega poroda. No, pa da se je le vse lepo izteklo in sedaj prihajajo tisti lepi trenutki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 20:42:15
|
|
|
|
kvaka
|
"...ali ima malo povišano temperaturo? .... Največ je imel je 39, drugače pa ves čas čez 38. Danes zjutraj sem mu namerila 37.5 pa mu je potem padala in pred eno uro nazaj pa je bil brez vročine . Očitno viroza, ki sva jo prestala brez obiska P.
< Sporočilo je popravil kvaka -- 9.9.2008 20:43:08 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 20:50:28
|
|
|
|
kvaka
|
Tincci kapo dol, svaka ti čas tebi in tvoji hčerkici . Tako mi je bilo hudo ko sem brala, da bi se najraje zjokala . Všeč so mi take življenske zgodbe, samo da bi to zgodbo pisalo moje življenje, si pa v tem trenutku ne morem nikakor predstavljat. Sploh ne vem kaj naj ti rečem, kot le to držite se vsi skupaj tako kot znate in vem, da vam bo uspelo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 20:53:16
|
|
|
|
nincy
|
Bubika je pravi cuker Tincci ti pošljem moj mail na ZS.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 21:02:01
|
|
|
|
nincy
|
No...sem pa po seminarju šla še mal v šoping.... Jaz sem bila tud včeraj...spet... Pa itak kupovala same bedarije za L...že tako ima preveč za oblečt, jaz pa še kar kupujem in kupujem Samo je pa ponudba res slaba ...vse je izropan al pa ni številke, sploh v C&A in H&M....in tud oddelk za otroke v C&A v Supernovi Lj je ful majhen...se enkrat obrneš in si že na koncu...bo treba v A skočit...počakam do 15. Petarda greš z mano?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 21:16:07
|
|
|
|
petarda
|
Pa itak kupovala same bedarije za L...že tako ima preveč za oblečt, jaz pa še kar kupujem in kupujem Evo za razliko od tebe, jaz kupujem res nujno potrebne stvari ...in teh se je zdaj nabralo več kot preveč...moja nosečnost je že en faktor, da treba naredit zalogo garderobe, petarditovo lulanje je pa drugi faktor ....ker gre lulat in potem ne otrese dobro ...in itak so hlače vsak dan za prat....pol pa dohajaj!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 21:16:48
|
|
|
|
petarda
|
bo treba v A skočit...počakam do 15. Petarda greš z mano? moje plače takrat več ne bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 21:19:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka "...ali ima malo povišano temperaturo? .... Največ je imel je 39, drugače pa ves čas čez 38. Danes zjutraj sem mu namerila 37.5 pa mu je potem padala in pred eno uro nazaj pa je bil brez vročine . Očitno viroza, ki sva jo prestala brez obiska P. Zato sem tudi vprašala...pred dvemi tedni je imel petardito evo čisto iste simptome...in smo se tudi rešili brez obiska pri P ...hvala bogu, za mojo mami, da ga je lahko pazila, ker drugače bi pa obisk pri P bil nuja že zaradi bolniške...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 21:21:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Prijateljice moje, hvala za lepe želje! Naj postanejo resničnost!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 21:22:36
|
|
|
|
petarda
|
Aha....pa ga mam! Housa ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 21:37:11
|
|
|
|
ada2
|
samo na hitro vas pozdravim plače....... po današnjem sestanku v službi upam, da bo vsaj ostalo kot je jjaz pa mislila kako se bodo nam končno dvignile.....kaka optimistka (tistikisepoglavitolčealpavzidzaletava) no, pa da ne bom morila s tem..... danes sem občutila prvi premik v trebuhu in sem ful vesela zaradi tega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 21:59:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 danes sem občutila prvi premik v trebuhu in sem ful vesela zaradi tega ...vaaauuuu .... vredno več kot kakršnakoli plača ... pri meni pa še nič....čeprav se mi je dva tedna nazaj kak teden dni dogajalo, da sem nekaj čutila v spodnjem delu trebuha...samo je bilo še čisto prezgodaj, da bi bile brcike...no, prav danes sem se pa raztegnila na sedežni in čakala....pa čakala...pa ni bilo nič .....drgač pa tudi komaj čakam, da ti sledim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:00:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
S sva se spet sfajtala zaradi moje službe . Pač je tako, da ko smo popolna ekipa (4) delam en teden dopoldne en teden popoldne - do tu vse OK, samo kaj ko skoraj ves čas kdo fali - pa bolniške, dopusti, izobraževanja,... no in takrat delamo trije, ki se moramo razporediti čez dan tako, da sta vedno 2 prisotna (pač strank je kar nekaj, oz. občutno preveč, da bi delal en sam šalter in bi stranke ful dolgo čakale, ter bi jih izgubili - ja pač delam v profitni organizaciji). No potem pa pride moja dopoldanska smena le 1x na 3 dni, pa še to jo moram prilagoditi, da je takrat, ko ima popoldne službo. No in zdaj mi pod nos meče, da je vse popoldneve sam z otrokoma.... aaaaaaaaaaaaaaaaa. Kakor da nimam že tako ful slabe vesti, ko sem tako malo z njima . Pa itak, da ko pridem domov se oba po meni obešata in atija ne šmirglata petposto - in zdaj sem še jaz kriva, da je tako WTF Ma šit, pa ful rada hodim v službo in sem pripravljena pač družinsko življenje stisniti v tistih nekaj kratkih fletnih trenutkov (ki jih je v primerjavi z marsikom še vedno veliko), sam počasi mi bo dosadilo tole njegovo teženje . Poleg tega pa, da zdaj zamenjam službo in si najdem službo od 7. - 15. (kar je itak "misija nemogoče"), bi pravgotovo delala za pol manjši denar, kot ga imam zdaj - pa ne mi tu očitat da denar ni vse, samo res si ne predstavljam tolikšnega upada dohodka .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:01:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
danes sem občutila prvi premik v trebuhu in sem ful vesela zaradi tega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:19:04
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ja, Nina, če te kaj tolaži, tudi pri nas so podobni scenariji na sporedu. S tem, da je pri nama tisti, ki odide zjutraj ob petih in pride domov zvečer okrog osmih. Utrujen da mu ni niti za živeti. Pa do sedaj ko sem bila jaz doma je vse skup še nekak šlo. Zdaj pa ko še jaz hodim v službo in in pridem domov komaj ob pol petih pa je prava norišnica. Skoraj dnevno se spičiva in za piko na i pa še moj foter ki hodi po S v vrtec pristavi kakšno "pametno" v stilu, da naj si najdem tako službo, da si bom sama deco merkala... In če odkrito povem, zdaj ko bom nastopila novo službo, ki bo tudi blazno odgovorna, ne vem kako bo. Bomo mogli nekaj narediti v tej smeri, ker drugače bodo žrtve
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:20:28
|
|
|
|
petarda
|
No in zdaj mi pod nos meče, da je vse popoldneve sam z otrokoma.... aaaaaaaaaaaaaaaaa. Kakor da nimam že tako ful slabe vesti, ko sem tako malo z njima . Pa itak, da ko pridem domov se oba po meni obešata in atija ne šmirglata petposto - in zdaj sem še jaz kriva, da je tako WTF Ma šit, pa ful rada hodim v službo in sem pripravljena pač družinsko življenje stisniti v tistih nekaj kratkih fletnih trenutkov (ki jih je v primerjavi z marsikom še vedno veliko Nina ti pa res ne rabiš imeti slabe vesti, ker se mi zdi, da čas, ki ga oba z preživljata z otrokoma...tisti čas iskoristita maximalno in kvalitetno! Veliko bolj kot marsikdo, ki ima službo od 7-15 pa potem cel popoldan vegetira...tak, da...toliko glede slabe vesti...bolj kot kvantiteta je pomembna kvaliteta Glede službe in delovnega časa in razmer, ko ekipa ni popolna....vse mi je znano...in se mi zdi, da ni NIKJER boljše ali celo idealno .... Tudi mi bomo verjetno ( to še ni nič uradno...se samo "sliši") z novim letom štartali na delovni čas od 8:30 do 16:30 kar mi tudi ne diši preveč in mi je tuuu mač...ampak dvomim, da mi bo uspelo med porodniško najti boljšo službo ...pa če tako gledam sem že zdaj velikokrat v službi vsaj do 16:30, prevečkrat pa tudi uro, dve več .... no...hotela sem povedat, da bi bilo super, če bi imela službo do 7-15 ali še bolje od 6:30-14:30 in potem cel dan fraj, vikende fraj, pa dobro plačo .....pa poleg tega zdrave, pridne in pametne otroke, pa lubija, ki bi me razvajal in zavajal vsak dan....pa svizca, ki bi kdaj kako čokolado zavil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:23:56
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina ti pa res ne rabiš imeti slabe vesti, ker se mi zdi, da čas, ki ga oba z preživljata z otrokoma...tisti čas iskoristita maximalno in kvalitetno! Se v celoti strinjam s Petardo
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:25:07
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda no...hotela sem povedat, da bi bilo super, če bi imela službo do 7-15 ali še bolje od 6:30-14:30 in potem cel dan fraj, vikende fraj, pa dobro plačo .....pa poleg tega zdrave, pridne in pametne otroke, pa lubija, ki bi me razvajal in zavajal vsak dan....pa svizca, ki bi kdaj kako čokolado zavil mislim, da bi rabila kar precej svizcev za to...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:26:01
|
|
|
|
Naty_ka
|
Kako že gre? ...saj bo bolje...enkrat.... ....mogoče.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?