|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
9.9.2008 7:32:02   
Paštetka
Bubi user posted image  dobrdošla z bubiko nazaj user posted image .

Urša, joj, ne morem ti povedari kako sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image

Petarda, ti se kar naroči na SuperMami user posted image .

Če pa katera želi biti noter, če ima kakšno zanimivo zgodbo za deliti, ali kakšna skupinska novemberk ali kaj. Predlagajte, kaj bi napisale/a, pa bom sporočila urednici, če bi šlo. Lahko pišete na ZSuser posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
9.9.2008 7:46:35   
amy26
Kaj pa če vam jaz skeniram in pošljem članek?

tincci to bi bilo superuser posted image  tako da jaz se priporočam

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
9.9.2008 8:27:55   
NinaŠ
user posted image user posted image  evo, pa sem za ta teden kuhana in pečena na šihtu po cele dneve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...ena sodelavka je zbolela user posted image , drugi sodelavec je na porodniški, na drugi enoti sta dve na izobraževanju,.... aaaaaaaaaaaaa imam srečo, da bo danes moja mami lahko dvignila otroka v vrtcu, drugače bi gladko mogla pri meni v službi bit user posted image , ...ah saj bo boljš... ...enkrat že user posted image  Sama sreča, da imam tako fletne sodelavce, da mi ni težko biti v njuhovi družbi user posted image   

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
9.9.2008 8:28:51   
NinaŠ
Potita se pa moja drobižka ponoči ne - edino, če jima je ful vroče, samo takrat se pa tud sama odkrijeta user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
9.9.2008 8:29:35   
kvaka
Dobro jutro

evo sedaj, ko smo na drugo stran padle pa lahko povem da mi L kuha že 3 dni user posted image , danes je 4. dan pa sem rekla da ga peljem k P pa se mi nihče ne oglasi user posted image . Drugače normalno jé, pije in kljub vročini čist preveč živahen user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
9.9.2008 8:35:00   
kvaka

Sem vas že hotela vprašat, če se vaši otroci tudi tako spotijo med spanjem user posted image ....

Naše dva se ponavadi tudi zbujata čist mokra, ampak problem je v tem da vedno želita da ju pokrijem do vratu, pa ne samo z rjuhico - na sebi želite imeti kovter user posted image

Ampak po moje bi bilo isto, ker se tudi v vrtcu zbujata čist mokra, tako da ju včasih predno gremo domov preoblečem majčki user posted image . Spita pa tudi samo v majčki in spodnjicah, še nogavice si obvezno sezujeta user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
9.9.2008 8:38:00   
kvaka

Ja bilo bi super, če me boš utegnila dat na seznam prejemnikov user posted image  .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
9.9.2008 8:38:50   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Supermami pa kupim jutri

....veliko sreče...jaz sem jo danes našla šele v četrti trgoviniuser posted image

user posted image  dobila v prvi trafiki user posted image  ...grem zdaj brat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
9.9.2008 8:41:10   
NinaŠ
Kvaka user posted image user posted image user posted image  čimprej se pozdravite. Je pa Tina imela avgusta tudi 4 dni vročino, bila normalno razpoložena, jedla, pila... ...peti dan je bila pa brez vročine - diagnoza: viroza user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
9.9.2008 8:43:23   
NinaŠ
Aja, mi bi pa danes morali imeti 3. revakcinacijo cepiva proti klopnem meningitisu, pa bom žal morala prestavit user posted image  - niti zdr.kartic nisem dala moji mami, kaj šele avtomobilska sedeža.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
9.9.2008 10:13:01   
Naty_ka

Dan user posted image
Jaz sem komaj zdaj spila kavico. Sem imela danes zdravniškega in sem mogla bit tešče. Kriza. Mi vedno bolj postaja jasno da sem odvisna od kave user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša, to pa je res dobra novica. Resnično želim, da bi vama uspelo. user posted image user posted image user posted image
Evo, pošiljam vam vse pikepoke tega sveta da se zadeve uredijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

naty ti se pa nič ne pritožuj, saj si komaj čakala, da začneš delat..... jaz pa komaj čakam, da nehamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, Ada, saj se nisem pritoževala nad službo. Včeraj je bil tak dan da bi bilo bolje da ga sploh nebi bilo. Že zjutraj sva se s S skregala, ker je bil prava tečka. Pa potem cel dan ura ni šla nikamor. NIKAMOR!!!!!!!!!!!! še sreča da je minilo.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
9.9.2008 10:15:59   
Naty_ka
Aja, Bubi, če boš kaj sem gor poškilila: kaj se zgodi če se tiste kapsule-saj veš katere- od Nutrilaba predozirajo? Če vzamem npr.2 namesto 1? Kakšni so stranski učinki? Če sploh so kakšni? Na škatli namreč nič ne piše.
Nisem ziher če sem včeraj vzela 1 ali 2 user posted image

Saj pravim, da je včerajšnji dan bil tak da se človek razjoče user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 9.9.2008 10:20:57 >

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
9.9.2008 10:37:33   
Naty_ka
Naš S se včasih tudi poti ko spi. No, je pa res da hoče biti pokrit in mu je potem vroče. Ali pa potem vse zbrca vse iz sebe in mi pride v spalnico pravit da ga zebe user posted image
Zdaj ima eno drugo finto, ki nam vsem kravžla možgančke. Ko je zunaj tak fajn toplo, njega zebe in se začne oblačituser posted image  In potem si ne da dopovedat da ne rabi dolgih rokavov. No, po kakšnih dveh urah ugotovi da mu je vroče in se začne slačiti user posted image user posted image
Kako že gre? ... saj bo minilo....enkrat...mogoče...user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
9.9.2008 11:42:34   
*bubi*
Dan!

Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj gre samo še user posted image

Mi smo ok, samo cajt se mi je nekam skril user posted image user posted image user posted image  Bubika je taka mala carta zlata user posted image  Si me je že očitno izbrala za dudo user posted image  Pa ati jo tudi obrajta user posted image  Al pa ona njega user posted image  Tega user posted image   pa res ne bomo nosili po rokah - evo, je že prvi kandidat user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Še meni, prosim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
9.9.2008 13:52:55   
Naty_ka
Jaz sem si pa med malico šla kupit Super Mamo (dobila jo v prvi trafiki user posted image ), jo na brzino preletela, brat pa zdaj nimam časa.

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
9.9.2008 14:08:14   
nincy
Sem vas že hotela vprašat, če se vaši otroci tudi tako spotijo med spanjem user posted image

Aha, pa sploh ni pokrita, ker se takoj zbrca...mokra je pa še vseen kot da bi jo polival user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
9.9.2008 14:09:24   
nincy
Sem bila v treh trafikah pa nikjer niso imeli Supermami user posted image
Tako da se tud jaz priporočam za mail user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
9.9.2008 15:41:57   
NinaŠ
Naty, kako se počutiš v novi službi?

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
9.9.2008 15:59:22   
Naty_ka
Nina, nisem še v novi službi. S prvim oktobrom začnem.
Trenutno sem še vedno v tej nepremičninski agenciji-do zadnjega septembra.
In ravno sem na odhodu domov.user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
9.9.2008 16:31:26   
NinaŠ
Nina, nisem še v novi službi

ups user posted image , ne vem zakaj sem zadnjič mislila, da boš že začela delat user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
9.9.2008 16:33:00   
NinaŠ
bubi, jaz bi pa rada videla tvojo princesko, še raje pa kar tvoj parček user posted image   ...če lahko mogoče na mail user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
9.9.2008 16:56:09   
*bubi*
Lahko v album pokukaš user posted image  Če pa sploh ne pridem zraven, da bi slikice malo pregledala in uredila.

Zdaj pa mi je mikrovalovka crknila, ko najbolj rabim, pa moram hitro po netu prečesat in nekaj izbrat. Samo kaj naj, če je poplava tega user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
9.9.2008 17:25:59   
NinaŠ
Aaaa cukerček user posted image  ...pa bratec, kaj je ponosen user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
9.9.2008 18:07:12   
petarda
Kaj je leeepaaa bubika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa kako čisto kožo ima user posted image user posted image .... pa čist nič ni videt "zmatrana".... joj, saj sem vedela, da si noseča in da boš rodila, samo ko je tako dojenček zunaj je pa čist nekaj drugega user posted image ....

....komaj čakam, da bom tudi jaz k sebi spet stiskala malo štručko user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina...a ti ko gledaš take slikice, te nič ne prime? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
9.9.2008 18:09:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

Sem vas že hotela vprašat, če se vaši otroci tudi tako spotijo med spanjem user posted image

Aha, pa sploh ni pokrita, ker se takoj zbrca...mokra je pa še vseen kot da bi jo polival user posted image

Petardito tudi ni nič pokrit, ker je pri nas še kar vroče ponoči, pa vseeno "švica" .... prav tisti hladen polt ga oblivauser posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?