Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:26:10
|
|
|
|
petarda
|
in za piko na i pa še moj foter ki hodi po S v vrtec pristavi kakšno "pametno" v stilu, da naj si najdem tako službo, da si bom sama deco merkala...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:26:41
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bejbike, fajn spite. Lahko noč.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:26:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Saj evo... ...sam rečte mi, s kom naj mojga treščim, da bo skapčil da je to največ kar lahko dobi .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:28:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Kako že gre? ...saj bo bolje...enkrat.... ....mogoče..... definitivno....... ....v penziji!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:29:11
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda in za piko na i pa še moj foter ki hodi po S v vrtec pristavi kakšno "pametno" v stilu, da naj si najdem tako službo, da si bom sama deco merkala... Zadnjič ko sem mu povedala da sem dobila službo mi je namesto da bi mi čestital, takoj rekel da naj si tako zrihtam delo da bom sama hodla po malega. Sem imela tak fajni odgovor takoj pripravljen, pa sem si premislila. Itak nebi imelo smisla. Tolaži me dejstvo da bo Sergej zrasel.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:30:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Saj evo... ...sam rečte mi, s kom naj mojga treščim, da bo skapčil da je to največ kar lahko dobi . ...je bil en dober smajli...samo ga ne bom najdla zdaj .... v glavnem tisti kjer ne druzga z VALJARJEM po glav
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:30:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja sem pozabila omenit, da kadar sem popoldne v službi (torej praktično vsak dan), ob ca 17. moja starša pobereta drobižka, tako da tud mal "počije". Imam pa srečo, da mi vsaj onadva ne očitata mojega delavnika, čeprav imata sama za moj okus idealen delavnik (7 -15, oz. 8 ur morata v dopoldanskem času naredit) in sta pripravljena uskočiti, čeprav poleg vsega skrbita še za nepokretnega starega očeta in staro mamo, ki sama ni več sposobna srbeti zanj in jima še vrt obdelata.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:32:15
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Saj evo... ...sam rečte mi, s kom naj mojga treščim, da bo skapčil da je to največ kar lahko dobi . Naj ti kakšen gostinec ali pa policaj ali pa medicinska sestra malo napišejo kako zgleda njihov delavnik + priložijo naj plačilno listo. Pa ga potem daj tvojemu dragemu in ga vprašaj če bi mu tisti bolj ustrezal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:32:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Kako že gre? ...saj bo bolje...enkrat.... ....mogoče..... definitivno....... ....v penziji! ...še ca 30 let.... prej bom že ločena
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:34:52
|
|
|
|
Naty_ka
|
Mi je prav žal da nismo sedaj v kaki gostilni da bi malo jamrale ena drugi ob kozarčku rujnega-zate Petarda seveda sok!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:36:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naj ti kakšen gostinec ali pa policaj ali pa medicinska sestra malo napišejo kako zgleda njihov delavnik + priložijo naj plačilno listo. Pa ga potem daj tvojemu dragemu in ga vprašaj če bi mu tisti bolj ustrezal saj ima tudi podoben delavnik - glavno "čist zmešan", samo v končni fazi tako izpade, da je več doma kot jaz ...ja mogoče bi plačilna lista palila ...mah sploh se ne bom več s tem obremenjevala, ker mi je tko neumno, ko se samo jaz sekiram ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:36:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda in za piko na i pa še moj foter ki hodi po S v vrtec pristavi kakšno "pametno" v stilu, da naj si najdem tako službo, da si bom sama deco merkala... Zadnjič ko sem mu povedala da sem dobila službo mi je namesto da bi mi čestital, takoj rekel da naj si tako zrihtam delo da bom sama hodla po malega. Sem imela tak fajni odgovor takoj pripravljen, pa sem si premislila. Itak nebi imelo smisla. Tolaži me dejstvo da bo Sergej zrasel. Saj ne rečem, da bi on to MORAL delat....ampak glede na dejstvo, da je dedek, bi mu lahko to bilo v veselje ....ne samo, da bi ga lahko veselilo dejstvo, da lahko čas preživlja z vnukom, temveč tudi dejstvo, da lahko pomaga svoji hčeri v takih razmerah vsaj na nek način ....ne vem, ne bom sodila, ker ne poznam vseh razmer, njegovega zdravja, počutja in prostega časa...... se bom pa danes še enkrat zahvalila bogu za tako mami, ki mi še NIKDAR ni odrekla varstva za petardita...pa četudi je bilo za več dni in za cele dneve, ko je bil bolan, jaz pa nisem vzela bolniške ....pa tudi kadar je šlo za banalne stvari kot iti v kino, v trgovino, na fešto...skratka luksuz...res nikoli se nisem počutila, da ji je petardito v breme .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:37:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Mi je prav žal da nismo sedaj v kaki gostilni da bi malo jamrale ena drugi ob kozarčku rujnega-zate Petarda seveda sok! res bi bile dobra družba
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:37:44
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda in za piko na i pa še moj foter ki hodi po S v vrtec pristavi kakšno "pametno" v stilu, da naj si najdem tako službo, da si bom sama deco merkala... Zadnjič ko sem mu povedala da sem dobila službo mi je namesto da bi mi čestital, takoj rekel da naj si tako zrihtam delo da bom sama hodla po malega. Sem imela tak fajni odgovor takoj pripravljen, pa sem si premislila. Itak nebi imelo smisla. Tolaži me dejstvo da bo Sergej zrasel. No, moram pa tu še nekaj dodat. Da nebom slučajno krivična. Moj oče ima S res zelo zelo rad in se tudi ogromno ukvarja z njim. Res bi bilo sedaj zelo grdo od mene če bi rekla da je slab dedek. Nasprotno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:40:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda in za piko na i pa še moj foter ki hodi po S v vrtec pristavi kakšno "pametno" v stilu, da naj si najdem tako službo, da si bom sama deco merkala... Zadnjič ko sem mu povedala da sem dobila službo mi je namesto da bi mi čestital, takoj rekel da naj si tako zrihtam delo da bom sama hodla po malega. Sem imela tak fajni odgovor takoj pripravljen, pa sem si premislila. Itak nebi imelo smisla. Tolaži me dejstvo da bo Sergej zrasel. Saj ne rečem, da bi on to MORAL delat....ampak glede na dejstvo, da je dedek, bi mu lahko to bilo v veselje ....ne samo, da bi ga lahko veselilo dejstvo, da lahko čas preživlja z vnukom, temveč tudi dejstvo, da lahko pomaga svoji hčeri v takih razmerah vsaj na nek način ....ne vem, ne bom sodila, ker ne poznam vseh razmer, njegovega zdravja, počutja in prostega časa...... se bom pa danes še enkrat zahvalila bogu za tako mami, ki mi še NIKDAR ni odrekla varstva za petardita...pa četudi je bilo za več dni in za cele dneve, ko je bil bolan, jaz pa nisem vzela bolniške ....pa tudi kadar je šlo za banalne stvari kot iti v kino, v trgovino, na fešto...skratka luksuz...res nikoli se nisem počutila, da ji je petardito v breme ..... Ja res je, ni mu dolžnost. Samo je pač bolj take sorte da rad kje kaj pripomni in malo kravžlja živčke.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:41:29
|
|
|
|
petarda
|
Naj ti kakšen gostinec ali pa policaj ali pa medicinska sestra malo napišejo kako zgleda njihov delavnik + priložijo naj plačilno listo. Ampak to pa res .... pa vsa čast vsem...še posebno pa medicinskim sestram, babicam... jaz včasih kar verjeti ne morem kake plače imajo, pa dejstvu, da jih veeeliko sploh nima pogodbe za NDČ ...ob vsej situaciji v zdravstvu, čakalnim vrstam, razmeram....skratka na tem položaju mora bit ČLOVEK.... , ki pa je res premalo cenjen
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:45:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
Nisem vam še povedala kako sem bila jaz danes šokirana. Med malco sem skočila malo v zlatarno pogledat verižice. Moj ima v bližnji prihodnosti rojstni dan in sem mu hotela kupiti verižico. Hotela sem dobiti tako, kot je kupil on meni ob rojstvu Sergeja). To je taka čist običajna verižica iz belega zlata, brez kakršnihkoli zakompliciranih dodatkov in me je skoraj vrglo na rit, ko mi je zlatarka rekla, daje cena nekje okrog 200 € Je že res da jaz že enkaj let nisem kupovala nobene zlatnnine, samo cene pa se mi res zdijo malo pretirane
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:45:49
|
|
|
|
petarda
|
Ja res je, ni mu dolžnost. Samo je pač bolj take sorte da rad kje kaj pripomni in malo kravžlja živčke. ...ali pa s tem hoče doseči, da mu poveste koliko vam to pomeni, da ga javno in večkrat pohvalite, se mu zahvalite....pač mogoče hoče malce pozornosti in vaše hvaležnosti ....poznam enega takega, ki mu ni problem vse naredit, celo v veselje mu je, da lahko pomaga, svetuje....ampak bo jamral samo zato, da se mu bomo vsi po vrsti zahvaljevali in ga hvalili kolk je dober ...pa ga ne bom ravno imenovala zdaj tukaj javno ....ampak poznamo take, ja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:46:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Punci, vaju zapuščam , imam občutek, da se danes ne bom ob 2. zbudila - pa bolje da ne, ker bom drugače jutri zjutraj spet vsa prebrnjena in cel dan zaspana - sicer sem pa itak cel dan v službi, tako da je čisto vseeno kakšna sem . Nočko!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:47:45
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Naj ti kakšen gostinec ali pa policaj ali pa medicinska sestra malo napišejo kako zgleda njihov delavnik + priložijo naj plačilno listo. Ampak to pa res .... pa vsa čast vsem...še posebno pa medicinskim sestram, babicam... jaz včasih kar verjeti ne morem kake plače imajo, pa dejstvu, da jih veeeliko sploh nima pogodbe za NDČ ...ob vsej situaciji v zdravstvu, čakalnim vrstam, razmeram....skratka na tem položaju mora bit ČLOVEK.... , ki pa je res premalo cenjen In ravno danes je bilo pri poročilih da bi se plače v zdravstvu naj občutno zmanjšale. Ko pomislim na to naše zdravstvo me postane kar malo strah. Se mi zdi da nas ne čaka nič dobrega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:48:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
cena nekje okrog 200 € (sama cen zlatnine tudi ne poznam, ampak ne bi pričakovala takega zneska )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:50:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
Petarda, tu je še kaj drugega vmes. Samo je to res dolga zgodba. Pa raje nebi sedaj o tem. Nina, lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:52:14
|
|
|
|
petarda
|
Je že res da jaz že enkaj let nisem kupovala nobene zlatnnine, samo cene pa se mi res zdijo malo pretirane ...cene vseh artiklov so šle občutno gor odkar imamo evre, pa naj reče kdor kar če.... jaz sem danes gledala čevlje....redko katere ampak res redko katere dobiš pod 40 EUR....in še to same neke napol plastik fantastik....včasih so bili dobri čevlji cca od 8.000 - 10.000 zdaj se je ta meja občutno zvišala...enako pri majicah...čisto obična majčka...20 EUR....al to je 5 jurjev...včasih sem ob pogledu na tako ceno takoj vrnila na obešalnik...zdaj pa za manj sploh nič ne dobiš ... ...je pa po eni strani tudi res, da so se zvišale tudi plače....ampak nikakor ne sorazmerno...in še zdaleč ne v vseh panogah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:52:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mene je pa včeraj skor na rit vrglo, ko sem hotela naročiti 5m3 zabojnik za odpadke - da pač počistimo ropotijo v kleti - en odvoz (se pravi postavitev in 1x napolnjeno) stane 80€ . Pač vedela sem, da zastonj itak da ne bo, samo nekako sem pričakovala, da bo cen 20 - 30 € ... je rekel, da se bo pač raje sam nekajkrat do zbirnega centra odpadkov zapeljal in tako zvozil z avto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 22:53:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
No zdaj pa res lahko noč!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?