Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci No, jaz imam službo 7-15, dobro plačo in frej vikende. Zdaj se mi obeta služba na drugem delovnem mestu, kjer bi večkrat delala do 17-ih, skratka kake nadure, pa precej stresno delo, plače pa ne veliko več, cca 150 eur. Ampak je pa delo, ki sem ga vedno hotla delat (marketing). So pa tam vsi zrihtani in bi morala bit tudi jaz, zdaj sem precej na izi, lepo kavbojke pa kako lepo majčko in je to to... skratka, jutri imam razgovor za ožji krog... meni pa tako paše biti veliko s Hano... kake dileme, a. Istočasno imam sedaj popolno, razen tega, da mi je že malo dolgčas, ker vse obvladam tu, ampak imam super razumevajočo šefico, ki ne teži, če sem na bolniški.. potem ne bo čisto tako, je šef precej zaj***... no, s tem se pa jaz trenutno ukvarjam. ali biti še nekaj let tule, da mi otrok odraste ali slediti nečemu, kar sem hotela še na faksu.. samo zdaj nisem več samska in da se nekdo v službi dere name.. no tko.. zdaj pa bodi pameten Glede na to, da te osebno ne poznam, ampak samo preko RR, bi rekla da poslušaj srce. Sledi svojim željam. Rekla si, da se tu dolgočasiš. Čez čas boš padla v nek trans in boš bolj ko ne brez tiste prave volje. Glede na to, da imaš rada izive in ti nova služba predstavlja vse tisto kar si želiš, bi ti rekla da sprejmi. Naši otroci so res še majhni a rastejo. In vedno bolj želijo biti samostojni. Pri nas se je to že kar precej začelo kazati, ko mi reče da naj grem vstran. Vprašanje če boš recimo čez 10 let dobila tako priložnost in če boš takrat še pri volji za spremembe. No, kakorkoli, držim pesti da se prav odločiš.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|