Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 7:32:02
|
|
|
|
Paštetka
|
Bubi dobrdošla z bubiko nazaj . Urša, joj, ne morem ti povedari kako sem vesela za vas Petarda, ti se kar naroči na SuperMami . Če pa katera želi biti noter, če ima kakšno zanimivo zgodbo za deliti, ali kakšna skupinska novemberk ali kaj. Predlagajte, kaj bi napisale/a, pa bom sporočila urednici, če bi šlo. Lahko pišete na ZS
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 7:46:35
|
|
|
|
amy26
|
Kaj pa če vam jaz skeniram in pošljem članek? tincci to bi bilo super tako da jaz se priporočam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 8:27:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
evo, pa sem za ta teden kuhana in pečena na šihtu po cele dneve ...ena sodelavka je zbolela , drugi sodelavec je na porodniški, na drugi enoti sta dve na izobraževanju,.... aaaaaaaaaaaaa imam srečo, da bo danes moja mami lahko dvignila otroka v vrtcu, drugače bi gladko mogla pri meni v službi bit , ...ah saj bo boljš... ...enkrat že Sama sreča, da imam tako fletne sodelavce, da mi ni težko biti v njuhovi družbi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 8:28:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Potita se pa moja drobižka ponoči ne - edino, če jima je ful vroče, samo takrat se pa tud sama odkrijeta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 8:29:35
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro evo sedaj, ko smo na drugo stran padle pa lahko povem da mi L kuha že 3 dni , danes je 4. dan pa sem rekla da ga peljem k P pa se mi nihče ne oglasi . Drugače normalno jé, pije in kljub vročini čist preveč živahen
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 8:35:00
|
|
|
|
kvaka
|
Sem vas že hotela vprašat, če se vaši otroci tudi tako spotijo med spanjem .... Naše dva se ponavadi tudi zbujata čist mokra, ampak problem je v tem da vedno želita da ju pokrijem do vratu, pa ne samo z rjuhico - na sebi želite imeti kovter Ampak po moje bi bilo isto, ker se tudi v vrtcu zbujata čist mokra, tako da ju včasih predno gremo domov preoblečem majčki . Spita pa tudi samo v majčki in spodnjicah, še nogavice si obvezno sezujeta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 8:38:00
|
|
|
|
kvaka
|
Kaj pa če vam jaz skeniram in pošljem članek? Ja bilo bi super, če me boš utegnila dat na seznam prejemnikov .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 8:38:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Supermami pa kupim jutri ....veliko sreče...jaz sem jo danes našla šele v četrti trgovini dobila v prvi trafiki ...grem zdaj brat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 8:41:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kvaka čimprej se pozdravite. Je pa Tina imela avgusta tudi 4 dni vročino, bila normalno razpoložena, jedla, pila... ...peti dan je bila pa brez vročine - diagnoza: viroza
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 8:43:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, mi bi pa danes morali imeti 3. revakcinacijo cepiva proti klopnem meningitisu, pa bom žal morala prestavit - niti zdr.kartic nisem dala moji mami, kaj šele avtomobilska sedeža.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 10:13:01
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan Jaz sem komaj zdaj spila kavico. Sem imela danes zdravniškega in sem mogla bit tešče. Kriza. Mi vedno bolj postaja jasno da sem odvisna od kave Urša, to pa je res dobra novica. Resnično želim, da bi vama uspelo. Evo, pošiljam vam vse pikepoke tega sveta da se zadeve uredijo IZVIRNO SPOROČILO: ada2 naty ti se pa nič ne pritožuj, saj si komaj čakala, da začneš delat..... jaz pa komaj čakam, da neham Ej, Ada, saj se nisem pritoževala nad službo. Včeraj je bil tak dan da bi bilo bolje da ga sploh nebi bilo. Že zjutraj sva se s S skregala, ker je bil prava tečka. Pa potem cel dan ura ni šla nikamor. NIKAMOR!!!!!!!!!!!! še sreča da je minilo.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 10:15:59
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, Bubi, če boš kaj sem gor poškilila: kaj se zgodi če se tiste kapsule-saj veš katere- od Nutrilaba predozirajo? Če vzamem npr.2 namesto 1? Kakšni so stranski učinki? Če sploh so kakšni? Na škatli namreč nič ne piše. Nisem ziher če sem včeraj vzela 1 ali 2 Saj pravim, da je včerajšnji dan bil tak da se človek razjoče
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 9.9.2008 10:20:57 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 10:37:33
|
|
|
|
Naty_ka
|
Naš S se včasih tudi poti ko spi. No, je pa res da hoče biti pokrit in mu je potem vroče. Ali pa potem vse zbrca vse iz sebe in mi pride v spalnico pravit da ga zebe Zdaj ima eno drugo finto, ki nam vsem kravžla možgančke. Ko je zunaj tak fajn toplo, njega zebe in se začne oblačit In potem si ne da dopovedat da ne rabi dolgih rokavov. No, po kakšnih dveh urah ugotovi da mu je vroče in se začne slačiti Kako že gre? ... saj bo minilo....enkrat...mogoče...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 11:42:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Dan! Urša naj gre samo še Mi smo ok, samo cajt se mi je nekam skril Bubika je taka mala carta zlata Si me je že očitno izbrala za dudo Pa ati jo tudi obrajta Al pa ona njega Tega pa res ne bomo nosili po rokah - evo, je že prvi kandidat IZVIRNO SPOROČILO: tincci Kaj pa če vam jaz skeniram in pošljem članek? Še meni, prosim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 13:52:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz sem si pa med malico šla kupit Super Mamo (dobila jo v prvi trafiki ), jo na brzino preletela, brat pa zdaj nimam časa.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 14:08:14
|
|
|
|
nincy
|
Sem vas že hotela vprašat, če se vaši otroci tudi tako spotijo med spanjem Aha, pa sploh ni pokrita, ker se takoj zbrca...mokra je pa še vseen kot da bi jo polival
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 14:09:24
|
|
|
|
nincy
|
Sem bila v treh trafikah pa nikjer niso imeli Supermami Tako da se tud jaz priporočam za mail
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 15:41:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty, kako se počutiš v novi službi?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 15:59:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
Nina, nisem še v novi službi. S prvim oktobrom začnem. Trenutno sem še vedno v tej nepremičninski agenciji-do zadnjega septembra. In ravno sem na odhodu domov.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 16:31:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina, nisem še v novi službi ups , ne vem zakaj sem zadnjič mislila, da boš že začela delat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 16:33:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
bubi, jaz bi pa rada videla tvojo princesko, še raje pa kar tvoj parček ...če lahko mogoče na mail
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 16:56:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko v album pokukaš Če pa sploh ne pridem zraven, da bi slikice malo pregledala in uredila. Zdaj pa mi je mikrovalovka crknila, ko najbolj rabim, pa moram hitro po netu prečesat in nekaj izbrat. Samo kaj naj, če je poplava tega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 17:25:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aaaa cukerček ...pa bratec, kaj je ponosen
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 18:07:12
|
|
|
|
petarda
|
Kaj je leeepaaa bubika ....pa kako čisto kožo ima .... pa čist nič ni videt "zmatrana".... joj, saj sem vedela, da si noseča in da boš rodila, samo ko je tako dojenček zunaj je pa čist nekaj drugega .... ....komaj čakam, da bom tudi jaz k sebi spet stiskala malo štručko Nina...a ti ko gledaš take slikice, te nič ne prime?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.9.2008 18:09:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy Sem vas že hotela vprašat, če se vaši otroci tudi tako spotijo med spanjem Aha, pa sploh ni pokrita, ker se takoj zbrca...mokra je pa še vseen kot da bi jo polival Petardito tudi ni nič pokrit, ker je pri nas še kar vroče ponoči, pa vseeno "švica" .... prav tisti hladen polt ga obliva
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?