|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
9.9.2008 9:08:35   
Splet.Ka
Dobro jutro.

Jaz sem že odtelovadila in pojedla zajtrk. Ne boš verjela. Zverinica, jedla sem Zdenka sirčekuser posted image . Kot bi mi telepastko namignilauser posted image .

Tudi jaz imam doma ležalnik za user posted image . Je super stvar za odložiti otroka, vendar je treba paziti, da ni narejen tako, da otrok v njem "visi" kot v viseči mreži, podlaga mora biti trda.

Saj veste, da sicer ležalniki za hrbtenico user posted image  niso najbolj priporočljivi. V idealnih razmerah naj bi dojenčka vedno odlagali na odejico na tla. Ampak marsikje nimamo idealnih razmer, zato smo se mi odločili za ležalnik. Jaz sem prvorojenko na primer odložila v ležalnik, ko sem kaj za jest pripravljala...da je nisem imela v kuhinji na tleh ali v sobici daleč proč. Ali pa, ko sem šla pod tuš, sem jo odnesla skupaj z ležalniokom v kopalnico.

No, na (nevemčigavo) srečo naša prvorojenka prve pol leta itak ni preživela dlje časa kje "odložena"...tam do tri minute, potem jo je bilo pa treba spet nosit/dojit. Tako da bi o prekomerni uporabi ležalnika težko govorili.user posted image

Jaz slinga ne bom imela. Če bo tudi to dete tako nepripravljeno na vožnjo v vozičku in se bo želelo predvsem nositi, bom uporabljala kengurujčka. Prvič smo imeli sposojenega, zdaj ga bomo pa kupili kakšnega boljšega, če bo treba. Naša punčka namreč v vozičku ni zdržala dlje kot nekaj minut...tako da sem jo potem za kakih 15 minut na dan dala še v kengurujčka, da sva sploh lahko šli kaj ven. Ker tudi kengurujčki za user posted image  niso najbolj zdravi..

Kaj bomo danes kuhali? Mi bomo šli verjetno na pico, za predjed pa bom pogledala, če je kje kak recept za koruzno juho. Nekaj moram imeti pripravljeno, ker naša lepotička iz vrtca pride sestradana. user posted image

Majcika, kako lep trebušček! Z vrtcem se vam pa splača vztrajati, kmalu ga bo vzljubila in kamen se ti bo odvalil od srca. In toliko pridobijo otroci v vrtcu - znanja, samostojnosti,... V nasprotnem primeru boste morali prej ali slej še enkrat skozi vse to začetniško trpljenje in ker bo vse vsem že znano, bo to za vas še večja muka. To je samo moj nasvet, sama pa boš zagotovo naredila tako, da bo vam ok. Srečno!

Otika, mene so tudi nekaj časa nazaj sramne kosti zelo bolele. Ampak mi je pomagal počitek. Upam, da bo tebi tudi...

Tejci, upam, da greš naslednjič v bolnico samo še rodituser posted image . Pa kaj veš, od česa si tako bruhala?

Sanja, da ti povem, kako sem jaz reagirala v tvojih letih, ko je bila kakšna vrstnica noseča. Najprej sem bila prepričana, da je bila nesreča. Ali pa, da hoče izkoristiti starše, da ji uredijo stanovanje... Z zrelostjo se ravno nisem mogla pohvaliti, kaj? Željo po otroku razumem šele zdaj, ko je obiskala tudi mene!

Se bojim, da bo objava izginila neznano kam, zato bom zaključila. Se še kaj oglasim!

Cvetim...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
9.9.2008 9:46:49   
katja_p
Evo mene iz pregleda. Pretresljivega ni blo nič, UZ mi ni delala. Pogledla je nožnico, ugotovila, da je vse OK, poslušala je user posted image  srček in mi zmerla trebuh ter rekla, da lepo raste.

Nalsednji pregled imam 10.10.

Zdaj grem pa na user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
9.9.2008 9:52:17   
nanaa
Živjo,

evo še mene, zadnji dni imam tako veliko dela, da še na RR ne morem pogledat :(, cel dan sem v službi, čez vikend pa skoz nekaj delava ali pa sva naokoli.

Še moji manjkajoči podatki; za spol še vedno ne vemo, pregled pa imam jutri 10.9.08.

Drugače se počutim ok, energija zanekrat še je :), mi pa zelo otrdeva trebuh, ali mislite da bi morala več počivat?

se tipkamo user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
9.9.2008 10:10:35   
zanositev
Katja_p praviš, da ti je pregledala nožnico..A si imela kake takšne težave, da si imela takšen pregled...? Meni vedno naredi ali UZ ali posluša srček. Nazadnje sem pila sladkor...Mogoče me takšen pregled čaka naslednjič.

nanaa tudi jaz imam težave z otrevanjem trebuha, če predolgo sedim, sem ful utrujena ali pa v stresu...Trebuh je zlo napet in me boli...Po mojem več počitka.

Letos bo najlepši božič

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
9.9.2008 10:22:55   
Lyla
Ojla pupe!
Danes se super počutim, noč sicer je bila katastrofalna. A tudi vas že kaj moti trebuh pri spanju? Jst sem navajena zaspat na trebuhu (že dolgo ne več) al pa na desnem boku a zaradi težav moram spat le na levem boku. Povem vam huuuudooo!

Drgač imamo tudi mi ležalnik za user posted image , mi je v prvo prišel zelo prav. Sicer ne v prvem mesecu ko so me vsi še crkljali ampak potem pa se je izkazalo za super zadevico. Še posebno v kuhinji al ko moraš na hitrco kaj naredit.
Slinga al kengurujčka pa nismo rabili, ker se je naš zelo rad vozil v vozičku.

Jst tud mam pomisleke kako bo šlo z dvema. Še posebej ker je naš korenjak navajen da je center vsega. Pa to da še spi z nama v postelji - saj mi ful paše se malo pocrtat z njim .... ampak kaj bo potem ko bomo štirje? Hudo! No ga že navajamo na njegovo sobico a gre v smeri korak naprej pa dva nazaj.

Ko sem bila v prvo user posted image sem se bala če bom sploh znala z malim user posted image ravnat. Pa so mi rekli, da ko ga dobiš v roke preprosto veš kaj je za naredit. No zame je to držalo. S časoma pa se spoznavaš in začneš ločevat med različnimi vrstami joka in ko začne jokat takoj veš kaj ni v redu.
Tak da bojim se le reakcije našega fanta a upam da bo vse ok, saj ga že privajamo. Zelo rad posluša dojenčka z angel soundom pa večkrat mu povem "pravljico" o tem kako bomo dobili dojenčka,...

No sem se razpisala. Lepo se mejte!
Zdaj pa grem pogledat kaj naj naredimo za kosilo

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
9.9.2008 10:23:04   
**NiNa**
oj oj!

Naj vas po dooolgem času še jaz malo pozdravim. Čas res kar hitro teče in evo že emamo prvo punčko Luno user posted image . Čestitke mamici in očiju, vsem trem pa veliko zdravja in dobre volje.
Ste se zadnje dni tako razpisale, da ko sem včeraj prišla iz dopusta nisem zmogla vsega prebrati in sem danes šele vse prebrala - ste res čveke user posted image .
Tudi midva že pridno po malem pripravljava in kopujeva opremo za najinega user posted image . Sva zadnjič kupila postljico (beri že konec julija) pa sva jo šele v petek dobila. Sva bila res že jezna. Posteljico sva naročila v trgovini mercator pohištvo je pa od LIP Poljčane. najprej so nama jo dostavili v roku 5 dni - posteljica je bila poškodovana in brez PVC zaščite na ograjici (v katalogu jo ima!!). Sva reklamirala in posteljico takoj vrnila, potem sva jih pa pustila še en mesec da rešijo reklamacijo - nič, pa spet v akcijo, pa telefoniranje pa nič. Pa sva stvar vzela v svoje roke pa sama klicala v Lip Poljčane pa se vse zmenila pa nama je ženska vse obljubila, pa nič, pa sva jo spet klicala pa ji je mož rekel, da bo žene prej rodila preden bova posteljico dobila, pa mu je rekla da to pa ne - kot da ve kdaj imam rok user posted image . Dobiva čez 2 dni poteljico, jo grem izkat, jo odprem že v trgovini, da vidim če je vse ok - pa ni bilo, posteljica sicer nepoškodovana toda spet brez PVC zaščite (Ker že nekaj časa-beri 2 leti, spremljam ponudbo posteljic vem, da stari model tega ni imel -očitno so mi želeli podtakniti star model, čeprav sem izbirala po novem katalogu in po novem ceniku). Spet sem zavrnila in reklamirala -sedaj so rabili še 4 dni, da so mi lahko dostavili pravo posteljico - Končna ocena - Zelo razočarana nad poslovanjem Lip Poljčane.

Kopujeva tudi voziček- najina izbira je Brevi Ovo, sedaj me pa zanima, če je katera že kaj kupovala preko bimbomarketa, ali pa če koga pozna. A je bilo vse Ok, je imela kakšno slabo izkušnjo? Voziček je za 200 eurov cenejši kot pa v pikapolonici. Kako zanjo fino služit pri nas user posted image .

Jaz bom tudi imela ležalnik, samo še ne vem točno kakšnega, mogoče ga nama pa kdo posodi user posted image

Jutri imam pregled pa upam, da bo vse ok. Zadnjič ste se pogovarjale glede sexa. Mene pa vsakič po njem zelo boli v spodnjem delu trebuha, a ima še katera takšne težave. Bom rajši jutri še G vprašala, če je to normalno.

še malo statistike : 25t 4/7, +4 kg, obseg trebuha:98 cm .

Aja, jaz sem tudi za srečanje : Gorenjska - Kranjuser posted image

Zdej sem se pa še jaz razpisala user posted image ,
pa pa

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
9.9.2008 10:23:12   
lonja
Helou,

_Sanja_*, za sling ti ej že Suni odgovorila, jaz ga takao za kupit nisem videla nikjer drugje. Mooneve je imela malce ugodnejšo ceno, sam zdej res ne vem, kako bo z njo user posted image . Drgač pa, vsak del življenja ima svoje pluse in minuse, sam zase definitivno vem, da bi v naslednjem življenju imela otroke malce prej. Vidim namreč, da pri tejle nosečnosti vse velik težje prenašam, kot pri prvi, pa je samo tri leta razlike. Čeprav če sem iskrena, sanjam tudi o tretjem user posted image . Pol enkrat user posted image .

Otika, mene sramne kosti full bolijo, praktično vsak dan, sploh takole po službi, se komaj privlečem do parkirne hiše. No, danes sem naročena k splošni zdravnici, ji bom mal pojamrala, in upam, da mi rata dobit bolniško za te tri dni do konca tedna user posted image .

Katja_p, men tudi nožnice G med nosečnostjo še nikoli ni pregledal, čeprav glede na bolečine, ki jih imam, sploh ne bi bilo slabo user posted image .

Splet_ka, mi smo pri prvi tudi uporabljali kengurujčka, čeprav sem imela skoz občutek, da ji je bilo noter vroče. Koristila sem ga predvsem pri nakupovanju, je blo fino, k sem imela roke proste user posted image .

Majcika, lepe slikce, kolk je pa star tale tvoja navihanka. Zgleda malo mlajša kot naša Ajda, ki ime dve leti in 8 mesecev user posted image

A je katera iz Ljubljane ali okolice za kakšen kafe? A bo katera hodila oktobra v materinsko šolo v LJ?

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
9.9.2008 10:23:15   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: zanositev
blackcoffee...kaj pa študiraš??? Sej men se tudi ne da,,pa še v službo hodim, ta teden sem si pa kar dopust vzela, zarad izpita.

zanositev, najdeš me med svojimi zasebnimi sporočili.. user posted image

kar zadeva slingov, se tudi sama navdušujem nad idejo tega artikla. se mi zdi ljubko na tak način otroka nositi pri sebi. 
sicer nič novega. ob pol enajstih sem še jutranja -  s težavo sem se spravila iz postelje.
da pridem k sebi in preden sedem za knjige, si grem coffee stistnit v žilo.  user posted image

lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 3233
9.9.2008 10:45:14   
tasa.m
Otika, veliko sreče na izpitu, uf tudi mene še čaka najtežji izpit, ki ga že eno leto vlečem. Se pa zadnje časa zbujam ponoči, zaradi krčev v nogi, pa še user posted image  je zelo živahna, bomo zgleda imeli nočnega dojenčka.
Jaz ležalnika trenutno ne bom kupovala, ker ga bom položila kar na kavč, če ga bom dobila za darilo, ga pač bomo imeli oz. če bo kasneje potreba po njem. Imamo tudi zibelko, ki jo lahko privlečem - je na koleščkih v dnevno sobo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
9.9.2008 10:45:21   
_sanja_*
Dobro jutro še od mene!

Zadnje čase sem se polenila, nič več ne telovadim. Niti ne upam, čeprav mi najbrž malo telovadbe ne bi škodilouser posted image

Sem ravnokar klicala bratranca, ki nama je podaril voziček že ko sem bila 10 tednov noseča. No, takrat mi je bil všeč, potem pa čedalje manj...user posted image Malce neprijetno mi je bilo povedat, da sva kupila drugega, ampak najbrž tako zastopi, da sem prvič noseča in zelo kompliciramuser posted image

Kuham pa danes slivove cmoke oz. po naše "češplove knedlce"user posted image Letos jih še sploh nismo jedli, sliv mamo pa seveda spet veliko, čeprav letos vse kar nekaj gnijeuser posted image user posted image

tejci... joj, ti si bila tudi v bolnici. Preveč nas je že bilo. Zdaj pa moramo nehat, pa se vrnemo šele decembrauser posted image

majcika... lepe slikceuser posted image

julika... hvala za info o ležalniku. Zdaj se tudi meni zdi, da sem ga tam videla, ampak me je čisto zmedlo to, ker ga na spletni strani od Pikapolonice ni, ampak tam tako ni niti po stvariuser posted image

Suni... hvala za link. Samo mene malo skrbi, če bom znala otroka prav naštimat?user posted image user posted image

Katja... tudi jaz sem za srečanje. Celjanka je še mami_1979 ja, majcika, nina mislim, da je iz velenja, ne vem ali se nam bo pridružila? Za ostale pa ne vem.

Spletka... Jaz pa zastopam mnenje, da se nosečnost ne more ponesrečit (razen če se namernouser posted image - ne more v smislu, da se ne bi smela). Danes je pa res toliko kontracepcijskih sredstev, da mi kar slabo rata, če slišim kje, da je katera "pomotoma" zanosila. Seveda so primeri, saj so tudi tabletke samo 99%, ampak to me res jezi, ker če otroka ne želiš, se lahko temu primerno tudi zaščitiš. Ne pa da potem prihaja do številnih splavov in "slučajnih" družin. Eno takšnih ima tudi moja bivša sošolka... Ker je že trikrat delala splav, je zdaj četrtič pač slučajno obdržala otroka. Seveda sta z njenim šla že parkrat narazen, ona se dobiva z bivšim, pa punčka ni stara niti pol leta... Nikakršno življenje v glavnem.
Spet druga pa je po katastrofi (ko so user posted image v prvi nosečnosti na MF odkrili tumor na hrbtenici) ponovno zanosila in so sedaj srečna družinica, drugo leto maja se bosta poročila. user posted image user posted image user posted image

Lyla... mene trebuh moti ja... user posted image Zdaj je mogoče že boljše, tam nekje pri 22. tednih je bila pa res kriza, ko nisem nič spala. Tudi jaz sem prebrala, da je boljše spat na levem boku, pa ne vem zakaj?? Ali vi veste? V glavnem, na desnem tako ne morem več, ker očitno otroku ne paše in me brca v desne rebra tako zelo, da me res boli. Potem se obrnem, pa je mir in sva oba srečna in zadovoljnauser posted image

Nina
... Alena ima Brevi Ovota, mislim pa, da ga je šla iskat v Italijo, čeprav je najprej mislila naročit preko Bimbota. Kontaktiraj jo!

Lonja... tudi jaz sanjam o trehuser posted image Moj se zaenkrat navdušujema nad dvema, o treh kaj veliko noče čutuser posted image Bomo vidli, kaj bo prinesel čas in kako se bova sploh znašla s prvimuser posted image

Lepo bodite, pridem še potem kaj nazaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3235
9.9.2008 10:46:42   
andya
nina: jaz pa sem naročila previjalno od Lip Poljčane, ampak preko podjetja Recinko (kar po telefonu)
so mi obljubili da pride ta teden....upam, da ne bom čakala dva meseca! Ni pa nič po naročilu, tista bela iz paketa
vsak dan že čakam poštarja, zato upam da se držijo dogovorauser posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
9.9.2008 12:04:21   
zverinca
user posted image user posted image user posted image danes pa ste prave čvekeuser posted image

Spletka, je pasal sirček? ne moreš verjet, res!! user posted image ampak si skor čarovnicauser posted image user posted image user posted image
kako pa je uspela juha včeraj?

Lonja, jaz sem iz LJ.. kofe? user posted image sam čaki, če imaš deklico 2leti in 8mesecev - toliko je moja Nika stara  (januar 2006) ... zakaj moraš še enkrat v materinsko šolo? saj ti od prvega poroda velja 10let - ali pa se je kaj spremenilo, pa da jaz ne vem? user posted image

Katja_p jaz imam tudi danes pregled, komaj čakam, pa da vidimo kako smo s težo, nekam precej okrogla se že zdim sama sebiuser posted image

nanaa, jaz bi več počivala, se malo umirila, pa kak magnezij spij (magnesol šumeče tablete) ali donat, da malo preprečiš otrdevanje..

Lyla, jaz komaj čakam da rodim, že po prvem porodu sem takoj prvo noč v porodnišnici spala na trebuhuuser posted image sedaj mi paše večinoma desni bok, če sem na levem me kar nekaj duši, ne vem, se mi zdi da mi vse na srce (cela teža) pritiska.. še vedno pa nisem prišla do Rutarja, nameravam tam kupiti blazino za dojenje (so najcenejše, pa dobre so, v prvo sem tudi imela  tam kupljeno), ker zelo prav pride za spanje v sami nosečnosti, potem pa ko je novorojenček je pa sploh fino, za dojiti itak, pa še če kdaj odložiš dojenčka na posteljo ali kavč recimo se ga fino ogradi s to blazino. Ve že imate?

Otika, kako je šel izpit?

Lonja in Sanja, mi tudi sanjamo o treh, vendar pa bo pred tretjim treba rešit stanovanjski problem, tu kjer smo sedaj smo podnajemniki, za 4 člansko družino je prostor, za petega člana bi bila pa že kar gužva. No, v 4-5 letih bomo reševali stan.probl. pa bomo potem videli, če bomo res še za enega. Zdele mamo najprej tegaleuser posted image

Sem imela pa prejle na obisku sošolko iz gimnazije, ima rok za roditi drug teden - kako je lepaaaaa žooooga - ampak sem tudi videla kako velik trebuh me še čaka, sem že pozabla!!

Tako, sedaj pa še malo počit, potem po Niko in kosilo: puran v smetanovi omaki z mandeljevimi lističi in široki rezanci.

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
9.9.2008 12:07:32   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Majcika, kako lep trebušček! Z vrtcem se vam pa splača vztrajati, kmalu ga bo vzljubila in kamen se ti bo odvalil od srca. In toliko pridobijo otroci v vrtcu - znanja, samostojnosti,... V nasprotnem primeru boste morali prej ali slej še enkrat skozi vse to začetniško trpljenje in ker bo vse vsem že znano, bo to za vas še večja muka. To je samo moj nasvet, sama pa boš zagotovo naredila tako, da bo vam ok. Srečno!

se strinjam, je kriza na začetku, ko se ti para srce, samo je vredno stisnit in prebrodit začetno krizo, ki mine, pa potem malček z veseljem obiskuje vrtec. Naša je šla pri 11mesecih v vrtec, prvi mesec je tako sanjala da se je zbujala, na kar me je tudi vzgojiteljica opozorila, da naj se ne ustrašimo, da je normalno, ker mora toliko novih stvari predelat ponoči. Boščki mali so, na začetku, potem pa pride do faze ko tečejo v igralnico in še popoldne ti razlagajo o so-vrtičkarjih in vzgojiteljicah. Ne skrbi, le zaupaj da bo vse ok in zmagali boste!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
9.9.2008 12:10:59   
lonja
Alo,

Zverinca, moja Ajda bi morala bit tud januarčica 2006, pa me je presenetila že na silvestrovo, tako da sva novo leto 2005/2006 preživeli v LJ porodnišnici. Je blo fino, smo ob polnoči celo šampanjec dobile, pa presrečni očki so lahko prišli ob polnoči praznovat z nami user posted image . Joj, lepi spomini, res...

V materinsko nimam namena hodit tako redno, rada bi šla še enkrat na ena predavanja o dihanju oziroma o poteku prvih treh porodnih dob, da malo osvežim spomin. Itak da na porodni mizi vse pozabiš, vsaj jaz sem. Še dobro, da sem imela pomoč čudovitega babičarja.

Za kafe sem pa za, kje približno pa bi ti ustrezalo. Ker jaz sem drgač iz Vrhnike...Ampak delam v LJ, tako da no problem user posted image . Še katera????

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
9.9.2008 12:16:13   
Ana Luna
Vrtnica, hvala za odgovor! user posted image Se vidimo v MŠ! user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
9.9.2008 12:37:18   
*nina*
hojla babnceuser posted image sem tako vesela danes...z eno kolegico sem bila zmenjena, da od nje kupim voziček, prvo mi je bil ful všeč, pol pa vedno manj (tako kot pri tebi sanjauser posted image ) bil je pa temno modre in temno rdeče barve, tako malo bolj fantovski, midva pa dobiva punčko. Pa skoz sem si želela imeti zelen voziček, no in danes sem ga zagledala v BC in sem takoj vedela, da je ta moj!user posted image sploh nisem razmišljala in sem ga kar na stran dala, popoldne ga grem pa kupiti z mojim.jeeeejuser posted image

sanja: a se vam res lahko pridružim na srečanju celjank?

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
9.9.2008 13:03:36   
*Mateja
Lep pozdravček še od mene.
Ste se pa razpisale v zadnjih dnehuser posted image

Ležalnik bova midva tud kupila, mi ga ena kolegica ful priporoča. Je rekla da je ful fajn ko peglaš cunje ali ko kuhaš ko ga daš notri da te gleda, pol ga pa še mal zagugaš pa je.
Kengurujčka nama bo posodila kolegica, je rekla da njej je res ful prov prišel.
Za previjalno mizo sva se pa pravkar odločila, da jo bova preko neckermanna naročila, ker nama je res ful všeč. Tuki je link do strani....a ni lepa no http://www.neckermann.si/artikel/2780381/Previjalna-miza-s-snemljivo-previjalno-desko
Zibko in posteljico imava že, sem še jaz v njej spala user posted image sta dale že vliko otrok skozi.Se mi trapasto zdi novo kupovat, če pa sta še obe ful lepe.

Drugače pa sedaj opravljam izpite, še trije me čakajo...tako da se ne dolgočasim.
Lepo se imejte.
Papa

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
9.9.2008 13:16:17   
julika
Mateja, mi2 boma tud imela tako previjalno, le da bo cela v eni barvi (naravni les).kolega nama jo bo narediluser posted image .

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
9.9.2008 13:21:00   
anamari
živjo tudi jaz sem decemberska 2008  rok imam 19 dec. imam vprašanje ima mogoče tudi katera od vas probleme z odvajanjem vode  npr. lahko ne vem koliko popijem pa ne grem na vodo ne vem je to normalno ali ne

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
9.9.2008 13:44:35   
pike
ojla anamari
jaz pa imam problem, da veliko vode odvajam in sploh ne spijem veliko. Vendar je pogosto obiskovanje wc zauser posted image normalno. Za tvoj problem pa ne vem. Mogoce ima katera druga kako izkusnjo.

Jaz ze cakam na cetrtek, ko imam pregled. Sobo za otrocka bomo drug teden malali in postavili previjalno ter posteljico. Potem pa samo se cotke presortiram in izberem kaj bomo dali v omaro za prva meseca, saj otrocki oblacila hitro prerascajo.
Tudi mene je vcerak klicala kolegica in mi ponudila lezalnik za dojencka. Tak, da sem bila kar vesela.

p.s. /nekaj me pisava zabavle, sorry

(odgovor članu anamari)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
9.9.2008 13:57:24   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

hojla babnceuser posted image sem tako vesela danes...z eno kolegico sem bila zmenjena, da od nje kupim voziček, prvo mi je bil ful všeč, pol pa vedno manj (tako kot pri tebi sanjauser posted image ) bil je pa temno modre in temno rdeče barve, tako malo bolj fantovski, midva pa dobiva punčko. Pa skoz sem si želela imeti zelen voziček, no in danes sem ga zagledala v BC in sem takoj vedela, da je ta moj!user posted image sploh nisem razmišljala in sem ga kar na stran dala, popoldne ga grem pa kupiti z mojim.jeeeejuser posted image

sanja: a se vam res lahko pridružim na srečanju celjank?

Seveda! user posted image user posted image user posted image Se bomo zmenile za termin, da se osebno spoznamo pa malo poklepetamouser posted image

Za voziček te pa čist razumem... Vem, da ko si zamisliš nekaj določenega, se je težko s čem drugim sprijaznit. Prijateljica bo pa že razumelauser posted image In katerega sta zdaj zbrala v BC?

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
9.9.2008 13:58:14   
Anonimen
Alo drage moje!

Madonca ste se razpisale, pa samo en dopoldne me ni bilo sem gor user posted image

Ja jaz sem za srečanje nekje okrog Ljubljane, ker sem iz Domžal ... tako da lonja in Zverinica jaz sem zraven user posted image

Kengurujčka sva midva v dar dobila od Bebe Comfort ... moj je čist navdušen, jaz pa ne preveč, ker mi je ideja, da bi na sebi otroka privezanega nosila čist preveč strašana ... mislim, preganjavica me daje, da se bom spotaknila in telebnila skupaj z otrokom in ga kar pomendrala user posted image .

Jah pa sramne kosti še kar bolijo samo ne toliko kot so me včeraj ... spim pa čisto vredu. In kljub velikemu trebuhu, če zmerom lahko spim delno na trebuhu, tako da imam eno nogo pokrčeno navzgor.

Aja izpit ... končno je za mano ... občutek je zelo dober in upam, da rezultat izvem že jutri in da je ta kalvarija končno za mano!

Zdaj grem pa malo pojest potem pa SPAT user posted image ... popoldne greva pa z  mami v Škofjo Loko po blago za mojo trenirko, ker v trgovinah nisem ničesar dovolj dolgega dobila.

Anamari, ti pa dobrodošla med nami! Glede odvajanja vode ti pa jaz ne bom v pomoč, ker ogromno pijem in sem tudi skos na wc-ju user posted image .

Aja, še to sem že parkrat hotla napisat, ko vidim da vam velikokrat zgine cel roman ... meni tudi velikokrat, ko kliknem 'potrdi', javi neko napako ... no in potem pritisnem 'backspace', da me vrže nazaj na napisano sporočilo, ga skopiram in odprem novo okno za odgovor, prilepim notri besedlo, in dela skoraj vedno.

(odgovor članu anamari)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
9.9.2008 14:00:34   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: anamari

živjo tudi jaz sem decemberska 2008  rok imam 19 dec. imam vprašanje ima mogoče tudi katera od vas probleme z odvajanjem vode  npr. lahko ne vem koliko popijem pa ne grem na vodo ne vem je to normalno ali ne

To pa ne vem, če je čist normalno? user posted image Mogoče imaš kakšne probleme z ledvicami? Ali pa da si toliko dehidrirana, sam to najbrž ni možno, če veliko popiješ?user posted image

Za nosečnice je značilno da veliko hodijo na wc, ne pa ravno obratno. A si vprašala svojega ginekologa?
Mogoče katera kaj več ve...

Drugače pa dobrodošla med nami! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anamari)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
9.9.2008 14:04:48   
_sanja_*
Otika
Kengurujčka sva midva v dar dobila od Bebe Comfort ... moj je čist navdušen, jaz pa ne preveč, ker mi je ideja, da bi na sebi otroka privezanega nosila čist preveč strašana ... mislim, preganjavica me daje, da se bom spotaknila in telebnila skupaj z otrokom in ga kar pomendrala user posted image .

user posted image user posted image Ti si facauser posted image
Možno bi pa seveda bilo, vendar še nisem slišala, da bi se to v praksi nardilo. To so najbrž naše preganjavice jauser posted image

Čestitam za izpit... Če je občutek dober, potem že dobro kažeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
9.9.2008 14:16:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
user posted image user posted image Ti si facauser posted image

Sem, aneda ... pa kaj čem ... ma smešno mi je to, ker imam mlajšega brata in sestro, pa 2 bratranca in sestrično s katerimi smo bili kar naprej skupaj in sem jih od malega previjala, kopala, pestovala ipd. sam zdaj me pa kar naprej preganjavica daje, da svojega bom pa poležala, al iz rok spustila, z njo vred telebnila ... joj sem grozna! user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.