|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
8.9.2008 12:34:52   
uršula83
Lonja, kaj pa je to sling?

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
8.9.2008 12:56:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stajice-hojice-lezalniki-gugalniki/brevi-leZalnik-soft-z-igralo/55808011250558007

Tale mi je sicer ful všeč, sam je tud velik dražji ...

Katja, tega imam jaz (le v drugi barvi in one dodatne blazinice ni not) ... sem ga dobila v dar. Zdi se mi fini, ker je lahko gugalnik, ali pa ga fiksiraš v ležalnik, pa tudi najnižji položaj je precej ležeč, tako da ga jaz nameravam uporabljat kar od začetka za kake pol urice, ko bo mala budna, pa bo treba kaj skuhat in to. Drugače je imela pa od mojega sestra pri tamalem namesto tega ležalnika kar lupinico na Zappa namontirano in je tamalega tako za sabo po stanovanju vozila ... samo jaz ne vem, ko je toliko ljudi proti daljšem ležanju otroka v lupinici.

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
8.9.2008 13:01:54   
lonja
Sling je ''ruta'', ki si jo zavežeš čez rame, otrok pa noter lahko sedi ali pa leži. Ker se ruta giblje skupaj s tabo, so gibi podobni tistim, ki jih je user posted image  navajen iz maternice in mu full ustrezajo. Pa še npr. brez problemov lahko kaj skuhaš ali postoriš v stanovanju. Drgač pa zelo lepe šiva naša MoonEve, sam zdej ne vem, če bo sploh imela kaj čas, ker bo verjetno imela ogromno dela z malo Luno user posted image .

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
8.9.2008 13:07:43   
*nina*
joj ste se razpisale...no pol se bom pa še jazuser posted image hja tud jaz imam skrbi s tem kako bo, to je najin prvi otroček in vem, da bo za naju vse novo, že vidim kako raztrešen bo moj dragi, si ga prav predstavljamuser posted image user posted image user posted image se mi zdi, da še ni čisto dojel kaj naju čaka, niti jaz neuser posted image vem pa da bo lepo.
Jaz veliko študiram na to kako bo ko bom vedela, da je čas da grem roditi, kakšen izraz bo naredil moj, ko bo najino pikico prvič videl. Taki določeni trenutki me zanimajo...kar pa ne prenesem, je  misel na soljenje pameti od drugih, še posebej od mojga sestre in njegove mame, pa razne tete...joj kar kurjo kožo dobimuser posted image pa tako kot smo si že enkrat pisale glede obiskov. To sem se že tako zmenila s svojim, da tudi če rodim ob 4h zjutraj, da tisti dan nočem imeti obiskov ( razen novi očka seveda) in niti prvi dan ko pridemo domov. Sej mogoče sem čudna, sam a ni tk, da se more prvo novopečena družinica spoznatuser posted image
no tudi jaz sem današnji dan začela s pospravljanjem, sedaj grem pa nekaj za kosilo skuhat, imam še govejo juho in govedino, tako, da še samo kakšen krompirček in solatko pa bo.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
8.9.2008 13:39:04   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*
kakšen izraz bo naredil moj, ko bo najino pikico prvič videl.

ej tega pa jaz nikoli ne bm pozabila, mojega, ko sva videla najino žabo. Bil je blažen, dobesedno. Nežen. Cel teden, ko sva bili z Niko v P je hodil k nama en drug človek, res, takrat sem mojega videla v eni taki luči, da se mi še danes milo stori, če pomislim na takrat. No, saj je še danes tako, ko se ukvarja z njo, svojo ljubico. Jest sem mu žena, ima pa še ljubicouser posted image

Jaz pa ležalnika ne mislim nabavljati, Niko sem več ali manj imela v posteljici, ko je spala, če je bila budna je bila pa ali na rokah ali pa sem jo dala ležat na kavč pa jo ogradila z blazino za dojenje, v 'igralnico' - tista dekica z igralnim lokom čez, včasih sem jo pa tudi kar v lupinico dala, pa na pralni stroj, da sem se jaz stuširala. Samo to je bilo recimo max 10min, da je bila v lupinici, pa še to ne kot novorojenček, kot novorojenček je itak spala ful, tako da sem se komot stuširala, skuhala... razmišljam pa o slingu, mogoče si ga sposodim, sem z eno mamico že okoli tega se pogovarjala, je treba le še dorečt.

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
8.9.2008 13:45:13   
mami_1979
mami_1979, kajne, s kakšnimi malenkostmi se ukvarjamo...ti boš imela ŠTIRI!), pa je vse ok.

To so čisto normalne skrbi.  Seveda jih imam tudi jaz, a ponavadi nimam veliko časa razmišljati o njih.
Najbolj me pa stisne, ko kdo reče, a si ti je treba toliko otrok na glavo nakopat?
Imati otroka je najlepše, kar se ti lahko zgodi v življenju.
Ko se ti mala štručka nasmehne, so vse skrbi in neprespane noči pozabljene.
Tiste, ki še nimate otrok, boste spoznale to prvi trenutek, ko boste videle svoje dete.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
8.9.2008 14:40:18   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Tiste, ki še nimate otrok, boste spoznale to prvi trenutek, ko boste videle svoje dete.

user posted image  Tale stavek mi je pa zelo všeč user posted image  Mislim, da se bomo res tako počutile user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
8.9.2008 15:12:21   
CIPRESA

Ne vem, ali samo mene grabi "predporodba panika" v smislu - kako bom zmogla z dvema, morebitne nezaželjene reakcije tavelikega ob rojstvu, itd.,

Saj bo šlo. Samo ena sprememba je - komplicirat nehaš, ko imaš več otrok.
Moj prvi je bil zelo ljubosumen. Pomaga pa samo veliko ljubezni in potrpljenja. Ko sem rodila tretjega, sta bila stara 3,5 let in 21 mesecev, pa kljub pričakovanju ni bilo ljubosumja niti en dan.
Vse gre, kar pogumno.
Tiste, ki pa boste prvič rodile, pa si takrat, ko bo dete spalo, privoščite spanec.
Delo počaka.
Naj vas še potolažim. Sedaj četrtič me ni čisto nič manj strah poroda kot prvič.

O mami prav spodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image Tudi jaz malo razmišljam včsih kako bom vse to  pošlihtala, ampak vem da bom - v to moramo verjeti pa bo.
Aja pa ko sem včeraj dala ven škatlo z cunjicami od Žiga št. 56 in 62user posted image user posted image sem kar malo pogledala kam za user posted image čem stlačit to malo bitijce ko so cunjice tolk majhne,  "a tok majhno je to?"user posted image Malo že pozabimouser posted image

Katja jaz gugalnik imam in mi je v prvo ko sem kuhala ali kaj drugega delala kar prav prišel ko je mali gledal  kaj delam. Nemoreš ga skos pustiti v posteljici ker potem se naveliča in jaz sem vedno ko sem kaj delala se z njim pogovarjala vmes in mu je bilo bolj zanimivo. Tudi sedaj nameravam tako če bo seveda šlo.Je čisto odvisno od dojenčka kakšen je in kaj mu paše.

Lonja tudi jaz sem računovodkinja in mi že tudi preseda sedenje, še posebej ker imam na koncu službe  že noge kar malo zatekleuser posted image

Imati otroka je najlepše, kar se ti lahko zgodi v življenju.
Ko se ti mala štručka nasmehne, so vse skrbi in neprespane noči pozabljene.

Kako je pa to resuser posted image user posted image zato mene ima da bi imela tudi 4user posted image , če bo moje zdravje dopuščalo in bo moj edini še jajcevod sedaj zdržal bodo mogoče moje želje uslišane.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
8.9.2008 15:51:24   
PikicaT
Zdravo vsem souser posted image !

Da se še jaz malo javim in se pofočkam za naš seznamček.
Ravno danes iz pregleda. Vse OK, samo da sem jaz že malo slabšega počutjauser posted image . Želodec me matra pa tako utrujeno se skoz počutim. Ampak, vse za naše male pikiceuser posted image .
Naslednji pregled imam 6.10., prijavila pa sem se tudi že v materinsko šolo, ki se mi začne 22.10.user posted image
V glavnem, da popravim malo moje podatke s seznamčka... Vmes sem se postarala, tako da jih imam že 29, lulček raste (torej fantek bouser posted image ), rodila bom kar v Kranju, PDP ostaja isti, do sedaj pa imam skoraj 6kg večuser posted image . Upam, da nisem še kaj pozabila. Če ne pa dodam.

Uživajte vse skupaj!

PikicaT

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
8.9.2008 15:51:32   
ajda26
Najprej čestitk novopečeni mamaici MoonEve in mali Luni veliko sreče in veselja v troje.

Vrtnica21 super uspelo je zopet imamo seznam user posted image bravo.

Naslednji pregled imam 22.09., do sedaj sem se zredila 6kg.

Lepo se čuvajte in pozdravček.user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
8.9.2008 16:35:59   
_sanja_*
lonja
_Sanja_, ti kr izkoristi absolventa. Itak te občudujem, da sta se tako mlada že odločila za imet otročke. Ampak vama ne bo žal, super je!!!user posted image

Kar veliko ljudi je bilo začudenih, ko sem povedala, da sem noseča. Doma sem jih pripravila že prej - sem povedala, da načrtujema. Ostali pa... Nekateri sprejmejo z odobravanjem, drugi še zdaj obirajo za hrbtom. Pa naj, vsi se tako ali tako nikoli ne strinjajo. Oz. moj bi lahko mel otroka, ker je 6 let starejši od mene, jaz pa sem premlada. Ne vem, kako ga naj ma brez mene?user posted image user posted image

Vem, da nama ne bo žal. Komaj ga že čakama in kot vsak starš, bova tudi mi2 naredila vse na svetu, da bo srečen in zadovoljen in poskrbela, da mu bova dobra starša, pa čeprav mlada.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
8.9.2008 16:38:14   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Sling je ''ruta'', ki si jo zavežeš čez rame, otrok pa noter lahko sedi ali pa leži. Ker se ruta giblje skupaj s tabo, so gibi podobni tistim, ki jih je user posted image  navajen iz maternice in mu full ustrezajo. Pa še npr. brez problemov lahko kaj skuhaš ali postoriš v stanovanju. Drgač pa zelo lepe šiva naša MoonEve, sam zdej ne vem, če bo sploh imela kaj čas, ker bo verjetno imela ogromno dela z malo Luno user posted image .

Tudi jaz razmišljam o slingu, nisem pa vedela, da jih šiva MoonEve... Sploh ne vem, če jih kje v običajnih otroških trgovinah prodajajo? Verjetno ga moraš obvezno naročit na internetu... Si ga ti že kje videla (v otr. trgovini mislim)?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
8.9.2008 16:44:46   
_sanja_*
Ležalnik je meni zelo všeč tale... Se mi zdi tako mehek in primeren za novorojenčka. Žal ne vem, kako zgleda v živo, pa tudi ne, kje ga prodajajo. Nekje sem ga videla, zdaj pa ne vem več kjeuser posted image user posted image

Bom vprašala mamico fantka na sliki. Otroček je scenzuriran zato, ker je sin moje sošolke, ki je avgustovka in ne bi rada brez njenega dovoljenja kazala slike malega. Niti ne vem, če jih je že sama objavila na forumu. No, želela pa sem vam pokazati ležalnik.
Če katera ve, kje ga prodajajo, mi naj prosim pove!

user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
8.9.2008 17:56:40   
tejci01
Ojla pupike!
Ste se razpisale čez vikend, vas moram še prebrat.
Se vam oglašam komaj danes, ker sem bila od petka v bolnici. Ni blo nič hudega, najina pikica je dobro, samo lahko bi blo slabo če ne bi šla do zdravnika.
kot sem vam že povedala v petek sem v četrtek zvečer bruhala, potem se je to ponovilo še v petek dopoldan in sem se odločla da pokličem zdravnika. Tako da sem šla takoj na pregled in je reku,da je najbolje da  me pošlje v bolnišnico in da sem čez noč na infuziji.
V soboto pa ko je bila vizita so ugotovili po izvidih urina,da sem izsušena in moram ostati še malo pri njih. Tako da sem vikend paket imela v Postojni. Saj ni blo slabo, cimre so ble super, osebje tudi, tako da je čas hitro minil.
Malo sem spoznavala osebje ko bo prišel čas da jih spet obiščem - torej decembra nič prej. user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
8.9.2008 18:13:58   
JAPE
Ojla punce!

Nekaj smo se menile, da bomo imele srečanje po dopustih.......Sedaj je september, bi se bilo fino enkrat dobiti malo na čveku v živo, če ste za!
Torej Gorenjke! Predlagam Kranj!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
8.9.2008 20:00:46   
blackcoffee
ideja sploh ni slaba!!
user posted image iz Maribora in okolice bi se tudi lahko dobile! user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
8.9.2008 20:43:36   
Anonimen
Ja, jaz sem tudi za srečanje! Kaj a to se bomo tako po regijah zmenile?

Joj, mene pa danes sramne kosti takoooooo zeloooo bolijo, da komi hodim. A to kaj mine, al bo do decembra tako?

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
8.9.2008 21:01:07   
m a j c i k a
LUNA DOBRODOŠLA!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
8.9.2008 21:11:44   
m a j c i k a
Saj ne morem verjet da je prva decemberka že rojena?!
Res iskrene čestitke in vse dobro mamici in mali Luni!
Pri nas je stanje kar se vrtca tiče katastrofalno, b+ne vem če bom še dolgo vztrajala. prva dni je blo vse ok, potem pa so se začeli jokat in dret in to po dve tri ure skupaj in seveda naši tamali ni blo nič jasno in seveda se jim je pridružla tudi ona in zadnji noči se kar naprej premetava se dere mama mama ne ne in ko omenimo vrtec se kar začne jokat! Bomo mele par dni pavzo da se malo umiri in spet poskusile, upam da bo šlo,...............

Drugače pa vse ok, pridno brcamo in rastemo, pa še ena slikca našega trebuščka:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
8.9.2008 21:18:55   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Če katera ve, kje ga prodajajo, mi naj prosim pove!

user posted image

_sanja_, jaz sem ga gledala v pikapolonici.mislim pa da je cena nekaj več kot 60€.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
8.9.2008 21:28:02   
Suni
_sanja_ in ostale, ki jih zanima sling - pri nas jih prodajajo na štorklji: http://www.storklja.si/t3/index.php?939&backPID=927&tt_products=8, drugače jih najdeš tudi na amazonu in verjetno tudi drugih internetnih trgovinah.

Sicer pa tudi jaz nameravam tole kupiti, baje je ful fajn zadeva.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
8.9.2008 22:37:12   
katja_p
Sem za srečanje. Kje ste Celjanke oz. okoliške nosečke? Vem za Sanjo ina mami_1979
Še katera?

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
9.9.2008 8:05:36   
zanositev
Dobro jutro user posted image .
Nisem mogla spati user posted image ...mi krči na nogah nagajajo.. Evo po obilnem zajtrku še eno dobro user posted image ...Mal berem o slingu, ki ga do sedaj nisem poznala...Se pravi, da je to kao namesto kengurujčka??Zgleda fajn, cena pa tudi..

blackcoffee...kaj pa študiraš??? Sej men se tudi ne da,,pa še v službo hodim, ta teden sem si pa kar dopust vzela, zarad izpita..
Možgani mi sploh ne delajo..rešim en račun, pa potem kar ne morem več..pa čez neki časa spet za knjigo...Ne vem kako bom izpit reševala, k ga pišemo 4 ure!!!!!

Na 3D-ju se pr men ni tako dobro videlo, ker je fantek  zadaj, pa še rokce pa nogice si je vleku na obraz...Ful živahen..Važen, da je živahen, pa da je vse OK.

A je katera z okolice Trebnjega???

LP vsem.

Letos bo najlepši božič

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
9.9.2008 8:22:18   
vrtnica21
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Vrtnica, nekaj strani nazaj sem zasledila, da obiskuješ MŠ v LJ.
A mi lahko, prosim, sporočiš, kdaj je v tem mesecu predavanje pediatra, psihologa in zobozdravnika?

Če je še katera med vami, ki ima septembrski urnik za MŠ v LJ, bom hvaležna za informacije.

Lep dan vsem,
papa

Dobro jutro vsem,

samo na hitro se javim, da odgovorim na tole.
pediatra - 25.9. ob 14.30h
psihologa - 24.9. ob 16.00h ali ob 18.15h
zobozdravnika - danes ob 16.00h ali ob 18.15h

Lep dan,
Vrtnica

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
9.9.2008 8:34:29   
zverinca
Dobro jutro, dober danuser posted image

no pa je danes sonček... se pravi ne bomo kej filozofirale? user posted image

kako ste? kaj boste danes? kaj pa kuhate?
jaz kar ok, pač nosečniške tegobe, ki jih moramo dati skozi, ostalo bp..

joj pridne ste ve ki študirate, delate, jaz sem doma, pa se mi zdi da nič ne naredim, mi dnevi bežijo, še pripravljat za dojenčka nisem začela, še kar čakam omaro iz ikee.. bom žeuser posted image

sedaj pa najprej zajtrk, mi je zapasal zdenka sirček..

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.