|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
9.9.2008 14:30:14   
Puella
Joj, punce, ste pridne za pisanjeuser posted image , sploh nimam časa vsega prebrati.

IZVIRNO SPOROČILO: anamari

imam vprašanje ima mogoče tudi katera od vas probleme z odvajanjem vode  npr. lahko ne vem koliko popijem pa ne grem na vodo ne vem je to normalno ali ne

Anamari, če ne bo bolje, raje pokliči g ali splošnega zdravnika. To ni normalno in je lahko nevarno (ledvice) user posted image . Sicer je tam okrog 13-15. tedna mogoče, da se maternica tako nagne, da ti stisne sečne poti in ne moreš lulat, vendar morajo to zadevo reševati v bolnici. Itak pa si ti že zdavnaj mimo tega obdobja. Pa še to - morda pa bolj malo piješ in se v tej vročini potiš, tako da sploh nimaš kaj lulati.

Ne vem, katera je že spraševala, zakaj naj bi nosečke spale na levem boku. Če spiš na hrbtu oz. desnem boku, maternica lahko pritiska na aorto in zaradi tega omedliš oz. ti pritiska na živec desne noge. V prvi nosečnosti sem lahko spala na hrbtu brez kakršnih koli težav do konca, zdaj pa samo če se za trenutek uležem na hrbet, me tako zaboli v celi desni nogi, da se komaj premaknem.

Sicer pa hvala za urejanje seznama. Še moji podatki:
- porodnšnica LJ
- spol: user posted image
- pregled: 22. 9.
- pridobila: + 7kg

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu anamari)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
9.9.2008 14:34:29   
Anonimen
Aja, še to Zverinica ... jaz grem sedaj v petek v Ikeo, samo gremo z Mazdo in ne s kombijem ... tako da bo težka s tvojo omaro ... soriiiii.

(odgovor članu Puella)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
9.9.2008 14:41:36   
*Mateja
Otika, iz kje pa si ti? Ko si napisala da greš v Škofjo Loko?

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
9.9.2008 15:01:01   
Anonimen
Iz Domžal, samo moja mami že dolga leta hodi v Škofjo Loko (industrijska cona) po blago za trenirke in to, ker imajo res fuuuul kvalitetnega in se res splača.

(odgovor članu *Mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
9.9.2008 15:30:32   
moonshine
Lep pozdrav vsem so user posted image !

Pa se končno javljam,po zelooo,zeloo dolgem času.Sem vas kar precej pogrešala,ampak se je splačalo.Končno sva preseljena na svoje in sedaj samo še čakava pravljični december,da bova v objem stisnila svojo štručko.

Zaenkrat nosečnost poteka bp in se počutim še kar ok,razen utrujenosti,ki me zvečer hitro položi v posteljo.

Vrtnica zate,ki nam tako skrbno urejaš seznam pa še nekaj podatkov. PDP 9.12 ,  spol user posted image  = user posted image  , naslednji pregled 23.9 , do sedaj pa sem pridobila + 6 kg. Hvala!user posted image

Naj bo za danes dovolj,do naslednjič pa vam želim obilo dobre volje in pozitivnih misli!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
9.9.2008 15:40:25   
julika
Da še dodam moje popravke:
- naslednji pregled 9.10.2008

lep pozdrav vsem.....

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
9.9.2008 15:49:07   
hektorina
Pozdravljena Moonshine! Moram priznat, da sem te res že pogrešala! Upam, da se spomnim prav in si tudi ti user posted image  po IVF. Me veseli, da je vse o.k. z vami!
Sicer pa sem tudi jaz danes s pregleda, naslednji je 7.10. spol pa ostaja user posted image  na mojo željo. Se mi zdi, da jue v življenju tako malo tistih res pravih presenečenj in naj to ostaneuser posted image . Lep dan vsem!

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
9.9.2008 17:59:48   
tasa.m
Otika, upam, da misliš tudi kaj name (sem ti poslala ZS).

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
9.9.2008 18:11:47   
lollypop
Hellou sonosečke!

Tud jaz se že dolgo časa nisem javila, ste pa ratale prave klepetulje v zadnjem času user posted image  Tud jaz sem ena tistih ki so jo zaradi bolečin obdržali v bolnici (sicer 2 dni, na opazovanju) pa je šlo za lažni alarm, tako da zaenkrat vse pod kontrolo. Danes sem imela pregled, hemoglobin mi je narasel na 126, vse ostalo bp, imam pa še bolniško 14 dni, predvsem moram počivati, potem pa bomo videli kaj bo komisija rekla user posted image  
Čestitke za prvo decembrko LUNO user posted image user posted image user posted image   vse ostale pa kar še malo počakat, bo še prišel naš čas..... komaj že čakam da spoznam našo štručko user posted image  v četrtek sem naročena še na 3D UZ v Domžale, upam da vidimo kaj naše dete skriva med nogicami user posted image  na morfologiji je bil namreč zelo sramežljiv in nismo sigurni kaj bo... no pa važno da bo zdrav !

Vrtnica, bravo za seznam, sem ga že kar pogrešala... pri meni za dopisat dodatnih 7,5 kg, naslednji pregled 07.10.

Smo pa že kupili tudi vozek user posted image  in sicer Jane Slalom Pro (se je babica zelo izkazala user posted image ), vsi ostali nakupi pa me še čakajo, nimamo še čisto nič pripravljeno, bo počasi treba v šoping.....

Mene tudi zadnje čase panika grabi, kako bo šlo to z majhnim otročkom... sploh si še ne predstavljam da čez tri mesece pride štručka, ki bo popolnoma odvisna od mamice in očka in da sva to midva !!! Moj user posted image  pa še manj dojema kot jaz user posted image  user posted image  user posted image   bo pa res pestro letošnji veseli december

Uživajte, izkoristite te prijetne sončne dneve in pazite na svoje trebuščke

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
9.9.2008 18:14:35   
ninica04
Hej punce, dva dni nisem nič kaj gledala pa celi romani.... user posted image user posted image Pa hvala bogu da ste se malo razpisale.

Tudi jaz se danes počutim presenetljivo dobro, da me kar grabi da bi šla ven, malo na sprehod... Pa sem v bolniški, pa mam ful stroge delodajalce in se sploh ne upam. Mam pa jutri svojega zdravnika in se bom probala zmenit da mi napiše da lahko grem kaj ven, na zrak. Kake mate ve izkušnje, ki ste v bolniškah? Dejte mi malo pomagat prosim. V bolniški sem zaradi bolečin v trebuhu, otrdevanja, slabih izvidov vode... mi je moja g. priporočala počitek pa tudi v bolnici isto, noben ni nič rekel o kakem strogem ležanju. Tako da res upam da se bom lahko zmenila.

Drugače pa vidim da že ful nakupujete in že po malem pripravljate za bebike. Pa bom morala počasi tudi jaz začet, sicer bomo porabili vse stvari od prve punčke, samo vseeno je treba vse oprat, očistit... joj joj kaj me še vse čaka.

tudi mene včasih grabi panika kako in kaj bom, z dvema otrokoma, pa bo še manj časa za dragega kot prej, pa malo problemov s starši, pa služba... pa kar jokam in jokam vsake toliko časa. Upam da so to samo trenutni hormoni ki nas dajejo, ne user posted image user posted image

glede tega slinga pa ne vem ali sem jst malo čudna ali pa se meni ta zadeva sploh ne dopade! Kr neki trakci! Pa to ne pade dete ven, kaj pa hrbtenica, ti ja odpade? Ne vem, mi smo pri prvi meli ležalnik, pa ni bil ne vem kaj, neki ful stari, pa tamali ni blo nič narobe, ful fajn se je počutila tam noter, pa še lahka si jo dal kamor koli, zavezal, pa je bla lahko vse povsod zraven. Tk da bomo kar na ležalniku ostali.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
9.9.2008 19:22:09   
medika 13
halo čvekice ... jaz sem za vas čist prelena,  da bi vam sledila s takšnim tempom user posted image

katja_p in sanja jaz se tudi pridružim srečanju Celjank, če me vzamete zraven

vrtnica
nekaj mojih podatkov za update porodnišnica SG ali LJ, obseg 103cm, pridelala 8 kg, drugače pa vse čestitke in pohvale za seznam user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela danes pregled, sicer nisem imela UZ, samo poslušala je srček, rekla da trebuh lepo raste, da vse zgleda b.p, rezultati iz laboratoraija so tudi ok, samo hemoglobin imam malo znižan, da moram uživat veliko živil bogatih z železom, ni mi pa treba jesti tablet

sling se zdi tudi meni zelo dobra ideja ... sem jih gledala na eni slo strani veliko cenejše kot na štorklji ... bom pobrskala in prilepim link

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
9.9.2008 19:27:10   
medika 13
evo sem že našla ... imajo slinge, trakove, vreče in mehke nahrbtnike ... tiste, ki vas zanima si poglejte na:
http://www.mojskratek.si/ellaroo.html

meni je všeč tale ellaroo trak

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
9.9.2008 20:41:24   
pumpkin23
Ste pa res prave cvekeuser posted image . Prebrat mi se nekako rata, za pisanje pa mi ponavadi zmanjka casa.Tudi midva z mojimuser posted image sva ze pridna in obiskujeva MŠ, potem bo pa sledilo pospeseno prenavlanje stanovanja za novega druzinskega clana.
Vceraj sem mela pregled in ko sem stopilla na vago me je kar malo zmrazilo. V zadnjem mesecu sem pridobila 4kg (vsega skupi 10kg user posted image ).Res pa je da sem zacela ful zatekat v noge in roke. A vi tud ze kej zatekate?

ninica04- kljub temu da si na bolniski si privosci kaksen sprehod sej je to dobro zate, da se malo razmigas. Res je da ti ni treba it dalec, ker vseeno nisi kar tako na bolniski.

Tudi jaz se vam pridruzujem ob kaki kavici ce se bote dobile kje v Lj ali okolici.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
9.9.2008 20:51:17   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

Vceraj sem mela pregled in ko sem stopilla na vago me je kar malo zmrazilo. V zadnjem mesecu sem pridobila 4kg (vsega skupi 10kg user posted image ).Res pa je da sem zacela ful zatekat v noge in roke. A vi tud ze kej zatekate?

Jaz sem začela malo zatekat, ne veliko. Upam da se stvar ne bo ponovila in bom spet kot buhtelj, kot v prvi nosečnostiuser posted image Imam pa tudi +9kg pri dopolnjenih 28t. Veliko od tega je lahko voda pumpkin, jaz sem jo imela v prvi nosečnosti ogoromno in sem bila pri teh tednih že na +12kg - sedaj upam da bo malo boljeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
9.9.2008 21:21:51   
blackcoffee
evo, pa je uvodno predavanje MŠ za menoj. za prvič je bilo dolgočasno, da bi človek zaspal zraven. user posted image
ne rečem, če se predhodno ne bi informirala in česa prebrala...  tako pa sem že komaj čakala, da bo konec.
tamali v meni pa je tudi norel, da sem se morala ves čas božati.  očitno je tudi njemu bilo tečno. user posted image
in koliko sem opazila, so bile ostale user posted image tudi dokaj nemirne.
nadejam se, da bo na prihodnjih predavanjih bolj zanimivo.

začuda se je moja teža trenutno ustavila (še zmeraj sem na +9).
upam, da se zdaj s tem stavkom nisem zarekla in da ne bom že jutri začela znova kipnjevati... user posted image

zatekam pa zgolj v noge in še to občasno - samo takrat kadar dosti sedim. in hvala bogu, so težave z obračanjem po postli čudežno izginile.
pikola.. res me je utrudilo tole dvourno sedenje. grem pod tuš in v postlo, pa tamalemu pravljico prečitat.
user posted image
lepo bodite!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
9.9.2008 21:25:54   
uršula83
Dober večer...sem ravno iz Lj. iz 3D UZ in je bilo super. Z malim je vse ok, spol še enkrat potrjen user posted image sedaj pa grem spat.
Lepo spite in sanjajte....pa se pišemo/beremo jutri...

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
9.9.2008 21:59:49   
tintin
Večer, nosečkice. Tukaj sicer novemberka 07. Če katero zanima, prodajam po zelo ugodni ceni novo majčko za dojenje (znamke Strojan), št. 42. Več info na zs.

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
10.9.2008 7:27:23   
uršula83
Dobro jutro! Ena MOČNA kavica user posted image  za vse!!! Sej res da ni zdrava preveč pa si jo useeno privoščimo.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
10.9.2008 8:41:16   
pike
Dobro jutro
jaz sem že pojedla svojo dozo koruznih kosmičev, ki jih jem že cel teden zjutraj in zvečer. Pred mesecem dni pa so bili na sporedu sami namazi in marmeladeuser posted image Me zanima kaj mi bo pasalo drug teden. Drugače pa sem bila tudi na sprehodu, zdaj pa bi se počasi prilegla dobra kava in kakšen čvek. Čez kakšno uro bom verjetno taščo poklicala na kavo.
Kako pa ste ve? Še malo pa bo potrebno urejati papirje za porodniško. Če imam rok 11.12.2008 lahko oddam vlogo okrog 15.10.2008? Po moje ni prepozno.

Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
10.9.2008 8:42:37   
b
Pozdravljene vse decemberkeuser posted image

Pogosto berem vaše klepetanje ampak sama še nisem sodelovala v klepetu.
Jaz sem v 27 t in to je zame druga nosečnost.
Imam eno vprašanje. Ali ve katera, če je kaj narobe, če te peče po uriranju vode?
lp

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
10.9.2008 9:10:58   
Anonimen
Jutro in tudi od mene eno user posted image !!!

b
, pekoče uriniranje ni bilo še nikoli vredu. Oglasi se pri zdravniku, da ti da pregledat vodo.

Joj punce, ko sem včeraj napisala, da je bolečina v sramnih kosteh malo popustila, sem se grozno uštela ... včeraj zvečer in danes je isto kot je bilo. Sploh ko vstanem iz postelje/kavča, so prvi 3-4 koraki peklenski. A je to normalno???? Ali naj pokličem G in ji povem?

(odgovor članu b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
10.9.2008 9:20:17   
saššša
Otika pojma nimam kako je to da te kosti bolijo ker jz pa tega problema res nimam.....In čist nič ti ne zavidam....

No sem pa v ponedeljek imela Cerarja v lj in je reku da je zaenkrat vse kul, sam ena je manjša kot druga inda ni še panike za za ganjat.Ga pa imam spet v naslednjo 24.9, danes pa imam svojo g. in me prav zanima kaj mi bo pa ona povedala....Ker 100 ljudi 100 čudi.Vsak ima svoj komentar, pol pa jih sam primerjaš lahko...

Kako pa je kaj z MoonEve in malo Emo.....Kakšni podatki....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
10.9.2008 9:58:18   
*Mateja
Otika  tudi mene so par dni bolele kosti, še posebej takoj zjutraj ko sem vstala. pa en dan sem imela take krče da ej bilo za znoret.Zdaj sicer nimam več problemov, mi je pa gin. rekla, da je to zaradi napora in da če bom še imela krče al pa če me bojo bolele kosti, naj počivam. Sedaj sicer nimam več problemov...morm potrkat.
Sam če te pa tok muči pa se raje oglasi pri gin, za vsak primer. Za zgubit nimaš nič.
Lp

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
10.9.2008 10:07:51   
_sanja_*
Dobro jutro...

Seveda me je zbudil poštar. Ko bi vsaj kaj pametnega prinesel, da bi se splačalo vstatuser posted image

medika, hvala za link. Seveda nimamo nič proti, da se nam pridružiš na čveku celjank... Več nas bo, bolj bo zanimivo (beri: čvekljivouser posted image ).

Pumpkin... sva na istem, kar se tiče kg. Prej v 5 mesecih 3 kg, zdaj pa v zadnjem mesecu 3 kg. user posted image Upam, da ne bo šlo od zdaj najprej tak. Mogoče zatekam, pa še sama ne vem (najbrž bom opazila, potem ko bom tudi sama ko buhtelj). Sem pa res nekam bolj okrogla zadnje časeuser posted image
uršula... lepo da si zadovoljna z 3D in da ste potrdili spoluser posted image user posted image

pike... tudi jaz imam že tedenski napad na koruzne kosmičeuser posted image user posted image jim ravno tako jem zjutraj in zvečeruser posted image

b... pozdravljena med nami. Pekoče uriniranje ni dobro. Lahko kaže na vnetje mehurja ali celo ledvic. Ko sem bila jaz v bolnici, so me neprestano strašli s tem, da morem taoj povedat, če začnem pekoče lulat. Vendar ni bilo treba, na srečo. Pokliči G.

Otika... ti pa tudi raje pokliči G. Mogoče ti bo rekel, da je normalno, mogoče pa se je otrok kako čudno obrnil in te zato boli? Vsekakor ti bo znal prav svetovat, mi bolj kot ne ugibamo.
Javi nam, kako ti je šlo na izpitu!

saša... Tudi mene zanima, kako je z MoonEve in Luno... Sama ne vem nič, mislim da punce tudi ne, daj bi najbrž že napisale. Mogoče pa sem na spet javi tista rr-jevka, ki nam je povedala za porod (žal ne vem imena).

Lep dan!

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
10.9.2008 10:12:48   
_sanja_*
Aja... če katera kupuje voziček Jane, je v Pikapolonci razprodaja -30%, ki traja od 10.9. do 30.9. Mislim, da gre za lanske barve in sicer za modela Nomad in Slalom, ter košaro Matrix. Se pa vsekakor splača, če katera namerava to kupiti.

Lp, Sanja

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.