Claudi
|
Čauči da se še jst mal javim in se mal razpovem kaj mi dogaja....sej vem da nobene ne zanima, sam vseen Sem v 29.tednu ...kr ne morem vrjet da je že tko hitr minil...še mal pa bo... V glavnem, včeraj sem mela g. pregled, naj bi blo vse uredu z , počutim se kr solidno, zredila sm se že 12 kg, dala mi je tablete za železo, pa ene magnezijeve tablete, ker sm mela že parkrat krče v mečih. Ker komisija ni podaljševala bolniške sem zdele en mesec delala, včeri pa mi je napisala spet bolniško, pol naj bi pa itak imela še cel dopust za izkoristit, pol je pa že porodniška. In kaj...na šihtu to povem, itak taki čudni frisi od šefice kot da bi nevem kaj nardila.Je rekla da mora na upravo poklicat če sploh lohk cel dopust koristim pred porodniško.Pa sem to dans jst nardila, je bla kadrovnica ful prjazna, sta se tud z šefinjo že pogovarjale, pa je rekla češ da nej imam zdele dopust, pol bolniško pol pa porodniško.Kao da če mam zdej bolniško pol nam mogla dopusta koristit, kr neki, sploh ne razumem, a ni vseen Zakompliciran ja...Šefinja je rekla da nej si fajn zračunam, če nebi raj še mal delala, da nam šla 45 dni prej na porodniško, niti ni rekla lepo se mej, pa srečno itd, pa ena izmed najboljših delovk sem bla.Sm klicala tud na CSD pa se rekl da zdej ni več 45 dni prej, da se gre zdej 28 dni pred PDP na porodniško.Tko da men se lih vse izide lepo. No taka je situacija pr men, tko da zdej je res zadnji čas da mal uživam in se ne sekiram pa da mal za tamalga prpravim, nimam še nč kej dost.Velik bom mogla kupit, vrejtn rabljeno, k novo je vse tok drago. Če ktera slučajno ve za kako pocen previjalno omaro, al pa da jo kdo proda nej plis sporoči? Zdej pa grem filane paprike kuhat, k moj kmal s šihta pride, da bo mel kej za jest. Lepo se mejte, papa
< Sporočilo je popravil Claudi -- 10.9.2008 17:10:35 >
|