zverinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *nina* kakšen izraz bo naredil moj, ko bo najino pikico prvič videl. ej tega pa jaz nikoli ne bm pozabila, mojega, ko sva videla najino žabo. Bil je blažen, dobesedno. Nežen. Cel teden, ko sva bili z Niko v P je hodil k nama en drug človek, res, takrat sem mojega videla v eni taki luči, da se mi še danes milo stori, če pomislim na takrat. No, saj je še danes tako, ko se ukvarja z njo, svojo ljubico. Jest sem mu žena, ima pa še ljubico Jaz pa ležalnika ne mislim nabavljati, Niko sem več ali manj imela v posteljici, ko je spala, če je bila budna je bila pa ali na rokah ali pa sem jo dala ležat na kavč pa jo ogradila z blazino za dojenje, v 'igralnico' - tista dekica z igralnim lokom čez, včasih sem jo pa tudi kar v lupinico dala, pa na pralni stroj, da sem se jaz stuširala. Samo to je bilo recimo max 10min, da je bila v lupinici, pa še to ne kot novorojenček, kot novorojenček je itak spala ful, tako da sem se komot stuširala, skuhala... razmišljam pa o slingu, mogoče si ga sposodim, sem z eno mamico že okoli tega se pogovarjala, je treba le še dorečt.