_sanja_*
|
Dobro jutro še od mene! Zadnje čase sem se polenila, nič več ne telovadim. Niti ne upam, čeprav mi najbrž malo telovadbe ne bi škodilo Sem ravnokar klicala bratranca, ki nama je podaril voziček že ko sem bila 10 tednov noseča. No, takrat mi je bil všeč, potem pa čedalje manj... Malce neprijetno mi je bilo povedat, da sva kupila drugega, ampak najbrž tako zastopi, da sem prvič noseča in zelo kompliciram Kuham pa danes slivove cmoke oz. po naše "češplove knedlce" Letos jih še sploh nismo jedli, sliv mamo pa seveda spet veliko, čeprav letos vse kar nekaj gnije tejci... joj, ti si bila tudi v bolnici. Preveč nas je že bilo. Zdaj pa moramo nehat, pa se vrnemo šele decembra majcika... lepe slikce julika... hvala za info o ležalniku. Zdaj se tudi meni zdi, da sem ga tam videla, ampak me je čisto zmedlo to, ker ga na spletni strani od Pikapolonice ni, ampak tam tako ni niti po stvari Suni... hvala za link. Samo mene malo skrbi, če bom znala otroka prav naštimat? Katja... tudi jaz sem za srečanje. Celjanka je še mami_1979 ja, majcika, nina mislim, da je iz velenja, ne vem ali se nam bo pridružila? Za ostale pa ne vem. Spletka... Jaz pa zastopam mnenje, da se nosečnost ne more ponesrečit (razen če se namerno - ne more v smislu, da se ne bi smela). Danes je pa res toliko kontracepcijskih sredstev, da mi kar slabo rata, če slišim kje, da je katera "pomotoma" zanosila. Seveda so primeri, saj so tudi tabletke samo 99%, ampak to me res jezi, ker če otroka ne želiš, se lahko temu primerno tudi zaščitiš. Ne pa da potem prihaja do številnih splavov in "slučajnih" družin. Eno takšnih ima tudi moja bivša sošolka... Ker je že trikrat delala splav, je zdaj četrtič pač slučajno obdržala otroka. Seveda sta z njenim šla že parkrat narazen, ona se dobiva z bivšim, pa punčka ni stara niti pol leta... Nikakršno življenje v glavnem. Spet druga pa je po katastrofi (ko so v prvi nosečnosti na MF odkrili tumor na hrbtenici) ponovno zanosila in so sedaj srečna družinica, drugo leto maja se bosta poročila. Lyla... mene trebuh moti ja... Zdaj je mogoče že boljše, tam nekje pri 22. tednih je bila pa res kriza, ko nisem nič spala. Tudi jaz sem prebrala, da je boljše spat na levem boku, pa ne vem zakaj?? Ali vi veste? V glavnem, na desnem tako ne morem več, ker očitno otroku ne paše in me brca v desne rebra tako zelo, da me res boli. Potem se obrnem, pa je mir in sva oba srečna in zadovoljna Nina... Alena ima Brevi Ovota, mislim pa, da ga je šla iskat v Italijo, čeprav je najprej mislila naročit preko Bimbota. Kontaktiraj jo! Lonja... tudi jaz sanjam o treh Moj se zaenkrat navdušujema nad dvema, o treh kaj veliko noče čut Bomo vidli, kaj bo prinesel čas in kako se bova sploh znašla s prvim Lepo bodite, pridem še potem kaj nazaj!
|