jer.za.
|
Jutro. Jaz sem že tukaj, žal s slabimi novicami. Včeraj je G le še potrdil dokončno mojo diagnozo , v MB mi ni treba na pregled, ker je bil izvid iz LJ že dovolj "zgovoren". Stvar je prirojena. Dobila sem tudi zdravila, ki jih bom morala jemati do konca življenja . Pa čeprav sem bila z mojo diagnozo že nekako sprijaznena, vedno znova boli. In vem da mi bo vedno težko, ko bom odšla od G. Moram pa ga pohvalit, da je izredno sočuten, vse mi je natačno razložil, mi dal vse informacije, skratka en za mojega G. Pri njem sem bila več kot pol ure, pa se je prav videlo da se mu nič ne mudi, da si res vzame čas. Opravil je tudi natačni pregled, UZ. Kontrolo krvi, UZ, pa imam spet po osmih mesecih jemanja tabletk. No, pa da še malo preklopim. Danes Jerca spet ni nič jokala zjutraj, mi je pa rekla vzgojiteljica da je pa jokala včeraj čez dan. Večkrat po malo, tudi polulala se je Ampak bomo že prepbrodili tole krizo, še vsi so jo. Danes popoldan peljeva Zalo na plesni tečaj. Me prav zanima kako bo. Vmes gre mož k zobarju, midve z Jerco pa na en sok in malo pogovora o vrtcu. Ne vem a sem včeraj napisala a ne, ampak imam potrjeno da delam od šestih do dveh . Razen sreda do treh. Tako da bom lahko najkasneje ob treh že pri mojih puncah vsak dan, razen srede . Čez kakšno uro pride k meni še šef, da se zmeniva še ostale stvari. Bom malo svojih pogojev postavila, ker tako ne bo šlo več naprej. Sazi, jaz bi šla tudi na morjeeeeeee. Sicer sva z možem planirala še en vikend v septembru,ampak nam ne bo zneslo. Vi pa uživajte, vreme bo pa super. Tinkatonka, srečno na pregledu danes . Grem počasi razgibat možgančke s službenimi stvarmi, pa se javim še kaj kasneje.
|