|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
1.9.2008 8:15:14   
jer.za.
Kako pa kej tašča? Ji je dolgčas, ko jih ni doma??

Za taščo ne vem. Nič ne pokaže. Je na splošno tak čovek, da ne zna pokazati preveč čustev, ko ji je hudo. Reče pa tudi nič ne. Itak sva bila pa sedajle midva skoraj mesec in pol doma, in jih je res malo imela, tako da mislim da hujše panike ne bo.

Pa hvala za lepe želje. Itak pa, da bo vstop v vrtec najbolj stresen zame, ampak še dan ali dva, pa bo kriza mimo.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.9.2008 8:31:44   
tinkatonka
še to...-

Anej ima danes prvič novo vzgojiteljico v vrtcu, pa mi nekak ne potegne najbolj. Sej lahko, da sem krivična, ampak kaj pa vem. Če ji kaj povem, kakšne fore ima Anej, se mi odzove tako, da češ kaj bom jaz njo učila user posted image . No ampak mogoče imam samo naroben vtis in bo potem, ko se bo Aneja navadila čisto drugače. Mi pa ni vseeno priznam...user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.9.2008 10:05:34   
jer.za.
Jaz sem doma.....brez Jerce. Sem šla z njo, bila tam 10 min, me sploh ni "porajtala", potem sem pa rekla če bi ona v vrtcu jedla kosilo pa je rekla da jauser posted image user posted image . Tako da če bo karkoli me bodo poklicali, drugače jih pa po kosilu poberemuser posted image .

Tinkatonka, počakaj nekaj dni, da dobiš dejanski vtis o vzgojiteljici. Mogoče se samo ne zna odzvat, v dejanjih je pa drugače. Se mi pa zdi, da je ta občutek, prvi vtis pri nas mamicah zelo pomemben. Želim ti, da se motiš in da bo vzgojiteljica popravila vtis.
Jaz sem pa danes še bolj navdušena nad vzgojiteljicama. Ker je nekaj otrok jokalo, sta jih res zelo zelo lepo potolažili, jih zamotili,...user posted image user posted image .

Mah nič, grem malo na kavč....mi je tako čudno ko je taka tišina v stanovanju, tak mir. 

Neposredna povezava do sporočila: 428
1.9.2008 13:05:39   
jer.za.
Moji punci sta doma. Solzic ni bilo nič, bili sta pridni, lepo sta se vklopili, pojedli sta vseuser posted image . Za jutri je dogovorjeno, da bosta že spali v vrtcu, če bo pa karkoli me bodo pa poklicali.
Meni je padel ogromen kamen s srca, če bo šlo tako naprej bo super.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 429
1.9.2008 15:18:08   
tinkatonka
evo ena cvetka mojga sončka...

med vožnjo v vrtec opazim veliko policajev....
M. Anej, danes je pa veliko policajev na cesti, poglej, a ga vidiš?
A: mami, mami, daj plačaj policaju, da naju pelje en krog
M: jaz v smehu Ja Anej policaju pa ne plačamo, tako kot npr vozniku avtobusa, da greva z busom v mesto
A: PROSIM PLAČAJ POLICAJU ZA EN KROG, PROSIM!!! (ja kričal je user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 430
1.9.2008 15:18:51   
tinkatonka
Moji punci sta doma. Solzic ni bilo nič, bili sta pridni, lepo sta se vklopili, pojedli sta vse . Za jutri je dogovorjeno, da bosta že spali v vrtcu, če bo pa karkoli me bodo pa poklicali.
Meni je padel ogromen kamen s srca, če bo šlo tako naprej bo super.

Bravo Zala, bravo Jerca user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.9.2008 16:29:31   
sazi
Upam, da ste vsi dobr prestali 1. dan vrtcev - no, Jer.za je že pohvakila svoji punci (in sebeuser posted image ), za ostale pa tudi upam, da je bilo OK in da bo v naslednjih dneh steklo. Lev je imel tudi danes malo krize, ko sva šla k varuški, ker je bil 10 dni 24/7 z mano, ampak se je potem nekako sprijaznil. Popoldne bo preživel pri mojih, ker imam jaz zamudo z nalogo...

Tinkatonka, si prebrala moje zadnje sporočilo, v katerem te sprašujem, koliko ste plačali za sobico od Aneja?

Vikend - mi smo bili bolj na easy. Namreč Lev je še precej brez moči in energije. Malo doma, malo po obiskih, malo v trgovinah s pohištvom, v nedeljo popoldne smo imeli pa zapozneli piknik za moj RD - pri mojih starših, za naslednji RD pa upam, da bo piknik lepo na naši terasi pred hišo.user posted image

Tako - sem bolj kratka, ker čas ni ravno moj zaveznik.

Neposredna povezava do sporočila: 432
2.9.2008 8:29:29   
tinkatonka
Zivjo punce!

Kot da ne bi imela dosti dela v službi, me zdaj čaka delo še doma. Pirpravljamo namreč knjigo v ob Abrahamu moje mame in sicer gre za prelet 50 let njenega zivljenja. Podobno smo ze naredili za ocita in je bilo super, upam da bo tudi mami tako ganilo, kot je njega pred 4 leti. Sem pa zarad te knjige vsiela vceraj od 7h do polnoči pred kompjutrom. Vmes sem sicer eno uro bila z Anejem, da sem mu dala večerjo, ga skopala, prebrala knjigico in spokoala oba fanta nato spat. user posted image

Sicer sva si z Bratom razdelila delo, ampak je on svoj del bolj švoh opravili in bo potrebno nekaj popravkov, da bo vse 1A.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 433
2.9.2008 10:31:22   
sazi
Jer.za - si ti še cel ta teden doma? Namreč v četrtek bom imela dopoldne nekaj časa in če bi bila v službi, bi kaj prišla do tebe - ampak najbrž te ne bo, kajne?
Upam, da je prst bolje in da bosta Jerca in Zala še naprej tako zadovoljni v vrtcu.

Neposredna povezava do sporočila: 434
2.9.2008 13:21:32   
jer.za.
Še en zelo hiter pozdravček od mene.
Jer.za - si ti še cel ta teden doma?

Sazi, jaz sem do petka še na bolniški, tako da me ne bo še nič v službi. Od ponedeljka naprej pa sem vsak dan.

No danes sem bolj slabe volje. Jerca je zjutraj zelo jokala v vrtcu, sem buila potem skoraj eno uro zraven. Nato sem šla jaz v LJ, k zdravniku in nekaj v službo, pa me je klicala vzgojiteljica, da je bilo potem sicer tekom dopoldneva OK, ampak pri kosilu ni jedla nič, pa mene je klicala. Ko so šli pa spat, je pa takoj zaspala. Čez pol urce grem ponjo, pa bom videla kako in kaj. Joj, upam da ne bo vedno slabše.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 435
2.9.2008 14:32:41   
sazi
Čez pol urce grem ponjo, pa bom videla kako in kaj. Joj, upam da ne bo vedno slabše.

No, nekaj časa verjetno potrebuje, da se privadi na vse spremembe. Saj bo. (zdaj sem lahko pametna, ko bo šel pa Lev v vrtec, vam bom pa jaz jamralauser posted image )

Aha, te ta teden še ni. Ni kaj. Naslednji/e teden/ne pa dvomim, da bom še kaj tam okoli hodila. Pa kdaj drugič. Ti le pozdravi prst, pocrkljaj malidve in polno izkoristi čas, ko si doma.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 436
2.9.2008 21:21:12   
tinkatonka
Čez pol urce grem ponjo, pa bom videla kako in kaj. Joj, upam da ne bo vedno slabše.

Kako je bilo, ko si prišla ponjo?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.9.2008 7:53:35   
jer.za.
Jutro!
Jaz že pijem kavico, mali sta v vrtcu.
Kako je bilo, ko si prišla ponjo?

KO sem prišla ponjo je bilo super. Lepo je sedela za mizo, in jedla malico. Je pa rekla vzgojiteljica da je precej jokala, sploh ko je kdo začel jokat je še ona začela mene klicati. Tako da sva se za danes zmenili, da jo samo pustim, rečem da grem v službo in grem. Brez kakega dolgega poslavljanja. No tako sem naredila, jokati je zažela fuluser posted image user posted image user posted image , meni še težje pri srcu, sedaj pa tukaj za računalnikom čakam, če me bodo slučajno klicali, da pridem nazaj. Probali bomo da ne bo klicev, ker bo morala v ponedeljek itak štartati, ko grem jaz v službo. Danes gre ponjo ati, ker moram jaz nekaj  službo.
Zala je pa super, včeraj je celo spala v vrtcu(ne vem kdaj je nazadnje doma spala)user posted image , komaj mi imam čas dati lubčka, preden steče v igralnico.

Jaz sem bila pa prejle že tako jezna, da je joj. Danes imajo v službi en sestanek, in sem mogla po pogovoru  s šefinjo nujno, kljub bolniški v službo eno poročilo pripravit. Vzelo mi je uro in pol časa, s tem da mi vožnje tja in nazaj, ne bo noben povrnil. Danes pa dobim obvestilo, da šefice na sejo zaradi bolniške ne bo. A jaz pa morem delati poročila!!!user posted image user posted image user posted image  Za to da ji bom lahko čez en mesec spet novega naredila, ta bo šel pa v smetiuser posted image user posted image user posted image . Danes moram pa spet v LJ-popoldan ob dveh, nekaj za eno otvoritev pripravit, in ura bo takoj šest, sedem. Potem pa v četrtek in petek sploh ne dvignem več telefona.

Neposredna povezava do sporočila: 438
3.9.2008 8:23:29   
jer.za.
Punce, pa jest ne morem verjet kaj mi je tašča zdele prjavla...da bo šla ona mal do vrtca pogledat, kako se imata pa če Jerca še jokauser posted image user posted image user posted image . Sem ji prepovedala, ker vem da če jo bosta videli, bo še večji jok s strani Jerce. Sm ji kr rekla, da če kaj rabi iz trgovine, ji lahko jaz prinesem, ona pa naj se ne giblje v bližini vrtca. Men se kr rolauser posted image ...

Pa da se še malo pohvalim...imam novo frizuro, sem bila včeraj pri frizerjuuser posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.9.2008 8:42:33   
tinkatonka
jer.za...te čist zastopim. Se spomnim še, ko sem jaz Aneja uvajala v vrtec. Sem doma trpela, kot kristus na križu, ko nisem vedla, ali joka li ne. No ampak sej bo hitro minilo tudi to uvajalno odbdobje, je pa težko. Posebej nam mamam, ker vidimo, kako je otrokom hudo. Očetje to čiost drugače prenašajo. Itak je pa najbolj luštno pri mamici. Tašča naj pa res nič ne hodi naokrog. Sej najbrž ni nič slabega mislila.

Tudi Anej je danes že doma jokal. No potem je pa v vrtcu novi vzgojiteljici kar v objem stekel, da je bila še ona šokirana. No ampak očitno mu je všeč. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.9.2008 8:51:38   
jer.za.
No ampak očitno mu je všeč.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 441
3.9.2008 12:31:35   
jer.za.
Moram napisat tole 1000 objavo....za četrto zvezdicouser posted image user posted image user posted image .

Aja, klica iz vrtca ni bilo. Bom poročala zvečer, kako je bilo. Šibam pojest kosilo in v službo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 442
4.9.2008 8:11:57   
tinkatonka

sem napisala, pa se mi je vse zbrisalo!user posted image !!!!

...da začnem ponovno....

jer.za...user posted image za četrto zvezdico.

sazi......sem že skoraj drugič spregledala tvoje vprašanje....oprosti....plačali smo...uf...čak da se spomnim...mislim da 1400€. Ampak mi ni, pa sem bolj šparovna po naravi, žal niti € za to sobo. Sobica ima malo manj kot 8m2, veliko pisalno mizo, veliko posteljo 100×200, ogromno shranjevalnega prostora(pod posteljo, viseče omare, veliki omari). Lahko ti pošljem fotke na mejl, če bi rada spet pogledala.

LP Tina 

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.9.2008 8:14:17 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 443
4.9.2008 8:19:24   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

sem napisala, pa se mi je vse zbrisalo!user posted image !!!!

Meni isto, pa nimam časa pisat ponovno...

Samo en pozdrav vsem, pa drugič kej več napišem!

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 444
4.9.2008 11:52:24   
jer.za.
Hoj, hoj!

Kako ste kaj? Jaz sem šele sedajle uspela prižgati računalnik. Do sedajle sem pospravljala, tako da se že vse sveti, še postelje me čakajo za preoblečt, pa zmagamuser posted image .

Vrtec...Jerca je danes spet jokala. Je pa rekla vzgojiteljica, da je včeraj jokala enih 5 min, potem je bilo pa cel dan super. Jedla je, se lepo igrala, spala. Samo zjutraj ima očitno eno blokado pred vrati. Tako da upam da bo počasi nehala z jokom. Me prav zanima kako bo drug teden, ko jih bo vozil mož.

Jaz sem pa danes cel dan sama. Mož cel dan dela, tako da se moram nekaj zmisliti za popoldan, kaj bomo delale. Najbrž bomo šle malo na kolo.

Toliko na hitro, grem še po cunje v sušilca.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 445
4.9.2008 12:46:57   
sazi
Dan,jaz sem pa danes kar doma. Se mi časovno ne izide, da bi prišla do službe, sicer pa itak lahko od doma kaj naredim, da bi šla pa v pisarno, pa ni nujno (ni prazna).
Sem namreč zjutraj peljala avto na redni servis (ga imam že 1 leto), potem pa na pregled h ginekoliginji - kako je fajn, ko vse lahko obleatm peš - iz Črnuč to ne bo izvedljivo, bo pa narava in svež zrak precej bližje (pa manj prometam lažji cestni dostop do vsega...).
Sem slišala srček malega bitjeca v trebuhu. Vse je super. Mogoče mi bo po morfologiji prestavila PDP za kak teden kasneje, pa naslednji teden začnem jesti aspirine - vsak dan enega (taki mali 100 mg so) zaradi pretokov v posteljici. Namreč zaradi višjega pritiska se ti pretoki zmanjšajo in zato je bil Lev ob porodu tudi tako majhen (precej manjši kot so ponavadi rojeni v 38. tednu).

Malo se ukvarjam z nalogo, malo naokrog z možem zbirava pohištvo. Sva večinoma že kar vse zbrala. Sem bila pa presenečena, ko sem včeraj klicala v Lesnino (po enem letu) in je najina kuhinja zares naročena, le še za rok dostave se moramo zmenit. Tako imamo izbrano skoraj vse, le denarja nam manjkauser posted image . Pa malarji končno zaključijo ta teden in potem lahko pride parketar ugotavljatm kakšno je stanje za polaganje.

sazi......sem že skoraj drugič spregledala tvoje vprašanje....oprosti....Lahko ti pošljem fotke na mejl, če bi rada spet pogledala

Hvala, tinkatonka. Se spomnim sobice, mi ni treba še 1x pošiljat - zelo lušna. Želela sem le za primerjavo (cenovno) s programom, ki ga izbirava za Leva, pa se mi zdi, da je kar tam-tam za približno podobne elemente. Bova pa zdaj naročila le najnujnejše in potem dokupila (je čisto nov program in bodo zagotovo še nekaj let prodajali).

No, toliko zaenkrat. Katjandraž je nekaj omenjala možnost Bizovika za danes. Sicer še ne vem, kakšne plane imamo, mapak če nam bo zneslo, pridemo še mi.
Se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 446
4.9.2008 12:58:41   
katjandraž
Ja, jaz sem kar za eno druženje v Bizoviku, če se kateri ljubi.user posted image  Ponavadi pa pridemo okoli 17h.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 447
4.9.2008 13:26:01   
jer.za.
Sem slišala srček malega bitjeca v trebuhu. Vse je super.

user posted image user posted image user posted image   Super za lepe novice na pregledu. Ful sem vesela zate, da otroček lepo raste, Aspirine pa le jej, ti ne bodo škodoval. Kako pa je kaj Lev? A pridno boža trebušček?

V Bizovik pa nas ne bo. Mi je kar malo pozno in daleč, glede na to da moram biti že pred sedmo doma.

Lepo čvekajte!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.9.2008 7:46:35   
jer.za.
Hojla!
Evo, mali sta vrtcu-Jerca je sicer spet jokala, ampak joka ene tri minute, potem je pa vse lepo. Se bomo že navadili, ali mi joka, ali pa ona brez joka. Meni je sicer še vedno malo hudo, ampak moramo dati to fazo skozi, tako ali drugače.
Drug teden pa jih začne vozit mož, jaz bom pa hodila ponje ob 15.00. Bom začenjala kar ob 6.00 delat v službi, da bom do treh že doma iz LJ.

Drugače sem pa kar v redu. Včeraj sva z možem zaključila najino strogo dieto, ker je mene od vseh jajc in mesa in črne kave brez vsega že začel boleti želodec. Sva za nekaj dni prenikila, potem bova videla kako naprej. Zaenkrat se bova vzdržala večerij, in bo že to veliko. JAz sedajle pijem kavico z mlekom in nesladkano. Je prav super. Potem grem pa delat muffine, sem jih obljubila možu za malico, da bo jedel še tople ko pride domov-pride še katera?user posted image user posted image
Ob desetih šibam k moji sestri na en čvek, pol še malo domov na kavč, potem bo pa treba že po mali.
Drugače je pa prde mano spet pestro obdobje.Jutri imamo pa piknik. Za naše rojstne dneve, 2. del. Začnemo ob 12.00, pa vse do pozno v noč. Otroci bodo do večera z nami,potem jih bodo pa čuvale babice.  Jih bo kar 15, starih od 1 meseca do 4,5 let-pestro, a ne?user posted image Bi lahko že skoraj en privat vrtec odprliuser posted image
Naslednji petek imamo fantovščino in dekliščino skupaj, 27.9. pa še poroko, s tem da jaz 28. cel dan delam na Šmarni Gori-kako bom gor prišla, me raje ne sprašujte. Če bo šla katera gor takrat, bodite pozorne na breg navzdol, če se bom kje kam zvalilauser posted image user posted image user posted image . Ampak bom že preživela. Glavno, da se bomo imeli fletno. Aja, potem 29. imam pa še pregled v MB, kariotip.Bova takrat še z možem malo čez v Ikeo skočila.
Včeraj me je pa prav prijetno presenetil svak, Je rekel da sva že skoraj na vrsti za gips plate, in da bo do konca septembra končal tudi namauser posted image user posted image user posted image .

Z možem pa sva se tudi dokončno odločila, da Zala začne hodit v torek v plesno šolo, v Urško. Zala se že zelo veseli. Jerco pa zaenkrat ne bomo še nikamor vpisovali, da se privadi vrtca. Mogoče potem, ko bo zima.

Grem počasi poiskati en dober recept za muffine, ter jih spečt, Vmes pa seveda Beverly Hills.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.9.2008 7:54:48   
jer.za.
Pri nas pa pada dež, mali imata pa ta poletne čevlje obuteuser posted image . A ni bilo lepo vreme napovedanouser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?