|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 4:51:33
|
|
|
|
arneja
|
Žižika, tebe pa jaz prav pogrešam tukaj gor . Upam, da ti bo služba kmalu dala dihati . Upam, da vsem nam pucanje s čistili čimprej zasmrdi . Gloria, zdaj pa fino pritisnit, da bo fantič danes pokukal na svet . Baci, samo da je razočaranje minilo . Bo pa dan kasneje stopka, dan gor ali dol. Koliko so pa bili veliki, da ti še niso dali stopke? Menda pri nas pade danes, ker sem jaz že čisto timing punkcije in ET-ja naštudirala . Goldi in Stijan, naj bodo vajini folikli danes veeeeliki . Ozone in Pija, saj vesta, čim manj boleče in čimveč lepih celic in plavalčkov . Gospodarica in Bozza, vajine pikice pa naj se usidrajo pri vama za celih devet mesecev . Mismiska, hormončki naj danes bodo toliko kolikor morajo biti . Kiwi, tudi tebi bravo za super stisnjeno stopko. In za atija, ki jo je stisnil . Lučka, si ti zdaj kaj pridna pri prehrani, da bo več lepih celic ? No, v glavnem, naj se danes vse akterke takšne domov vrnemo (Zarja, je tako luštna slikca, da jo moram spet kopirati ): . Gloria, se strinjam z Gigi, da naj Klomifenček pade . Lara in Blanč, danes se naj bi pa pikice vgnezdile, ne ? Kar kakšen termoforek na bušija, da se bodo odločile v topli posteljici ostati . Evo, zdaj sem pa zaspana ratala . Pa bo žal treba počasi pod tuš. A mislite, da nas štorklja sliši, ko jo kličemo ?
|