Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:17:27
|
|
|
|
Pija76
|
Jazz dobrodošla, sprejemni test pa še dobiš Zarja, Arnejči je sigurno poštekala kaj mislim. Glede datuma sem pa jaz stavila na 8/9/08 zato pravim, s kom sem v igri . Mislim da ste ostale na 9. Arneja ne študiraj na zalogo, itak da bo ratalo. Nokes sem butnila pivo, ga kar čutim, apaurina pa nimam, pa itak ga tud v LJ nikoli nisem. Že kaj novega o Glorii?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:19:23
|
|
|
|
Pija76
|
Gospodarica ET je kot GK pregled, nič strašnega, nič bolečega! Naj bo jutri kot mora bit! Lepo sprejmi otročka!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:20:57
|
|
|
|
gospodarica
|
joj kako sem nesramna sicer vas je preveč da bi vsaki neki malega napisala....vam bom pa kr skupi....v glavnem babnice moje držte se.....tiste ki ste v postopku,tiste ki čakate,tiste ki že grejete...skratka vse.... vsem skupaj pošiljam en velik objemček. lep večer še naprej(kolikor ga je še ostalo),grem spat da bom jutri kot nova držte pesti tudi zame,da bo jutri vse ok...da bo tista ena celica taprava
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:22:52
|
|
|
|
Pija76
|
hja, draga jazz, ne bo šlo tak na izi! če želiš, da te prisrčno objamemo, da ti zaželimo mirno roko pri stopki, polne folikle in blastocistke, da trepetamo s teboj po Etju, da dihamo s tabo, ko boš v porodnišnici, moraš pravilno odgovoriti na vsaj dve izmed spodnjih vprašanj (saj nas bereš, praviš) izbiraš med opcijo a/b/c: - katera je uradna pijača ifv-isci bork na rr-ju? a/mrzla kava b/topla voda c/ringarajneken - kaj nas poleg vitaminov, zdravega življenja, športa in špikic še stimulira v postopkih? a/super služba b/mir na svetu c/goli moški po izbiri - kje je uradno srečevališče lj bork? a/na prešercu b/pred parlamentom c/kongo - kdo so reš, drobnič, vlaisavljevič in drugi? a/literarni liki b/stripovski superjunaki c/naši upi in nade - kako naredimo uz-je prijetnejše in vznemirljivejše? a/z dobro knjigo b/z rahlim dremežem c/z bleščicami REŠITVE: če si, draga jazz, vsaj 2x odgovorila z c/, potem si seveda prisrčno sprejeta in vse tako dalje (kot napisano zgoraj), če nisi, tak isto , welkom!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:22:58
|
|
|
|
arneja
|
Nokes, glede na to, koliko jajc sem pojedla zadnje čase, mora folikle kar razganjat . Gospodarica, jutri pa že pikico dobiš . Se bosta kaj naprej na morje odpeljala? Jaz svojega full nagovarjam, da si se šla, ko bova imela transfer, še malo sončnim žarkom nastavit na morje . Pija, boš jutri vzela kakšno tabletko? In koliko foliklov imaš? Sem se danes popoldan spomnila, kako smo se režale, ko si tipkovnico s pirom polila . Je bilo ravno pred mojo prvo punkcijo, ko me je bilo strah kot ne vem kaj.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:23:31
|
|
|
|
Pija76
|
Nokes upam, da nisi huda
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:26:34
|
|
|
|
Pija76
|
Arneja bom vzela eno ja, mi je mama naročila da naj en kruh vseeno pojem. Imam pa levo 2, desno pa kao kr nekaj. Jutri bo pa vse jasno. Čeprav od sluzi se mi dozdeva da mi je že vse popokalo . Ja takrat pa je bilo na iber, tisto polivanje, sam pozabite ga pa ne. Še dobro da tale škatla še dela , kokr hudega je že preživela. Pa sem jo za diplomo kupila, kao da jo bom napisala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:28:56
|
|
|
|
KIWI
|
Ste prav zanimive! Kaj slučajno katera ve kaj je z Baci? Dopoldan sva bili skupaj na UZ, se zmenle da se tu pišema popoldan, pa nje nikjer.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:28:58
|
|
|
|
Pija76
|
Zgleda da imam danes mal monologa, namesto Daisy. A ste videle našo Mijavček kako lušten trebuh ima že? Sem med albumi zadnjimi zasledila, ker sedaj po ta novem hodim čez najdi.si na RR ( Gigi nasvet!)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:29:17
|
|
|
|
gospodarica
|
Gospodarica, jutri pa že pikico dobiš . Se bosta kaj naprej na morje odpeljala? Jaz svojega full nagovarjam, da si se šla, ko bova imela transfer, še malo sončnim žarkom nastavit na morje . verjameš ali ne se bova res morava v italijo po prometrium potem pa malo po naši "lepi" obali ja daj kar prepričaj ga....sem prepričana da ti bo ugodil
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:29:59
|
|
|
|
Pija76
|
Kiwi verjetno je z Baci vse OK.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:30:53
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica Gospodarica, jutri pa že pikico dobiš . Se bosta kaj naprej na morje odpeljala? Jaz svojega full nagovarjam, da si se šla, ko bova imela transfer, še malo sončnim žarkom nastavit na morje . verjameš ali ne se bova res morava v italijo po prometrium potem pa malo po naši "lepi" obali ja daj kar prepričaj ga....sem prepričana da ti bo ugodil Jaz enako študiram. Zdele izustim stavek
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:31:27
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica Gospodarica, jutri pa že pikico dobiš . Se bosta kaj naprej na morje odpeljala? Jaz svojega full nagovarjam, da si se šla, ko bova imela transfer, še malo sončnim žarkom nastavit na morje . verjameš ali ne se bova res morava v italijo po prometrium potem pa malo po naši "lepi" obali ja daj kar prepričaj ga....sem prepričana da ti bo ugodil Jaz enako študiram. Zdele izustim stavek Ah, odgovor je NE!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:37:27
|
|
|
|
nokes
|
zdaj pa tak pija, en pir rukneš, pol pa si čist pogumna! ja, bravo, bejb, lahk še zjutraj kakšnega, ne boš dol z mize hotla! gospodarica, čisto te razumem, jaz že kar nekaj časa tu visim, pa imam že v glavi, kaj kateri dogaja, drugače pa je treba na sezname špegat, in za ostalimi ponavljat, mal golfat , če veš, kaj mislim drugače pa, jutri bo super, boš videla, nič strašnega, pa le naredi ovinek do morja, da pelješ pikico mal razvajat na sončka ena bo prava!!! arneja - pivo, draga, pivo! na žalost sem sama en tak živi dokaz za to , no, ni se glih za hvalit, a za zdravje in otroke?? gitka, kak si? imaš že kakšen super načrt v planu al plan v načrtu??
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:37:49
|
|
|
|
gospodarica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica Gospodarica, jutri pa že pikico dobiš . Se bosta kaj naprej na morje odpeljala? Jaz svojega full nagovarjam, da si se šla, ko bova imela transfer, še malo sončnim žarkom nastavit na morje . verjameš ali ne se bova res morava v italijo po prometrium potem pa malo po naši "lepi" obali ja daj kar prepričaj ga....sem prepričana da ti bo ugodil Jaz enako študiram. Zdele izustim stavek Ah, odgovor je NE! ne obupat!!!!mogoče si pa premisli,kaj pa veš kaj se njemu mota po glavi.bodi optimistka
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:43:18
|
|
|
|
arneja
|
Pija, jaz bom tudi prej kaj malega pojedla, preden bom tabletko vzela. Super, da imaš toliko foliklčkov . Nič ni popokalo, bo začelo pokati 48 ur po stopki ali koliko že . Kako ti je pa kaj naš ata Reš všeč ?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:47:54
|
|
|
|
Pija76
|
Nokes dolgčas mi je pol pa čakam če katera okoli pride...v tem času sem pa lačna ratala. Nekaj si naredim za jest, pa v horizontalo. Arneja je korekten in čist QL. Upam, da mu še uspe tisti zaradi česar se druživa skupaj .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:49:03
|
|
|
|
arneja
|
Gospodarica, uživajta jutri na morskem zraku. Midva sva nazadnje, ko je bila pikica pri meni, v Kopru češnje jedla . Kako zelo, zelo srečna sem bila takrat . Pija, jaz bom stavek izustila večkrat na dan, vse do sobote, mogoče se me pa fant usmili . Reci svoji tečnobi še enkrat za morje . Jaz navadno toliko časa težim, da reče ja. Sem mu že za četrtek težila, pa mora nujno nazaj v službo, smotko . Pa bom še malo težila .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:51:50
|
|
|
|
Pija76
|
Arneja midva sva bila zdele tolk na morju, da mi niti ni hudo če reče ne, ima ene obveznosti ob 5h. Pa sej greva še enkrat v PO, mogoče bova šla pa takrat. Ne vem sicer kako bom jutri pol dan ubila, ampak sej se zmeraj kaj najde. Punce nekaj še vase vržem in grem na sedežno pred TV, jutri moram zasnove za otročke dat. Pa hvala za navijanje!!! Pozdravček vsem!!!!!!
< Sporočilo je popravil Pija76 -- 8.9.2008 21:52:14 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:52:57
|
|
|
|
arneja
|
Nokes, nič piva ni doma, sicer bi me ti še prepričala, da bi si kakšnega odprla . Pija, tudi jaz upam, da atu uspe tisto, zaradi česar ga obiskuješ . Držim peste za jutri. Ga bom poskusila ne razkurit na UZ, da bo mirno punkcije delal . Jaz pa tudi spat, kdo bo sicer sredi noči rito spet dvignil? Dobro spite, soborke .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:54:33
|
|
|
|
arneja
|
Pija, jutri boš z nami klepetala pa bo šel dan mimo . Zdaj pa res v pančevo deželo.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 21:58:19
|
|
|
|
nokes
|
punce držite se jutri, mislim na vse vas!!!! naj up in nada naredi tisto, v čemer je najboljši nočko, nočko. se grem stavit, da bom jutri prva.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 22:09:48
|
|
|
|
taraji
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jutri bo pa dogajalo, že sedaj navijam... Goldy - UZ Arneja - UZ Stijan - UZ Ozone - punkcija Pija76 - punkcija gospodarica - ET Bozza - ET Babuške, za jutri vam želim, da bi se na UZ-ju videlo veliko foliklov, da bi bili folikli polni celic in da bi najlepše od teh dobile nazaj v varstvu/grejte. Pa še za vsako po ena pikalonica in en bujs za srečo Dobro opravite, v mislih bom z vami. Prav enake želje tudi od mene. Moja stopka lepo pristala na mestu, kjer ji je prostor.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 22:18:43
|
|
|
|
baci
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Prisrčna hvala za tak sprejem, če ste zadovoljne s tremi c odgovori, za LJ borke žal ne poznam kraja srečanja, pa če na UZ malo zadremaš tudi ne bo kaj hudega, ali pač !?! Pa GLORIJI, ki je žal še ne poznam, želim čim krajši in lažji porod! DOBRODOŠLA MED NAMI!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 22:21:00
|
|
|
|
baci
|
kiwi evo mene nič narobe,vendar po UZ,sem mogla takoj vslužbo in sem sedaj komaj prišla domov!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?