nokes
|
kaj pravite babuške, dans pa dogaja!! in kaj šele jutri! pija, hitro zvrni še kakšen pivček, to je vse zdravilno in naravno, ma kakšen apaurin! da še kakšnega zaspanega folikelčka spodbudiš, da zraste, jutri pa itak akcija!! jazzika, na prejšnji strani je iniciacijski vprašalnik, ki ga lahko pravilno rešiš al pa ja. seveda si dobrodošla!! kiwi, ti pa si skulirana, da lahko dremaš med uzjem, ni kaj! WP, si pa pridna, sam čistiš. to je zato, ker konec septembra štartaš, pa da je vse tipi-topi! abra, kaj nas hecaš? punčka, pa fantek, a si ti pokazala kako slikco iz uzja? tole diši po ... prevari? bratec in sestrica mogoče?? arneja, jst še zdaj včasih naskrivaj berem . kak folikli? jutri seveda držim pesti. drage moje, seveda držim pesti za vse, ki imate jutri preglede, pa punkcije in še posebej za vas, ki greste po svoje otroke!! mišmiš, moj pekec je posodil kosmato šapico samo zate in tvoj hormon!!! ja, bo treba čimprej frizurco drd-ju pokazat, zdej je frišna! pa gigi, ne mi rečt, da si še v službi! hitro domov, pa pod tušek, pa dihat z glorijo! upam, da si ok.