|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
7.9.2008 11:28:04   
trinity22
beyba kolk je mala cartkana pa zrastla je že tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ful lepo, lepo se čuvajta obe ...

Jaz sem tudi tako vesela za ajsiko našo, sem včeri šla s takimi lepimi občutki spat, ko sem to prebrala pa danes zjutri sem se spet spomnila in sem dobila kar na smeh na obraz, bravo ajsi, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale ste pa kar delovne, pridne ste ni kaj, jaz tud grem zdajle delat za službo

pikicao. mogoče pa le bo dovolj je že pravi trenutek in se zgodi, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
7.9.2008 12:14:02   
LuNa73
Pred nami je aspekt Sonce opozicija Uran, to je močan aspekt, ki otvarja vsakoletno sezono tropskih orkanov, neviht in vetrov - tudi pri nas se bodo vetrovi okrepili. Tudi znotraj nas bo polno dogajanja.

V četrtek 4. septembra je bil Sonce v konjunkciji s Saturnom, aspekt, ki je prinesel tudi nevšečnosti sedanjemu predsedniku vlade in sneg Keniji, je k sreči minil brez hujših posledic v svetovnem merilu. Vendar se še ne moremo oddahniti, ker bo ta teden Sonce v opoziciji z Uranom, vse do sobote, 13.9. Zadnja leta nam je ta aspekt vselej prinašal katastrofalna neurja, tokrat bodo k sreči neurja v milejši obliki, ker se ščip zgodi šele po tem uničujočem aspektu. Lahko pa pričakujemo okrepljen severni veter, pri nas burjo in tramontano. Veter bo pihal tudi na političnem prizorišču, tako v Sloveniji, kakor tudi drugod. Sonce v opoziciji z Uranom bo tudi okrepil orkane v težkem tednu letošnje sezone orkanov.
Sobota, 6.9.
Luna vstopi v znamenje strelca. Dan je lep in optimističen, vladajo pozitivne energije in lahko se dobro pripravite na naslednji teden, ki nosi v sebi tempirano bombo neljubih presenečenj. Zvečer v zraku se v zraku čuti sekstil z Venero, odličen čas za zabavo, ljubezen in druženje.

Nedelja, 7.9. Prvi Lunin krajec, ob 16.05
Jutro je naklonjeno komunikaciji, dobrim dogovorom ali druženju. Vendar se bo od 10. ure naprej energija začela spreminjati. Najtežavnejši aspekt  bo Mars v kvadratu z Jupitrom, kar pomeni težavne cestne razmere, zato bodite deset-krat bolj pozorni, kakor ste običajno. Popoldan ob 16. uri bo prvi Lunin krajec, Luna je v znamenju strelca, v kvadratu s Soncem, v devici - aspekt, ki prinaša konflikt med čustvi in razumom in označuje energijo celega tedna, ki jo bo izničil šele ščip.

Ponedeljek, 8.9.
V noči iz nedelje na ponedeljek, bodo nevihtni planeti kazali svoje zobe. Ponedeljek bo potekal v aspektu Merkurja v kvadratu z Jupitrom, kar prinaša zgrešene nakupe, kakor tudi težave na sodiščih in pravne zaplete na državni ravni. Uporabljena bo ostra retorika, kar nakazuje Merkur v konjunkciji z Marsom , v glavnem ozračje bo napeto vse do večera. Za nameček se bo srečala še Luna v konjunkciji s Plutonom, kar bo okrepilo intenzivnost vsega dogajanja.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
7.9.2008 12:15:59   
LuNa73
beyba, hvala za lepe želje!

ajsi, a tebe je pa res kap.. user posted image  al.... si od veselja skakala pa si roke polamala user posted image user posted image  in se ne moreš nič javit.. v glavnem jaz sem še vedno fullll vesela zate in mi je kr tak fajn pr srčkuuser posted image ...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
7.9.2008 12:30:30   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

beyba, hvala za lepe želje!

ajsi, a tebe je pa res kap.. user posted image  al.... si od veselja skakala pa si roke polamala user posted image user posted image  in se ne moreš nič javit.. v glavnem jaz sem še vedno fullll vesela zate in mi je kr tak fajn pr srčkuuser posted image ...

ojla lunči,user posted image user posted image

aneda tale naša Ajsi je pa od hudiča.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nas je vse okužila z veseljem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
7.9.2008 12:32:50   
pikicao.
trinity pa aqua ne verjamem.. me je prejsn mesec prevec przadel (sva vsak dan, pa sta se mi pokazali dve crtici.. pol kasnej pa menstro dobim) tko d ce sva prejsn mesec vsak dan.. ta mesec pa 2x .. pol so moznosti tok minimalne.. d so zanemarljive
sem se sprijaznila z vlogo navijacice user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
7.9.2008 12:45:01   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

trinity pa aqua ne verjamem.. me je prejsn mesec prevec przadel (sva vsak dan, pa sta se mi pokazali dve crtici.. pol kasnej pa menstro dobim) tko d ce sva prejsn mesec vsak dan.. ta mesec pa 2x .. pol so moznosti tok minimalne.. d so zanemarljive
sem se sprijaznila z vlogo navijacice user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

pusti se presenetiti....user posted image

poglej našo Ledenko...user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
7.9.2008 12:54:52   
pikicao.
ja vesela sem zanjo user posted image user posted image user posted image , jaz pa kar bo bo... k mi bo zamujala 3 mesce bom verjela user posted image user posted image , vazn d v pondelk ne pride k grem h ginekologu user posted image , pol pa naj lije ce hoce.. no in k se bi izlila gremo v napad na plodne dni :) k je moj doma in ne gre v tujino ta mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
men pa dons moj kuha, sm dobra a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
7.9.2008 12:55:38   
pikicao.
bo izlila (tiskarski skrat) user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
7.9.2008 12:58:33   
aqua77

ja vesela sem zanjo user posted image user posted image user posted image , jaz pa kar bo bo... k mi bo zamujala 3 mesce bom verjela user posted image user posted image , vazn d v pondelk ne pride k grem h ginekologu user posted image , pol pa naj lije ce hoce.. no in k se bi izlila gremo v napad na plodne dni :) k je moj doma in ne gre v tujino ta mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
men pa dons moj kuha, sm dobra a ne user posted image user posted image user posted image

ti pa maš srečo!!! user posted image user posted image  jaz pa na šihtu, pa še na dijeti...user posted image  mi že tko kruli po trebuščku....

ampak je kar uspeh, sem šla že tri kile dol...user posted image se bliža jesen, pa sem od lanskega leta nabila ene par kilc, jih morem pa zdaj dol stlačit, ker ne mislim nove garderobe kupovat... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
7.9.2008 13:05:31   
pikicao.
jz sm pa bunkica user posted image user posted image  pa pravi moj ma saj kej prijet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
7.9.2008 13:09:20   
aqua77

jz sm pa bunkica user posted image user posted image  pa pravi moj ma saj kej prijet user posted image user posted image user posted image

OOOOu!!!

Bunkica nisi, ker sem te vidla!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.9.2008 13:12:19   
pikicao.
 u  aqua na dva vica o blondinkah.. men sta tok huda user posted image user posted image
1. se vozita po cesti blondinka in rjavolaska... pa kar naenkrat avto crkne.. pa rece blondinka:" u kaj pa zdaj?"... no in pogleda rjavolaska in rece: "ja itak, ce nama je pa bencina zmanjkalo"... pa pol ji odgovori blondinka:"hvala d si mi povedala, ce mi neb bi se jz kr naprej peljala "
user posted image
2. Gre blondinka po cesti in vidi kako sredi travnika ena blondinka sedi v colnu in vesla.. Pa rece:"joj kaksno sramoto nam ta blondinka dela, ce bi znala plavat bi prplavala do nje in jo kr klofutnla"

mal smeha user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
7.9.2008 13:15:49   
pikicao.
aqua 66kg mam user posted image user posted image  tko d mam kr rito pa bedrce, trebuscka pa res nimam user posted image user posted image , velka pa nism (167cm)
sam sm se sprjaznla s temuser posted image
drgac si pa ti en hud drobizek, a ne... sm ti ze na ZS napisala user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
7.9.2008 13:20:40   
aqua77
user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
7.9.2008 13:21:42   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image

tole je bil odgovor na vic, ne na kile.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
7.9.2008 13:21:58   
pikicao.
a vica sta ok :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
7.9.2008 13:21:59   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

mene bo kaaaap, prav zares!

sem rekla, da se nosečo počutim user posted image

Ajjsssssiiiiii!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUUUUPIIIIIII! ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
7.9.2008 13:22:42   
aqua77

aqua 66kg mam user posted image user posted image  tko d mam kr rito pa bedrce, trebuscka pa res nimam user posted image user posted image , velka pa nism (167cm)
sam sm se sprjaznla s temuser posted image
drgac si pa ti en hud drobizek, a ne... sm ti ze na ZS napisala user posted image

drobižek bla lani jeseni... user posted image user posted image user posted image  zdaj se trudim postati spet.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
7.9.2008 13:26:57   
aqua77

a vica sta ok :)

fantastična...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
7.9.2008 13:30:42   
Serendipity
BTW pupike, naša kahlo je pa mamica postala! http://www.ringaraja.net/forum/m_3125621/mpage_1/key_/tm.htm#3125862

beyba - uh, kaka lepotička je tamala! user posted image user posted image user posted image

lunčika - tebi pa vse najlepše za tvoj RD! user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
7.9.2008 13:31:43   
pikicao.
user posted image a pol to pocnes :)
pol pa navijam zate da prides do zeljene teze user posted image user posted image  pa d ti decembra user posted image rece.. cestitam dobili boste user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
7.9.2008 13:36:26   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

mene bo kaaaap, prav zares!

sem rekla, da se nosečo počutim user posted image

KAAAAAAJJJJJJJJJJ????????????????????

Ajsi moja...ne morem verjet, mene bo kap!!!! Kaj me nisi nič klicala.....skačem od veselja in se derem po bajti, da si noseča!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!!! Te bom jutri poklicala!!!! Bravo!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
7.9.2008 13:37:52   
jazzz27
Punce...naša KAHLO ima punčko RONJO!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
7.9.2008 13:46:50   
aqua77
Vse čestitke draga KAHLO za malo princesko RONJO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
7.9.2008 13:48:28   
aqua77

user posted image a pol to pocnes :)
pol pa navijam zate da prides do zeljene teze user posted image user posted image  pa d ti decembra user posted image rece.. cestitam dobili boste user posted image

user posted image user posted image user posted image

hvala pikica.... tudi tebi želim čim prej user posted image ......

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?