|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
7.9.2008 13:49:35   
ledenka
kaki vikend user posted image  

punce moje drage, jaz sem še kar preč user posted image  in se zadržujem, da ne bi preveč skakala, to zdaj ni ok user posted image  

jazzzika, včeraj zvečer sem delala test... in me je skor kap. sem laufala 5 pred deveto zvečer v DM še po CB user posted image  

do zdaj ve seveda g. Ledenko, ki je še totalno v šoku user posted image  si ne upa veselit... ima delno prav, ampak mene že hormoni mečejo pa sem zato čisto vesela. pa moji starši seveda, sem mami poslala MMS s slikco, je kar jokala v telefon. in brat in svakinja. pa seveda najboljša prijateljica in ve, drage moje babe žabe user posted image  vsi ostali bodo zvedeli po pregledu... no, širši krog pa še po NS.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
7.9.2008 13:49:53   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

mene bo kaaaap, prav zares!

sem rekla, da se nosečo počutim user posted image

KAAAAAAJJJJJJJJJJ????????????????????

Ajsi moja...ne morem verjet, mene bo kap!!!! Kaj me nisi nič klicala.....skačem od veselja in se derem po bajti, da si noseča!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!!! Te bom jutri poklicala!!!! Bravo!!!!

Jazzzika,
naša Ajsi nas je vse na rit vrgla z prelepo novico!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
7.9.2008 14:11:30   
jazzz27
joj punčare, tole pa je novica leta!!! Se mi zdi, da sem sigurno Alešiča preglasila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ajsi v šoku, itak da si v šoku, pa g.Ledenko....naj skače namesto tebe!!!! Al se mi zdaj od kar vem skoz smeje!! Pa še naša KAHELCA je rodila...pa same dobre novičke!!! Pa po riti te bom...a nisi mogla prej delat testa, kot pa da si še 200€ sprašila za špike?!user posted image user posted image user posted image user posted image

Akua..kako si ti? A je kaj novega?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
7.9.2008 14:15:09   
ledenka
jazzzika, po moje je tale keš za špike vsega kriv user posted image  ker sem tako rekoč lulala na 500€ user posted image  toliko sem sprašla za zdravila! pa kje sem si mislila, da bi bilo to realno user posted image  anyway, če rabiš še menogon, veš, kje ga dobiš user posted image  

bom počakala na pregled in bom potem oddajala naprej user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
7.9.2008 14:16:23   
pikicao.
alesica bo tezko preglasila, saj pr men ne k moj gleda to formulo in se ta alesic dere k d ga na velko potrebo tisci user posted image , ah moski pa ta formula ...

ajsiii teb pa user posted image ples veselja plesemo pa izvoli rozico za to prelepo novico user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
7.9.2008 14:17:44   
ledenka
pa še to, kar sem napisala pri IVFovkah...

punce, jaz še vedno ne morem verjet user posted image  

Grethy, sem ti spisala napotke... in jih bom kar objavila v naše napotke tam zgoraj, seveda malo sfrizirano user posted image  

punce moje drage, vsaki posebej se iskreno zahvaljujem za čestitke... želim vsem, da v tem postopku (ali še prej, kajne, Zarja) vidite svoj plusek! in prepričana sem, da brez smeha tule na forumu - na tej temi in pri mojih dragih borkah ne bi uspelo user posted image user posted image user posted image  carice ste, zlate moje prijateljice!

morda je pripomogu UZ pri Reškotu, da so plavalčki našli tapravi cilj user posted image   

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
7.9.2008 14:33:06   
jazzz27
Ajsi...jaz še zdaj zobe sončimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
7.9.2008 14:45:54   
spelka12
AJSIKA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   NE MOREM VERJET. JEST GREM KUJ ZDEJ LULAT NA 500€ user posted image . ČESTITAM NOSEČKA.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
7.9.2008 14:45:59   
ledenka
joj, punce, jaz sem še kar out user posted image  

moje pluseke sem dala v album, geslo je plusek user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
7.9.2008 15:32:05   
Erin
Ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

ČESTITAM!!!

Naj poteka vse tako kot je treba, da boš imela čez 8 mesecev v naročju zdravo dete!

Super! Sem ful vesela zate!
user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
7.9.2008 17:20:27   
pikicao.
piske jz sm pa prej user posted image nrdila, pa sm se opekla,...user posted image
pisuka sem bentila user posted image user posted image
je reku moj: a midva mislva dons kej user posted image ? k se bojim za svoje premozenje, k si dons tookk storasta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
7.9.2008 17:41:54   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

piske jz sm pa prej user posted image nrdila, pa sm se opekla,...user posted image
pisuka sem bentila user posted image user posted image
je reku moj: a midva mislva dons kej user posted image ? k se bojim za svoje premozenje, k si dons tookk storasta user posted image user posted image user posted image

To je pa zato, ker si Ivan Cankar user posted image user posted image user posted image user posted image  Sigurn si kuhala, pa vmes tam po spolnosti dobronamerne linke popala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
7.9.2008 17:55:00   
pikicao.
ja halo, a si jo vidla.. pisuka hocm ji pomagat ona pa pol men tko user posted image  user posted image user posted image user posted image vse cudo se tuki gor najde user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
7.9.2008 18:12:02   
LuNa73
jaz se hodim tja sam režat.... mi je tak fajn user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa itak, ona hoče žensko, ne pa linke... ti pa se čudiš, ko te ma pol grdo... mislim, haloooo???!?!?!?! user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, zakaj pa res..zakaj si bla pa prvo anonimna?!?!? user posted image   Mislim, da jo je to najbolj razkurl... anonimnost user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 7.9.2008 18:13:04 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
7.9.2008 18:16:15   
pikicao.
sej ni vazn kdo ji je pisu, vazn je d sm ji napisala kam naj gre iskat tiste svoje babnce al kar kol..
pol se pa neki petelin user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
7.9.2008 18:23:59   
LuNa73
pikica z O, ehhhhhhhhhhhh, nasmejala sem se pa user posted image . Vidiš, takle je to...človk je dober pa dobronameren pol pa.... jih dobi po piskrčku user posted image user posted image .

In kak je zdej z roko?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
7.9.2008 18:26:02   
pikicao.
dva mehurja mam user posted image .. sam sej bo..  bolj mojga skrbi kaj bo dons zvecer, hihihihiuser posted image user posted image user posted image
pa ti lunca, kako smo? vidis saj smehu sm pa pripomogla user posted image user posted image user posted image user posted image bravo jz

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
7.9.2008 18:37:59   
LuNa73

dva mehurja mam user posted image .. sam sej bo..  bolj mojga skrbi kaj bo dons zvecer, hihihihi[image]

uhhhhhhh.. pa sej bojo mehurčki zginal... tvojmu pa povej, da maš zdej itak onesposobljene roke, tak da bo vse bolj nežno... no, al pa tud ne user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]user posted image user posted image
pa ti lunca, kako smo? vidis saj smehu sm pa pripomogla [image]
jst se še kar o.k... dokler po pomoti ne obrnem glave na levo in zagledam en kup kričečega in deročega cotovja, ki se dere: zlikaj me, zlikaj meuser posted image ! Tak, do sedmih sem si dala še luft... pol pa... napad! user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]user posted image user posted image user posted image bravo jz

jst se tud tok rada smejim... še raje pa režim (to je tko, ko bi rabla skor pamperske) user posted image user posted image user posted image

fotke ogledala... pa bi imela še drugo geslo!
Mater, sam sem ugotovila, da ste same lušne pupe kle na borbi... ena je bolj lušna od druge....user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 7.9.2008 18:38:47 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
7.9.2008 18:42:45   
pikicao.
hihihi, sam skoda k sm Ivan Cankar user posted image user posted image

drugace pa mene tud cote cakajo, sam v drugem cimru... tko d jih ne slism in ne vidm k me klicejo... bom vidla ce bom dons.. mam izgovor d me roka boli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
7.9.2008 18:47:23   
LuNa73

hihihi, sam skoda k sm Ivan Cankar user posted image user posted image

pa tvoj že to ve???!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
7.9.2008 18:51:28   
pikicao.
ne se ne ve.. mu se skrivam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
7.9.2008 21:14:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

punce, BC mi je pred pol ure pokazal user posted image  

sem letela še po CB v DM in zdaj čakam, da me pritisne lulat!!!

mene bo kaaaaap!!!!!!!!!!
ja pa to je noro kaj jaz danes preberem.naša ledenka je nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke.Tudi sama sva z dragim zadnji mesec veliko jemala vitamin e in jaz Q10.Punce MISLIM  da to res deluje-veliko vitaminčkov oba z dragim.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
7.9.2008 22:38:36   
benika
Ajsi user posted image , ČESTITKEEEEEEEEEEEE!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
8.9.2008 7:15:57   
oktavija
jUTRO!!!!!

Jooooojjj kaj sem pa jaz zamudila!!!!

LEDENKA user posted image user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKE IZ VSEGA SRCA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image SEJ NEMOREM VERJET!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image ŽELIM TI LEPO NOSEČNOST user posted image IN ZDRAVEGA BEJBIJAuser posted image !!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JAZ SEM TAKO VESELA ZA TEBE DA SEM KAR user posted image  ZAČELA (AMPAK OD VESELJA)!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
8.9.2008 7:18:37   
pikicao.
jutro, evo men se je nrdil tist kr sm prcakvala.. moj telo men nagaja user posted image ... dons bi mogla jt k ginek. pa se mi ulije ta tecka... ne, ni mogla saj se en dan pocakat d bi prsla takrat k je bla napovedana... pisukauser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?