Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheheheheheh prov maš res si faca.... ni kaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:14:38
|
|
|
|
ledenka
|
pravzaprav, po pravici, na 500€. tolko sem dala za arcnije za IVF postopek, ki se mi je že začel
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič ne de.... Važno da je plusek Stavim da je kje kaka ki bo to odkupila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:20:01
|
|
|
|
ledenka
|
se ne sekiram
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:24:13
|
|
|
|
trinity22
|
ledenka iskrene čestitke, jjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to sem čakala bravo, bravo, bravo, sedaj pa le čuvaj svojo pikico in uživaj v nosečnosti saj sem vedla da moram prit mal pofirbcat na RR in pol viim tako lepo novičko, res čestitke, ostale pa kar za njo pa upoštevajte navodila, ti vitamini in čaji res niso kar tako
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:28:27
|
|
|
|
ledenka
|
trinity, hvala sej ne vem, a so bili vitaminčki kaj krivi, ampak morda je to pomagalo, da sem svoje celice spravila v red z veliko dozo E vitamina, Q10 itd.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
a mi lahko malo več povesta o tehle nasvetih?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:41:06
|
|
|
|
trinity22
|
ledenka tudi jaz sem v tistem mesecu ko sem zanosila jedla e vitamin in q10 pa dragegag sem šopala s tistimi tabletami, pa čaj od plahtice in ingverja sem pila pa rman, tako da nekaj bo že sigurno na tem, čeprav tudi jaz ne vem kaj je dejansko pripomoglo k nosečnosti ... Glavno da nama je uspelo pa naj bo krivo karkoli že ... Sedaj se pa le pazi in čuvaj svojo pikico. Živa nekje je link za uporabo e vitamina, am pišejo punce tudi o odmerkih in kaj vse pomaga, malo ppišči ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:41:50
|
|
|
|
ledenka
|
Živa, tukaj imaš celo temo o tem. se pa nahaja čisto na vrhu tega foruma iz tega sem si priredila tako, kot mi je ustrezalo - torej malo sem se držala Montignacove diete, pila čajčke (koprivo ter ingver/cimet) in jemala kup priporočenih vitaminov - Evitol, Selen+cink, Q10, Omega 3 in B kompleks.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.9.2008 22:46:21
|
|
|
|
ledenka
|
mislim, da tile čajčki in vitaminčki malce pripomorejo, če ni vse 100%, recimo. ker pri meni že zaradi starosti ni, kaj češ morda malo uredijo zadeve
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 7:59:52
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro... L E D E N K A ko sem dans zjutri prebrala so mi šle kocine pokonc pa jokam ko dež zaradi veselja seveda da ne bo pomote, komaj visdim kaj tipkam skozi solze...A veš da se men še niso hormoni pštimal no.... Uglavnem vse naj naj , čim lepšo nosečnost...uživaj vsak trenutek, ker full hitro mine...božaj bušija....kaj še...Ma nebeških 9 mesecev in čuvaj pikico Luna tebi vse naj naj za rojstni dan, pa da boš sledila naši ledenkici a prov? aja pa še cel kup drugih izpolnjenih želja.... Ostale spet ne bom komentirala, ker sem prebrala sam tri strani za nazaj ne bit hude, ampak kronično pomankanje časa Mal da vas z elo pocrkljava... A bo dovolj... Šibava k Babici, da si mami priskjrbi varstvo še za kako urco ...dans smo bol mal spali....Sem zmatrana ko štirje..Sva namreč šetnajst dni sami doma brez očija...Sej kakšenj je... Vsem lep pozdravček objemček in drživa z Elo pestke za vas tko da SLONČKAJTE!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 9:00:58
|
|
|
|
aqua77
|
Beyba, kakšna lepotička je Ela!!!! Čudovita!!!! Hvala za slikice!!! Zdaj pa na NAJVAŽNEJŠO NOVICO TE TEME!!!! Draga AJSI!!!!!!! Tako iz srca sem vesela zate, da ti ne znam opisat z besedami!!!!! ČESTITAM!!!!!!!!!!!! Najlepša novica po dooooooolgem času za vse nas, ki nas spodbujaš iz meseca v mesec in nam vedno stojiš ob strani!!!!!! Vživaj v čudežu, ki se ti je dogodil, saj boš v kratkem času postala mamica!!!!! Če si je kdo zaslužil plusek na tak nepričakovan način si sigurno to TI!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 9:23:30
|
|
|
|
~Biba~
|
Kaj čem druga pisat, ko pa je akvica že vse tak lepo napisala...jaz še zdaj cela trepetam...pa solze tud mal zaustavljam...joj kak sem srečna zate ledenkica... danes bom hodla z nasmeškom na obrazu, z mislijo, da je naši ajsiki uspelo wau, ne morem verjet ne bo ti treba lulat jeeeeeeeeeeee kak sem srečna zate ajsika
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 9:35:37
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsi bravoooo sm vesela zate zdej pa mirki nase, pa na svojo pikico
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 9:47:36
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj pa ostale? se spite al
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 9:52:05
|
|
|
|
aqua77
|
Tukaj smo!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 9:55:33
|
|
|
|
pikicao.
|
ja jutro aqua ;) in si delovno.. al mal se mal sproscas tuki gor
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 9:57:19
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja jutro aqua ;) in si delovno.. al mal se mal sproscas tuki gor jap, sem delovno in se naslajam ob Ajsikini novici leta!!!! Mal usta okrog glave!!!! Me vsi čudno gledajo, kaj sem danes tak super volje, ker sem po navadi bolj uradna pa stroga!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 10:00:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mene bo kaaaap, prav zares! sem rekla, da se nosečo počutim iskrene ćestitke lepo in predvsem zdravo nosečnost ti želim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 10:03:10
|
|
|
|
pikicao.
|
hihihi ;) tud jz sm pogledala k sm zdle zjutri to prebrala pol so pa dons tvoji sodelavci veseli, hihiih jz pa sibam zdle v trgovino pol pa kuhat... aja pa prsi mi se ni raznesl.. je pa zlo bliz
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 10:04:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hihihi ;) tud jz sm pogledala k sm zdle zjutri to prebrala pol so pa dons tvoji sodelavci veseli, hihiih jz pa sibam zdle v trgovino pol pa kuhat... aja pa prsi mi se ni raznesl.. je pa zlo bliz ti si mi tud sumljivaaaaaa.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 10:15:14
|
|
|
|
pikicao.
|
ma kaki... sej ti bom prej povedala k bojo pocle, se bos lahko skrila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 10:16:19
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma kaki... sej ti bom prej povedala k bojo pocle, se bos lahko skrila sam da ne bo tebe prej kaj počlo, ko te bo + v uč špiknu!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 10:24:21
|
|
|
|
pikicao.
|
jooj aqua sva sam 2 plodna dneva ujela (pa se to na zacetku) tko d bo ta + mogu kr pocakat do naslednjic jz sam upam d ne bo prsla v ponedeljek k mam ginekologa... (sam kokr svoj telo poznam -d mi rad nagaja, pa d me nc ne poslusa , bo glih v pondelk prsla) sm jz raj navijacica pa ti mas se dolgo do konc sluzbe?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 11:02:07
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jooj aqua sva sam 2 plodna dneva ujela (pa se to na zacetku) tko d bo ta + mogu kr pocakat do naslednjic jz sam upam d ne bo prsla v ponedeljek k mam ginekologa... (sam kokr svoj telo poznam -d mi rad nagaja, pa d me nc ne poslusa , bo glih v pondelk prsla) sm jz raj navijacica pa ti mas se dolgo do konc sluzbe? glej tud če sta sam eno minuto ujela, je dovolj!!! Jaz delam danes nekje do dveh...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?