Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 8:06:17
|
|
|
|
murkica
|
No pa je še skoraj mene kap... Cel vikend ne grem nič na RR, ker nisem imela časa, potem pa danes pogledam in vidim novo nosečko. Ajsi iskrene čestitke. Res sem srečna za vaju, sedaj pa se le pazi in uživaj v nosečnosti. Res sem srečna zate. Prav jokam, ko vidim, da našim borkam uspeva priti do sreče
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 8:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla... Žal mi je pikicao ampak vsaj prišla je in te ni puščala v negotovosti. ZDej vsaj veš kdaj se naslednjič ne smeš naročit Ej kaj sta to s Cankarjem mele včeraj... Nisem našla nobene teme nove Moje M še kar ni na spregled in zdej sem za nekaj časa prenehala s testi. Imam pa že občutek vsaj kot da se bo ulila, tko da to je že napredek :) dejmo dejmo dejmo nove noisečke.... Kje se skrivate??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 8:26:35
|
|
|
|
Anonimen
|
in jaz sem hvalila dan pred nočjo in sem ga spet usračkala... Moja se je prikazala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 8:44:24
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!! Pikicao in živa , tudi to je del življenja! Punce tudi jaz še nisem čist dojela, da je naša Ajsi nosečka!!!!!! Je tak topel občutek pri srčku, ko se spomnim....jaz imam pa danes Reškota držite pesti. Grem pa še mal delat, za spremembo . BTW meni se tud cotovje dere....zlikaj me, zlikaj me..Luna si me nasmejala Aja...špelka, kako je blo na ohceti, si se imela dobro? lep dan vam želim!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 9:04:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jutro!! Pikicao in živa , tudi to je del življenja! Punce tudi jaz še nisem čist dojela, da je naša Ajsi nosečka!!!!!! Je tak topel občutek pri srčku, ko se spomnim....jaz imam pa danes Reškota držite pesti. Grem pa še mal delat, za spremembo . BTW meni se tud cotovje dere....zlikaj me, zlikaj me..Luna si me nasmejala Aja...špelka, kako je blo na ohceti, si se imela dobro? lep dan vam želim!!! Pozdravček vsem, jazzzi dobro opravi danes pri Reškotu!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 9:26:48
|
|
|
|
pikicao.
|
hihi, ja jz sm itak vedla d bo prsla... saj sem pred kaksnim tednom mela napad na hladilnik oj boj ta mesec je bil d naj ne pride do pondeljka pa mi ni poratal ziva teb pa kar se tice pa cankarja si pa to temo preber http://www.ringaraja.net/forum/m_3124881/mpage_1/key_/tm.htm pa bos vidla, hoces nekomu pomagat pa te nahruli drugace pa dobro jutro vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 10:05:43
|
|
|
|
jazzz27
|
pikicao...bolno...pa ženska je po porodu, se pravi, da imata malo dete doma!! Onadva pa samo mislita, kako se bosta dol dala oz. da bo prišla ena tretja oseba pomagat?!Ja Hudo!!!! Joj, ta svet je res čist v napačno smer obrnjen!! Un ji je prov napisal, da bi ga bilo sram, če nebi mogel en mesec zdržat!! Drgač pa Ajsi....kako si? A ti je kaj slabo?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 8.9.2008 10:06:27 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 10:38:11
|
|
|
|
pikicao.
|
jazzi ja se bol je bedno to d misl d ma sam eno luknjo pa d gre sploh o tem pisart na RR (ringa raja... mami pa ocitu nagaja.. povabi mu zensko... da ga obdela bo dolenjsko) hahahah na hit spomnla lepo zapela a
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 10:44:01
|
|
|
|
jazzz27
|
pikicao..jaz srčno upam, da res ni kaka dolenjka toliko ubrisana v glavo, da gre kaj takega nardit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 10:45:55
|
|
|
|
pikicao.
|
tud jz... dolenjka se je pa edina rimala ( d ne bo ktera misla d zalim dolenjke) pa ti jazzi kdaj gres dons?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:07:00
|
|
|
|
jazzz27
|
pikica o...saj vem, da nisi hotela nobenga užalit ....(jaz samo po sebi sodim, da se take bolne igre nebi šla, mojmu pa še na kraj pameti ne pade, da bi kaj tazga naredu ). Drugače pa moram biti pri Rešu ob pol petih popoldne, kdaj bom šla pa gor še ni jasno. Bi šla rada še za neke ploščice pogledat. Verjetno okoli ene. Jaz sem zate tudi vesela, ker tvoj potuje malo kasneje, kot si pričakovala!! Bosta končno ujela tisti O
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:12:31
|
|
|
|
jazzz27
|
gigi...a že imaš datum??? Za začetek postopka? Snifanja? špikanja?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
hahahahahahahahahahahahah pa sej to človek kar težko vrjame Sem si prov vzela čas in prebrala vse Ne morem vrjet kaj vse si ljudje dandanes namislijo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:16:38
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hahahahahahahahahahahahah pa sej to človek kar težko vrjame Sem si prov vzela čas in prebrala vse Ne morem vrjet kaj vse si ljudje dandanes namislijo. jaz sem si tudi vzela čas in prebrala....kaki sikoti Živa a se javiš? Bi morala ena poslat na ZS, da se javi ...da vidmo proceduro zbiranja...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:22:35
|
|
|
|
ledenka
|
hello, bejbe hvala vsem si nisem mislila, da sem sprožila tak plaz! solze so mi lile, ko sem brala vse vaše čestitke... hvala, punce moje drage jazzzika, dobro opravi danes slabo mi še ni, no malo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:26:02
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva sam mors bit prpravljena k te ona hoce opazovat lahko d bi te tud snemala. hahaha...bolana je. drugace kam mislta dat pa otroka? po moznosti bi pa on iz pojstlce gledu?? dobra je ni kaj jazzi drzim pesti d bo vse ok pr G., ziva teb pa .. bo pa drugi mesec enkrat bo za vsako prsu cas. jz sm zdeej posinla d mam cikel 29 dni dolg.. pol pol leta se mi je koncno poslihtu.. po eni strani bi mela pa rajsi krajse cikle.. lahko prej vidis a se je prjel al ne aja pa uceri k sm bla toook storasta.. je poratal.. nism nc polomila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:36:38
|
|
|
|
ledenka
|
sem prebrala uno cankarjansko temo jaja, polna luna se bliža, naslednji ponedeljek bo je pa res bolana. če ma kdo kako tako željo, obstaja res nebroj strani za take potrebe ne pa RR no, čeprav...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:42:55
|
|
|
|
jazzz27
|
pikicao...ta je močna...dete bi po možnosti tud gledalo!!! Nagnusno ni kaj....pol pa še reče, da smo zategnjene, ker nismo tako upalene kot onadva? Da te kap!! Kaj vse tlači ta naš ubogi planet? Sedaj pa smrtno resno....AJSIKA NAŠA....pri priči prisezi, da nas ne boš zapustila in se nam boš javljala in poročala, pa slikce limala sedaj, ko si nosečka..... ...to je grožnja!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:44:06
|
|
|
|
nf
|
Ajsika šele zdej sem videla, da si nosečka!!!!!!! ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!! Sploh ne veš, kako sem vesela zate! Jaz ti najprej želim, da bo s plodekom vse ok in da bo potekalo vse super normalno. Potem pa lahko začnemo še fantazirati, da bo luškan pa pameten pa zabaven...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:49:17
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, absolutno vas ne mislim zapustit bom kar tule ostala in težila nf, hvala ti lahko povem, da je bilo čisto naravno, sem čakala na M, da začnem s postopkom res totalen šok! no, taprve zadeve sem začela že jemat, tako da sem mislila, da mi M zaradi tega zamuja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:53:23
|
|
|
|
pikicao.
|
ja ajsi ma d si prisotna na tej temi d bomo vse vedle kaj se dogaja s tabo .. pa d se bomo skpi se nasmejale kaksnemu novemu Cankarju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 11:57:24
|
|
|
|
nf
|
ma ja naravno!!!? Ja hudo hudo hudo! Ti si pa res faca!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 13:25:53
|
|
|
|
ledenka
|
mene lahko zaenkrat črtate iz tega seznama bom travmirala tam nekje junija
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?