Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:31:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
Gigi, zdaj veš katera je še na matija usekana....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:38:33
|
|
|
|
gigi1
|
Ja Zvezdica . Nisem se mogla spomnit. Takrat smo si stimulacijo gor popale, pa je že kar nekaj časa minilo od tega . No, povej kako si ti?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:40:31
|
|
|
|
sonček33
|
Babe žabe, dobro jutro. Bolj malo se javljam in berem te dni - imam dve diplomi za lektorirat in sem na tesnem s časom. Ko bo mimo se pa spet javim. Uživajte v soboti. Pri nas se že nekaj sonček kaže.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:54:03
|
|
|
|
Abra
|
Jutro pupke! Obi pa tko lepo je kazalo. Kaj pa, če bi vidva raje o IVF razmislila? Vem, da je ful dražje, je pa zato možnosti toliko več. Meni je Reš enkrat rekel, da dokler jajčeca ne vzamejo iz jajčnika in ga poskusijo oplodit, ne morejo vedet, ali so kvalitetna. Pri tvojem visokem FSH bi jaz raje šla v to, bolje kot 5 IUI-jev. Pa še kakega bratca ali sestrico lahko mimogrede pridelaš za naslednja leta Mišmiš, ti si pa res zgodnja danes bi lahko celo s tabo kužona šetkala, sem se spet ob pol petih zbudila in nisem mogla več spat pol proti osmi postajam pa zaspana Lara in Zarja, hvala za kavico Zvezdica, to 1.5kg je samo v zadnjih dveh tednih je blo pa skor pet še v postopku ... skupna bilanca je kar velika, ker imam že malo zaloge ... gibam se pa jaz tut skor nič ne, saj veš, da sem imela počivanje .... Pikovit, danes je tvoj dan! Naj bo najlepši! Zgleda, da bomo imeli še en lep poletni dan, uživajte!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 10:34:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja počakaj... Evo malo fotostimulacije zate in tvojo , da čimprej pride joj kaj sem zamudla..................pa ta človk ma najboljšo rit vseh časov..........a ne Lara in Zvezdica!!!! Lara sem komaj mal počistla poličke pa drobnarije, kopalnice in wc, kuhinjo...zdaj pride še sesanje, pa še spalnice in dnevna......joj klet bo počakala na zimo , avto bi mi pa lahko še kdo drug spucal, a ne? .......še dobro da sem sama doma, mi vsaj pri kosilu ne bo treba kaj ekstra razmišljat.. grem dalje na tlako......
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 6.9.2008 10:36:11 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 10:37:59
|
|
|
|
Zvezdica
|
Gigi, cel roman ti napišem, pa me ven vrže. Ja valjda če delam še 100 stvari zraven. Si kdaj za kavico med službo? Naslednji teden se dobim z ajsi, pa se lahko še kaj s tabo zmenim? pa vse povem, ker zdaj moram kuhat.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 10:51:51
|
|
|
|
gigi1
|
Abrica a te dete lulat sprehaja ponoči? A si že kaj začela brce čutit? Zarja ritka je res njami. Jaz si lase farbam in mal pospravljam, pa mal čvekam... Zvezdica drug teden bo pri meni v službi še vedno zelo pestro. 22.9. grem v postopek in ta dan se lahko zjutraj na kavici dobiva. Pol pa sej veš...po 14ih dneh nekje je 1. UZ, pa počas akcija . Takrat bom skoz na UZ in se komot dobiva nakje na kavici, če prej ne rata
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.9.2008 10:52:29 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 10:53:18
|
|
|
|
lara light
|
Zarjica, se strinjam, odlična, ni kej dodat! Pridna si...jaz bi tudi morala, a kar lenarim...ah, bom že, ko se mi bo luštalo! Samo kdaj bo to... Zarja, dej, ti si od čistoče, razmišljam za en parni čistilec, predvsem za ploščice (hodnik, kuhinja z jedilnico, kopalnica z wc-jem)...a ti kej takega imaš? Zadnjič sem ujela Zvezdico se mi zdi, je govorila o H20, jaz o teh rečeh pojma nimam...pa če ima še katera kakšno idejo...bom zlo vesela. Ne vem kaj je to, pospravljat se mi sploh ne da, bi pa kupovala aparate ...to je tko kot une ta fine gospodinje, imajo taužnt pripomočkov in ni da ni, pa za drobit sir, pa za sladoled in še in še in šopajo cele dneve špagete s paradižnikovo mezgo!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 10:57:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja počakaj... Evo malo fotostimulacije zate in tvojo , da čimprej pride joj kaj sem zamudla..................pa ta človk ma najboljšo rit vseh časov..........a ne Lara in Zvezdica!!!! Lara sem komaj mal počistla poličke pa drobnarije, kopalnice in wc, kuhinjo...zdaj pride še sesanje, pa še spalnice in dnevna......joj klet bo počakala na zimo , avto bi mi pa lahko še kdo drug spucal, a ne? .......še dobro da sem sama doma, mi vsaj pri kosilu ne bo treba kaj ekstra razmišljat.. grem dalje na tlako...... Jaaaaaaaaaaa. Zarja, je tak... da moj pravi, da se ne bi nč jezil, če bi šla z njim, ker je tok hud Če pa s kom drugim, pa Ti tud pospravljaš Ima katera kako idejo za kosilo? Ta teden smo jedli vse, imel ultra obilen zajtrk, zdaj sem pa brez idej. papa
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 10:59:26
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zvezdica drug teden bo pri meni v službi še vedno zelo pestro. 22.9. grem v postopek in ta dan se lahko zjutraj na kavici dobiva. Pol pa sej veš...po 14ih dneh nekje je 1. UZ, pa počas akcija . Takrat bom skoz na UZ in se komot dobiva nakje na kavici, če prej ne rata Eko ponedeljek, 22.9. ZMENJENO. Itak sem doma, tko da cajt bo
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 6.9.2008 11:03:13 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:00:33
|
|
|
|
lara light
|
Zvezdica, mene tudi že celo dopoldne heca... Abri, upam, da ne dobim preležanine na desnem boku ....lep dan tudi tebi Joj, že 11-ta...grem kej dat gor na šporget... ...al čmo kar špagete z mezgo?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:02:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
adnjič sem ujela Zvezdico se mi zdi, je govorila o H20, jaz o teh rečeh pojma nimam...pa če ima še katera kakšno idejo. Lara, H20 je super. Za ploščice in parket. Odvisno kteri parket imaš. Tako da razmisli, pa ga kupi. Tistih 100 eur zmečemo za čistila in različne vilede, močote itd. Imam za pomivat stanovanje, tako da ga komot preizkusiš.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:03:53
|
|
|
|
gigi1
|
Larica tudi jaz sem ga hotla kupit ko sem bila trepetalka. Se mi je tolk fejst zdelo, da ni treba močno drgnit. Kaj pa vem . Verjetno me bo v naslednjem postopku spet zagrablo aparate kupovat. . Ti kar počivaj. Zdej se to od tebe pričakuje Zvezdica jaz danes kuham zeleno lečo. Isti sistem kot pasulj. Vse isto not zmečeš, sam da je lažje prebavljiva in bolj zdrava.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:04:18
|
|
|
|
lara light
|
Zvezdica, mi bomo imeli govejo juhico z rezanci, košek pečenega mesa in kuhano blitvo...pa svežo solato. Za nahitro pa...hm, razmišljam...če ste imeli obilen zajtrk... lahko riž, narediš dušeno zelenjavo, pahko še meso in riž!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:05:10
|
|
|
|
sonček33
|
Lara kok si lepa
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:06:07
|
|
|
|
lara light
|
Bravo gigi ! Pa dodaš vse sestavine kot za pasulj?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:06:47
|
|
|
|
gigi1
|
Zvezdica zmenjeno. Pri sestri Blanki bi morala opravit okol pol 9ih...9ih, da še ropotijo vzamem na SIII . A lahk ti do štorklje prideš? Lara, Zvezdica....zdaj sta me pa spet zakurle za H2O
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:08:43
|
|
|
|
lara light
|
Sploh ne morem citirat ... Sonček, hvala , ti rečem, rdečih lic, zdrava kmečka pupa Zvezdica , velja pridem, kam? Tudi jaz tako pravim, 100 eur ni veliko in če praviš, da je fajn, ga kupim prav takoj. Povej mi prosim, tiste krpice, koliko stanejo? In če jih je treba vsakokrat menjat...nekaj sem ulovila na topshop, ampak me te prodaje delajo živčno in pol obrnem
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:09:51
|
|
|
|
gigi1
|
Sončica a maš pavzo med lektoriranjem. Sem te pogrešala zadnje dni Lara ja...prepražim čebulo in kakšno dobro šunkico ali rebrca, zalijem dam lečo not, korenček, zeleno in mleto papriko, pa kakšno žličko mojega domačega ajvarja. Pa še hitro je skuhano. Mislim, da manj kot eno uro. Aja še česen dam not, pa sebi na talar kakšno mleto kumino (moj je ne mara, pa pol dodajam)
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.9.2008 11:11:23 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:10:43
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lara, Zvezdica....zdaj sta me pa spet zakurle za H2O Saj veš, kot skrben materinski čut ven meče
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:11:55
|
|
|
|
baci
|
lep pozdravček zarja-lep trebušček,vendar proti mojemu je mali! tako sedaj sem prišla od UZ,folikli rastejo,vendar še niso tako veliki ,da bi lahko padla" STOPKA" vendar v ponedeljek pade baje "STOPKA" potem pa v sredo PUNKCIJA,JUHUU! TUDI SEM VPRAŠALA KAM SI PIKNEŠ "STOPKO"pa je rekla da isto v trebuh,tako da "rita"nebo trpela rekla je še celo da so si pred leti dajele v "rit"
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:12:14
|
|
|
|
Zvezdica
|
seveda lahko pridem do štorklje Komaj čakam . Uh boš vidla moj veliki trebuh Leča, mmm, ja pa ne za danes. Je sama nisem še kuhala in je nimam doma, jo pa kupim, pa boš svetovala. jast mam rada jedi na žlico. Blitvo bom nardila pa ribe. mmmmm. Imam v skrinji še par oradic, pa bom to spekla. Juhco pa meso pa jutri. Hvala za jedilnike
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:13:17
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sončica a maš pavzo med lektoriranjem. Sem te pogrešala zadnje dni Lara ja...prepražim čebulo in kakšno dobro šunkico ali rebrca, zalijem dam lečo not, korenček, zeleno in mleto papriko, pa kakšno žličko mojega domačega ajvarja. Pa še hitro je skuhano. Mislim, da manj kot eno uro. Tudi jaz sem te pogrešala sonček, še dobro da ta drugi sije Gigi, hvala 100x, sploh se nisem znajdla s tisto lečo..par x sem jo naredila kot prilogo, pa ni bla bove kaj...super, čimprej jo bo tako kot ti pripravila!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:17:13
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci tako sedaj sem prišla od UZ,folikli rastejo,vendar še niso tako veliki ,da bi lahko padla" STOPKA" vendar v ponedeljek pade baje "STOPKA" potem pa v sredo PUNKCIJA,JUHUU! TUDI SEM VPRAŠALA KAM SI PIKNEŠ "STOPKO"pa je rekla da isto v trebuh,tako da "rita"nebo trpela rekla je še celo da so si pred leti dajele v "rit" Nič jokcat, zdej fino papat, da zrastejo. Saj je vse v redu, le še malo časa rabijo. Če ti je rekla, da stopka v trebuh, naredi tako. Jaz sem jo 2x fasala v rit. Navijam!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 11:17:43
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Sploh ne morem citirat ... Sonček, hvala , ti rečem, rdečih lic, zdrava kmečka pupa Zvezdica , velja pridem, kam? Tudi jaz tako pravim, 100 eur ni veliko in če praviš, da je fajn, ga kupim prav takoj. Povej mi prosim, tiste krpice, koliko stanejo? In če jih je treba vsakokrat menjat...nekaj sem ulovila na topshop, ampak me te prodaje delajo živčno in pol obrnem Krpice sem extra naročila še 8 kosov, do sedaj sem eno vrgla stran, dve pa še vedno uporabljam, pa ga imam od novga leta. Gigi, je fajn, ker gre brez čistil in se tla ne pacajo. Ti ga kar kupi, kolikor oslarij kupimo pa jih potem ne uporabljamo. Meni je super. Imam 75 m2 ki jih je treba pomivat in tiste krpe pa čistila, fuj. Pa še to, otrok ne potrebuje antibakterijskih sterilnih tal in čistil. Ampak čisto, ZDRAVO okolje. Ok pomankljivost, KRATEK KABEL, rabiš podaljšek, pa ne posuši se v sekundi ampak v nekaj minutah:)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?