Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:13:32
|
|
|
|
lara light
|
Dobro jutro! Nič ne bomo čakale Zarje, boh ve kod ga je včeraj žurala...kavica za vse prihaja, dvojna za pohjačice....imamo tudi smetano... Komaj se človek skoz prebije?! Bi si mislila, da ga vse okrog biksate na petkov večer...pa kar tu klofa, klofa...je pa prijetno dobro jutro, ko se vam tako nasuho nasmejem Naj bo ležerna, sladka, zmagovalna, prijetna in nepozabna (predvsem za mojo Pikovit tale prva septembrska sobota!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:23:14
|
|
|
|
kajsica
|
Dobro jutro babike! Lep dan vsem skupaj! Blanči, pri men je tako, ko se dela se dela in to je bil včerajšnji namen. Danes pa spet pridem v vaš hribček, sam na luštno. Upam, da se vidimo! Kako se kaj danes počutite? Ja babike hvala za čestitke. To da sem si špiko sama dala, je bil res velik podvig zame. In sem prav ponosna sama nase. Sedaj se morem pa še navadit, da bom to delala z odprtimi očmi Eno vprašanje, včeraj ko sem si stisnila ta Superfakt v svojega trebuščka (bogi bogi ), mi je na koncu pritekla ven ena majcena kapljica, mislim da je to bil ta Superfact. Mi lahko poveste kaj sem narobe naredila, ali sem preplitvo piknila, ali sem prehitro iglo ven potegnila ali prehitro stiskala. Saj ne da mi je karkoli panika, sam me zanima zakaj in ali se to tudi vam dogaja?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:26:40
|
|
|
|
Pija76
|
Kajsica jaz vedno ko si vzbrizgam zdravilo, predno iglo ven potegne preštejem bolj po jutranje do 10. Potem potegnem ven. Pa upam, da nimaš kože skupaj stisnjene ko noter vbrizgavaš. Blanč in Lara lep dan v 3 vam želim.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:29:10
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro...pa kaj veste da je sobota in da eni lahko dlje spimo .Milsim, da je tud Želvica mal potegnila.... Lulala na palčko v ponedeljek kot obljubljeno, ker če še ne bo pol bom res šla k G (da slučajno ne sere kaj ona cista, ki so jo vidli na uz). Ajska ti si naredla testek...lahko pijemo? Mismis ti pa na Ptuj, bi se lahko oglasla pri men....... Lara, Blanči kako počutje dans? Schuki javi se, saj vemo da ne spiš... Gigi jaz sem ga skor sanjala. in naše druge nosečke....Abra, Gloria (ti boš to še glih 3 dni), Nokes, Sončka, Dakec ....... a se sam žulite, al Kaj? No, ko ne jeste čipsa, pijete coca cole........srečke Oktavija, daj javi se malo si se v ilegalko dala, al kaj? Daj eno popoldne pridi v Mb....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:31:22
|
|
|
|
zarja1
|
Evo Pija sam zate ekstra
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:31:47
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Pikovitka danes je vajin dan. Uživajta maksimalno, nič se ne obremenjuj kako bo. Lepo bo . To je prvi korak, naslednji je in samo vajina . Iz vsega srca vama želim le najboljše in da bi se vedno imela rada in bila drug drugemu v oporo. Sonček2 kako lep post si napisala Pikovitki Miška bi bilo presenečenje malo prehudo . Uživajte danes. Pija pismu žal mi je, da te takole daje menopur. Bolje bi bilo, če bi te razganjalo tako kot Miško, ko ga jemlje . Si poskusila tako, da prej nekaj zajtrkuješ, preden si daš injekcije? Blanči lubica kako ste vi3je? Kakšni znakci? Vgnezditvena? Navijam, navijam Larica tudi za vas. Vsak dan pošiljam tople misli. Malo vizualizacije. Vizualiziraj pikico kako se gnezdi Kajši jaz sem si vedno iglo po piku nalo dvignila...na cca 45 stopinj in šele potem vbrizgala počasi. Lahko, da je preplitvo, ali pa si prehitro iglo ven potegnila. Tudi meni je na začetku kakšna kapljica še ven pogledala. Ne skrbi, še nekaj špik pa boš profi Zarja kaj novega? Ajsi čakamo na plusek Puppe lep dan vsem
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:32:55
|
|
|
|
kajsica
|
Pija, hvala na odgovoru, ja ravno to sem naredila, da sem imela kožo s špehecom skupaj stisnjeno in potem na brzino potegnila ven. Bom to danes popravila. In še enkrat hvala za nasvet.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:34:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja kaj novega? nič.............
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:34:36
|
|
|
|
gigi1
|
Oj Zarja dobro jutro A si ga videla? Ta je bil res za sanjat
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:35:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Pija, hvala na odgovoru, ja ravno to sem naredila, da sem imela kožo s špehecom skupaj stisnjeno in potem na brzino potegnila ven. Bom to danes popravila. In še enkrat hvala za nasvet. jaz preden ven potegnem špiko, si tako z blazinico pomagam, da jo fejst pritisnem na cono vboda....jaz uma, da si me razumela kaj sem hotla povedat....tak način tud manj boli, ko iglo ven potegneš
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:36:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj Zarja dobro jutro A si ga videla? Ta je bil res za sanjat o jaaaaaaaaaaaaaaa....te pa me kregajo kje hodim tolk dolg zjutraj
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:38:28
|
|
|
|
lara light
|
Me noče povezat...no, končno! Blanči, lepo, vse v redu, malo napetosti še čutim...kako si ti? V akciji? Gigi, ...so tile po mojem okusu!! Bom upoštevala, no saj že..hvala! Obi, dakec pravi, da ni za metat puške v koruzo Gloria, jaz pa ne stavim...kadar bo, bo krasen datum! Na 9.9. pa so menda rojeni čudoviti otroci...eno 19 letnico poznam, je kot iz filma, lepotica!! Torej... Mismis, uživajte, dragi pa naj dobro fura! Koliko km pa je? kajsica, super si dečva...mogoče si res prehitro potegnila ven, pa se koža še ni zaprla...čas si vzemi, drugače pa vse POHVALE Pija, ti si pa bionic woman?? Že pokonci ob 6h? Imaš špikice takrat, a ne...lepo, da si tako skrbna. Ju3 pa UZ in k maši! Zarjica, jutro, tebe pa res nenormalno heca ...vse v redu, hvala! Netka, jaz pravi, da kar človeka drži pokonci in mu daje nov zalet za naprej, zagotovo pomaga....Držim pesti za pravo luno! Je pa tvoja zgodba res nekaj boljšega!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:39:28
|
|
|
|
zarja1
|
Dans me še tok domačega dela čaka, da kar grem... samo ne vem kje naj začnem. Se beremo kasneje. Lepo sobotko vam želim, pejte na sonce in uživajte!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:44:50
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja počakaj... Evo malo fotostimulacije zate in tvojo , da čimprej pride
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:45:22
|
|
|
|
lara light
|
Zarja, dej še k nam pošlji, kako tako idejo...morda se nas prime ...lepo uredi gnezdece! Nekaj mi ne dela prav povezava
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:48:51
|
|
|
|
lara light
|
Gigi, ta bo tud zame malo, hvala ...dober ...pa so skoz v vodi... morajo bit neverjetno gladki Zarja, je že kej efekta?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 8:51:20
|
|
|
|
gigi1
|
Lara a ti si tud na Matta usekana? Poleg vaju z Zarjo je še ena od naših pup, pa se zdej ne spomnim katera. Ja,...hm...tale ritka je pa res za pohrustat. Se vidi, da imam , ko mi traparije po glavi hodijo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:11:17
|
|
|
|
blanč
|
Blanči lubica kako ste vi3je? Kakšni znakci? Vgnezditvena? ne, ne, nobenih znakcov. Mogoče še pridejo, vsaj upam . Jaz zdele še neki malga uštimam, pol grem pa za našo ekipo navijat. Bodo, danes prvič dirkali brez mene . Evo punce še ve navijajte za nas go, go go "drimtim"lahko se pa katera v Žalec pripelje saj dirka do 17 ure, ker je vstrajnosna 6-urna.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:15:09
|
|
|
|
gigi1
|
Blanči lubica ne bit žalostna. Bo pa tolk večji veselje, ko boš zagledala plusek . Bomo navijale za tvojo ekipo , da zmaga
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:17:20
|
|
|
|
sonček85
|
ja tudi meni je lpeo.Saj si zasluži,danes jen jen dan in še sonček sije
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:17:28
|
|
|
|
blanč
|
Ne gigi, ne smeeeeeee zmagatttttttttttt . Pol bom pa jaz kriva, da še nikol nismo zmagal . Joj no, sem grda ampak mislim pa resno
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:24:23
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Ne gigi, ne smeeeeeee zmagatttttttttttt . Pol bom pa jaz kriva, da še nikol nismo zmagal . Joj no, sem grda ampak mislim pa resno to so sigurno prvi znaki nosečnosti Kako se pa počutiš Blanč, poleg žalostna, da te ni v ekipi?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:24:27
|
|
|
|
gigi1
|
oki Blanči navijamo, da se dobro odreže, vendar ne zmaga . A tko?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:27:45
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: blanč Ne gigi, ne smeeeeeee zmagatttttttttttt . Pol bom pa jaz kriva, da še nikol nismo zmagal . Joj no, sem grda ampak mislim pa resno to so sigurno prvi znaki nosečnosti Kako se pa počutiš Blanč, poleg žalostna, da te ni v ekipi? Če so to znaki nosečnosti, pol sta se prjela oba Gigi ja tako je prav, samo dobri so lahko, nikakor pa ne najboljši Tole upam tako "naglas " tule pisat, ker so vsi člani moškega spola in noben teh strani ne bere, saj ko so oni zraven sem jaz ko ovčka , če verjameš
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 9:29:37
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jutro Žiži, ti si mojga metija nalepla.... Lepa ritka mojga metija Moj prav, da sem"napaljena" ko ga vidim. Ajsi, že vstala? Šibaj po ta testek, zdaj sem tri ure brala, da sploh vem zakaj se gre. Zarja, ti tudi delaj testek, če Miška, greš na izlet? lepo. Uživajta. Dakec, lepo da spet oglašaš. Ste dobro? Že veš kaj imaš? Abra, ti si se zredila samo kg in pol, jast v nosečnosti dobrih pet, med postopkom pa dobrih 8. Hormoni name zelo slabo vplivajo, je pa res da o takrat nič ne delam, razen daljših sprehodov pa še doma sem . Ampak bom že šotem spravila dol:) Obyifo, žal mi je . !2.9 že UZ? ni.. Tako, pozdravček vsem skupaj, da ne naštevam posebej . Pikovitka, tebi pa še enkrat lep lep lep sončen dan.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?