|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 21:53:43
|
|
|
|
kajsica
|
Oj babike! preden vas preberem pa že vse zbežite!!! Miška, bravo, samo da si vse lepo poštimala danes. Pa čestitam za včerajšnjo obletnico. Obi, žal mi je, mi je pa všeč da si pozitivka in razmišljaš že o naslednjem krogu. WP, pridna punca, pa upam da ne bo težav danes ponoči. Zarja, kaj pa če se je materi naravi malo sfuzlalo in je skrila O, pa je vseeno mogoče. Pikola daj naredi test! Ajsi, kako je bilo v Bruslju? Ja meni je na GK sestra rekla, da naj kar pozabim na svoj ciklus ob jemanju Superfacta, da se mi bo podaljšal, tako da.....počakajmo. Mlinčka, ja bo potrebno ta Mostec organizirat, če ne bomo potem že vse trepetalke, pa ne bomo upale svoje riti prinest . Blanči kako si kaj drugače? Počutje OK? LL, kaj te briga če ni nič narejeno, saj te bo počakalo v kolikor ne bo dragi naredil. Sedaj si ti prva in tvoje pikice. Gigi, ti pa že tud kar datum?! Bravo bravo, spet bomo na kupu. Oktavija, pravilno si se odločila, ti samo uživaj ta vikend. Pojdi nekam in pozabi na vse. Bi pa nasvet od Ledenke, da se vsedeta in orng pogovorita zelo dober. Pri obeh v kolikor mi je znano je vse BP in lahko je tudi on krivec, zakaj ti ne zanosiš. Poleg tega, oprosti, ampak men se zdi da more partner ti res stati ob strani v takih zadevah in trenutkih. Upam, da bosta uredila tako kot tebi ustreza. Pikovitka, princeska moja......jutri ti želim enega izmed najlepših dnevov v tvojem življenju in naj bodo ti tvoji trenutki nepozabni in večni. Ja na koncu pa do moje novice. Babike uspelo mi je!!!!! Sama sem si dala pikico. Sicer mi je bilo zelo vroče in sem zamižala ko sem piknila ampak......šlo je, pa jaz sem zmagovalka. Sem imela kar Hedi pred očmi, ker je bila včeraj tako stroga do mene. Saj veste, mamicam se ne oporeka, sem stala mirno in samo salutirala.
|
|
|