Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 21:59:25
|
|
|
|
gloria
|
..... prvih 24 ur #rooming in# je za nama...... zaenkrat je mali ful priden, me je bilo včeraj kar malo strah kako bo, ko bomo prvič sami skupaj nonstop, prej pa 18 dni ne..... Ampak ni bilo problema..... ...o super sam da ste doma ....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:19:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
No mene so domov poslali!!! Tut v porodnišnici me ne marajo...(baje pa da je gužva za pop... Ja, v Postojni je bla danes tudi gužva v porodni..... tist cajt, ku sem bla jst na CTGju so šle tri notri....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:20:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem pa jaz čisto povožena. Ponoči imam vročino, baje imam post operativni sindrom, kao po carskem rezu je baje še posebej pogost. Ponoči me tak zakuha, da ne vem več za kaj se gre. Sicer vse porihtam kot mora biti, ampak noči mi niso najljubše, čez dan pa sem vredu, zvečer pa jovo na novo. Bo že minilo. Hej bejbaaaaaaaaaaaaa Upam, da se čim prej poštimaš....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:21:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jane slalom pro, samo mi imamo oranžno rjavega. Jaaaa.... mi ga imamo tudiiiiiiii... naš je pa plav.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:26:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zdej pa je šla moja veza z vami (me to you) pred mano rodit, tko da če bo kej ta vikend vam ne bom mogla sporočit. Petrax...... lahko meni sporočiš, če hočeš..... Ti bom napisala št GSM-ja na ZS...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:27:37
|
|
|
|
optimizem
|
Punce jaz vas lepo pozdravljem. Midve z mojo malo Kajo sva dons prišle domov. Ja jaz sem res prehitevala po levi. Še v ponedeljek sem se hecala, da se jaz javim za rodit ni minilo 2 ure, že mi je odtekla voda in potem akcija. Moj porod je potekal takole: Ob 12.30 mi je odtekla voda, potem me je moj peljal v porodnišnico, tam so mi naredili ctg in pregled. Popadkov nič, odprta 1,5 cm. Potem so me kar poslali na klistir in ob 16 sem prišla v porodno, medtem so pa mojega poslali domov-prvič. Potem sem bila priklopljena na ctg, pa čakali so če bo moja maternica začela kaj sama delat, ker ko ti odteče voda bi bilo fajn čimprej rodit. Pa moj pride nazaj ob 18, je bil mal z mano pa so ga ob 20-drugič poslali domov in mi naročili da ga bom poklicala ko bodo ocenili da gre zares. Pa je res moja maternica začela delat na vso mojo srečo in so se mi od polnoči začeli popadki, ki so bili skoz hujši, pa začela sem se odpirat. Ob 6 je prišel nazaj moj dragi in potem je šlo počasi zares. Nisem dobila nič umentnih popadov, ampak je šlo vse naravno tako kot sem si želela. Potem pa akcija ene par popadkov in ob 8.09 se je rodila najina sončica Kaja. Mal so me še šivali, potem pa od tega trenutka naprej samo lepi spomini. Porod pa nič kaj prijeten, sem ene parkart hotela pokazat kar rdeči karton, da se umikam in naj nadaljujejo kar sami. Sam sem vedela, da tako ne bo šlo. Aja dojenje nam je tudi steklo in sem res vesela zato. Vas v teh dneh mal preberem za nazaj da pridem na tekoče. Vsem, ki ste pa še na tem-porod pa res velik sreče. Mlada mamica-optimizem.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:29:45
|
|
|
|
meta21
|
A tak al temno plav? Jaz sem čist navdušena nad njim!
< Sporočilo je popravil meta21 -- 5.9.2008 22:30:20 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:31:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Optimizem..... weeeelkommmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:32:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
Točno tak..... ko sva vidla to barvo, sva se samo spogledala in si pokimala..... bojo vsi mislili, da smo čakali fanta.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:39:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Točno tak..... ko sva vidla to barvo, sva se samo spogledala in si pokimala..... bojo vsi mislili, da smo čakali fanta..... Moj je (bil) tud čist navdušen nad to barvo, samo sem jaz hotla nevtralno barvo, ki ni ne za fante ne za punce. Mi je glih včeraj v pikapolonici rekel, da naslednjega pa on zbere (stal je pa pred modrim vozičkom) .
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:41:05
|
|
|
|
meta21
|
Jaz pa mislim, da je naš mulc končno našel napis EXIT . Se mi zdi, da se z glavo direkt tja zaletava.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:43:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
samo sem jaz hotla nevtralno barvo, Ma meni se zdi ta barva čist fajn tudi za punco...... jst imam tudi ful modrih reči... moj mož pa nič rozastega....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:44:47
|
|
|
|
arabela*
|
optimizem,dobrodošla
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:45:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz pa mislim, da je naš mulc končno našel napis EXIT . Se mi zdi, da se z glavo direkt tja zaletava. Ja, ja.... tudi naša se ravnokar na vse pretege zaletava...... ma ne verjamem, da je to to....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:49:24
|
|
|
|
arabela*
|
,ste se ustalili?? Glede tega,koliko papajo naši Naša boj tak tak,ker itak nonstop spi.Npr.da dam primer.zjutraj se zbudimo ob 10,se naje,potem spi nekje do treh.Pol jo je itak treba zdudit,da spet je.Nato pa še jo od sedme do pol osme zbudim,tako da je ene dve uri budna.Ponoči pa čist različno,nekje ob treh ali pa štirih spet papa.Je pa res da ,ko je budna,jo nafujtram res kolikor se da.Midve sva samo na mojem mleku,brez dodatka.Zaenkrat nama laufa,edino kar je,nenormalno mi bljuva.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 22:51:25
|
|
|
|
arabela*
|
lara,mislim,da si ti rekla,da ti ful v hribe paše hodit? Hecno,meni v ni uspelo niti najmanjšega hribčka prehodit
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 23:00:35
|
|
|
|
arabela*
|
Nič,grem jaz pod odejo,sem nekaj utrujena danes
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 23:04:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,mislim,da si ti rekla,da ti ful v hribe paše hodit? Hecno,meni v ni uspelo niti najmanjšega hribčka prehodit Fuul.... prej sem spet bla.... skoraj dve uri sem lutala.... Ma to zdej veš..... ene tri tedne... prej nisem šla nikamor.... je blo prevroče..... Sem bla pa danes na masaži tačk.... kok je pasalooooooooooooo..... v ponedeljek sem se pa zmenla še za pedikuro....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 23:04:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič,grem jaz pod odejo,sem nekaj utrujena danes Lepo spi....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 23:49:22
|
|
|
|
petrax
|
Lara hvala za št. Mam nekak občutek da bomo kr kmal spokal v P. Sem šla prej ležat v posteljo pa so se spet bl redno začel popadki, zdej so pa že kr neki časa redni na 5-10 minut. Bi blo kr fajn it a ne?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 6.9.2008 9:02:32
|
|
|
|
arabela*
|
O,mi je v čast,da vam lahko skuham. Smo se kar naspali,čeprav bi še kako urco,ampak je mala hotla jest,pol pa je spet bljuvala,upam,da še malo zaspi.Stokrat na dan jo preoblečem
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 6.9.2008 9:11:30
|
|
|
|
Olivija*
|
Dobro jutro! Dolgo se nisem nič oglasila. Vidim, da se vas je že kar nekaj vrnilo iz Rima. Mi smo še vedno 2v1, čeprav se počutim tako kot meta21, saj je tudi naša včeraj zvečer tako razgrajala tam dol pri mojem mehurju, da sem prepričana, da išče izhod! Čestitke vsem mamicam!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 6.9.2008 10:04:27
|
|
|
|
alysa
|
Dobro jutro. petrax, drži se pf, upam, da boš kmalu bolje ... optimizem, super, da si že doma Js pa grem dans še na sestričnino poroko, pol je res že cajt, da se odloči in pride vn . Uživajte , pa upam, da dobimo še kakega čez vikend.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 6.9.2008 10:44:29
|
|
|
|
Bambi D
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Bambi D, mislim, da je bubi spraševala,ampak sem itak tudi jaz prebrala sm zarila, ja... sorry IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Punce, na kak način si boste shranile slike od UZ Js sm si jih kar poskenirala. IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma je problem,ko voza ne dobim skozi vrata Tiste,ki imate maxi cossi lupinice?? Kdaj boste začele not vozit??Al imate ležeče košare?? Mam tudi jaz slab občutek glede širine vrat , pa še po stopnicah bom morala nosit, ker nimamo dvigala. Jaz imam tudi košaro, ker lupinico tako močno odsvetujejo za daljši čas, samo ne vem kako bom vse skupaj dol nosila. IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če se ukvarjaš z neko dejavnost v bloku.... natančno v svoji kleti.... kaj za to moraš imeti soglasje sosedov? Kolikor jaz vem, mora imeti soglasje sosedov, da lahko opravlja dejavnost, sicer mu lahko mirno pokličeš inšpekcijo, čeprav verjamem da ni prijetno kakorkoli težit, že zaradi medsosedskih odnosov. Madonca, ne utegnem vsega prebrat, pol pa za nazaj berem in odgovarjam... Upam, da nisem česa spregledala, ker spet bežim ven. Lepo se imejte in lep vikend vsem, pa srečno, če bo katera rodila .
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 6.9.2008 11:02:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babmbi, hvala..... ne, sej res nočem težit.... ma če misli delat kažin pa tud ne bom tiho... Joj, kok me srbi danes luknjica od pirsinga.... če se mi še malo trebuh poveča, se bo ful raztegnla.... Madonca babetine, kje ste?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?