Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 16:14:23
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meta21,pa saj itak da ni vredu preveč.ampak večina,ki jih poznam,so čist mičkene vozli v lupinici naokoli. Saj jih jaz tudi nekaj poznam, ki so jih vozili v lupinici, pa so otroci čisto OK zrasli. Po drugi strani pa je v BC v LJ prodajalec skoraj iz kože skočil, ko sem rekla, da bi rada lupinico, ki paše na voziček. Je rekel, da on svojemu otroku tega ne bi nikoli naredil. Nekateri stvar rešijo tako, da športni del čisto poležijo in ga že od začetka uporabljajo. Jaz sem hotla košaro bolj zaradi tega, ker se mi zdi, da je v zimskem času otrok notri bolj na toplem, drugače bi pa jaz športni del uporabljala od začetka. Ti imaš quinija, ne? Tudi v MŠ nam je rekla, da ona sicer odsvetuje vožnjo v lupinici ampak , da so mnenja strokovnjakov različna. Ti naredi po svoje. Bo sigurno najbolj prav!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 16:29:06
|
|
|
|
talytha
|
No mene so domov poslali!!! Tut v porodnišnici me ne marajo...(baje pa da je gužva za pop..... je ena zdravnica rekla)...drugač pa vsi full prijazni Je pa blo precej burleskno vse skupaj...niso mogli posnet CTGja ker se tamala tako premetava, da bi morala babca ves čas zraven sedet in jo lovit So mi naredli UZ, plodovnice še dovol, mal imam popadkov ampak čist šibke, odprta pa res minimalno-niti dva prsta....tako da v ponedeljek moram prit nazaj na šeen pregled. Je pa rekla da naj ne bom presenečena če se že med vikendom vidimo
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 17:00:27
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene babike. Bubi in Me to you čestitke, obilo cartanja in vse naj, naj. Naša Lana je ful pridna pupa, je, spančka in tudi na sprehode že grema. Sem pa jaz čisto povožena. Ponoči imam vročino, baje imam post operativni sindrom, kao po carskem rezu je baje še posebej pogost. Ponoči me tak zakuha, da ne vem več za kaj se gre. Sicer vse porihtam kot mora biti, ampak noči mi niso najljubše, čez dan pa sem vredu, zvečer pa jovo na novo. Bo že minilo. Lepo se imejte, grem malo počivati. Držim pesti za vse vas. Ko bom malo bolj zdrava vas pridem spet pogledati, do takrat pa moram čimveč počivati. Uživajte.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 18:20:13
|
|
|
|
gloria
|
No mene so domov poslali!!! Tut v porodnišnici me ne marajo ... ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 18:21:29
|
|
|
|
gloria
|
Naša Lana je ful pridna pupa, je, spančka in tudi na sprehode že grema. Sem pa jaz čisto povožena. Ponoči imam vročino, baje imam post operativni sindrom, kao po carskem rezu je baje še posebej pogost. ...o pf lepo da je mala v redu....ti pa kr počivaj ....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 18:40:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meta..... kaj je to za en cug? Me ful spominja na našega.... Jane slalom pro, samo mi imamo oranžno rjavega.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 18:44:14
|
|
|
|
meta21
|
Talytha, te že navaja, kdo je šef! Samo da je vse OK! A v LJ je taka gužva? Kako le, saj smo še vse septembrke tuki? Pf drži se!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 19:21:23
|
|
|
|
Tejchy
|
A v LJ je taka gužva? Kako le, saj smo še vse septembrke tuki? to tudi mene čudi
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 19:22:41
|
|
|
|
Tejchy
|
Js bom tud lupinico imela več ali manj za v avto........... na sprehodek bomo pa v košari hodili... pa košaro bom tudi tko doma izkoristla.... da ne bom rabla zibke nosit iz enga v drug štuk....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 19:23:46
|
|
|
|
Tejchy
|
Meta..... kaj je to za en cug? Me ful spominja na našega.... js sem na prvi pogled mislila, da imaš istega ko js... HIgh treka... mu je jane slalom pro ful podoben, to pa drži ........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 19:24:30
|
|
|
|
Tejchy
|
Sem pa jaz čisto povožena pf - drži se
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 19:37:26
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe. Jaz pa bi rabila eno nepremočljivo podlogo,ko malečko na postelji previjam.Kje se to dobi? Saraya, jaz sem zadnjič vzela eno v Sanolaborju. Zgornja stran, na kateri otroček leži je z enega materiala, prijetnega na otip, kot neka tkanina (ni nek polivinil, no), spodaj pa je nepremočljivo. Stane 8€ in še nekaj centov, da pa se ga 120x oprat. Mere so 65 x 75 cm, imenuje pa se Gemini, Boddiepad.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 19:43:17
|
|
|
|
petrax
|
Pozdravljene! Najprej čestitke bubi in me to you! Zdej pa je šla moja veza z vami (me to you) pred mano rodit, tko da če bo kej ta vikend vam ne bom mogla sporočit. Drugače pa sem včeraj zvečer ko sem ležala v postelji že mislila da mi je voda odtekla, pa sem pol ugotovila da se mi je samo čep "odluščil" al kako se že reče . Je blo pa kr dost te sluzi. Pa celo noč nisem spala, sem mela skoz lažne popadke (vsaj mislm da je to blo to). Sem šele ob ene 6h zutri mal dobr zaspala. Pa dons čez dan tud mal teh popadkov.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 20:43:54
|
|
|
|
morango
|
Ojla, jaz tudi danes s 1. CTG, sem skoraj zaspala tam. V glavnem, meni še nič ne dogaja; CTG še nič ne kaže, dete grozno živahno, non stop, ima še zadnje žurke v trebuhu. G mi je rekel, da mulčkov ne bezajo ven, dokler se notri fajn počutjo in očitno moja se. Tako da imam naslednji CTG v nedeljo, dan pred rokom, pa bomo vidli. Ker je bla moja tolk pridna, da bo lepo počakala do PDP, sva ji eno fajn igračko kupla za na lupinico al pa košaro. Tako, zdaj pa čist v miru čakam naslednjo nedeljo...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 20:47:56
|
|
|
|
morango
|
Drugače pa sem včeraj zvečer ko sem ležala v postelji že mislila da mi je voda odtekla, pa sem pol ugotovila da se mi je samo čep "odluščil" al kako se že reče . Je blo pa kr dost te sluzi. Pa celo noč nisem spala, sem mela skoz lažne popadke, (vsaj mislm da je to blo to).Petrax, srečno, če te kaj prime ponoči. Sicer pa bo to skoraj na rok, a ne?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 21:00:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj me nisi pocukala za rokav zadnjič,ti ti?? Veš kak bi te bila vesela ...saj pol mi je bilo žal.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 21:03:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Punce, na kak način si boste shranile slike od UZ ....jaz si jih skopiram.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 21:05:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jutri pa imam spet ctg da vidmo kako in kaj ...držim pesti, da rata tako kot si želiš........ A si se zmenila za cr?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 21:08:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tejchy, a ti moraš ležat na ctg?? A kateri ni treba ležat na CTGju? meni ni bilo treba nikoli...no razen enkrat v sprejemni v porodnišnico.....drugače vedno sede...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 21:14:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe. Jaz pa bi rabila eno nepremočljivo podlogo,ko malečko na postelji previjam.Kje se to dobi? .... Leclerc ima nekaj v katalogu ....poglej..... je sicer tista za pod rjuho.... ....ene so v paketu s torbami...Nivea..., jaz sem enkrat v Šparu kupila nekaj od Afrodite pa sem dobila torbo in to podlogo noter.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 21:17:21
|
|
|
|
morango
|
, kako se kaj imata z malim? , da sta že doma in se lahko v miru crtata.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 21:21:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ve ko imate že otroke in dobivate otroški dodatek kaj je boljš dat na tistega ko ma večji dohodek ali ne....po čem se to gleda ...ali je kr določena cifra.... ...upoštevata se oba dohodka ..... vsaj če nisi kot mati samohranilka....tak da ti je vseeno....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 21:50:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango , kako se kaj imata z malim? , da sta že doma in se lahko v miru crtata. ..... prvih 24 ur #rooming in# je za nama...... zaenkrat je mali ful priden, me je bilo včeraj kar malo strah kako bo, ko bomo prvič sami skupaj nonstop, prej pa 18 dni ne..... Ampak ni bilo problema.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 21:56:59
|
|
|
|
gloria
|
Drugače pa sem včeraj zvečer ko sem ležala v postelji že mislila da mi je voda odtekla, pa sem pol ugotovila da se mi je samo čep "odluščil" al kako se že reče . Je blo pa kr dost te sluzi. Pa celo noč nisem spala, sem mela skoz lažne popadke (vsaj mislm da je to blo to). Sem šele ob ene 6h zutri mal dobr zaspala. Pa dons čez dan tud mal teh popadkov. ...o akcija
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 21:58:46
|
|
|
|
gold fish
|
Saraya in ostale mamice..kako pogosto jejo vaši dojenčki? Našega so v bolnici pustili na 4 ure ...ni to malo predolgo za novorojenčka? Pol so mu pa hoteli šibniti obrok 85ml Midva bova sedaj prakticirala na 2,5 uri čez dan.....manjše obroke okrog 60ml..... jema pa 3/4 po flaški...malo se dojima...... Mi niso pustili, da se dojima, ker ga kao to ful otrudi..... pa si sedaj še naprej izbrizgavam, malo ga dojim, izbrizgano mu dam po flaški.... Za ostale obroke (če ni mlekeca )pa jema Aptamil Prematil.... Sem se najprej ful zasekrala tam v bolnici, da ga ne bom mogla dojit, pol sem se pa skulirala in odločila, da je boljše, da je zaenkrat na flaški in Aptamilu kot da mi ne pridobiva na teži....še vedno nimama 3kg, ki sva jih imela pri porodu...., pa če sem hotela čimprej domov iz tistega butastega sistema mi je bila flaška edina rešitev...zaenkrat....mogoče pa bo pol, ko se spet malo okrepi ...zalaufalo dojenje na polno..... ...se pa ful pozna na mlekecu (količina), če si ga samo izbrizgavaš....ga ni tako dosti kot pri polnem dojenju.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?