|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
5.9.2008 16:14:23   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meta21,pa saj itak da ni vredu preveč.ampak večina,ki jih poznam,so čist mičkene vozli v lupinici naokoli.user posted image

Saj jih jaz tudi nekaj poznam, ki so jih vozili v lupinici, pa so otroci čisto OK zrasli. Po drugi strani pa je v BC v LJ prodajalec skoraj iz kože skočil, ko sem rekla, da bi rada lupinico, ki paše na voziček. Je rekel, da on svojemu otroku tega ne bi nikoli naredil. Nekateri stvar rešijo tako, da športni del čisto poležijo in ga že od začetka uporabljajo.

Jaz sem hotla košaro bolj zaradi tega, ker se mi zdi, da je v zimskem času otrok notri bolj na toplem, drugače bi pa jaz športni del uporabljala od začetka. Ti imaš quinija, ne? Tudi v MŠ nam je rekla, da ona sicer odsvetuje vožnjo v lupinici ampak , da so mnenja strokovnjakov različna.

Ti naredi po svoje. Bo sigurno najbolj prav!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
5.9.2008 16:29:06   
talytha
No mene so domov poslali!!! Tut v porodnišnici me ne marajo...(baje pa da je gužva za pop..... je ena zdravnica rekla)...drugač pa vsi full prijazniuser posted image   Je pa blo precej burleskno vse skupaj...niso mogli posnet CTGja ker se tamala tako premetava, da bi morala babca ves čas zraven sedet in jo lovituser posted image user posted image user posted image So mi naredli UZ, plodovnice še dovol, mal imam popadkov ampak čist šibke, odprta pa res minimalno-niti dva prsta....tako da v ponedeljek moram prit nazaj na šeen pregled. Je pa rekla da naj ne bom presenečena če se že med vikendom vidimouser posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
5.9.2008 17:00:27   
pf
Pozdravljene babike.
Bubi in Me to you čestitke, obilo cartanja in vse naj, naj.
Naša Lana je ful pridna pupa, je, spančka in tudi na sprehode že grema. Sem pa jaz čisto povožena. Ponoči imam vročino, baje imam post operativni sindrom, kao po carskem rezu je baje še posebej pogost. Ponoči me tak zakuha, da ne vem več za kaj se gre. Sicer vse porihtam kot mora biti, ampak noči mi niso najljubše, čez dan pa sem vredu, zvečer pa jovo na novo. Bo že minilo. Lepo se imejte, grem malo počivati. Držim pesti za vse vas. Ko bom malo bolj zdrava vas pridem spet pogledati, do takrat pa moram čimveč počivati. Uživajte.

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
5.9.2008 18:20:13   
gloria
No mene so domov poslali!!! Tut v porodnišnici me ne marajo

...user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
5.9.2008 18:21:29   
gloria
Naša Lana je ful pridna pupa, je, spančka in tudi na sprehode že grema. Sem pa jaz čisto povožena. Ponoči imam vročino, baje imam post operativni sindrom, kao po carskem rezu je baje še posebej pogost.

...o pf lepo da je mala v redu....ti pa kr počivajuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
5.9.2008 18:40:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Meta..... kaj je to za en cug? user posted image Me ful spominja na našega.... 

Jane slalom pro, samo mi imamo oranžno rjavega.user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
5.9.2008 18:44:14   
meta21
Talytha, te že navaja, kdo je šef!user posted image  Samo da je vse OK! A v LJ je taka gužva? Kako le, saj smo še vse septembrke tuki?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pf drži se!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
5.9.2008 19:21:23   
Tejchy
A v LJ je taka gužva? Kako le, saj smo še vse septembrke tuki?

to tudi mene čudi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
5.9.2008 19:22:41   
Tejchy
Js bom tud lupinico imela več ali manj za v avto........... na sprehodek bomo pa v košari hodili...
pa košaro bom tudi tko doma izkoristla.... da ne bom rabla zibke nosit iz enga v drug štuk....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
5.9.2008 19:23:46   
Tejchy
Meta..... kaj je to za en cug? Me ful spominja na našega....

js sem na prvi pogled mislila, da imaš istega ko js... HIgh treka...
mu je jane slalom pro ful podoben, to pa drži ........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
5.9.2008 19:24:30   
Tejchy
Sem pa jaz čisto povožena

pf - drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
5.9.2008 19:37:26   
morango

babe.
Jaz pa bi rabila eno nepremočljivo podlogo,ko malečko na postelji previjam.Kje se to dobi?
Saraya, jaz sem zadnjič vzela eno v Sanolaborju. Zgornja stran, na kateri otroček leži je z enega materiala, prijetnega na otip, kot neka tkanina (ni nek polivinil, no), spodaj pa je nepremočljivo. Stane 8€ in še nekaj centov, da pa se ga 120x oprat. Mere so 65 x 75 cm, imenuje pa se Gemini, Boddiepad.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
5.9.2008 19:43:17   
petrax
Pozdravljene!

Najprej čestitke bubi in me to you!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa je šla moja veza z vami (me to you) pred mano rodit, tko da če bo kej ta vikend vam ne bom mogla sporočit. user posted image

Drugače pa sem včeraj zvečer ko sem ležala v postelji že mislila da mi je voda odtekla, pa sem pol ugotovila da se mi je samo čep "odluščil" al kako se že rečeuser posted image . Je blo pa kr dost te sluzi. Pa celo noč nisem spala, sem mela skoz lažne popadke (vsaj mislm da je to blo to).  Sem šele ob ene 6h zutri mal dobr zaspala. Pa dons čez dan tud mal teh popadkov.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
5.9.2008 20:43:54   
morango
Ojla,

jaz tudi danes s 1. CTG, sem skoraj zaspala tam. V glavnem, meni še nič ne dogaja; CTG še nič ne kaže, dete grozno živahno, non stop, ima še zadnje žurke v trebuhu.
G mi je rekel, da mulčkov ne bezajo ven, dokler se notri fajn počutjo in očitno moja user posted image se. Tako da imam naslednji CTG v nedeljo, dan pred rokom, pa bomo vidli. Ker je bla moja user posted image tolk pridna, da bo lepo počakala do PDP, sva ji eno fajn igračko kupla za na lupinico al pa košaro. Tako, zdaj pa čist v miru čakam naslednjo nedeljo...

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
5.9.2008 20:47:56   
morango
Drugače pa sem včeraj zvečer ko sem ležala v postelji že mislila da mi je voda odtekla, pa sem pol ugotovila da se mi je samo čep "odluščil" al kako se že reče . Je blo pa kr dost te sluzi. Pa celo noč nisem spala, sem mela skoz lažne popadke, (vsaj mislm da je to blo to).
Petrax, srečno, če te kaj prime ponoči. Sicer pa bo to skoraj na rok, a ne?

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
5.9.2008 21:00:45   
gold fish

user posted image   

Kaj me nisi pocukala za rokav zadnjič,ti ti??
Veš kak bi te bila veselauser posted image

...saj pol mi je bilo žal.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
5.9.2008 21:03:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Punce, na kak način si boste shranile slike od UZ user posted image  

....jaz si jih skopiram.....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
5.9.2008 21:05:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

jutri pa imam spet ctg
da vidmo kako in kaj

...držim pesti, da rata tako kot si želiš........   A si se zmenila za cr?

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
5.9.2008 21:08:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

tejchy, a ti moraš ležat na ctg??

A kateri ni treba ležat na CTGju?

meni ni bilo treba nikoli...no razen enkrat v sprejemni v porodnišnico.....drugače vedno sede...

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
5.9.2008 21:14:01   
gold fish

babe.
Jaz pa bi rabila eno nepremočljivo podlogo,ko malečko na postelji previjam.Kje se to dobi?

.... Leclerc ima nekaj v katalogu ....poglej..... je sicer tista za pod rjuho....

....ene so v paketu s torbami...Nivea..., jaz sem enkrat v Šparu kupila nekaj od Afrodite pa sem dobila torbo in to podlogo noter.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
5.9.2008 21:17:21   
morango
user posted image , kako se kaj imata z malim? user posted image user posted image user posted image , da sta že doma in se lahko v miru crtata.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
5.9.2008 21:21:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...ve ko imate že otroke in dobivate otroški dodatek kaj je boljš dat na tistega ko ma večji dohodek ali ne....po čem se to gledauser posted image ...ali je kr določena cifra....

...upoštevata se oba dohodka ..... vsaj če nisi kot mati samohranilka....tak da ti je vseeno....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
5.9.2008 21:50:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: morango

user posted image , kako se kaj imata z malim? user posted image user posted image user posted image , da sta že doma in se lahko v miru crtata.

..... prvih 24 ur #rooming in# je za nama...... zaenkrat je mali ful priden, me je bilo včeraj kar malo strah kako bo, ko bomo prvič sami skupaj nonstop, prej pa 18 dni ne.....  Ampak ni bilo problema.....

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
5.9.2008 21:56:59   
gloria
Drugače pa sem včeraj zvečer ko sem ležala v postelji že mislila da mi je voda odtekla, pa sem pol ugotovila da se mi je samo čep "odluščil" al kako se že reče . Je blo pa kr dost te sluzi. Pa celo noč nisem spala, sem mela skoz lažne popadke (vsaj mislm da je to blo to). Sem šele ob ene 6h zutri mal dobr zaspala. Pa dons čez dan tud mal teh popadkov.

...o akcija user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
5.9.2008 21:58:46   
gold fish
Saraya in ostale mamice..kako pogosto jejo vaši dojenčki?  Našega so v bolnici pustili na 4 ureuser posted image ...ni to malo predolgo za novorojenčka?  Pol so mu pa hoteli šibniti obrok 85mluser posted image   

Midva bova sedaj prakticirala na 2,5 uri čez dan.....manjše obroke okrog 60ml..... jema pa 3/4 po  flaški...malo se dojima......   Mi niso pustili, da se dojima, ker ga kao to ful otrudi..... pa si sedaj še naprej izbrizgavam, malo ga dojim, izbrizgano mu dam po flaški....   Za ostale obroke (če ni mlekeca )pa jema Aptamil Prematil....

Sem se najprej ful zasekrala tam v bolnici, da ga ne bom mogla dojit, pol sem se pa skulirala in odločila, da je boljše, da je zaenkrat na flaški in Aptamilu kot da mi ne pridobiva na teži....še vedno nimama 3kg, ki sva jih imela pri porodu...., pa če sem hotela čimprej domov iz tistega butastega sistema mi je bila flaška edina rešitev...zaenkrat....mogoče pa bo pol, ko se spet malo okrepi ...zalaufalo dojenje na polno.....

...se pa ful pozna na mlekecu (količina), če si ga samo izbrizgavaš....ga ni tako dosti kot pri polnem dojenju.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?