|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
3.9.2008 22:56:38   
amor real
ma, jaz mislim naredit tako, da če me prime čim vidim, da je zaporednje na 20 min ut, vzamem boršo in greva lepo počasi do Postojne, potem itak lahko še počakamo magari na parkingu preden greva gor v 1. štuk user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
3.9.2008 23:02:48   
Lara Croft
A ne bi blo fino, da bi ble skupaj tam..... vsaj pol v sobi.... Dej sporoči, ku boš letela v Postojno.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
3.9.2008 23:04:12   
amor real
ja, bi bilo super user posted image , ker drugače mislim prosit za nadstandardno sobo, ker imam slabe izkušnje s cimrami v sobi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1328
3.9.2008 23:06:30   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

ja, bi bilo super user posted image , ker drugače mislim prosit za nadstandardno sobo, ker imam slabe izkušnje s cimrami v sobi user posted image

V Po imajo samo eno.... meni se zdi malo draga ta reč... sicer, če si tam samo tri dni še gre... ma če ima otrok zlatenico in si tam 10 dni, rata cifra kr velka..... pa tudi sicer ne vem, če bi tla bit tam..... bi mi blo hudo dolgcajt....

Neposredna povezava do sporočila: 1329
3.9.2008 23:09:52   
arabela*
Ja meni so se prvič ko sem bila noseča začeli popadki skozi čez dan,kaj 20,vsako uro nekje me je malo špikalo.Pol nasledni dan so se ponavljali na 30,20,15,10 minut čez cel dan,zvečer pa ko so bili na 5 minut,pa sem šla v P.

Ni vedno isto,ene zagrabi hitro,enim gre voda,tak da res je težko predvidetuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1330
3.9.2008 23:16:25   
amor real
ne vem no, glede teh popadkov, bomo vidli kako bo šlo, če odteče voda je še najlažje, ker itak veš, da moraš čimprej it user posted image

Meni so rekli, da imajo v PO 2 nadstandarndi sobi, samo če je ful gužva jih pač spremenijo v navadne... nudijo pa naslednje:

Na obeh oddelkih imamo nadstandardne sobe, ki ponujajo:
– sobivanje novorojenčka in matere 24 ur na dan,
– sobivanje spremljevalca,
– bolj gibljiv čas obiskov,
– lastne sanitarne prostore.
V sobah je tudi TV sprejemnik. Izkušnje so pokazale, da praviloma "nove" matere nimajo časa za spremljanje TV programa, hkrati pa zaradi njenega zdravstvenega stanja v prvih dneh po porodu uporabo TV sprejemnika toplo odsvetujemo.
Če niste zavarovani za nadstandardne storitve, je treba nego v takšnih sobah doplačati. Prav tako je treba doplačati hotelski del oskrbe za spremljevalca, če je prisoten 24 ur na dan.

Nadstandarda soba omogoča obiske od 12.do 20. ure (sicer so obiski samo od 14. do 15:30 ure), pijačo po izbiri (neomejene količine mleka), TV, WC, kopalnico...
Za nadstandarno sobo vpisujemo tudi vnaprej, vendar to ni rezervacija, kar je povsem jasno, da se poroda ne da napovedati vnaprej. Ko pridete roditi lahko izrazite željo že ob sprejemu in če je soba prosta, jo lahko dobite. Včasih se zgodi, da soba tisti dan ni prosta, vendar če se sprosti naslednji dan, vas lahko takoj preselimo.
Vse nadstandardne storitve se plačajo ob odhodu v sprejemni pisarni oz. vsak dan do odhoda do 14.30 ure.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
3.9.2008 23:16:44   
arabela*
nič,grem jaz k počitku,pa se malo z user posted image  cartkat.
nočkaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
3.9.2008 23:18:49   
amor real
nočko, saraya

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
3.9.2008 23:21:21   
arabela*
Ja jaz sem v Mb tud hotela imeti to sobo,da bi bila sama noter,pa so rekla,da je kao niuser posted image .No pol pa me je vprašala,če imam nadstandard,pa sem rekla da ne,ker ga res nimam.Bi pa tud doplačala,ampak se mi ni ljublo pol gnjavit.
Sem pa imela res eno fajn cimro,tak da sva se več presmejale kot kaj druga.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
3.9.2008 23:23:21   
amor real
grem še jaz, nočkoooooooooooooo

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
3.9.2008 23:23:42   
arabela*
da še vam to štorjo povem.
Drugi dan ,ko je bila vizita,pa pride en starejši zdravnik,me pogleda.Pol pa še moram dvignit majčko da pokažem dojke.On pa zaupije ooooooooooooooo,madona,vi pa imate dojke kot Pamela Anderson,kaj če bi vas malo poslikali.Pa smo se tak smejali,še danes se,ko se ga spomnim,kako je pogledaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
3.9.2008 23:24:18   
arabela*
nič,zdaj pa res grem.
Nočkouser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
3.9.2008 23:53:27   
ključek
jaz se pa že celo uro premetavam po postelji in ne morem zaspati...........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
3.9.2008 23:58:55   
ključek
bova šla še na čikinburger prej

ti pa tvoj futer...............user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1339
3.9.2008 23:59:50   
ključek
da še vam to štorjo povem.
Drugi dan ,ko je bila vizita,pa pride en starejši zdravnik,me pogleda.Pol pa še moram dvignit majčko da pokažem dojke.On pa zaupije ooooooooooooooo,madona,vi pa imate dojke kot Pamela Anderson,kaj če bi vas malo poslikali.Pa smo se tak smejali,še danes se,ko se ga spomnim,kako je pogledal user posted image user posted image user posted image

tebi se pa vedno nekaj dogaja................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
4.9.2008 0:06:12   
ključek
Ja meni so se prvič ko sem bila noseča začeli popadki skozi čez dan,kaj 20,vsako uro nekje me je malo špikalo.Pol nasledni dan so se ponavljali na 30,20,15,10 minut čez cel dan,zvečer pa ko so bili na 5 minut,pa sem šla v P.

mene špika že od sobote...........včasih malo več, potem spet malo manj...........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
4.9.2008 0:06:51   
ključek
ah, monologi........................

grem ovce štet, bom videla, če bo kaj pomagalo...............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
4.9.2008 5:15:56   
arabela*
vsem eno dobro jutro,pa še  en user posted image vam postrežem.
Mi smo se napapcali,pa previli.Zdaj pa se odpravljamo nazaj pančat.

me to you,upam da ti je uspelo ovce do konca preštetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1343
4.9.2008 6:46:57   
Bambi D
Dobro jutrooo, pupe!

ste pa pridne za pisat, včeraj me je na žalost spet delo pobralo, pa nisem utegnila nič napisat, danes sem se pa nabrala in nasmejala ob vaših postih, ki jih sploh ni malo user posted image .
Ob debati o popadkih sem se spomnila, kako so v MŠ pravili eno zgodbo od enga para, ki je pred leti s katrco parkiral tik pred vhodom v porodnišnico (zvečer oz. ponoči), pa kar ostala sta v avtu in šipe so se začele rosit... Sestre pa so skoz okno opazovale in tuhtale, kaj delajo. Pol pa čez nekaj ur zalaufata skoz vrata v sprejemno, da zdej so pa popadki na 5 min user posted image . Sem si prav mislila, da sej z nami bi blo najbrž enako,če ne bi bila blizu porodnišnice doma, tko da bom to lahko kar doma skrito očem prakticirala, če mi seveda ne odteče voda oz. da ne bo mala štrajkala s prihodom na dan...

*bark* si spraševala, kako je bilo s patronažno. Zelo fajn ženskica je, malo sva kar povprek klepetale. Povedala je dosti stvari, ki sem jih že vedela, med drugim pa tudi, da se otroček kak teden pred porodom umiri, pa da popadki od začetka zgledajo nekje tako kot menstrualni krči. Za adaptirano mleko je rekla, da ga ne rabim kupovat vnaprej, da če je potreba ga kupiš kasneje, enako je rekla za stekleničke (1 kos da je čisto dovolj). Pa malo mi je glede prehrane po porodu povedala. Da moraš sadje jesti olupljeno, se izogibat stvarem, ki napenjajo, itd.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
4.9.2008 8:26:03   
maruškaŠ
Dobro jutro!

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
4.9.2008 9:04:56   
bark
Bambi D, mislim, da je bubi spraševala,ampak sem itak tudi jaz prebralauser posted image
Me to you sej jst sem še vedno tukajuser posted image .No,če se bo katera še okorajžila za jutri- ob 10h v Etnografskem muzeju......če ne bova obe z AinB kr na enkrat na Šlajmerjeviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
4.9.2008 9:05:59   
bark
Grem zdej jst na eno šetnjo,dokler še ni preveč vroče

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
4.9.2008 9:09:44   
Tejchy
jaz pa sem dobila zdaj tak občutek da ti naši septembrčki lih nimajo neke sile prit na ta svetek, raje v naših bauhijih drnjohajo not......mogoče jih pa res preveč dobro futramo in razvajamo

ja, se strinjam.................
kr neki štrajkajo........ cccccccccccccccc

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
4.9.2008 9:27:19   
Tejchy
...... drugače pa je za mano presenetljivo mirna noč, tako da ne vem, če bo moj plan v petek rodit uspel user posted image  user posted image  user posted image  ........... bomo videli......... še vedno upam na tisto, da me na 1-2-3 zagrabi in gremo naši......... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
4.9.2008 9:39:13   
alysa
Dobro jutro.

Js sm pa zelo slabo spala, sedaj sm pa komej pokonci ... user posted image user posted image user posted image

Me pa razen kosti spodaj, kaj drugega ne boli ... tako da na vidiku nč kaj novga ... če bo šlo tako naprej, greva z mojim v soboto še na poroko ...user posted image user posted image user posted image  ... se mi sestrična poroči ...

Nč si grem eno user posted image  naredit, da pridem mal k sebi ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?