|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
5.9.2008 13:55:19   
gloria
user posted image kok lepo da ste doma....zdej pa uživajteuser posted image user posted image user posted image ....
me to you vas vse pozdravlja....ostalo bo sama napisala ko pride domov....

....men se je pa otročiček vidno umiril včeri in danes...no 10 brc je sam ni več tolk aktiven....saj me je včeri gin.opozoril da se pred porodom umiri....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
5.9.2008 14:02:56   
Tejchy
....men se je pa otročiček vidno umiril včeri in danes...no 10 brc je sam ni več tolk aktiven....saj me je včeri gin.opozoril da se pred porodom umiri....

mah postajaš sumljiva ......... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  hitr parkrat po štengah, pa pod tuš........ pa boš lahko šla v Rim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
5.9.2008 14:06:00   
arabela*
meni tud zgleda,da so štenge malo sprožle.Sem vsak da skakala gor in dol ko norec.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
5.9.2008 14:10:20   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meni tud zgleda,da so štenge malo sprožle.Sem vsak da skakala gor in dol ko norec.user posted image

Jst živim v 4. nadstropju v bloku brez dvigala - tko da so stopnice tut moj dom user posted image . Pa to 64 stopnic vsakič ko greš ven in not.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
5.9.2008 14:27:26   
gloria
mah postajaš sumljiva ......... hitr parkrat po štengah, pa pod tuš........ pa boš lahko šla v Rim

...sem se šla včeri namakat v banjo tko kot me to youuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
5.9.2008 14:29:27   
arabela*
glorija,pol pa bomo danes čakali na tvoje novičkeuser posted image user posted image
Go,Go,Gouser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
5.9.2008 14:34:39   
emi*
Mi imamo banjico,saj nima smisla met čebriček,prav lepo se pol namaka v banjici.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
5.9.2008 14:46:23   
meta21
Mah te štenge... Jaz živim v bajti kjer je od vrha do dol pribl 30 šteng, ki jih vsak dan vsaj 15x prehodim, če ne kar prelavfam. Danes sem jih za ziher še pomila pa še vse 3 štuke zraven. user posted image  Pa nič... Očitno bomo kar še malo čakali. Danes je namreč moj po M določen PDP. Edino mali je malo bolj miren zadnje 2 dni ... Bomo vidli.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
5.9.2008 14:47:01   
meta21
Saraya, a ti misliš malo v lupinici na sprehod vozit?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
5.9.2008 14:57:35   
arabela*
meta21,ja v čem pa jo naj vozimuser posted image
tisto tadrugo mi pride prav od treh mescev naprej

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
5.9.2008 15:04:49   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meta21,ja v čem pa jo naj vozimuser posted image
tisto tadrugo mi pride prav od treh mescev naprej

Ja jaz imam lupinico, košaro pa še športni del (to kar verjetno ti misliš od 3. meseca naprej). Na lupinici mi piše WARNING! MAX 2h!! Jaz sem jo mislila uporabljat za avto sedež (itak) in npr. če grem z avtom v trgovino, da dam lupinico na podvozje od vozička. Drugače pa dokler bo šlo košaro (pribl. do 4. meseca), potem pa športnega, ko že sedi.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 5.9.2008 15:05:16 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
5.9.2008 15:05:43   
meta21
Trudim se sliko pripet, pa mi ne gre!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 5.9.2008 15:06:07 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
5.9.2008 15:07:25   
meta21
user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
5.9.2008 15:08:45   
meta21
Uspelo mi je! To sem imela v mislih. Zgoraj lupinica, desno športni del in spodaj košara.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 5.9.2008 15:09:10 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
5.9.2008 15:14:03   
gloria
glorija,pol pa bomo danes čakali na tvoje novičke
Go,Go,Go

...upam da bo res kajuser posted image ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
5.9.2008 15:16:52   
arabela*
meta21,pa saj itak da ni vredu preveč.ampak večina,ki jih poznam,so čist mičkene vozli v lupinici naokoli.user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
5.9.2008 15:17:56   
gloria
...ve ko imate že otroke in dobivate otroški dodatek kaj je boljš dat na tistega ko ma večji dohodek ali ne....po čem se to gledauser posted image ...ali je kr določena cifra....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
5.9.2008 15:18:36   
Čarli08
Tudi jaz sem kupila košaro samo zato, ker baje lupinice ni preveč fajn uporabljat več kot uro in pol do dve. Zadnjič pa je kolegica vozila malo, staro malo več kot dva meseca, kar nekaj ur v avtu (kake štiti v eno smer), tako da ne vem več, kaj je prav in kaj ne.
Enaka dilema glede stolčka (ležalnika) - sem brala, da se konkretno odsvetuje, potem pa mi kolegica pravi, da kam bom pa otroka dala, ko bom kaj delala ...
Je menda res bolje manj prebrat, se potem ne sekiraš toliko ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
5.9.2008 15:26:09   
arabela*
eh,več je reklam,vsega,pol pa ljudi čist znorijo.
pač košarica je,da otroček no spi.zdaj,če gres nres na dolge sprehodke,pol že.jaz misli,da je ena ura za otroka do treh mescev čist prek dovolj.user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
5.9.2008 15:39:41   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...ve ko imate že otroke in dobivate otroški dodatek kaj je boljš dat na tistega ko ma večji dohodek ali ne....po čem se to gledauser posted image ...ali je kr določena cifra....

Za otroški dodatek je vseeno - sej morš tko vpisat dohodke od obeh staršev. IN na osnovi vajinih dohodkov potem izračunaj velikost otroškega dodatka.

Pri dohodnini pa bosta verjetno špekulirala user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
5.9.2008 15:50:13   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Za otroški dodatek je vseeno - sej morš tko vpisat dohodke od obeh staršev. IN na osnovi vajinih dohodkov potem izračunaj velikost otroškega dodatka.

Pri dohodnini pa bosta verjetno špekulirala user posted image .

...hvala ...

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
5.9.2008 16:00:12   
bark
Ojla babe
Pri nas tudi nič novega.Na CTG ni nič pokazalo popadkov, maternični vrat še ni nič odprt,se pa mehča. Je pa G potrdila,da se mi je naše dete spustilo. Tko da za enkrat nič, je pa rekla G,da je pa lahko že čez naslednjih 5 minut akcijauser posted image user posted image Nikol se ne ve.
Zdej imam v četrtek,11.9. spet CTG-ampak pri G, ki nadomešča mojo, tko da upam,da se bo naše dete res odločiloin prišlo na dan 9.9.user posted image

Lara jst sem imela takoj,ko sem vstala -zjutraj občutek,da se je trebuh spustu.Ne vem,tko dol na sramna kost mi je pritisnu. Pa kr ful lažje diham in grem lažje v hrib in ko pojem-zlasti sadje, me ne tišči več tolk.

Aja na pijači z AinB sva se pa tudi fajn načvekale in upava,da bova obe na rok rodile,da bova lahko vsaj kakšen dan skupaj v P.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
5.9.2008 16:01:39   
bark
Aja, jst sem rekla,da če do ponedeljka ne bo nič akcije pri nas, bom mojga kr na postlo priklenla in akcijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
5.9.2008 16:08:29   
Lara Croft
Meta..... kaj je to za en cug? user posted image Me ful spominja na našega.... 

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
5.9.2008 16:12:14   
Lara Croft
Mi smo dobili danes kr že eno čestitko ob rojstvu.... od enih ljudi, ki jih bolj bežno poznamo in so pač vedli, da bo septembra..... verjetno misijo, da je že.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?