Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 14:12:06
|
|
|
|
gigi1
|
Hojla. Cele dneve delam, ponoči pa pirčkam z našo Ajsi in ni nič časa za RR. Ajsi jaz sem dans tud tolk zaspana. Komi folgam. Je bilo pa sinoči lušno Pikicao vidim, da bosta ta mesec lovila O. . Prijetno . Velik in naj vsaj eden najde . Jazzy sorry sem pikici kar v tvojem žargonu pisala Akvica bomo mislile nate 11.9. Verjamem, da te je kar strah. Ni pa to nič hudega, saj so ti že povedali a ne. Otročke vama bo pa Božiček prinesel Lunca draga kje si danes? kaj mi delaš, da sem tolk zaspana? Špelka kje si mi ti? Fargi geslo pliiiiz, da vidim kaj ustvarjaš. Živa jaz kar navijam Še štiri ure morem dans zdržat...pol pa vikeeend hir aj kam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 14:20:49
|
|
|
|
Anonimen
|
gigica ti kar navijaj Tudi sama navijam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 14:23:01
|
|
|
|
trinity22
|
Ojla pupe ... Po zelo dolgem času se vam spet oglašam, čeprav ne pišem sem v mislih vedno z vami in navijam za vas Z 22. avgustom sem nastopila novo služb in od takrat naprej imam norišnico in kronično pomankanje časa, tako da ne zamerite, ker me ni sem gor sem pa vseeno vedno z vami. Da vam poročam malo o svojem stanju. Včeraj sem imela NS in sem vidla svojo pikico dolga je 6cm in prav lepo raste in je vse OK tako kot mora biti, slišala sem tudi . Bilo je zelo lepo moj je šel kar po luftu iz ordinacije tako je bil vesel , meni pa se je odvalil kamen od srca, ker sem končno spet vidla malo bitjece. Lepo bodite, mislim na vas in rada vas imam P.S. Sem kar kopirala post od Klomifenk, upam da ne zamerite, ampak moram šibat, tolk da boste vedle, da sem še živa in da mislim na vas ...
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 5.9.2008 14:24:12 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 14:26:28
|
|
|
|
ledenka
|
draga Lunčika, odloži za trenutek delo in prisluhni... prisluhni temu in temu in želim ti, da se ti izpolnijo vse želje, pričakovanja in skrite sanje tule je darilce zate in še tortica za posladkat!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 14:30:36
|
|
|
|
sonček85
|
kako lepa čestitka,še meni je všeč. Tudi od mne lepe čestitke.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 14:49:01
|
|
|
|
pikica36
|
oo sonček..sem prej pozabila - ČESTITKE ZA
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 14:50:44
|
|
|
|
pikicao.
|
iiii, jz ti tud zelim p.s. gigi1 a zdej me bos pa se ti s temi ribicami zafrkavala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 14:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 15:04:45
|
|
|
|
aqua77
|
čestitke še z moje strani....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 15:05:46
|
|
|
|
ledenka
|
p.s. gigi1 a zdej me bos pa se ti s temi ribicami zafrkavala bi te jaz tud, pa sem preveč zaspana
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 15:20:15
|
|
|
|
pikicao.
|
packe moje sam ribice sm si zazelela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 15:44:31
|
|
|
|
pikicao.
|
evo se mal pa moj pride domov jutr pa na bohinj pa na ... (ne, ne bom napisala ) jooj punce a mate ve tud kdaj kak dan k se pocutite d ste tezke 2 toni ( trnutno se pocutm k en pujsek) prsi mam pa taksne d bodo vsak cas pocle
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 15:56:25
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo se mal pa moj pride domov jutr pa na bohinj pa na ... (ne, ne bom napisala ) jooj punce a mate ve tud kdaj kak dan k se pocutite d ste tezke 2 toni ( trnutno se pocutm k en pujsek) prsi mam pa taksne d bodo vsak cas pocle tud to je sumljivoooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 15:59:38
|
|
|
|
pikicao.
|
hehe, aqua moja.. ja sumljivo d dobim sam naj pocaka do torka, porkes
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 16:40:44
|
|
|
|
~Biba~
|
luna vse najboljše za teeeeeeee, vse najboljšeee za teeeeeeee...hvala bogu, da ne moreš slišat, kak mimo pojem KLIK
< Sporočilo je popravil kleja -- 5.9.2008 16:43:52 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 17:05:11
|
|
|
|
sonček85
|
kako kaj borke.koliko vas ta mesec čaka .navijam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 17:31:17
|
|
|
|
gigi1
|
Lunica draga HAPPY BIRTHDAY še od mene
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 17:50:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupe moje... Testek (tisti Check it) je pokazal velikooooo O Ampak.... Kar bo pa bo Bomo še malo počakali
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 17:55:41
|
|
|
|
gigi1
|
Živa a ni tko, da je na ta testek treba zjutraj lulat? Baje te miniji rabijo več hormona za črtico kot CB Čakam na plusek in še kar navijam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 17:58:15
|
|
|
|
Anonimen
|
upam... Sem pa kupila dva ravno v ta namen :) Bomo vidli jutri zjutraj Ti še kar navijaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 18:00:13
|
|
|
|
LuNa73
|
Punce hvalaaaaaaaaaaaaa..... zdej ste si pa zaslužle Tak zdej sem prišla s službe.... se grem vmit.... pol pa na eno večerjico z mojim . Tak še enkrat hvala za lepe želje in priponke . Ajsi teb pa..... big big biiiiiiiiiiig !
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 18:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej se grem pa stiskat s svojim možekom papa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 18:08:59
|
|
|
|
gigi1
|
Živa navijam Lunca uživajta in lepo praznuj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 18:18:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lunica draga HAPPY BIRTHDAY še od mene opa tale pa res zažiga.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.9.2008 18:27:01
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo današnja napoved... swej dneva še ni konc .... za juter je pa dans zmankal.... Petek, 5.9. Petek naj bi bil dan slabega vremena, dan boste začeli z veliko načrti, vendar boste izpolnili le majhen del. Luna raste in v znamenju škorpijona, in ob 15. uri naredi trigon na Urana: neka nenadna sprememba ali ideja bo prežela ozračje. Vendar jo boste lahko realizirali šele kasneje. Vsekakor se ne vznemirjajte, saj je bil teden v splošnem kar uspešen.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?