jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ojla, čveke čvekaste! rabim dopust, da vas preberem za te 2 dni, ko sem bila odklopljena itak bom mela danes zvečer čas, pa bom nadoknadla. sem pa spoznala našo jazzziko jazzzi, najlepša hvala še enkrat za tvojo ljubeznivost in prijaznost! pa ful simpatična punca si no tako, menopurja imam dovolj... zdaj mora prit še M. ki pa zamuja, pa ne vem, a zaradi suprefacta... ali kaj drugega ja, bi blo čist v mojem stilu, da dam 500 EUR za zdravila, pol pa sem naravno noseča ampak v tem primeru grem pa prižgat svečo mam grozno gužvo, tko da se beremo zvečer! Punce jaz pa sem spoznala našo Ajsiko! Ajsi..hvala tebi, sem bila mal nervozna, kot na kakšnem randiju. Evo trenutno zaključujem "delovni" dan ...Drugače pa ja, držim pesti zate, mogoče pa res ne pride....edini strošek bo še na 100€ bankovec lulat.... . Tako da nisi še čist pri koncu s stroški . Sem te pozabila vprašat, v ponedeljek grem k Rešu. A naj nesem vse te rcnije s sabo? Aqua , nič se bat, saj bo vse še ok. In tako kot pravi špelka....skupaj v boj decembra. Ker si bla pridna, ti Božiček sigurno pikico da!! Saj to bo tako kmal, boš videla! kleja za tečko! Ne obupat, kar veselo naprej....zdaj imata nova okna . Aja, jaz sem tudi včeraj gledala A kanal, sem bla tud na koncu. Moj je bil čist navdušen nad dvojčkoma! Mislm, unga, ki pa ni hotu dat tisti gospodični dovoljenja, da bi imela svoje otroke, bi ga pa kar !!! Nič deklice šibam domov, se potem še kaj javim!! Lep dan
|