crvicek
|
Dobro jutro moje drage punce, jaz pa sem danes tako vesela, da sem vam morala takoj povedat. Torej, že nekaj časa se z mojim možkom pogovarjava, da bi kupila , ampak sva skoz govorila, da ko bo večji. Ma ker ni in še kar ni, sem se mu med vikendom zjokala in mu povedala da se v stanovanju, ko sem sama doma počutim full osamljeno in da bi rada že zdaj imela . Tako je po pardnevnem pogajanju (saj itak sem vedela da mi bo ustregel ), privolil, da začnemo iskat našega novega sostanovalca. Ko sem živela pri mojih na podeželju, sem imela črno labradorko, ki sem jo po odselitvi kar pri njih pustila, ker je celo življenje živela v naravi in se ne bi aklimatizirala na stanovanje. No, sicer nimava tako majhnega stanovanja, je manjša vrstna hiška, tako da imava tudi nekaj vrta, kar bi bilo za majhnega dovolj. Okvirno selekcijo pasem - primernih za življenje v stanovanju sem že imela, ma včeraj sem se dokončno odločila za Malega italijanskega hrta!!! Jupiii in danes sem že dobila email od vzreditelja, da pričakujejo mladičke! Joj počutim se kot otrok, ma sem morala to veselje deliti z vami! In kar je najbilj važno: pričakujem čez 1 teden in sploh nimam nobenih, ma čisto nobenih znakcev! Saj itak smo zmenjene , da se o znakcih ne pogovarjamo, ma jaz jih resnično nimam oz. jih ne opazim ker sem takooo navdušena nad kužkom. In mi je prav hecno, da prvič po dolgih mesecih srfam po straneh od in ne od , in . ! Veliko, veliko manj stresno, zato nevem zakaj si že prej nisem umislila kužka. Lep dan punce!
|