|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo dve črtici
3.9.2008 12:24:37   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ki te hodiš ti hudič,
Da ne morem mirno spat,
Niti ga ne morem srat,
Hitro pridi al pa nič!

Te pa pijem litre vina,
Pa na silo nekaj migam,
Mojga gnavim za en s**s,
Nehala sem biti fina!

Ki te hodiš ti rdečka,
Te 'm na g***c, če ne prideš,
Če pa zamudiš za leto,
sem pa itak že nosečka!

to sem kopirala od IVF-jevk pa upam da ne bodo jezne a je tako dobra .naj vam malo poživi danuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  ta je pa tako originalna... mislm da ne bomo nč jezne nate sonček85 user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 551
3.9.2008 12:32:12   
sonček85
user posted image user posted image user posted image ja tudi meni je dobra.user posted image user posted image user posted image naj vam polepša dan in vsak dan da nosečko user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 552
3.9.2008 12:45:37   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

Danes sem šla v lekarno, ker me je matral firbec. Kupila sem si bay chek in naredila en testek. No ne vm, kaj naj si mislim. Na testerju so dve debeli črtici in sredinska je rahlo rdeča komaj opazna. Ne vem no a je to to. Popoldan bom probala še enkrat, ker prou ne moram čakat. Drugače pa bom šla jutri kupit CB test da bom bolj sigurna.

jaz kar mislim, da imamo našo prvo srečko nosečko....TROPICAL!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 553
3.9.2008 12:45:49   
S*
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image , gremo v akcijo, takšno al pa drugačno user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.9.2008 12:47:44   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

tane, če se bo le dalo, ga bom delala 10.9. - če ne pride prej user posted image , seveda.

Lp

se moram kar spet podpisat pod tole...10.9 če ne pride prej oz. če me ne bo prej premagal firbec.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.9.2008 12:54:42   
Gwendolen
tane, ne garantiram ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer sem pa cela čisto čudna - imam tak čuden temperaturni vzorec ta mesec, ki ne nakazuje O sploh, imela pa sem kljub temu ful veliko sluzi in pa seveda špikanje v obeh jajčnikih.

Pojma nimam, kaj je z menoj.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.9.2008 13:01:44   
pikicao.
dejmo, dejmo, dejmo
a dobr navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

Neposredna povezava do sporočila: 557
3.9.2008 13:05:32   
a.jrad
Hoj!

Jaz še čakam user posted image , ki bi morala priti 30.8., pa je še vedno ni.Test pa je bil 31.8. negativen. Upam da bo tetka čimprej prišla, da lahko začnem  s Klomifenom. 

Navijam pa za vse , ki čakate user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.9.2008 13:07:20   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

tane, ne garantiram ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, te čisto razumem, jaz sem pa zdaj ugotovila, da v bistvuuser posted image pričakujem že 8.9 ampak ponavadi raje delam test po zamudi, tokrat pa kot sem napisala včeraj imamo velik žur v soboto in me zelo mika, da naredim test v soboto zjutraj, se pravi 2 dni prej? hmmm...a bo kaj pokazalo?
sama sem pač zagovornik pitja alkohola takšnega in drugačnega, kozarček rdečega pri kosilu pa skoraj sigurno, no vsaj med vikendom. pa še enkrat mi je osebna zdravnica rekla, da naj kar kak kozarček rdečega spijem ker imam tako nizek pritisk. no, zagovornik pitja se sliši čudno ampak jaz trdim in se tudi tega držim vse v mejah normale pa naj bo to alkohol, kava, meso, zelenjava, sadje, šport itd.user posted image pa bo najbolje.
to je pač moj življenski moto.

samo primer v prvi (neuspeli) nosečnosti takoj na začetku nisem pila kave, ker mi ni pasala pa ker se odsvetuje, no potem me je pa vsak dan takoooo glava bolela in kaj sem imela na izbiro, da vzamem TABLET ali spijem eno kavico, ki je takoj ozdravila moj glavobol posledico nizkega pritiska. no, kaj je zdaj bolj nezdravo?!

Neposredna povezava do sporočila: 559
3.9.2008 13:08:44   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

dejmo, dejmo, dejmo
a dobr navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa zate navijamo user posted image user posted image user posted image , ker kot vidim je še 4 dni do user posted image .

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.9.2008 13:17:42   
pikicao.
o hvala tane, sam sva sam prvi plodni dan ujela, k je pol moj sel v tujino.
pa vceri sm mela ze napad na hladilnik, tko d ta mesec nou nc, bom bl jz navijacica za vas user posted image user posted image user posted image
zdej ti plodni dnevi k pa pridejo, pa upam d bo moj domauser posted image

tko d mam tako koreografijo ze za vas ;)
ze dvojni salto delam, d boste mele vse user posted image  user posted image user posted image
sam pristanem se ne na nogah, temvec na riti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 561
3.9.2008 13:23:08   
ancica22
Torej lep pozdrav vsem. Tudi jaz septembra pričakujemuser posted image  (2.krog) tam okol 21.9. Tako da smo sedaj ravno pri velikem O in upama da o kej ratalo (sicer je malo bedno to, da moj dragi če vikend ko je največ verjetnosti za O ravno službeno jadra vseen upan na kakšen vzdržjiv spermijuser posted image !!).

Držim pesti za vse!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.9.2008 13:25:32   
Cari
Tropical upam da je to to in da si otvorila sezono neštetih user posted image user posted image  v septembru user posted image

Cari

(odgovor članu ancica22)
Neposredna povezava do sporočila: 563
3.9.2008 13:26:01   
giotti
Anonimna user posted image , hvala. Tudi tebi vso srečo user posted image

Tane, popolnoma ti dam prav. Zato tudi če ga malo spiješ tako zgodaj v nosečnosti, ko v bistvu nosečnost niti še ne more biti potrjena, ne more nikakor škoditi. Sicer pa dva dni prej kakšen dober test bi že moral pokazat, kaj je na stvari. Vsaj extremno bleda črtica pri prvem urinu bi se mogla videt, to je moje mnenje. Kar pogumno, te vzpodbujam za soboto! user posted image  user posted image  user posted image

No, zdaj pa moj raport iz današnjega dopoldneva.
Včeraj zbolim, danes pa se zbudim z vročino in še bolj švoh. Prva misel je seveda, da ne grem v službo, vendar pa nastane problem, ko pomislim, da je samo še 3 dni do mojega dopust, projekt pa moram vsekakor zaključit. Je trajal skoraj dve leti, rok pa je ravno sredi mojega dopusta! Okej, ne bo ne prvič ne zadnjič, da delam z vročino, si rečem, in se odločim za službo. Potem pa me spreleti misel, kaj pa če sem nosečka in če sem, potem se tukaj začne moja sebičnost, in ni šans, da grem delat, in me ne zanimajo nobeni roki, niti projekt niti nič službenega. Nekje je pač meja in jaz sem jo postavila tukaj. Ker je danes 25. dan, cikel pa imam med 24 in 30 dni, se odločim za test, saj če sem nosečka, bi moral pokazast vsaj fatamorgansko drugo črtico. In ker je bilo polje še vedno popolnoma belo po desetih minutah, odločim, da nisem nosečka, ter grem v službo. No, tako, zaenkrat me še ne črtat, dokler me rdeča kapica ne obišče. user posted image

Pupe, nič obupat, če pride rdeča kapica, malo se pogovorite, kaj jo "muči", da še vedno vztaja pri vas, pa je potem drug mesec ne bo user posted image

Vsem en velik user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 564
3.9.2008 13:28:18   
giotti
Tropical je nosečka, se strinjam user posted image

Bravo bejbi user posted image  user posted image  user posted image

Čuvaj se user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 565
3.9.2008 13:33:59   
Gwendolen
Hja, tane, ne vem. Puško sicer pravi, da dokler ti test ne pokaže pozitivno, da alkohol nima ravno vpliva. Jaz bi naredila test v soboto na tvojem mestu. Če bi bil negativen, bi se vseeno malo držala nazaj na žuru, kozarčku rdečega (ampak res samo enega) pa se verjetno ne bi odpovedala. Če pa bi bil test pozitiven, bi se pa odpovedala alkoholu, itak bi bila opita od sreče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da bi bila opita od sreče, tane, iz srca.

Upam, da sem kaj pomagala.

We're walking in the air

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 566
3.9.2008 13:35:49   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Sicer pa dva dni prej kakšen dober test bi že moral pokazat, kaj je na stvari. Vsaj extremno bleda črtica pri prvem urinu bi se mogla videt, to je moje mnenje. Kar pogumno, te vzpodbujam za soboto! user posted image  user posted image  user posted image  

No, tako, zaenkrat me še ne črtat, dokler me rdeča kapica ne obišče. user posted image

ja jaz tudi mislim tako, ampak me je kar strah delat test, rajši vidim da pride tečka al pa da delam test po zamudi, ah saj vem kompliciram. pa po eni strani me je tud tega strah da bi mi test pokazaluser posted image  potem bi p avseeno prišlauser posted image , ker se nosečnost ne bi obdržalauser posted image .  

oh, to pa sigurno, dokler se ne prikažeuser posted image  je še vedno upanje saj veš.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.9.2008 13:38:35   
Gwendolen
giotti, bogica, te razumem, da se slabo počutiš ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da si vseeno user posted image in da je to eden od 30-dnevnih ciklusov.user posted image user posted image user posted image

Sem že poročala, da sem se zbudila z grozno slabostjo zjutraj, ki je malo minila po pesti grisinov. Še vedno imam pa neprijeten občutek v trebuhu, želodcu in vse do grla gor. Sem pa v tem dopoldnevu uspela zraven pridelati še temperaturo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da sotrpinka, glavo gor, še malo te loči od dooooopuuuuuuuustaaaaaaaaaaa, srečnica.

Lp

We're walking in the air

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 568
3.9.2008 13:39:33   
little angel
prisla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 569
3.9.2008 13:42:52   
Gwendolen
little angel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se ...

We're walking in the air

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 570
3.9.2008 13:59:39   
ptejka
Prvič: user posted image user posted image user posted image  za vse, ki vas je že obiskala user posted image ! Punce glavo gor pa veliko sreče v prihajajočem mesecuuser posted image user posted image user posted image !

Drugič: ČESTITAM vsem srečkam user posted image  - no tko se dela (štejejo se tudi ekstremno blede črticeuser posted image ). Sem zares iz srca vesela za vas!!!!!

Tretjič: Sama user posted image  ne pričakujem danes ali jutri. Kaj bo ne vem, imam pa malo napet trebušček - bomo videli. Če ne bo nič pa v nove boje (moram biti optimistična še za vse tiste, ki vas je user posted image  ta mesec že presenetila).

Četrtič: samo informativno sem se šla danes pozanimat koliko stane odvzem krvi, da ti ugotovijo ali si user posted image  - me je cena zelo presenetila - 14.50 € (men se zdi to kr velik)! To je informacija za vse tiste, ki ste pomislile tudi na to varianto.

Lep sončen dan!

Neposredna povezava do sporočila: 571
3.9.2008 14:01:18   
pikicao.

navijaski ples

najprej se vsi zberemo [url=http://www.Slikomat.com/slika/3095662.htm]user posted image [/url] pol poklicemo muzikante [url=http://www.Slikomat.com/slika/3095663.htm]user posted image [/url] in zacnemo plesat nas navijaski ples...
najprej vse navijacice [url=http://www.Slikomat.com/slika/3095666.htm]user posted image [/url] pol mal hula hula [url=http://www.Slikomat.com/slika/3095668.htm]user posted image [/url] ... vmes pride se animator [url=http://www.Slikomat.com/slika/3095669.htm]user posted image [/url] in nam rece da mormo se mal rockat [url=http://www.Slikomat.com/slika/3095672.htm]user posted image [/url]
in zdej k smo navijal, boste sle vse k [url=http://www.Slikomat.com/slika/3095676.htm]user posted image [/url] in ta vam bo povedu da vam bo [url=http://www.Slikomat.com/slika/3095679.htm]user posted image [/url] in dobili ste [url=http://www.Slikomat.com/slika/3095683.htm]user posted image [/url]

tko d zdej pa more poratat [url=http://www.Slikomat.com/slika/3095687.htm]user posted image [/url]

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.9.2008 14:05:36   
pikicao.
upam d ste se znajdl.. vazn je namen a ne user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.9.2008 14:05:38   
ptejka
Hej pikicao tale ples je pa hudo dober, pa všeč mi je zato, ker rata user posted image  že v prvem poskusu user posted image user posted image user posted image . Pridna si!!

< Sporočilo je popravil ptejka -- 3.9.2008 14:07:21 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 574
3.9.2008 14:08:22   
žabica00

user posted image         

user posted image SEPTEMBERSKE BORKE user posted image  
oz. user posted image  pričakujemo septembra

xx.09. - iskrica 976
xx.09. - sonček10
xx.09. - bambinca
xx.09. - liam(5.krog)user posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - bingo
xx.09. - nataša28
xx.09. - Majch(9.krog)
xx.09. - Cari(15.krog)
xx.09. - miklaromuser posted image
xx.09. - pravoda(1.krog)

xx.09. - monty
xx.09. - a.jrad
xx.09. - M1987(7.krog)
xx.09. - katka11(1.krog)
xx.09. - nia*
xx.09. - Ylenia
xx.09. - db
xx.09. - Tejchy25
01.09. - Drašika
01.09. - aqua77(15.krog) user posted image user posted image  v nove boje
01.09. - Anya22(9.krog)
01.09. - rebeka_(2.krog)

01.09. - murkica(12 krog)user posted image user posted image  v nove boje

02.09. - tropical(6.krog)
02.09. - skuštrana suzi user posted image user posted image  v nove boje
03.09. - dulcinea
03.09. - ...Martina...

03.09. - ptejka(2.krog)
03.09. -Anonimna slončicauser posted image
04.09. - A user posted image (4.krog)
04.09. - little angel user posted image user posted image  v nove boje

05.09. - kalaxy
06.09. - Živa25(19.krog)
06.09. - nhaya(24.krog)

06.09. - Anonimnauser posted image
06.09. - MašiKaši(2.krog)
07.09. - žabica00(2.krog)
09.09. - gwendolen
09.09. - giotti (2.krog)

09.09. - Muca83(11.krog)
09.09. - crvicek
10.09. - obayifo 
10.09. - tane
10.09. - tetka5
11.09. - pikachu

11.09. - abika
13.09. - didikaa(6.krog)
13.09. - majca
14.09. - ulsi25(2.krog) 
14.09. - sončki
15.09. - Mojcak27

15.09. - s@nny
15.09. - malaštruca(1.krog)
16.09. - Tiki55(13.krog)

17.09. - natasa28(1.krog)
18.09. - M1987
18.09. - andre3a

18.09. - METULJ1(21krog)
19.09. - pokica_
20.09. - mi3=
20.09. - tejč76

20.09. - luna80
21.09. - Lopona(7.krog)
21.09. - ancica22(2.krog)
22.09. - MiSka_82(7.krog)
22.09. - LunaLuna
23.09. - yoliee
24.09. - Štručka1(3krog
24.09. - ziva1(10krog)
27.09. - ursa30(25.krog)

27.09. - DannyS(1.krog)
27.09. - BEBIII
28.09. - Arual(12.krog)

29.09. - Inčika
29.09. - mama afrika(9.krog)
30.09. - Jane77
30.09. - tinč407

user posted image

user posted image

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* spps user posted image
* aqua77
* trinity22
user posted image
* jjasna
user posted image
* KaTkA24
user posted image
* Tiki55
*skrivnost
*sonček85user posted image
user posted image
* pikicao.
* bambinca
* *kinnie*
* D.Mateja
* lucy86
* S*

* luna80
* monty
* tinuška
* Anonimna user posted image

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

SEPTEMBERSKA STAVNICA

aqua77 - 24%  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ.........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ .........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST......................................??,?% srečk nosečk
SEPTEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?