giotti
|
Anonimna , hvala. Tudi tebi vso srečo Tane, popolnoma ti dam prav. Zato tudi če ga malo spiješ tako zgodaj v nosečnosti, ko v bistvu nosečnost niti še ne more biti potrjena, ne more nikakor škoditi. Sicer pa dva dni prej kakšen dober test bi že moral pokazat, kaj je na stvari. Vsaj extremno bleda črtica pri prvem urinu bi se mogla videt, to je moje mnenje. Kar pogumno, te vzpodbujam za soboto! No, zdaj pa moj raport iz današnjega dopoldneva. Včeraj zbolim, danes pa se zbudim z vročino in še bolj švoh. Prva misel je seveda, da ne grem v službo, vendar pa nastane problem, ko pomislim, da je samo še 3 dni do mojega dopust, projekt pa moram vsekakor zaključit. Je trajal skoraj dve leti, rok pa je ravno sredi mojega dopusta! Okej, ne bo ne prvič ne zadnjič, da delam z vročino, si rečem, in se odločim za službo. Potem pa me spreleti misel, kaj pa če sem nosečka in če sem, potem se tukaj začne moja sebičnost, in ni šans, da grem delat, in me ne zanimajo nobeni roki, niti projekt niti nič službenega. Nekje je pač meja in jaz sem jo postavila tukaj. Ker je danes 25. dan, cikel pa imam med 24 in 30 dni, se odločim za test, saj če sem nosečka, bi moral pokazast vsaj fatamorgansko drugo črtico. In ker je bilo polje še vedno popolnoma belo po desetih minutah, odločim, da nisem nosečka, ter grem v službo. No, tako, zaenkrat me še ne črtat, dokler me rdeča kapica ne obišče. Pupe, nič obupat, če pride rdeča kapica, malo se pogovorite, kaj jo "muči", da še vedno vztaja pri vas, pa je potem drug mesec ne bo Vsem en velik
|